Πώς να Δημιουργήσεις Έλξη στην Γυναίκα που σου Αρέσει

Η έλξη άλλες φορές έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και άλλες φορές χρειάζεται να παλέψεις για να την πετύχεις. Μάθε να τη δημιουργείς!

Μερικές φορές απλά δεν μπορείς παρα να νιώσεις έλξη για μία γυναίκα. Άλλες φορές σε τραβάει η εμφάνισή της, άλλες φορές η θηλυκότητά της, άλλες φορές  το πώς σε κάνει να νιώθεις όταν είσαι μαζί της.

Η έλξη όπως και να έχει, δεν είναι συνειδητή επιλογή. Όταν περνάει μία εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα από μπροστά σου, θα νιώσεις έλξη. Όπως και η γυναίκα δεν επιλέγει συνειδητά ποιος θα της αρέσει. Αντιθέτως, πολλές φορές θα την ακούσεις να παραπονιέται για τις επιλογές που κάνει στους ερωτικούς της συντρόφους:

«Γιατί να μη μου αρέσει ο Χ; Είναι τόσο καλό παιδί, μου φέρεται τόσο καλά. Γιατί να μου αρέσει ο Ψ που με ταλαιπωρεί;».

Και η απάντηση δόθηκε παραπάνω: Επειδή η έλξη δεν είναι συνειδητή επιλογή. Υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που η γυναίκα βρίσκει ελκυστικές. Και σε αυτό το άρθρο θα δούμε τέτοιες συμπεριφορές και τεχνικές που δημιουργούν ερωτική και σεξουαλική έλξη σε μία γυναίκα.

ΑπόρριψηΗ έλξη άλλες φορές έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και άλλες φορές χρειάζεται να παλέψεις για να την πετύχεις. Μάθε να τη δημιουργείς!

Καθώς η συζήτηση και η γνωριμία προχωρά, θα πρέπει να αρχίσει και η κοπέλα που σε ενδιαφέρει να επενδύει χρόνο και προσπάθεια στο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ο πλέον άμεσος τρόπος για να καταλάβεις στην αρχή σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι με την κοπέλα που σου αρέσει, είναι να προσπαθήσεις να της βάλεις μικρά εμπόδια στη γνωριμία σας, ώστε να δεις αν θα μπει στη διαδικασία να τα προσπεράσει για να σου αποδείξει ότι “αξίζει” να της μιλήσεις ή να γνωριστείτε.

Βασική προϋπόθεση για να ανταποκριθεί η γυναίκα σε αυτό το πείραγμα και την ψεύτικη απόρριψη, είναι να έχεις ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της ή ΕΣΤΩ την περιέργειά της να σου μιλήσει και να γνωριστείτε, έστω και σε ένα επιφανειακό επίπεδο. Εάν βιαστείς να την απορρίψεις, το πιο πιθανό είναι η γυναίκα να μην ανταποκριθεί.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πότε απορρίπτεις μια γυναίκα:

Ο τρόπος που την απορρίπτεις φυσικά, πρέπει να είναι ψεύτικος. Δηλαδή, αν της πεις ότι αύριο φεύγεις για πάντα στον πλανήτη Άρη, δε θα επιστρέψεις και φεύγεις με τα δύο σου παιδιά και τη γυναίκα σου, είναι μία απόρριψη και ένα εμπόδιο που δε θα βάλει τη γυναίκα στη διαδικασία να σε διεκδικήσει.

Επομένως, η απόρριψη θέλεις να είναι κάτι ανάλαφρο, μη σοβαρό ή και να είναι καθαρά χιουμοριστική και η γυναίκα να αντιλαμβάνεται ότι εκείνη τη στιγμή την πειράζεις και δεν κυριολεκτείς.

Μία καθαρά ψεύτικη απόρριψη, για παράδειγμα, είναι να της πεις ότι δε θα έκανες ποτέ κάτι με κοντή κοπέλα και να μην ελπίζει σε κάτι μεταξύ σας, ενώ η κοπέλα είναι πάνω από 1.75 ύψος. Ενώ μία απόρριψη για ένα μη σοβαρό λόγο, μπορεί να είναι οτιδήποτε λένε συχνά και οι γυναίκες για να μας πειράξουν ή να μας προκαλέσουν να δουν αν θα κλονιστεί η αυτοπεποίθησή μας. Όπως για παράδειγμα ότι δεν ταιριάζουν τα ζώδιά μας. (Αν δεν ευλογήσει η Λίτσα Πατέρα τη γνωριμία μας, φυσικά και δεν μπορεί να προχωρήσει!!!)

Κάνε τη να γελάσειΗ έλξη άλλες φορές έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και άλλες φορές χρειάζεται να παλέψεις για να την πετύχεις. Μάθε να τη δημιουργείς!

