Πώς να Γίνεις πιο Ετοιμόλογος στο Φλερτ

Θέλεις να γίνεις ο άντρας που θα ξέρει ακριβώς τι να πει όταν φλερτάρει; Τσέκαρε πώς μπορείς να φλερτάρεις πιο αποτελεσματικά!

Μια γυναίκα θα καταλάβει πολύ γρήγορα όταν την προσεγγίζεις, αν το έχεις με το φλερτ ή όχι. Αν είσαι καλός στην επικοινωνία και ετοιμόλογος η γυναίκα αισθάνεται ότι θα μπορέσεις να την κατανοήσεις και ότι μπορεί να είναι ο εαυτός της κοντά σου.

Η γυναίκα είναι σε γενικές γραμμές ένας άνθρωπος με αυξημένη αντίληψη των συναισθημάτων. Από τη στιγμή που την προσεγγίζεις και το φλερτ είναι κάτι που λαμβάνει πλέον χώρα δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Ξέρεις ότι θα καταλάβει σίγουρα αν δείλιασες ή αν έχασες απλά τα λόγια σου.

Έτσι όμως δεν επιτυγχάνεις το σκοπό σου. Σκοπός σου είναι να διαπιστώσεις αν είναι διαθέσιμη, αν ενδιαφέρεται να κλιμακώσεις την έλξη, να ζητήσεις να την ξαναδείς.

Τις περισσότερες φορές όμως οι άντρες κρατούν μια φιλική στάση που αποδεικνύεται ότι δεν φέρνει αποτελέσματα. Μοιάζουν αν μην έχουν στόχο και ποτέ δεν παίρνουν ρίσκα.

Το να είσαι ετοιμόλογος θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία με μια γυναίκα, καθώς θα ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι να πεις και πώς να εκφραστείς.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλάς συνεχώς. Στόχευσε ώστε ο χρόνος σε μια συζήτηση, όταν φλερτάρεις, να είναι μοιρασμένος.

#1. Δημιούργησε Σύνδεση Με Το Να Είσαι Ετοιμόλογος Στο Φλερτφλερτ

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί άντρες και ίσως κάνεις και εσύ, όταν φλερτάρεις είναι ότι δεν δημιουργούν σύνδεση.

Μια μεγάλης διάρκειας συζήτηση με μια γυναίκα, δεν δείχνει απαραίτητα το ερωτικό της ενδιαφέρον.

Οπότε το να είσαι απλά ετοιμόλογος και να έχεις πάντα κάτι να πεις δεν είναι η μόνη λύση.

Χρειάζεται ακόμη με όσα λες να κινητοποιήσεις την γυναίκα και να δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας.

#2. Υπόθεσε Ότι Υπάρχει Έλξηφλερτ

Το άγχος σου να δημιουργήσεις έλξη με κάθε τρόπο, όταν φλερτάρεις μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ, δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς όπως θα ήθελες ή όπως θα μπορούσες.

Όταν από την αρχή πιστεύεις μέσα σου ότι υπάρχει έλξη και ενδιαφέρον από μέρους της θα απελευθερωθείς και θα σου δοθεί η δυνατότητα να βγάλεις τον καλύτερο και πιο ετοιμόλογο εαυτό σου.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί τι πρέπει να αποφύγεις, όταν φλερτάρεις και θέλεις να δημιουργήσεις έλξη.

#3. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Μίλησε της Με Ελκυστικό Τρόποελκυστικος

Αν δεν της μιλήσεις με τρόπο ελκυστικό και σέξι, τότε η γυναίκα δεν θα σε δει ερωτικά ούτε θα αισθανθεί έλξη.

Θα δεις ότι αν βελτιώσεις τον τρόπο που μιλάς, θα αλλάξει και ο τρόπος που οι γυναίκες σε βλέπουν, όταν τις φλερτάρεις.

Δείξε ξεκάθαρα τις προθέσεις σου, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι να της μιλήσεις και φρόντισε ώστε να έχεις θετική γλώσσα σώματος.

Ταυτόχρονα, μίλησε αργά, για να προβάλλεις αυτοπεποίθηση και δύναμη. Κάνε παύσεις, όταν χρειάζεται και μην ξεχνάς να διατηρείς οπτική επαφή μαζί της.

Μάθε περισσότερα για την τονικότητα της φωνής στο ακόλουθο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#4. Να Είσαι Ετοιμόλογος Στο Φλερτ : Γίνε Άμεσος Και Απλόςφλερτ

Για να είσαι ετοιμόλογος, όταν φλερτάρεις δεν χρειάζεται να μάθεις απ’ έξω φοβερές ατάκες.

Ξεκίνησε να της μιλάς με έναν ελκυστικό, αρρενωπό τρόπο. Όπως περιγράψαμε παραπάνω και φρόντισε η προσέγγιση σου να είναι άμεση και απλή.

