Πώς να Είσαι Σίγουρος και Αποφασιστικός στο Φλερτ

Όταν φλερτάρεις χρειάζεσαι αποφασιστικότητα και σιγουριά, η οποία θα εκπέμπεται και θα φανερώνει έναν σίγουρο, για τον εαυτό του, άντρα.

Αν δεν νιώθεις σίγουρος και δεν είσαι αποφασιστικός στο φλερτ το αποτέλεσμα είναι αυτό να προβάλλεται πολύ έντονα μέσα από την συμπεριφορά σου.Έχεις για παράδειγμα δει μια όμορφη γυναίκα και θέλεις να την φλερτάρεις. Διάβασε τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Α) Την φλερτάρεις με φωνή χαμηλή και μονότονη, η γλώσσα του σώματος σου είναι κλειστή, τα χέρια σταυρωμένα μπροστά από το στήθος και κοιτάζεις αλλού ή κάτω.

Β) Ακόμη, αφήνεις την γυναίκα να επιλέξει τόπο συνάντησης, κάνεις νευρικές κινήσεις, τείνεις να πίνεις πολύ, παγώνεις όταν δεν συμφωνεί σε κάτι μαζί σου και φοβάσαι να προτείνεις κάτι διαφορετικό.

Γ) Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν προχωράς με την κλιμάκωση της επαφής σας. Βέβαια, αυτό δεν είναι καλό, όταν φλερτάρεις.

Ποια Είναι Η Σιγουριά Του Να Είσαι Αποφασιστικός Στο Φλερτ;σιγουριά στο φλερτ

Η σιγουριά είναι ένα τρίπτυχο που αφορά την γνώση, την επιθυμία και την ηθική. Είναι μια ικανότητα σημαντική, ώστε να μπορείς να ηγηθείς άλλων ανθρώπων και κυρίως γυναικών.

Η σιγουριά της γνώσης είναι μια ιδανική κατάσταση κατά την οποία γνωρίζεις τι κάνεις και με ποιον τρόπο. Ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις την κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει.

Η σιγουριά της επιθυμίας σημαίνει ότι γνωρίζεις τι θέλεις. Έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για όσα θέλεις στην ζωή σου, είτε πρόκειται για γυναίκες, είτε για υλικά αγαθά.

Αυτό το είδος σιγουριάς είναι το κυριότερο, γιατί είναι απαραίτητη και οδηγεί στην γνώση.

Η ηθική είναι μια κατάσταση στην οποία δεν αναλαμβάνεις δράση επειδή υφίσταται κάποιος ανασταλτικός παράγοντας, που σε κάνει να αισθάνεσαι ντροπή ή ενοχές. Μια τέτοια κατάσταση χρειάζεται σιγουριά, προκειμένου να μπορέσεις να την αντιμετωπίσεις.

Οι Άνθρωποι Ακολουθούν Την Σιγουριάσιγουριά

Μπορεί να έχεις την πιο τρελή ιδέα. Κι όμως, οι άλλοι άνθρωποι θα σε ακολουθήσουν προς αυτή, αν δείξεις ότι είσαι αρκετά σίγουρος.

Οι γυναίκες ακολουθούν την σιγουριά. Αυτό συμβαίνει κυρίως, γιατί έχουν πληθώρα σεξουαλικών επιλογών και ασφάλειας στην ζωή τους. Έτσι δείχνουν προτίμηση σε πιο σίγουρες λύσεις, εκτός αν κάποιος δείξει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τις πείσει για κάτι διαφορετικό.

Ένας τέτοιος άνθρωπος έχει ηγετικές ικανότητες και διακρίνεται από αποφασιστικότητα.

Δες το βίντεο παρακάτω όπου ο Θέμης εξηγεί πώς  δίνεις αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σου. Μα φυσικά, εφόσον φροντίζεις για την εξέλιξή σου και στην αναβάθμισή σου σε Άνδρα Αξίας! Αφού έχεις κατακτήσει τα παραπάνω, θα έρθει η ώρα για να δημιουργήσεις έλξη προς την γυναίκα που θα προσεγγίσεις.

