Φλερτ: Πώς να Προσεγγίσεις μια Άγνωστη

Δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα που δεν ξέρεις και να φλερτάρεις μαζί της, όσο κι αν σου αρέσει. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις πετυχημένα!

Σε προβληματίζει συχνά το θέμα του φλερτ με μια άγνωστη; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις. Στην περίπτωση μιας άγνωστης γυναίκας, δεν υπάρχει ο κοινός γνωστός και η παρέα που θα σε βοηθήσει και θα κάνει την γνωριμία εύκολη.

Τις γυναίκες που θες να προσεγγίσεις οφείλεις αρχικά να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά τους. Γενικά καλό είναι αλληλεπιδράς με τους ανθρώπους γύρω σου σε καθημερινό επίπεδο και να μαθαίνεις από τις αντιδράσεις τους. Από αυτές τις αντιδράσεις θα συγκεντρώσεις πολυτιμη εμπειρία που θα την ενσωματώσεις και στον τρόπο που προσεγγίζεις γυναίκες με σκοπό το φλερτ.

Αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη, θα στο δείξει πάντως. Από τη δική σου πλευρά το φλερτ είναι ο τρόπος που έχεις για να τη γνωρίσεις, να δημιουργήσεις έλξη και να ζητήσεις ραντεβού. Από τη στιγμή που έχεις λοιπόν αυτό το σκοπό, ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προσεγγίσεις άγνωστες γυναίκες, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Η αλήθεια είναι πως η τέτοια προσέγγιση δεν είναι εύκολη. Πρέπει να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις μια τελείως άγνωστη, ώστε να την πείσεις ότι αξίζεις να ασχοληθεί μαζί σου. Επομένως, χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες, τις οποίες μπορείς να αναπτύξεις με την εξάσκηση.

Βέβαια, η προσέγγιση ανθρώπων που δεν γνωρίζεις, δεν είναι χρήσιμη μόνο για να φλερτάρεις γυναίκες, αλλά και για να αναπτύξεις το κοινωνικό σου δίκτυο, όταν βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον, όπως για παράδειγμα, μετά από μια μετακόμιση σε καινούρια πόλη.

Παράλληλα, προσεγγίζοντας γυναίκες που δεν γνωρίζεις, θα διαπιστώσεις ότι θα βελτιωθείς και θα ανέβεις επίπεδο στο φλερτ γενικότερα

#1. Φλερτ Με Άγνωστη Και Έναρξη Της Αλληλεπίδρασηςφλερτ με άγνωστη

Το άνοιγμα, η έναρξη της αλληλεπίδρασης είναι το πιο απλό μέρος μιας προσέγγισης, που όμως προκαλεί άγχος στους περισσότερους.

Γενικά οι τρόποι έναρξης μιας αλληλεπίδρασης είναι οι εξής δύο. Ο άμεσος και ο έμμεσος.

Α) Στην περίπτωση του άμεσου τρόπου, όπως υποδεικνύει το όνομα του, ξεκαθαρίζεις από την αρχή τις προθέσεις σου, με τον ποιο απλό τρόπο. Πλησιάζεις την γυναίκα που θέλεις να φλερτάρεις, συστήνεσαι και της λες ότι θέλεις να την γνωρίσεις.

Με αυτό τον τρόπο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή και δεν χάνεις χρόνο, στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται.

Β) Με τον έμμεσο τρόπο, βρίσκεις μια δικαιολογία για να την πλησιάσεις και να πιάσεις συζήτηση αρχικά για κάποιο φαινομενικά άσχετο θέμα, για κάτι που συμβαίνει γύρω σας ή να ζητήσεις κάποια γνώμη ή άποψη.

Στο 99% των περιπτώσεων μια γυναίκα δεν θα θυμάται καν ποια ήταν η ατάκα με την οποία ξεκίνησες την αλληλεπίδραση. Γι’ αυτό μην δίνεις και τόση σημασία σε αυτό.

Μόλις δεις μια γυναίκα που σου αρέσει και θέλεις να την φλερτάρεις, κινήσου αποφασιστικά, εντός 3”, προτού ο εγκέφαλος σου αρχίσει να προβάλλει δικαιολογίες, για να σε αποτρέψει, από τυχόν αποτυχία.

