Φλερτ: Πώς να Κινητοποιήσεις τον Εαυτό σου

Κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να πάρουμε την απόφαση και να μιλήσουμε στη γυναίκα που μας αρέσει. Τσέκαρε τους λόγους που χρειάζεται να φλερτάρεις!

Αρκετοί άντρες, είτε είναι ντροπαλοί, είτε όχι, δυσκολεύονται να βρουν το κίνητρο για φλερτ. Είσαι ένας από αυτούς; Δυσκολεύεσαι να φλερτάρεις; Ξέρεις ότι ένα απλό βήμα για να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ είναι να ξεπεράσεις το φόβο σου; Ποιο φόβο;

Ο φόβος της απόρριψης τους κυριεύει και πολλές φορές ο τρόπος που προσεγγίζουν, αν τελικά το κάνουν, τους οδηγεί στην φιλική ζώνη.

Σε άλλες περιπτώσεις, ενώ ξέρουν τι να κάνουν και πώς, και πάλι δυσκολεύονται.

Μήπως δεν φλερτάρεις επειδή ντρέπεσαι; Δες πώς θα το διαχειριστείς στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast  Apla+Andrika που ακολουθεί.

Πώς θα κινητοποιήσεις λοιπόν τον εαυτό σου, για να βρεις δύναμη να φλερτάρεις, αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες;

Α) Το να ξέρεις να φλερτάρεις είναι μια ικανότητα που θα σε ανταμείψει.

Β) Η επιμονή είναι μια ακόμη χρήσιμη ικανότητα, η οποία θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος. Αν δεν φλερτάρεις, επειδή πιστεύεις ότι δεν είσαι καλός σε αυτό, αν επιμείνεις και εξασκηθείς, θα δεις βελτίωση.

Αυτό ασφαλώς ακούγεται φυσιολογικό και δεν είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά, ούτε κάτι που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις.

Αφού είναι όμως έτσι, γιατί δεν το κάνουν όλοι;

Προτού κάποιος πάρει μια απόφαση το υποσυνείδητο εξετάζει αν αυτή η απόφαση θα φέρει περισσότερο πόνο ή ευχαρίστηση.

Επομένως, όταν έχεις συνδέσει το φλερτ με την απόρριψη, το υποσυνείδητο προβάλλει εμπόδια, για να μην σου επιτρέψει να βιώσεις αυτό τον πόνο.

Γ) Άρα το ζητούμενο είναι να βρεις έναν τρόπο, ώστε να συνδεθεί η διαδικασία του φλερτ με αισθήματα ευχαρίστησης.

Πώς θα το επιτύχεις αυτό;

#1. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Φέρε Στο Μυαλό Σου Την Εικόνα Για Να Βρεις Κίνητρο Για Φλερτ

κίνητρο για φλερτ

Δημιούργησε μέσα στο μυαλό σου μια εικόνα του τι θέλεις όταν φλερτάρεις και σκέψου ποιοι λόγοι σε ωθούν σε αυτό.

Κάν’ το αυτό σε καθημερινή βάση και σκέψου τι τύπο γυναικών θα ήθελες να φλερτάρεις και πώς θα ήταν η σχέση μαζί της.

Ακόμη, βγες στον δρόμο και κάνε μια βόλτα. Θα δεις δεκάδες ελκυστικές γυναίκες τις οποίες χάνεις, αν δεν φλερτάρεις και αντί αυτού προτιμάς να κάθεσαι στο σπίτι σου, χωρίς να κάνεις τίποτε.

#2. Κίνητρο Για Φλερτ: Κατάλαβε Ότι Είναι Κάτι Εφικτόφλερτ

Το να φλερτάρεις δεν είναι κάτι δύσκολο. Όσο το θεωρείς δύσκολο και όσο υποβαθμίζεις τον εαυτό σου, τόσο θα το αναβάλλεις και δεν θα βρίσκεις το κίνητρο.

Όποιο και αν είναι το επίπεδο σου, πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία. Αν δεν φλερτάρεις, δεν θα γίνεις καλύτερος σε αυτό.

Η επιμονή σε αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς. Κάθε βήμα εμπρός θα σου δίνει την δύναμη να συνεχίζεις και θα αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες σου.

