Πώς να Προσεγγίσεις με Ξεχωριστό Τρόπο μια Γυναίκα στο Μπαρ

Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Έχεις βγει και περνάς όμορφα σε ένα μπαρ, όταν βλέπεις μια ελκυστική γυναίκα την οποία θέλεις να προσεγγίσεις. Αρχίζεις τότε και κάνεις σκέψεις, σε μια προσπάθεια να σκεφτείς έναν τρόπο να της προσεγγίσεις με ξεχωριστό τρόπο, ώστε να έχεις περισσότερες ελπίδες. Και να μην της πεις όσα έχει ακούσει δεκάδες φορές, ακόμη και την ίδια νύχτα.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές για να δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά και να ξεχωρίσεις, όταν αποφασίσεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

#1. Κινήσου ΓρήγοραΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Σύμφωνα με μια ενδιαφέρουσα έρευνα που διεξήχθη το 2010 μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει την γνώμη της για έναν άντρα μέσα στα πρώτα 3 λεπτά της μεταξύ τους αλληλεπίδρασης.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, κρίνει από το παρουσιαστικό, τα λόγια, την γλώσσα του σώματος και την μυρωδιά του, αν θα συνεχίσει να μιλά μαζί του ή όχι.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η γυναίκα θεωρεί τα αρχικά της συμπεράσματα έγκυρα και τα ακολουθεί, χωρίς να αλλάζει γνώμη.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να κινηθείς γρήγορα, ώστε να μην προλάβεις να αρχίσεις να σκέφτεσαι δικαιολογίες, για να μην την προσεγγίσεις.

#2. Φόρεσε Κάτι ΚόκκινοΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς αρκετές έρευνες σχετικά με την επίδραση του χρώματος των ρούχων στο φλερτ.

Μια από αυτές τις έρευνες από το Πανεπιστήμιο του Rochester έδειξε ότι ένας άντρας που φορά κόκκινα δείχνει σε μια γυναίκα ότι διαθέτει υψηλότερο στάτους, μπορεί να έχει περισσότερα χρήματα και μπορεί να ανήκει σε υψηλότερη κοινωνική θέση. Όλα αυτά δημιουργούν μεγαλύτερη έλξη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείς στα μπαρ ντυμένος με κόκκινα από πάνω έως κάτω. Μερικές πινελιές κόκκινου, χωρίς να το παρακάνεις, θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

#3. Να Αποπνέεις ΗρεμίαΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Για να προσεγγίσεις με επιτυχία μια γυναίκα είναι σημαντικό να αποπνέεις ηρεμία, ακόμη και όταν η καρδιά σου χτυπά δυνατά.

Όταν είσαι αγχωμένος επηρεάζονται αρνητικά οι πιθανότητες σου να κάνεις μια επιτυχημένη προσέγγιση. Από την άλλη ένας άντρας που αποπνέει ηρεμία είναι άκρως ελκυστικός για μια γυναίκα.

Δες το βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί, για να μάθεις πώς να είσαι ήρεμος, όταν φλερτάρεις.

#4. Επιστράτευσε το Χιούμορ ΣουΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Το χιούμορ τις περισσότερες φορές εκλαμβάνεται θετικά, εκτός αν το αντικείμενο είναι προσβλητικό.

Με τα αστεία σου μπορείς να ξεχωρίσεις, όταν προσεγγίσεις μια γυναίκα και να την κάνεις να αισθανθεί όμορφα, κάτι που είναι κομβικό προκειμένου να δημιουργηθεί η απαιτούμενη σύνδεση, για να προχωρήσετε.

#5. Μην Αγνοείς το ΠεριβάλλονΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Ένα λάθος που κάνουν αρκετοί άντρες είναι να αγνοούν το κοινωνικό περιβάλλον και να μην εκτιμούν καλά την κατάσταση.

Το πιθανότερο είναι ότι μια γυναίκα σε ένα μπαρ θα είναι θετική στο φλερτ, όμως υπάρχει πάντα η περίπτωση να είχε μια δύσκολη μέρα και να μην ενδιαφέρεται. Άλλες φορές μπορεί να έχει μια συζήτηση με την παρέα της που δεν φαίνεται αν θέλει να την διακόψει, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να έχει πιει πολύ και να μην είναι και στην καλύτερη φάση για φλερτ.

Τέτοιες ιδιαίτερες περιπτώσεις είναι συνήθως εύκολα διακριτές και μπορείς να τις αποφύγεις. Έτσι δεν θα χάσεις τον χρόνο σου.

