Πώς να Επικοινωνείς με Περισσότερη Αυτοπεποίθηση με τις Γυναίκες

Η αυτοπεποίθηση στο φλερτ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αποκτιέται αργά, με πολύ κόπο και ιδρώτα. Κάνε ένα βήμα πιο κοντά, ξεκινώντας από τα βασικά.

Αυτοπεποίθηση Με Γυναίκες

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι κάπου και κοντά σου είναι μια πολύ ελκυστική γυναίκα, την οποία θα ήθελες να προσεγγίσεις. Προσπαθείς να σκεφτείς κάτι να πεις, ταυτόχρονα ψάχνεις για σημάδια που θα σου δείξουν ότι θέλει να την προσεγγίσεις και στο τέλος, δεν της μιλάς, γιατί έχεις βρει δικαιολογίες που σε αποτρέπουν και γιατί δεν έχεις την αυτοπεποίθηση που θα ήθελες.

Πιστεύεις ότι δεν θα εκφραστείς καλά, ότι δεν θα είσαι ήρεμος και ότι τελικά θα απορριφθείς.

Χρειάζεσαι λοιπόν έναν τρόπο να βρεις την αυτοπεποίθηση που θα σε κάνει ελκυστικό απέναντι στις γυναίκες και θα σου δώσει την δύναμη να τις προσεγγίσεις. Πώς θα τα καταφέρεις;

#1. Αυτοπεποίθηση Με Γυναίκες : Ξεπέρασε Τις Αρνητικές Σκέψεις

ξεπέρασε τις αρνητικές σκέψεις

Οι αρνητικές σκέψεις μειώνουν την αυτοπεποίθηση σου και γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρεις έναν τρόπο να τις αντιμετωπίσεις.

Πρώτα από όλα πρέπει να αναγνωρίσεις ποιες είναι αυτές οι σκέψεις και να τις ακούσεις. Τέτοιες σκέψεις, όπως “δεν έχω εμπειρία”, “θα με απορρίψει αμέσως” κλπ σε κρατούν μακριά από τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Στην συνέχεια πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις αρνητικές σου σκέψεις. Προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που τις διατυπώνεις. Δηλαδή τα παραπάνω παραδείγματα διαμορφώνονται τελικά ως εξής:

Πιστεύω ότι δεν έχω εμπειρία και

Πιστεύω ότι θα με απορρίψει αμέσως

Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ουδετεροποιήσεις τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουν πάνω σου οι αρνητικές σου σκέψεις.

#2. Για Αυτοπεποίθηση Με Γυναίκες Περιποιήσου Τον Εαυτό Σου

Η εικόνα σου καθορίζει την πρώτη εντύπωση που θα έχει για εσένα μια γυναίκα. Εκτός αυτού όμως, ο τρόπος που εσύ ο ίδιος εκλαμβάνεις τον εαυτό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου αντικατοπτρίζει την αυτοεκτίμηση σου. Κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι χωρίς να έχεις περιποιηθεί επαρκώς την εμφάνιση σου, λες σε όλους όσους συναντάς στον δρόμο σου ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου.

περιποίησου τον εαυτό σου και νίωσε αυτοπεποίθηση

Δεν χρειάζεται ασφαλώς να ξοδεύεις αμέτρητα χρήματα για να πηγαίνεις κάθε τόσο στον κομμωτή ή να αγοράζεις καινούρια ρούχα. Με μερικούς καλούς συνδυασμούς ρούχων και λίγα λεπτά κάθε πρωί μπορείς να είσαι περιποιημένος και να προβάλλεις αυτοπεποίθηση.

Τσέκαρε το βίντεο με τις συμβουλές του Θέμη, για να διατηρήσεις το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

#3. Βελτίωσε Την Φυσική Σου Κατάσταση

Η γυμναστική μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, όταν θέλεις να χτίσεις αυτοπεποίθηση.

Όχι μόνο βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση, αλλά και την εμφάνιση σου. Ταυτόχρονα, με την άσκηση εκκρίνονται στον εγκέφαλο χημικές ουσίες που σε κάνουν να αισθάνεσαι ευημερία, κάτι που θα ανεβάσει τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σο

#4. Πρόσεξε Την Γλώσσα Του Σώματος

Είναι απίστευτο το πώς το σώμα μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία.

Φέρε στο μυαλό σου μια επιτυχία σου σε οποιονδήποτε τομέα και προσπάθησε να θυμηθείς στοιχεία της γλώσσας του σώματος σου εκείνη τη στιγμή. Πώς ήταν η στάση του σώματος σου; Πώς σε έκανε το σώμα σου να αισθάνεσαι;

Μια καλή στάση που προβάλλει δύναμη και αυτοπεποίθηση έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία, έστω και σε μικρό βαθμό.

Επίσης δώσε βάση και στη δική της γλώσσα σώματος. Δες στο βίντεο του Χρήστου 10 σίγουρα σημάδια ότι την ελκύεις.

Είναι λοιπόν μια καλή ιδέα να δουλέψεις τον τρόπο που στέκεσαι και την χρήση της γλώσσας του σώματος. Ξεκίνησε με μια ισχυρή στάση, με το σώμα ευθύ και το στήθος έξω και πρόσθεσε λεπτομέρειες, όπως η οπτική επαφή και θα δεις την αυτοπεποίθηση σου να αυξάνεται.

