Πώς να Δείχνεις Ακαταμάχητος Στις Γυναίκες

Μπορεί η εμφάνιση να μην είναι το παν, είναι όμως αρκετά σημαντική στο να δημιουργήσεις έλξη. Μάθε πώς θα δείχνεις ακαταμάχητος όταν φλερτάρεις.

Κάθε Άντρας Θα Ήθελε Να Ξέρει Έναν Τρόπο Για Να Είναι Ακαταμάχητος Στις Γυναίκες.

Βέβαια, δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος, για να τα καταφέρεις, ούτε υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα πρέπει να κάνεις, για να γίνεις ακαταμάχητος και να έλκεις σαν μαγνήτης τις γυναίκες.

Υπάρχουν χαρακτηριστικά τα οποία, αν διαθέτεις, θα σου δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα αξίζει να προσπαθήσεις.

Ας δούμε λοιπόν ποια στοιχεία θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες.

#1. Δείξε Ότι Ο Χρόνος Σου Αξίζει Για Να Είσαι Ακαταμάχητος Στις Γυναίκες

ακαταμάχητος

Ο χρόνος είναι πεπερασμένος και πολύτιμος.

Αυτό σημαίνει πρώτα από όλα ότι πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και να φτιάξεις την ζωή σου ανάλογα με αυτές. Δουλειά, χόμπι, κοινωνικές επαφές και φλερτ, πρέπει να μπουν σε μια σειρά.

Όταν βάζεις προτεραιότητες, δείχνεις ότι ο χρόνος σου έχει μεγάλη αξία και ότι θεωρείς τον εαυτό σου σημαντικό.

Όταν η γυναίκα δει ότι είσαι ένας άνθρωπος με προτεραιότητες, καταλάβει ότι της  προσφέρεις αξία βγαίνοντας μαζί της και έτσι γίνεσαι ακαταμάχητος.

#2. Για Να Είσαι Ακαταμάχητος Στις Γυναίκες, Χτίσε Αυτοπεποίθηση

Μερικοί άντρες έχουν από την φύση τους αυτοπεποίθηση και αυτό τους καθιστά ακαταμάχητους με τις γυναίκες.

Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δεν πρέπει να ανησυχείς, καθώς μπορείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, αρκεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω.

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να προβληθεί αν προσέξεις κάποια βασικά στοιχεία της γλώσσας του σώματος. Βάδισε με το σώμα ίσιο. Θυμήσου το βάδισμα αντρών που θαυμάζεις, για να το κάνεις σωστά. Στην συνέχεια φρόντισε να είσαι χαμογελαστός, με τρόπο που θα αποπνέει σιγουριά και ανοικτό χαρακτήρα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για κάποιον που θέλει να είναι ακαταμάχητος να ξέρει ποιες είναι οι επιτυχίες του. Μην αφήνεις όσα έχεις καταφέρει να περνούν, χωρίς να τα προβάλλεις και χωρίς να τους δίνεις σημασία.

Είσαι καλός σε αυτό που κάνεις; Τότε δείξ’ το προς τα έξω, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Όταν διαθέτεις αυτοπεποίθηση, είσαι συνηθισμένος να αλληλεπιδράς με αγνώστους.

#3. Δώσε Στις Γυναίκες Το Σωστό Είδος Προσοχής

ακαταμάχητος

Στις γυναίκες αρέσει να γίνονται αποδέκτες ενδιαφέροντος και προσοχής, όμως για να είσαι ακαταμάχητος και να μην καταλήγεις στην φιλική ζώνη, πρέπει να δώσεις το σωστό είδος προσοχής.

Αντί να της αγοράζεις ακριβά δώρα, να της κάνεις προφανή κομπλιμέντα και να δείχνεις ότι χρειάζεσαι απελπισμένα την αποδοχή της, προσπάθησε να αλλάξεις νοοτροπία.

Ένας δυνατός τρόπος είναι της δείξεις τι σημαίνει για εσένα, λέγοντας της ότι την σκέφτεσαι, όταν δεν είστε μαζί ή να της κάνεις ένα ξεχωριστό κομπλιμέντο.

Η προσέγγιση του “κου Φιλικού” δεν φέρνει αποτελέσματα, όπως μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#4. Να Είσαι Περιπετειώδης

Με τον όρο “περιπετειώδης” δεν εννοούμε φυσικά ότι θα πρέπει να κάνεις απίστευτα πράγματα ή να θέτεις την ζωή σου σε κίνδυνο.

Θα είσαι όμως ακαταμάχητος για μια γυναίκα, όταν, για παράδειγμα, έχεις την διάθεση να δοκιμάσεις κάτι καινούριο ή να σηκωθείς να χορέψεις, όταν ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι.

Θα εκτιμηθεί πολύ από τις γυναίκες το γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι άβολα, όταν βγαίνεις από την ζώνη άνεσης σου και ότι δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα.

αυτοπεποίθηση

#5. Γίνε Απρόβλεπτος Για Να Είσαι Ακαταμάχητος

Σε κανέναν δεν αρέσει η ρουτίνα. Δεν μπορείς να θες να είσαι ακαταμάχητος, αλλά κάθε σου κίνηση να είναι προβλέψιμη από τις γυναίκες.

Δεν λέμε βέβαια ότι θα κάνεις ό,τι τρελό σου κατέβει στο κεφάλι, απλά βεβαιώσου ότι ξεχωρίζεις και ότι μπορείς να ανακινείς λίγο τις καταστάσεις κάθε τόσο.