Πρέπει απλά να επιμείνεις, όταν δεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν και όταν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.

#3.  Δυναμική Της Διαπραγμάτευσης Και Κίνητρο Για Φλερτφλερτ

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στο φλερτ; Γιατί συνήθως αυτές επιλέγουν και οι άντρες είναι που τις κυνηγούν; Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές και στα αρχικά στάδια του φλερτ;

Υπάρχουν λόγοι εξελικτικοί, αλλά ο κύριος λόγος είναι απλά το γεγονός ότι ο ρόλος του άντρα είναι να προσεγγίσει εκείνος την γυναίκα.

Σε κάθε διαπραγμάτευση αυτός που την ξεκινά βρίσκεται στην μειονεκτική σχέση, ενώ ο άλλος βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο επιλεκτική, διότι προσεγγίζεται συνεχώς, ενώ αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους άντρες.

Η απελπισία προκύπτει πάντα από την έλλειψη επιλογών. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει αφθονία γυναικών, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις επιλογές.

Ο τρόπος για να αποκτήσεις επιλογές δεν είναι άλλος από το να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες.

 

#4. Αν Θες Το Σωστό Κίνητρο Στο Φλερτ, Μην Αφήνεις Τον Χρόνο να Περνάχρόνος

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος που κάθε πρωί ξεκινάς να πας στην δουλειά, ακόμη και αν δεν σε ικανοποιεί;

Η απάντηση είναι επειδή πρέπει.

Το ίδιο μπορείς να σκεφτείς και όταν θέλεις να φλερτάρεις. Δεν φλερτάρεις απλά επειδή είναι κάτι ωραίο, αλλά επειδή πρέπει να το κάνεις.

Αν πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ότι θα το αφήσει για μετά, τότε σκέψου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει. Αν δεν φλερτάρεις μια γυναίκα που σου αρέσει, δεν θα μάθεις ποτέ, αν θα συνέβαιναν όλα όσα έχεις φανταστεί στο μυαλό σου, για μια ιδανική σχέση.

Το βίντεο του Θέμη σχετικά με την αξία του χρόνου, θα σου δώσει ένα ακόμη κίνητρο.

#5. Η Απόλαυση Του Κυνηγιούραντεβού

Όταν φλερτάρεις και το απολαμβάνεις αυτό προβάλλεται μέσα από τον τρόπο που κινείσαι και συμπεριφέρεσαι και είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται οι γυναίκες.

Όταν βιώνεις μια τέτοια βραδιά, δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ.

Προτού λοιπόν βγεις έξω για να φλερτάρεις, βάλε τον εαυτό σου σε αυτή την διάθεση.

Φέρε στον εαυτό σου την εικόνα του πόσο όμορφα θα περάσεις, άκουσε μουσική που θα σε ανεβάσει ή κάνε λίγη γυμναστική.

Τέλος, όπως όλα τα πράγματα που κάνουν τη ζωή καλύτερη, αν έχεις την διάθεση, το μόνο που λείπει είναι να κάνεις την αρχή, ώστε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ορμή που θα σε κρατήσει στο παιχνίδι του φλερτ για όλο το βράδυ.

Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να πρισεγγίσεις τις γυναίκες είναι πολύ πιθανό να έχεις μεγάλες επιτυχίες, φτάνει να το θέλεις. Είναι ό, τι καλύτερο έχεις να προσφέρεις στον εαυτό σου για να απογειώσεις τη δική σου ερωτική ζωή.

Όταν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη και δέχεται το φλερτ σου, τα πράγματα μόνο καλά μπορούν να πάνε!

Σκέψου λοιπόν ότι οι γυναίκες σε περιμένουν να τις φλερτάρεις και να τις βγάλεις από την βαρεμάρα!

Αν έχεις την διάθεση, το μόνο που λείπει είναι να κάνεις την αρχή, ώστε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ορμή που θα σε κρατήσει στο παιχνίδι του φλερτ για όλο το βράδυ.

Τέλος, σκέψου ότι οι γυναίκες σε περιμένουν να τις φλερτάρεις και να τις βγάλεις από την βαρεμάρα!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Κάποιες φορές θέλεις απλά έναν λόγο για να πάρεις την απόφαση και να προχωρήσεις μπροστά. Μάθε περισσότερους εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.