#5. Για Αυτοπεποίθηση Με Γυναίκες Βελτίωσε Τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες

Η αυτοπεποίθηση μειώνεται όταν ο άντρας πιστεύει ότι είναι κοινωνικά ανεπαρκής. Αυτή η απώλεια αυτοπεποίθησης κινείται σαν χιονοστιβάδα που παίρνει μαζί της κάθε προσπάθεια σου για αλληλεπίδραση με τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Για να διορθώσεις την κατάσταση και να χτίσεις αυτοπεποίθηση θα πρέπει σε καθημερινή βάση να επικοινωνείς με όσο το δυνατότερο περισσότερους άγνωστους ανθρώπους.

αυτοπεποίθηση με γυναίκες

Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με μια ελκυστική γυναίκα, ούτε να αναλύσεις κάποιο σημαντικό θέμα. Απλά ξεκίνησε μια κουβέντα με κάποιον άγνωστο και προχώρησε την, όσο μπορείς.

Σιγά σιγά θα βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και θα χτίσεις την αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να μιλήσεις σε όμορφες γυναίκες.

#6. Βγες Από Την Ζώνη Άνεσης

Όσο παραμένεις στην ζώνη άνεσης χάνεις ευκαιρίες για καινούριες εμπειρίες. Αυτή η νοοτροπία σε κρατά στάσιμο και δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που συναντάς, με αποτέλεσμα να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου.

Άλλαξε τρόπο σκέψης και πάρε μι αέμπνευση στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα, έξω από την ζώνη άνεσης σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερα δραστικό ή επικίνδυνο. Ένα καινούριο χόμπι που ήθελες πάντα να ξεκινήσεις, αλλά δίσταζες μπορεί να σε βοηθήσει.

#7. Βρες Τα Θετικά Σου Σημεία

Όπως οι αρνητικές σκέψεις επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση σου μειώνοντας την, έτσι και οι θετικές σκέψεις μπορούν κατ’ αντιστοιχία να σε βοηθήσουν να την βελτιώσεις.

Κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα είναι να σημειώνεις τις μικρές σου προσωπικές νίκες και να τις διαβάζεις στο τέλος της μέρας ή στην αρχή της επόμενης.

Θα βλέπεις έτσι ότι έχεις θετικά στοιχεία και δύναμη μέσα σου και ότι καταφέρνεις καθημερινά μικρά βήματα που σε οδηγούν προς έναν καλύτερο εαυτό και μια καλύτερη ζωή.

Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την δύναμη, ώστε να αυξήσεις τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σου και να επικοινωνήσεις με τις γυναίκες που σου αρέσουν.

#8. Πρόσεξε Την Τονικότητα Σου

αυτοπεποίθηση με γυναίκες

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με το άγχος και τις ανασφάλειες κάνει τους ανθρώπους να μιλούν πιο γρήγορα και να γεμίζουν τις φράσεις τους με άχρηστες λέξεις, σαν να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ή να γεμίσουν απλά τα κενά.

Κράτησε τον τόνο της φωνής σου σε χαμηλά επίπεδα και μίλα αργά. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να σκεφτείς αυτό που θέλεις να πεις, χωρίς να γεμίζεις τις προτάσεις σου με άσχετες φράσεις.

Έτσι δείχνεις ότι είσαι ένας άνθρωπος ήρεμος που διαθέτει αυτοπεποίθηση και που έχει κάτι να πει.

#9. Να Είσαι Άμεσος

Μέρος της επικοινωνίας με αυτοπεποίθηση είναι η αμεσότητα. Όταν σε ενδιαφέρει μια γυναίκα και θέλεις να βγείτε ραντεβού, πρέπει να φροντίσεις να εκφράσεις άμεσα τις προθέσεις σου.

Μην κρύβεσαι και μην προσπαθείς πρώτα να την κερδίσεις σε φιλικό επίπεδο, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει στην φιλική ζώνη.

Μια γυναίκα θα εκτιμήσει το θάρρος σου και την αυτοπεποίθηση σου όταν εκφραστείς με ειλικρίνεια.

#10. Ζήτησε Της Να Βγείτε Ραντεβού, Χωρίς Να Ρωτήσεις

αυτοπεποίθηση με γυναίκες

Μια πολύ καλή ιδέα, όταν θέλεις να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού είναι να το εκφράσεις με τρόπο τέτοιο που να μην περιλαμβάνει ερώτηση.

Προτίμησε να πεις “Πάμε για ποτό αύριο το βράδυ”, αντί για “Τι λες για ένα ποτό αύριο βράδυ;”

Εκφράζοντας αυτό που θέλεις με καταφατική πρόταση δείχνει ότι ήδη υποθέτεις την ύπαρξη ενδιαφέροντος από μέρους της και αυτή η βεβαιότητα της δείχνει ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, αυξάνοντας τις πιθανότητες θετικής απάντησης.

#11. Η Σωστή Νοοτροπία

Τέλος, σαν συνέχεια του παραπάνω, θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να υποθέτεις εξ αρχής ότι υπάρχει έλξη μεταξύ σας και ότι η γυναίκα θέλει να την προσεγγίσεις.

Κάνοντας αυτή την υπόθεση είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να δράσεις και να μιλήσεις με αυτοπεποίθηση, καθώς δεν αφήνεις χώρο στις αρνητικές σκέψεις και στις περιοριστικές πεποιθήσεις.

Αντιθέτως, εστιάζεις στην επικοινωνία με την γυναίκα και απολαμβάνεις την διαδικασία του φλερτ, γνωρίζοντας μέσα σου ότι μπορείς να προχωρήσεις με βεβαιότητα στα επόμενα στάδια.

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που χτίζεται μέρα με τη μέρα. Ξεκίνα από εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.