Πώς να μην Μπλοκάρεις στο Φλερτ με μια Ωραία Γυναίκα

Μια γυναίκα που σου αρέσει αρχίζει να σε φλερτάρει και εσύ...τα χάνεις. Τι πρέπει να κάνεις για να σταματήσεις να μπλοκάρεις και να μπεις στο παιχνίδι.

Πώς Να Μην Μπλοκάρεις Στο Φλερτ

Είναι συνηθισμένο και λογικό να μπλοκάρεις στο φλερτ. Ειδικά όταν σε φλερτάρει μια όμορφη γυναίκα, το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείς να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Όπως και όταν είσαι άνετος και μπορείς να προσεγγίσεις γυναίκες, έτσι πρέπει να είσαι άνετος και όταν εκείνες σε φλερτάρουν ή όταν ανταποκρίνονται στο φλερτ που εσύ κάνεις. Όντας άνετος με μια γυναίκα, ανοίγουν πολλές και ενδιαφέρουσες πιθανότητες.

Βέβαια, μια σκέψη που θα γυρίζει γύρω από το μυαλό σου είναι πώς θα τη διεκδικήσεις. Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Στο βίντεο ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Υπάρχουν εκεί έξω αμέτρητοι άνδρες που αγχώνονται όταν τους προσεγγίσει μια όμορφη γυναίκα. Και αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι αυτοί οι άντρες δεν έμαθαν ποτέ να είναι άνετοι και να πιστεύουν στον εαυτό τους.

Όσο διανύεις τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και καταφέρνεις να προσεγγίζεις γυναίκες, θα δεις ότι όχι μόνο θα ανταποκρίνονται, αλλά θα σε φλερτάρουν και πρώτες.

Είναι λοιπόν βασικό να ξέρεις πώς να μην μπλοκάρεις σε μια τέτοια περίπτωση. Μερικούς τρόπους για να τα καταφέρεις θα δούμε σε αυτό το άρθρο.

#1. Μπλοκάρεις Στο Φλερτ Γιατί Νιώθεις Αίσθημα Κατωτερότηταςφλερτ με ωραία γυναίκα

Μεγάλο μέρος της ντροπής που νιώθεις προέρχεται από το γεγονός ότι αισθάνεσαι κατώτερος.

Βλέπεις μια όμορφη γυναίκα να έρχεται προς το μέρος σου, μέσα σου πιστεύεις ότι δεν είσαι τόσο ωραίος εμφανισιακά και ότι για κάποιο λόγο έχεις χαμηλότερη αξία από εκείνη.

Αυτό ασφαλώς είναι κάτι τελείως αβάσιμο. Η εμφάνιση της δεν υποδηλώνει απολύτως τίποτε, για την αξία της ως γυναίκα.

Επομένως δεν πρέπει να αισθάνεσαι κατώτερος και με λιγότερη αξία, επειδή η γυναίκα είναι όμορφη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να δίνεις μεγάλη αξία στην εμφάνιση.

Συμπεριφέρσου σε μια όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική γυναίκα, με την ίδια άνεση που θα συμπεριφερόσουν αν δεν ήταν και τόσο όμορφη.

Σίγουρα σου έχει τύχει να είσαι άνετος στο φλερτ με μια φίλη ή γνωστή που δεν βρίσκεις ελκυστική, οπότε ξέρεις ακριβώς γιατί πράγμα μιλάμε.

Πρέπει λοιπόν η συμπεριφορά σου να δείξει στην γυναίκα ότι ψάχνεις να δεις τι άλλο, και αν, έχει κάτι να προσφέρει, πέραν της εμφάνισης.

Α) Εκτός από το θέμα της εμφάνισης, η έλλειψη εμπειρίας είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι κατώτερος και έτσι μπλοκάρεις, φοβούμενος ότι θα κάνεις ή θα πεις κάτι που θα της δείξει ότι δεν είσαι έμπειρος.

Β) Το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Αν πράγματι νιώθεις ότι δεν είσαι έμπειρος και ότι δεν έχειςεπικοινωνιακές δεξιότητες, τότε φρόντισε να μιλάς με κόσμο και να αποκτήσεις εμπειρίες.

Αν τώρα, νομίζεις ότι δεν έχεις εμπειρία στον ερωτικό τομέα, δεν έχεις ξανακάνει σεξ ή δεν έχεις ξαναφιλήσει γυναίκα, τότε και πάλι σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Πρέπει να ξέρεις ότι το πιο σημαντικό, για να είσαι ελκυστικός, είναι να έχεις αυτοπεποίθηση.

Στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο,  για την αλλαγή στο τρόπο σκέψης.

#2. Μην Επενδύεις Σε Μια Συγκεκριμένη Γυναίκαφλερτ

Ένα κοινό στοιχείο μεταξύ των αντρών που μπλοκάρουν, όταν τους φλερτάρει μια γυναίκα είναι ότι κολλάνε σε αυτή και επενδύουν τα πάντα,σαν να μην υπάρχουν άλλες γυναίκες.

Ιδιαίτερα οι άντρες που δεν έχουν εμπειρία, αρχίζουν και δημιουργούν σενάρια στο μυαλό τους και φαντάζονται την σχέση με αυτή τη γυναίκα, χωρίς καλά καλά να έχουν μιλήσει. Αυτή η εξιδανίκευση, δημιουργεί στο μυαλό τους την εικόνα μιας τέλειας γυναίκας, κάτι που δημιουργεί άγχος και φόβο.

