Πώς να Δημιουργήσεις Ερωτική Ένταση στο Φλερτ

Το χτίσιμο ερωτικής έντασης όταν φλερτάρεις είναι κάτι που θέλεις να γίνει και καλό είναι να το επιδιώκεις. Τσέκαρε πώς θα τη δημιουργήσεις!

Κάθε άντρας θέλει να γνωρίζει με ποιον τρόπο θα καταφέρει να δημιουργήσει ερωτική ένταση κατά τη διάρκεια του φλερτ με μια γυναίκα που του αρέσει. Για τη γυναίκα είναι επίσης ένα θέμα που την απασχολεί, όμως αν δεν νιώσει άνετα μαζί σου ή δεν πάρεις την πρωτοβουλία να ωθήσεις λίγο την κατάσταση προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα έχεις και το αποτέλεσμα που θες.

Είναι πολύ γνωστό ότι ο στόχος του φλερτ είναι η δημιουργία έλξης και στη συνέχεια η ερωτική κλιμάκωση. Από τη στιγμή που μια γυναίκα σου αρέσει, οφείλεις να διαπιστώσεις ότι είναι διαθέσιμη και ότι ενδιαφέρεται. Έπειτα δήλωσε τις προθέσεις σου από τη δική σου πλευρά.

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να σβήσει η φλόγα της έλξης και να χάσεις την γυναίκα καθώς έχεις καταβάλλει τόση προσπάθεια να προσεγγίσεις και φλερτάρεις.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί ερωτική ένταση σε ένα ζευγάρι. Αυτούς τους τρόπους θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω.

#1. Κατά τη Διάρκεια Του Φλερτ Δεν Δημιουργείς Ένταση Μιλώντας Για Σεξένταση στο φλερτ

Το πρώτο σημείο που θα μας απασχολήσει είναι το γεγονός ότι μιλώντας για σεξ δεν θα καταφέρεις να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση.

Αυτό είναι ένα λάθος στο φλερτ που κάνουν πολλοί άντρες. Ξεκινούν συζητήσεις για στάσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις κλπ.

Σίγουρα μπορείς να μάθεις πολλά από μια τέτοια συζήτηση, αλλά είναι προτιμότερο, να μπορέσεις να φτάσεις στο σημείο να τα εφαρμόσεις.

Με αυτό τον τρόπο όμως, δύσκολα θα συμβεί αυτό, γιατί τέτοιες συζητήσεις σκοτώνουν το ενδιαφέρον, δεν είναι ρομαντικές και μπορεί να δημιουργήσουν σκεπτικισμό στην γυναίκα ακόμη και να σε κάνει να φανείς περίεργος και απελπισμένος.

Η ερωτική ένταση  στο φλερτ δεν χτίζεται με τα λόγια, αλλά βασίζεται σε άλλα πράγματα, όπως θα δούμε στην συνέχεια.

#2. Πρόσεξε Το Άρωμα Σουφλερτ

Το άρωμα σου παίζει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία ερωτικής έλξης στο φλερτ.

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να νιώσεις έλξη για μια γυναίκα που φορούσε ένα έντονο, θηλυκό άρωμα. Το ίδιο ισχύει και ανάποδα.

Βρες ποιο άρωμα σου ταιριάζει, βάλε λίγο στο λαιμό και θα δεις ότι θα έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα, όταν αρχίσεις να έρχεσαι κοντά με την γυναίκα.

#3. Κοίταξέ Την Στα Μάτια Στο Φλερτοπτική επαφή στο φλερτ

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ερωτική ένταση επιστράτευσε το αποπλανητικό βλέμμα σου.

Κοίταξε την γυναίκα, χωρίς να κολλάς πάνω της και χωρίς να πεις κάτι, για να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. Μετά από μερικά βλέμματα, μπορείς να προχωρήσεις και με αυτοπεποίθηση να κλιμακώσεις την αλληλεπίδραση σας.

Όταν έχετε ήδη αρχίσει να μιλάτε ή έχετε ήδη βγει ραντεβού μπορείς να την κοιτάξεις ακόμη πιο έντονα και πάλι χωρίς να πεις κουβέντα.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δημιουργήσεις ερωτική ένταση στο φλερτ.

Όταν η γυναίκα ανταποκρίνεται στο βλέμμα σου, είναι ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται και εκείνη, όπως εσύ.

#4. Ραντεβού Και Φλερτ: Μίλησε Όσο Γίνεται Λιγότεροφλερτ

Δεν χρειάζεται να της μιλήσεις πολύ.

Προσπάθησε αντί αυτού να της δείξεις ότι την ακούς ενεργά, κοιτώντας την στα μάτια. Τα λόγια σου να είναι μετρημένα και να της κάνεις ερωτήσεις που θα την κάνουν να εμβαθύνει στα όσα λέει.

Αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στο φλερτ και σύνδεση, ενώ θα σε βάλει σε μια θέση, από την οποία εσύ θα οδηγείς την αλληλεπίδραση και θα την βοηθήσεις να προχωρήσετε μαζί στα επόμενα στάδια.

#5. Μίλησε Αργά Και Κάνε Παύσειςμιλα αργα και κανε παυσεις

Ακόμη ένας τρόπος να αυξήσεις την ερωτική ένταση  στο φλερτ με τον λόγο σου είναι να κάνεις παύσεις και να μιλάς αργά, ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια της προσέγγισης.

Κατά την διάρκεια των παύσεων συμβαίνουν μερικά πράγματα. Αυξάνεται η ένταση της στιγμής, δημιουργείται ενδιαφέρον και περιέργεια, μέχρι να ακούσει τι έχεις να της πεις στην συνέχεια.

Για την τονικότητα της φωνής και την σημασία της μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#6. Στο Φλερτ Χρησιμοποίησε Την Δύναμη Της Υποβολήςη δυναμη της υποβολης

Σου έχει τύχει ποτέ να σε κοιτάξει μια γυναίκα μέσα στα μάτια και να σου πει “Με θέλεις, έτσι;”

Πώς αισθάνθηκες; Ή αν δεν σου έχει τύχει, πώς πιστεύεις ότι θα αισθανόσουν;

Αν την ήθελες, μετά από αυτό θα την ήθελες ακόμη περισσότερο στο φλερτ.

Αυτή είναι η δύναμη της υποβολής. Προτείνεις δηλαδή στην συνείδηση της γυναίκας, αλλά και στο υποσυνείδητο της ότι σε θέλει.

Α) Αν δεν σε θέλει, τότε αυτή η κίνηση σου, θα την ωθήσει μακριά σου, κάτι που δεν χρειάζεται να σε ενοχλεί καθόλου καθώς αν δεν σε θέλει, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι μαζί της.

Β) Από την άλλη, αν ενδιαφέρεται για εσένα, με αυτή την πρόταση σου, θα καταφέρεις να εντείνεις το ενδιαφέρον της και να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ερωτική ένταση.

Η μέθοδος αυτή έχει διπλό τρόπο λειτουργίας. Από την μια δρα σαν φίλτρο και από την άλλη σαν ενισχυτής της ερωτικής έντασης.

#7. Χρησιμοποίησε Το Άγγιγμαάγγιγμα στο φλερτ

Η σχέση του αγγίγματος με την ερωτική ένταση είναι αδιαμφισβήτητη. Αν δεν αρχίσεις σταδιακά να αγγίζεις την γυναίκα που φλερτάρεις, θα υπάρχει νευρικότητα και αν συνεχίσεις να μην την αγγίζεις θα αρχίσει να μειώνεται η έλξη.

Η κλιμάκωση του αγγίγματος λοιπόν είναι κάτι πολύ βασικό, για να αυξηθεί η έλξη και ερωτική ένταση. Όσο την αγγίζεις, τόσο περισσότερο την κάνεις να σκέφτεται το σεξ μαζί σου.

#8. Κάθισε Κοντά Τηςκοντα της

Ένας τελευταίος τρόπος να αυξήσεις με ευκολία την σεξουαλική ένταση στο φλερτ είναι να καθίσεις λίγο πιο κοντά της.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και να την κάνεις να αισθανθεί άβολα και εσύ να φανείς περίεργος ή απειλητικός.

Λίγα εκατοστά μέσα στον προσωπικό της χώρο, αρκούν. Φαντάσου τον προσωπικό της χώρο σαν μια ακτίνα ίση με το μήκος του χεριού της. Αυτή είναι μια άνετη απόσταση μεταξύ δύο ανθρώπων που δεν γνωρίζονται.

Όμως με ένα μικρό βήμα-παραβίαση του χώρου της, λίγων εκατοστών θα δείξεις πιο έντονα την αρρενωπή σου παρουσία.

Τέλος, από τις γυναίκες που προσεγγίζεις μπορείς να μάθεις πολλά από το φλερτ, παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους και τις αντιδράσεις τους όσο εσύ κλιμακώνεις, και να βρεις ένα καλό ρυθμό.

Είναι καλό να εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου από τη ζωή, γιατί από αυτές τις εμπειρίες θα έχεις και μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου. Ό, τι καλύτερο έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να συνεχίσεις να φλερτάρεις και να βελτιώνεσαι διαρκώς.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να φλερτάρεις αλλά φοβάσαι να κάνεις το βήμα; Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε περισσότερα για το πως ανεβάζεις την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.