Σιγουριά Της Γνώσης Και Φλερτσιγουριά στο φλερτ

Σιγουριά της γνώσης σημαίνει ότι πρώτα από όλα ξέρεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ελκυστικού άντρα. Δηλαδή με το να είσαι αποφασιστικός στο φλερτ απογειώνεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζεις τον τρόπο να μιλήσεις σε μια γυναίκα και να κλιμακώσεις την αλληλεπίδραση, όταν την φλερτάρεις, μέχρι να την καλέσεις στο σπίτι σου.

Παράλληλα, άλλες σημαντικές γνώσεις, όπως το τι να της γράψεις σε ένα μήνυμα, πώς να οργανώσεις ένα ραντεβού και πώς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία θα προβάλλει αντιστάσεις την τελευταία στιγμή.

Όλη αυτή η γνώση, όπως και η συν αυτώ γνώση περί των σταθερών σχέσεων, χρειάζεται εμπειρία. Αν δεν την έχεις, τότε θα νιώθεις ότι έχεις έλλειψη σιγουριάς. Όμως πρέπει από κάπου να αρχίσεις.

Δεν μπορείς να γίνεις δάσκαλος πολεμικών τεχνών, με προπόνηση λίγων μηνών. Σωστά; Χρειάζονται χρόνια εξάσκησης, μέσα από τα οποία θα αυξάνεις τις ικανότητες σου.

Σιγουριά Της Επιθυμίας Και Φλερτφλερτ

Η σιγουριά της επιθυμίας θα σε οδηγήσει προς τα διάφορα κομμάτια της αποπλάνησης. Δηλαδή, πρώτα απ’ όλα να γνωρίζεις τι είδους γυναίκες θέλεις να φλερτάρεις, τι ποιοτικά χαρακτηριστικά αναζητάς, τι σου αρέσει στο σεξ, τι στυλ σου αρέσει, ποιες συμπεριφορές δέχεσαι και ποιες όχι και τι άντρας θέλεις να γίνεις.

Η επιθυμία είναι το σημείο από το οποίο ξεκινούν όλα και έρχεται πριν την δράση. Ακόμη και αν δεν το συνειδητοποιείς.

Οι επιθυμίες σου μπορεί να διαφέρουν από καιρό σε καιρό. Αλλά το να γνωρίζεις τις επιθυμίες σου ανά πάσα στιγμή, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς κάθε φορά στο επόμενο στάδιο, απλά με το να είσαι αποφασιστικός στο φλερτ.

Ο Χρήστος στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις θα εξηγήσει γιατί μια γυναίκα μπορεί να σε φτύνει και παράλληλα εσύ να κολλάς. Τι μπορεί να συμβαίνει στη ψυχολογία σου αλλά και την δικιά της με το κόλλημα; Τι παίζει και ενώ πραγματικά προσπαθείς, εισπράττεις αδιαφορία; Τι μπορείς να κάνεις ώστε να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου και να πάψει να απομακρύνεται; Και το πιο σημαντικό, τι σημαίνει όλο αυτό για σένα και πότε πρέπει να σταματήσεις να μπαίνεις σε όλη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Σιγουριά Της Ηθικής Και Φλερτσιγουριά της ηθικής

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα. Η ηθική δεν αφορά μόνο στο τι είναι σωστό και τι όχι.

Ο πυρήνας της ηθικής είναι η επιλογή του καθενός, όταν αντιμετωπίζει μια δεδομένη κατάσταση.

Το ερώτημα “τι θα κάνω στην ζωή μου” είναι ένα ηθικό ερώτημα κατά βάθος.

Ένα τέτοιο ερώτημα μπορεί να είναι συσχετισμένο με την επιθυμία, όμως δεδομένης της πληθώρας επιλογών, θα πρέπει κανείς να έχει μια πυξίδα, που θα του δείχνει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Μπορεί για παράδειγμα να θέλεις να φλερτάρεις με πολλές γυναίκες και να σε ενδιαφέρει μόνο το σεξ όταν εκείνες θέλουν κάτι παραπάνω. Έτσι σίγουρα θα απογοητεύσεις κάποιες γυναίκες, που θα αναζητούν κάτι πιο σοβαρό, όμως αυτό από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό.

Μπορεί όμως να υπάρχουν συγκεκριμένες συνέπειες.

Η επιθυμία και η γνώση είναι έννοιες διακριτές, αλλά η ηθική μπορεί να τις ξεπεράσει και τις δύο, αν είναι αρκετά ισχυρή.

Όμως, η ηθική έχει ως καύσιμο την επιθυμία και ως βάση την γνώση. Πρόκειται για έννοιες αλληλένδετες.