Όταν λοιπόν μια γυναίκα σε φλερτάρει, μην κάνεις όνειρα και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από αυτήν. Απόλαυσε την διαδικασία με χαλαρότητα, μίλησε μαζί της και δες αν είναι κατάλληλη για εσένα.

Όπως είπαμε, το ότι είναι όμορφη, δεν συνεπάγεται ότι δεν είναι βαρετή ή ότι δεν έχει ανασφάλειες.

#3. Να Είσαι Κυριαρχικός Για Να Μην Μπλοκάρεις Στο Φλερτφλερτ με ωραία γυναίκα

Όπως διάβασες παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να επενδύεις σε μια συγκεκριμένη γυναίκα, απλά και μόνο επειδή σε φλερτάρει.

Πρέπει να είσαι κυριαρχικός και για το καταφέρεις, είναι σημαντικό να έχεις αρκετές επιλογές. Για να μην μπλοκάρεις όταν σε φλερτάρει μια ωραία γυναίκα, πρέπει να ξέρεις μέσα σου ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες, για να φλερτάρεις.

Φρόντισε να φλερτάρεις όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς, σε καθημερινή βάση. Η εμπειρία που θα αποκομίσεις, και το γεγονός ότι έχεις επιλογές, θα σε κάνουν πολύ άνετο απέναντι σε οποιαδήποτε γυναίκα.

#4. Στο Φλερτ Να Είσαι Άμεσος

Ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο οι άντρες μπλοκάρουν είναι επειδή νομίζουν ότι δεν πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους στην γυναίκα που τους φλερτάρει, για να μην την χάσουν.

Προσπαθούν έτσι να κρύψουν τις προθέσεις τους και δείχνουν περίεργοι.

Από την στιγμή που μια γυναίκα σε φλερτάρει, σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους της και επομένως πρέπει και εσύ να δείξεις αρρενωπή συμπεριφορά και αν σου αρέσει, να εκφράσεις τις προθέσεις σου με αμεσότητα.

#5. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Κάνε Την Γυναίκα Να Σου Μιλήσεικανε την να σου μιλησει

 

Ένας λόγος που μπορεί να μπλοκάρεις είναι το ότι δεν μπορείς να μιλάς συνεχώς. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι κακό!

Μια γυναίκα που θα έρθει να σε φλερτάρει δεν θέλει να της μιλάς συνεχώς. Αυτό που θέλει και θα την κάνει να αισθανθεί μεγαλύτερη έλξη είναι να ακούς ενεργά.

Φυσικά το να ακούς δεν σημαίνει ότι θα κάθεσαι αμίλητος σκεπτόμενος τι θα πεις στην συνέχεια.

Αν μπλοκάρεις, άφησε την να σου μιλήσει και δείξε αυθεντικό ενδιαφέρον. Έτσι θα δημιουργηθεί οικειότητα και θα ξεμπλοκάρεις σταδιακά.

Θα σε βοηθήσει αρκετά, αν έχεις στο μυαλό σου μερικά θέματα για συζήτηση, που θα της προκαλούσαν θετικά συναισθήματα, έτοιμα από πριν, ώστε να είσαι προετοιμασμένος, αν μπλοκάρεις.

#6. Φλερτ Και Άγγιγμαάγγιγμα

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το άγγιγμα είναι το κλειδί στο φλερτ. Όταν μπλοκάρεις μπροστά σε μια γυναίκα που σε φλερτάρει, για να ξεμπλοκάρεις πρέπει να υπάρξει οικειότητα.

Ίσως η ίδια σε αγγίξει, κάτι που θα βοηθήσει, αλλά ακόμη και να δεν το κάνει, προσπάθησε εσύ να την αγγίζεις κατά την διάρκεια της συζήτησης, στην αρχή λιγότερο και όσο περνά η ώρα περισσότερο.

Εφ’ όσον η γυναίκα ενδιαφέρεται και δείχνει ανταπόκριση, σιγά σιγά θα αρχίσεις και εσύ να είσαι πιο άνετος.

#7. Φλερτ Και Αυτοπεποίθηση

Το κυριότερο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι μια γυναίκα, όσο όμορφη και αν είναι, είναι και αυτή άνθρωπος. Όταν λοιπόν σε φλερτάρει μια όμορφη γυναίκα, θυμήσου ότι και εκείνη βιώνει το άγχος της προσέγγισης, έχει τους φόβους της και τις ανασφάλειες της.

Κλείνοντας, επικεντρώσου στα δικά σου δυνατά σημεία που πιστεύεις ότι σε κάνουν ελκυστικό και θυμήσου κάθε φορά τι έχεις να προσφέρεις σε μια γυναίκα και ποια είναι η αξία σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρός και να βρεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ξεμπλοκάρεις.

Όλα είναι θέμα πρακτικής. Όσο συναναστρέφεσαι με όμορφες γυναίκες, τόσο θα συνειδητοποιείς όλα τα παραπάνω και θα γίνεσαι όλο και πιο άνετος.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, κάνε κλικ εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.