Από την άλλη, το περιβάλλον και τα όσα συμβαίνουν γύρω σας εκείνη την στιγμή μπορεί να σου δώσουν αφορμές για να την προσεγγίσεις και ιδέες σχετικά με το τι να πεις.

#6. Πώς να Πεις Κάτι ΞεχωριστόΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Ξεκίνησε με έναν απλό χαιρετισμό. Σε καμία περίπτωση μην απολογηθείς, για την προσέγγιση σου.

Στην συνέχεια, απόφυγε τυπικές ερωτήσεις (πού μένεις, με τι ασχολείσαι κλπ) οι οποίες θα κάνουν την συνομιλία να μοιάζει με συνέντευξη.

Το γύρω περιβάλλον μπορεί να σου δώσει αρκετές ιδέες, ώστε να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Σχολίασε κάτι αστείο που συμβαίνει εκείνη την ώρα ή κάνε ένα ασυνήθιστο κομπλιμέντο. Ό,τι και αν της πεις κάν’ το να δείχνει φυσικό και ότι σου βγήκε χωρίς προσπάθεια.

Αν σου χαμογελάσει και σου απαντήσει, είσαι σε καλό δρόμο.

#7. Δείξε ΕνδιαφέρονΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Οι πρώτες κουβέντες έχουν σκοπό να ξεκινήσει μια συνομιλία, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί με πιο βαθιά θέματα, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα με την γυναίκα.

Για να υπάρξει σύνδεση μεταξύ σας, πρέπει να δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου, χωρίς όμως να αναφερθείς στην εξωτερική της εμφάνιση και χωρίς να κάνεις αναφορές στο σεξ από την πρώτη στιγμή, κάτι που κάνουν σχεδόν όλοι.

Προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της, για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνομιλίας πρέπει να φανούν οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και κυρίως το γεγονός ότι είσαι καλός ακροατής.

#8. Απόλαυσε Την Προσέγγιση ΣουΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Το φλερτ είναι μια απολαυστική διαδικασία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείχνεις και στην γυναίκα που θες να προσεγγίσεις.

Δείξε πόσο ευχάριστα περνάς, χωρίς να ζητάς την αποδοχή κανενός. Έτσι θα προβάλλεις αυτοπεποίθηση, η οποία είναι χαρακτηριστικό απαραίτητο, για να νιώσει έλξη μια γυναίκα.

Συζήτησε μαζί της οτιδήποτε σου περνά από το μυαλό και απόλαυσε την διαδικασία, χωρίς να το βάζεις κάτω, ακόμη και αν αρχικά η γυναίκα προσπαθεί να δοκιμάσει την αυτοπεποίθηση σου.

Μερικές φορές, όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως περίμενες. Μάθε από τις εμπειρίες μας, στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#9. Μην Της Στέλνεις ΠοτάΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Αν σου αρέσει μια γυναίκα, μην της στέλνεις ποτά, με σκοπό να την υποχρεώσεις να σου δώσει σημασία.

Το να της στείλεις ποτά είναι ο λιγότερο αποτελεσματικός τρόπος, για να ξεκινήσεις μια αλληλεπίδραση και είναι ένδειξη ανασφάλειας από μέρους σου. Όπως ξέρεις, η ανασφάλεια είναι ένα χαρακτηριστικό που απωθεί τις γυναίκες, γι αυτό προτίμησε να την προσεγγίσεις άμεσα.

#10. Πάρε τον Αριθμό ΤηςΟ τρόπος που θα προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ, επηρεάζει πολύ το πώς αυτή θα σε δει και τι εντύπωση θα δημιουργήσεις. Κινήσου διαφορετικά!

Το τελικό στάδιο της γνωριμίας σας είναι η ανταλλαγή τηλεφώνων, που θα σας οδηγήσει στο ραντεβού, κάποια από τις ερχόμενες ημέρες.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας, κάνε αναφορές σε κάποιο εξαιρετικό μέρος που γνωρίζεις και πιστεύεις ότι θα ήθελε να πάει και η γυναίκα.

Στο καλύτερο σημείο της συζήτησης, βγάλε το τηλέφωνο σου και πες της να σου δώσει τον αριθμό της, για να βρεθείτε. Μην το ζητήσεις. Απλά πες ότι το χρειάζεσαι και δώσε το τηλέφωνο σου, για να στο γράψει.

Πες της ότι θα της στείλεις μήνυμα ή θα την καλέσεις, για να κανονίσετε να πάτε στο μέρος που ανέφερες νωρίτερα κατά την διάρκεια της κουβέντας.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι γυναίκες έχουν βαρεθεί τις κλισέ ατάκες και τις πεπατημένες προσεγγίσεις. Χτίσε κάτι διαφορετικό, εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.