#2. Δημιούργησε Οικειότητα Στο Φλερτφλερτ

Αφού τραβήξεις την προσοχή της, έρχεται η ώρα να αρχίσεις να δημιουργείς έλξη και ενδιαφέρον.

Αυτό θα το κάνεις κρατώντας ένα παιχνιδιάρικο κλίμα και βρίσκοντας παράλληλα μερικές κοινές αξίες που θα της δείξουν ότι υπάρχει χημεία.

Σε αυτό το σημείο μπορείς να εισάγεις και την απαραίτητη σεξουαλική ένταση.

Η δημιουργία της οικειότητας είναι ένας συνδυασμός διήγησης ιστοριών που θα δημιουργήσουν συναισθήματα μέσα της, πειράγματος και κακών, ανοικτών ερωτήσεων, που θα την κάνουν να ανοιχτεί.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην συμφωνείς σε όλα μαζί της και να μην της κάνεις συνεχώς κοπλιμέντα, για να μην φανείς απελπισμένος.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί λεπτομερώς τις συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις απελπισμένος.

Τέλος, σε αυτό το στάδιο, είναι μια καλή στιγμή να παρατηρήσεις, αν υπάρχουν από μέρους της σημάδια ενδιαφέροντος.

#3. Δείξε Ότι Διαθέτεις Κριτήριακριτήρια

Συνεχίζοντας να φλερτάρεις μαζί της και αφού έχει επενδύσει χρόνο στην αλληλεπίδραση μαζί της είναι καιρός να μάθεις περισσότερα για εκείνη. Να της δείξεις ότι διαθέτεις κριτήρια. Άρα ψάχνεις για συγκεκριμένο τύπο γυναίκας και από την άλλη να εντείνεις την μεταξύ σας σύνδεση.

Η ύπαρξη κριτηρίων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να δημιουργήσεις περαιτέρω συναισθηματική οικειότητα.

Μάθε περισσότερα για τα κριτήρια και την σχέση τους με τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση στο ακόλουθο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

#4. Κάνε Την Κίνηση Σου Στο Φλερτκάνε την κίνηση σου

Όταν την φλερτάρεις και βλέπεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είναι η ώρα να κάνεις την κίνηση σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την φιλήσεις ή ότι θα κάνετε σεξ.

Ξεκίνησε να κλιμακώνεις, αγγίζοντας την. Αν παρατηρήσεις σημάδια ότι θέλει να την φιλήσεις, φυσικά μην διστάσεις, αλλά εστίασε στο να πάρεις τον αριθμό της, αν ενδιαφέρεσαι να βρεθείτε ξανά.

Σαν γενικός κανόνας, μια γυναίκα που έχει μιλήσει μαζί σου για πάνω από 20′, ενδιαφέρεται και θα θέλει και εκείνη να σου δώσει τον αριθμό της.

Μπορείς να αναφερθείς σε μερικές καλές ιδέες για ραντεβού, ώστε να της δημιουργήσεις ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και να προετοιμάσεις το έδαφος.

Όσο εξασκείσαι και φλερτάρεις με περισσότερες γυναίκες, θα γίνεσαι όλο και καλύτερος. Σίγουρα θα χρειαστεί να δεχθείς αρκετές απορρίψεις, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις.

Από ένα απλό μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση μπορεί να προκύψουν σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ζωή σου. Ό, τι σου είναι απαραίτητο για το φλερτ με άγνωστη το διάβασες ήδη σε αυτό το άρθρο. Από τους κανόνες αυτούς μπορείς να ακολουθήσεις εκείνον που θα ταιριάζει στην εκάστοτε περίσταση.

Γενικά για το τέλος θα σου πούμε τα εξής: Ντύσου με στιλ, πρόβαλλε αυτοπεποίθηση, μέσω της γλώσσας σώματος σου και προσέγγισε γυναίκες που σου αρέσουν και βρίσκεις ενδιαφέρουσες, ακόμη και αν είναι τελείως άγνωστες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ και κατ’ επέκταση την ερωτική σου ζωή; Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.