Δείχνοντας ότι δεν είσαι προβλέψιμος, θα δώσεις στις γυναίκες να καταλάβουν ότι δεν κολλάς και δεν παραμένεις στάσιμος στην ζωή σου, ούτε στις σχέσεις ή στο σεξ.

Δες στο παρακάτω βίντεο πως να δείχνεις πάντα άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

#6. Ξεχώρισε Με Τα Ηγετικά Σου Χαρακτηριστικά

Ακόμη και αν δεν έχεις διαβάσει βιβλία ψυχολογίας ή σχετικά άρθρα, θα γνωρίζεις ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται έλξη για άντρες με ηγετικά χαρακτηριστικά και κυριαρχικότητα.

Σαν ηγεσία μπορούμε να ορίσουμε την ικανότητα κάποιου να προσφέρει καθοδήγηση και οδηγίες είτε λεκτικά είτε όντας παράδειγμα προς μίμηση. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιου είδους έλεγχο.

Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι με κάποιον που μπορεί να τις καθοδηγήσει και να συμβάλλει στην ικανοποίηση των αναγκών τους, με αποφασιστικότητα.

#7. Βάλε Την Αίσθηση του Χιούμορ Στο Παιχνίδι

Το χιούμορ, χωρίς υπερβολή, είναι κάτι μαγικό. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ισχυρούς τρόπους να γίνεις ακαταμάχητος για κάθε γυναίκα, ακόμη και αν την θεωρείς “πέραν των δυνατοτήτων σου”.

Αν κάνεις μια γυναίκα να γελάσει με την καρδιά της (και όχι από αμηχανία!), θα έχεις την ευκαιρία και τον χώρο να την κάνεις να σε δει και ερωτικά.

Το χιούμορ δείχνει έναν άνθρωπο ανοικτό που απολαμβάνει την ζωή και το φλερτ και οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που έχουν να πουν κάτι δημιουργικά αστείο.

χιούμορ

#8. Μάθε Να Επικοινωνείς Ενεργά

Οι επικοινωνιακές ικανότητες θα σου φανούν χρήσιμες σε κάθε πτυχή της ζωής σου και ειδικά στο φλερτ. Στις γυναίκες αρέσει να μιλούν και θέλουν ο άντρας να μπορεί να είναι ενεργός ακροατής, δηλαδή να ακούει, να καταλαβαίνει και να δείχνει ότι νιώθει όσα ακούει.

Ένας τέτοιος άντρας είναι ακαταμάχητος και ανταγωνιστικός στον στίβο του φλερτ. Κουβέντιασε με γυναίκες και μάθε τις απόψεις, τις αξίες, τους φόβους και τις προσδοκίες από την ζωή τους.

Τέλος, μάθε να μιλάς όχι μόνο με τα λόγια, αλλά και με όλο το σώμα σου. Μην ξεχνάς ότι η μη λεκτική επικοινωνία αποτελεί μεγάλο κομμάτι της επικοινωνίας που μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς με πιο αυθεντικό τρόπο και να δώσεις έμφαση στα λεγόμενα σου.

#9. Ακαταμάχητος Στις Γυναίκες : Δείξε Καλούς Τρόπους

Οι καλοί τρόποι θα σε βοηθήσουν να πας πολύ μπροστά στον χώρο του φλερτ και όχι μόνο. Ένας άντρας που ξεχωρίζει για του καλούς τρόπους του και την ευγένεια του προς όλους, είναι ακαταμάχητος.

Μάθε να λες “ευχαριστώ”, άνοιξε την πόρτα στην γυναίκα με την οποία βγαίνεις ραντεβού και δείξε με κάθε ευκαιρία τον ιπποτισμό σου!

Για την ευγένεια και την αγένεια έχουμε συζητήσει στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις στο ακόλουθο βίντεο.

#10. Βελτίωσε Τον Εαυτό Σου Για Να Είσαι Ακαταμάχητος

Μια γυναίκα βρίσκει σέξι έναν άντρα που δεν εφησυχάζει, αλλά αντί αυτού προσπαθεί να βελτιώνεται διαρκώς.

Μιλώντας για βελτίωση, αναφερόμαστε σε κάθε τομέα της ζωής. Γίνε καλύτερος στην δουλειά σου, βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση και την εμφάνιση σου, περιποιήσου τον εαυτό σου και διάβασε βιβλία, ώστε να είσαι ενημερωμένος και εκπαιδευμένος. Μάθε για άλλες κουλτούρες και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Με λίγα λόγια γίνε καλύτερος!

#11. Εμφανίσου Προεπιλεγμένος

ακαταμάχητος

Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι οι γυναίκες τείνουν να είναι κοντά σε άντρες που ήδη έχουν γύρω τους άλλες, όμορφες γυναίκες.

Όταν αλληλεπιδράς με γυναίκες που είναι ελκυστικές και έξυπνες, κάνεις τις άλλες γυναίκες τριγύρω να αναρωτιούνται για ποιο λόγο είσαι ακαταμάχητος.

Αυτή η συμπεριφορά είναι γνωστή ως “προεπιλογή”. Δείχνεις δηλαδή ότι υπάρχον άλλες γυναίκες που ήδη ενδιαφέρονται για εσένα. Αυτή η αίσθηση ανταγωνισμού σε κάνει ελκυστικό στις γυναίκες.

Η εικόνα σου είναι πολύ σημαντική στο να δημιουργήσει έλξη. Μάθε περισσότερα για το πώς να την βελτιώσεις, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.