Σε γκάλοπ που έγινε σε 2 .000 όμορφες γυναίκες, όταν ερωτήθηκαν πώς προτιμούν να τις πλησιάσει ένας άντρας, με χαμόγελο και χιούμορ ή σοβαρός, το 97% (δηλαδή οι 1940 γυναίκες από τις 2000) απάντησαν με χαμόγελο και χιούμορ! Αυτό το στατιστικό στοιχείο δείχνει πόσο σημαντικό είναι ένας άντρας να έχει χιούμορ, να χαμογελά και να μην παραείναι σοβαρός.

Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους να δημιουργήσεις έλξη, είναι το χιούμορ και να κάνεις τη γυναίκα να γελάσει. Το γέλιο είναι θαυματουργό:

  • Ρίχνει τις άμυνες του οργανισμού.
  • Απελευθερώνεται το άγχος.
  • Ενεργοποιεί την απελευθέρωση των ενδορφίνων, στις οποίες οφείλεται το συναίσθημα της ευφορίας.

Επομένως, το γέλιο μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να νιώσουμε όμορφα.Και σίγουρα είναι μια ιδανική αρχή σε μία νέα ερωτική γνωριμία. Επειδή για να μπορέσει μία γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη, πρέπει οπωσδήποτε να νιώθει έως ένα βαθμό ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να την κάνεις να νιώσει άνετα και οικεία μαζί σου. Παράλληλα, ποιος δε θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που περνάει καλά, γελάει και νιώθει όμορφα;

Ωστόσο υπάρχει το χιούμορ που δημιουργεί έλξη, αλλά υπάρχει και το χιούμορ που απλά γίνεσαι ο «αστείος» της παρέας, ο καλός της φίλος που μόνο την κάνει να περνάει καλά. Ποιο χιούμορ δημιουργεί έλξη;

Τσέκαρε το βίντεο από την εκπομπή μας Apla+Andrika, σχετικά με τη φιλία ανδρών και γυναικών.

Το πιο χρήσιμο εργαλείο για να δημιουργείς χιούμορ από το μηδέν συνέχεια, είναι το παράλογο / εξωφρενικό  χιούμορ. Να είσαι αρκετά υπερβολικός με τις λέξεις που χρησιμοποιείς και με την τονικότητα της φωνής σου και ο κόσμος γύρω σου – όχι μόνο οι γυναίκες – θα καταλάβουν ότι δεν κυριολεκτείς.

ΜΗΝ προσπαθείς να μπερδέψεις τον κόσμο με το να είσαι αρκετά σοβαρός όταν χρησιμοποιείς αυτές τις υπερβολές. Η οποιαδήποτε σύγχυση ως προς το αν αστειεύεσαι καταστρέφει την προσπάθειά σου, που είναι να κάνεις τους γύρω σου να γελάσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν κυριολεκτείς.

Αντιμετώπισε τα ΤεστΗ έλξη άλλες φορές έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και άλλες φορές χρειάζεται να παλέψεις για να την πετύχεις. Μάθε να τη δημιουργείς!

Καθώς θα αρχίσεις να μιλάς και θα προσπαθείς να φλερτάρεις με τη γυναίκα που σου αρέσει, η γυναίκα θα αρχίσει να σε προκαλεί, να σε πειράζει, γενικότερα να σε τεστάρει. Να τεστάρει την αυτοπεποίθησή σου, τα νεύρα σου, την ψυχραιμία σου, την επιμονή σου. Με λίγα λόγια, να τεστάρει το κατά πόσο έχεις υγιείς αντιδράσεις, ώστε να νιώσει ασφάλεια μαζί σου.

Εάν μία γυναίκα νιώσει ότι είναι ικανή να σε χειραγωγήσει, αυτομάτως η ερωτική έλξη θα πέσει στο μηδέν.  Και από την αρχή της γνωριμίας, μόλις νιώσει ότι την διεκδικείς, θα αρχίσει να σε τεστάρει.

Μην προσπαθείς να απολογηθείς ή να εξηγήσεις στη γυναίκα όταν σε στριμώχνει. Αργά ή γρήγορα, το ποιος είσαι θα φανεί. Και αν η γυναίκα μπει στη διαδικασία να σε γνωρίσει, θα το δει. Άσε την να το ανακαλύψει μόνη της. Προσπάθησε να νιώσεις ασφαλής με τον εαυτό σου και σίγουρος για τις κινήσεις σου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να αντιμετωπίζεις τις γυναίκες όταν σε προκαλούν και σε τεστάρουν, σε περιμένω να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Το κομμάτι  της έλξης είναι κυριολεκτικά ατελείωτο. Ωστόσο τα πράγματα μπορούν να είναι πολύ απλά. Μέχρι να γίνουν όμως απλά, θα παιδευτείς. Το ερώτημα είναι, πόσο έτοιμος είσαι να παιδευτείς και να αλλάξεις;

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η ικανότητα να δημιουργείς έλξη στη γυναίκα που σου αρέσει δεν είναι εύκολο να την κατακτήσης. Ξεκίνα από εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.