#6. Στο Φλερτ Κάνε Ανοικτού Τύπου Ερωτήσειςερωτήσεις

Ο στόχος σου, όταν φλερτάρεις είναι να κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο και να προχωρήσεις την κουβέντα.

Στην αρχή σίγουρα μπορεί να γίνουν κάποιες απλές και συνηθισμένες ερωτήσεις, όμως μετά από λίγο θα πρέπει να κάνεις ερωτήσεις που για να απαντηθούν η γυναίκα θα πρέπει να επενδύσει λίγο χρόνο παραπάνω.

Με τον τρόπο αυτό, από την μια της δίνεις πάσα για να μιλήσει, ταυτόχρονα δημιουργείς σύνδεση και μαθαίνεις για εκείνη και παίρνεις τον χρόνο σου, ώστε να σκεφτείς πώς θα συνεχίσεις στην πορεία.

#7. Πώς Να Είσαι Ετοιμόλογος Στο Φλερτ : Χρησιμοποίησε Σωστή Θεματολογίασωστη θεματολογια

Ένα σωστό θέμα συζήτησης είναι αυτό για το οποίο έχετε και οι δύο κάτι να πείτε και δημιουργεί και στους δύο θετικά συναισθήματα.

Μιλώντας για ένα αγαπημένο σου θέμα είναι λογικό να μπορείς να εκφραστείς πιο εύκολα. Αν τώρα τα θέματα που γνωρίζεις και σου αρέσει να συζητάς δεν την ενδιαφέρουν, ίσως θα πρέπει να αποκτήσεις μια πιο ευρεία γνώση των πραγμάτων. Έτσι, θα αισθάνεσαι άνετα με περισσότερα από αυτά.

#8. Μην Προσπαθείς να Πάρεις Επιβεβαίωση Από Το Φλερτεπιβεβαίωση

Ένας άντρας που ψάχνει την επιβεβαίωση σε καθετί που λέει ή κάνει παρουσιάζει την εικόνα κάποιου που δεν ξέρει να επικοινωνεί και ο οποίος είναι απελπισμένος.

Όταν φλερτάρεις, χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να μπορείς να επικοινωνήσεις πιο άνετα.

Οπότε χαλάρωσε, μίλησε για θέματα που γνωρίζεις και σε ευχαριστούν. Μην προσπαθείς με τα λόγια σου να αποδείξεις πόσο εντυπωσιακός είσαι.

#9. Για Να Είσαι Ετοιμόλογος Στο Φλερτ Μην Το Σκέφτεσαι Πολύφλερτ

Φυσικά είναι καλό να σκέφτεσαι τι θα πεις και να μην ξεστομίζεις ο,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Ο αυτό-έλεγχος είναι μια σημαντική ικανότητα. Από ένα απλό λεκτικό ολίσθημα, η αλήθεια είναι, μπορεί να χαλάσεις μια ωραία ατμόσφαιρα που έχει προκύψει από τους κόπους και τις προσπάθειές σου για μια αποτελεσματική προσέγγιση.

Όμως η υπερβολική ανάλυση, κάθε φορά που πρέπει να μιλήσεις, είναι γνωστό ότι είναι κάτι που σε κρατά δεμένο και δεν σε αφήνει να εκφραστείς όπως θα μπορούσες.

Κλείνοντας, δώσε προσοχή στα λόγια της, προσπάθησε να δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση και σκέψου όσο χρειάζεται, χωρίς να υπεραναλύεις την κατάσταση.

Άλλωστε, φλερτάρεις για να το διασκεδάζεις και η όλη διαδικασία δεν θα έπρεπε να σου δημιουργεί άγχος, αλλά αντιθέτως να φέρνει στην επιφάνεια θετικά συναισθήματα, τα οποία θα βοηθήσουν τόσο εσένα να εκφραστείς πιο εύκολα, όσο και το κορίτσι να αισθανθεί πιο άνετα.

Παρατηρώντας τη συμπεριφορά τους όταν ανταποκρίνονται θετικά σε μια προσέγγιση μαθαίνουμε όσα θέλουμε να μάθουμε για τις γυναίκες. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε γενικεύσεις καμιά φορά, αλλά η εμπειρία που αποκτούμε μιλώντας με τους ανθρώπους γύρω μας είναι πολύτιμη για τη ζωή και την εξέλιξή μας.

Είναι λοιπόν σημαντικό να είσαι ετοιμόλογος και αυτό γίνεται με εξάσκηση από τη δική σου πλευρά. Είναι πραγματικά ό, τι καλυτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Αυτές τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις προσεγγίζοντας γυναίκες θα τις θεωρείς από τις πιο χρήσιμες στη ζωή σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να βελτιώσεις την ικανότητά σου να φλερτάρεις και δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε περισσότερα στο βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.