Περισσότερα ηθικά ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι το αν θα χωρίσεις μια γυναίκα, για να βρεις κάποια άλλη, το αν θα απιστήσεις, το αν θα φλερτάρεις μια γυναίκα που αρέσει σε κάποιον φίλο σου, το αν θα πεις ψέμματα κλπ.

Η προοπτική των αμέτρητων όμορφων γυναικών στο μέλλον, μπορεί να μην σου δίνει την αποφασιστικότητα να συνεχίσεις, όταν βρίσκεις δύναμη στο ότι υπάρχει μια μέτρια γυναίκα άμεσα διαθέσιμη. Φτάνει να είσαι αποφασιστικός στο φλερτ.

Αν θέλεις να φλερτάρεις με σιγουριά και αποφασιστικότητα, πρέπει να έχεις μια “γραμμή”. Να ξέρεις μέχρι πού θα έφτανες και τι θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις ή να μην κάνεις, για κάποια γυναίκα.

Πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για αυτό, ώστε να έχεις την απαιτούμενη σιγουριά, που θα σου εγγυηθεί την επιτυχία.

Πώς Είναι να Είσαι Σίγουρος;αυτοπεποιθηση

Ας δούμε λοιπόν, πώς είναι να μοιάζεις πάντα σίγουρος, όταν φλερτάρεις, με ένα παράδειγμα.

Έστω ότι συναντάς μια γυναίκα και έχεις σκοπό να την φλερτάρεις. Παρά το άγχος σου, την πλησιάζεις με αποφασιστικότητα και συστήνεσαι.

Εκείνη σε κοιτάζει για μερικά δευτερόλεπτα και τότε αρχίζεις και κάνεις σκέψεις, πιστεύοντας ότι δεν θα σου δώσει σημασία.

Όμως σου συστήνεται και τότε ξανά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση, στην οποία ψάχνεις τι να πεις και πώς να προχωρήσεις το φλερτ. Η έλλειψη σιγουριάς και γνώσης σε κάνει να αισθάνεσαι πνιγμένος και αρχίζεις να διερωτάσαι αν αξίζει να συνεχίζεις να της μιλάς και μήπως σε θεωρεί περίεργο.

Αν καταφέρεις και της απαντήσεις με αυτοπεποίθηση και ξεκινήσεις μια συζήτηση μαζί της, θα εκπλαγείς από το ότι θα θελήσει και εκείνη να συνεχίσει και θα είναι πολύ θετική απέναντι σου.

Το αποτέλεσμα θα είναι βέβαια να πάρεις τον αριθμό της και να βγείτε ραντεβού. Όλο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα, μόνο αν έδειχνες βέβαιος για τις κινήσεις σου και αν η φωνή σου ήταν δυνατή και τα μάτια σου κοίταζαν την γυναίκα που φλερτάρεις και όχι οπουδήποτε αλλού.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς σεξουαλική ένταση.

Αποτελέσματα Στο Φλερτ

φλερτ

Ακόμη και αν για μια στιγμή κάνεις μια παύση, έχοντας ξεκινήσει να την φλερτάρεις, θα την κάνεις να αισθανθεί αγχωμένη, γιατί τώρα εκείνη δεν θα είναι σίγουρη, σχετικά με το αν θα συνεχιστεί το φλερτ ή όχι.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν ήξερες πώς να το διαχειριστείς και τι κάνεις, εφ’ όσον έπραξες ως ηγέτης και έδειξες σιγουριά με την στάση σου, είχες τις πιθανότητες με το μέρος σου.

Με λίγα λόγια λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να έχεις σιγουριά, αλλά σε περίπτωση έλλειψης της μπορείς να τα καταφέρεις αν απλά βρεις τον τρόπο να εμφανίζεσαι σίγουρος.

Υπάρχουν πράγματι περιπτώσεις κατά τις οποίες ενδέχεται να μην είσαι σίγουρος για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδράσεις, όμως ακόμη και τότε, είναι σημαντικό να δείχνεις ότι είσαι σίγουρος.

Ακόμη και όταν δεν ξέρεις τι κάνεις, δράσε σαν να ήξερες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ θέλει σιγουριά και αποφασιστικότητα. Μάθε περισσότερα για το πώς θα αποκτήσεις, εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.