Πώς να Προσεγγίσεις μια Γυναίκα στον Δρόμο

Ίσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Η προσέγγιση μιας γυναίκας σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι για κάθε άντρα μια αγχωτική εμπειρία, ιδιαίτερα για κάποιον που δεν είναι αρκετά έμπειρος.

Όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα στον δρόμο, είναι καλό να γνωρίζεις κάποια πράγματα, ώστε να μην δυσκολεύεις την ζωή σου και για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.

#1. Πρόσεξε το Βάδισμα ΣουΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Σίγουρα ήδη γνωρίζεις ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα βασικό ελκυστικό χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ένας άντρας, για να πετύχει στο φλερτ.

Ένας τρόπος να παρουσιάσεις την αυτοπεποίθηση σου είναι να την προβάλλεις με το αρρενωπό βάδισμα σου. Για να το καταφέρεις αυτό μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου αρρενωπά είδωλα, όπως τον Clint Eastwood.

Με την εξάσκηση, θα καταφέρεις να βαδίζεις ευθυτενής, με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, γεμάτα αυτοπεποίθηση.

#2. Πήγαινε να την Προσεγγίσεις ΆμεσαΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Πόσες φορές είχες δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην προσεγγίσεις μια γυναίκα που είδες στον δρόμο και σου άρεσε;

Όσο περισσότερο καθυστερείς, τόσο οι δικαιολογίες θα καταλαμβάνουν το μυαλό σου και δεν θα σου επιτρέπουν να την προσεγγίσεις. Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ότι θα σε απορρίψει, ότι θα φανείς περίεργος ή ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς να πεις.

Όλες αυτές οι σκέψεις, σε περιορίζουν. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι για να γνωρίσεις γυναίκες, πρέπει πρώτα να τις προσεγγίσεις.

Γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι πολύ, μην αναλύεις την κατάσταση και κάνε το πρώτο βήμα, χωρίς να διστάζεις.

Υπάρχουν στιγμές που παραλύεις μπροστά σε μια όμορφη γυναίκα. Μάθε γιατί συμβαίνει αυτό στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#3. Τσέκαρε το ΠεριβάλλονΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Ρίξε μια ματιά γύρω, για να δεις με ποιον είναι και αν μοιάζει απασχολημένη ή όχι. Προσπάθησε να δεις αν φοράει βέρα και αν δείχνει να την απασχολεί κάτι σημαντικό.

Αν η γυναίκα που θέλεις να προσεγγίσεις είναι με την παρέα της, ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να πάρεις με το μέρος σου μια ομάδα ανθρώπων.

Για αρχή θα ήταν καλύτερο να προσεγγίζεις γυναίκες που είναι μόνες, ώσπου να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία.

Μια γυναίκα που είναι μόνη δεν θα νιώσει ότι κρίνεται από την παρέα της, όταν σου μιλά και μπορεί να επιλέξει αν θα μιλήσει, ή όχι, για εσένα στην παρέα της.

Ταυτόχρονα, επίλεξε ένα χαρακτηριστικό της ή κάτι που συμβαίνει γύρω σας, ώστε να βρεις πάτημα για να σχολιάσεις.

#4. Παρατήρησε τα ΣημάδιαΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να σου δώσει κάποιες ενδείξεις σχετικά με το αν μπορείς να την προσεγγίσεις.

Αν η γυναίκα έχει αντιληφθεί την παρουσία σου και της αρέσεις, θα σου δώσει μερικά σημάδια. Για παράδειγμα θα σε κοιτάζει στα μάτια και θα έχει ανοικτή γλώσσα σώματος.

#5. Γνωστοποίησε την Παρουσία ΣουΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Πριν προσεγγίσεις την γυναίκα, άφησε την να καταλάβει ότι είσαι εκεί γύρω και να σε αντιληφθεί με την περιφερειακή της όραση, ώστε να γνωρίζει, έστω και υποσυνείδητα, ότι βρίσκεσαι εκεί.

Κατόπιν, κοίταξε την και χαμογέλασε της για να δεις αν έχει προσέξει την παρουσία σου. Η αντίδραση της, μέσω της γλώσσας του σώματος, θα σου δώσει να καταλάβει, αν θέλει να την προσεγγίσεις.

#6. Μην Προσεγγίσεις Από ΠίσωΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Αν είσαι πίσω της και της τραβήξεις ξαφνικά την προσοχή, θα την τρομάξεις και θα φανείς περίεργος.

Όταν την προσεγγίσεις από μπροστά ή από το πλάι, θα μπεις σταδιακά στο οπτικό της πεδίο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσεις την αυτοπεποίθηση σου, με το βάδισμα σου.

Ακόμη, μια κατά μέτωπο προσέγγιση θα σου δώσει την ευκαιρία να της χαμογελάσεις, με ένα χαμόγελο ευτυχίας, σαν να βλέπεις έναν παλιό φίλο, αλλά και να την κοιτάξεις στα μάτια, δείχνοντας έτσι ακόμη πιο ελκυστικός.

Μερικές προσεγγίσεις δεν ήταν και οι καλύτερες, όπως μπορείς να δεις στο επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

#7. Αρχικά Κράτησε ΑπόστασηΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Αν την προσεγγίσεις πολύ έντονα ή από πολύ κοντά θα την κάνεις να γίνει αμυντική απέναντι σου και να διστάσει.

Κράτησε απόσταση ενός μέτρου και φρόντισε να δείχνεις άνετος και χαλαρός, με ανοικτή γλώσσα του σώματος (μην σταυρώσεις τα χέρια μπροστά στο στήθος και μην βάλεις τα χέρια στις τσέπες).

#8. Κάν’ την να ΓελάσειΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Επιστράτευσε το χιούμορ σου, για να εντυπωσιάσεις την γυναίκα και να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου. Δεν χρειάζεται βέβαια να την βομβαρδίσεις με αστεία, αλλά αρκεί να της δείξεις ότι η συζήτηση σας δεν είναι πολύ σοβαρή.

Κάνοντας ένα αστείο σχόλιο θα την κάνεις να συνδεθεί μαζί σου και να γελάσει. Ακόμη, δώσε βάση στις μικρές λεπτομέρειες, για να μπορείς να κάνεις ένα κομπλιμέντο, χωρίς όμως να σταθείς σε κάτι σεξουαλικό.

#9. Άκου Περισσότερο Από Όσο ΜιλάςΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Έχουμε τονίσει σε πολλά άρθρα πόσο σημαντικό είναι να είσαι καλός ακροατής. Δώσε στην γυναίκα που προσεγγίζεις την αμέριστη προσοχή σου, χωρίς να κοιτάς αλλού και χωρίς να τσεκάρεις διαρκώς το κινητό σου. Με αυτό τον τρόπο θα δείξεις ότι ξέρεις να ακούς και θα την κάνεις να αισθανθεί όμορφα μαζί σου.

Δείξε ενδιαφέρον ρωτώντας διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με όσα σου λέει και άφησε λίγο μυστήριο γύρω από το πρόσωπο σου, όταν σου κάνει εκείνη ερωτήσεις.

#10. Πάρε τον Αριθμό ΤηςΊσως σου είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ ή κάπου παρόμοια, αλλά θα σου φανεί σίγουρα δύσκολα να προσεγγίσεις μια κοπέλα στο δρόμο.

Όταν η συζήτηση σας έχει προχωρήσει και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον είναι η ώρα να της ζητήσεις τον αριθμό της, ώστε να κανονίσετε να βγείτε ραντεβού.

Όταν λοιπόν έχεις την προσοχή της και το ενδιαφέρον της, δώσ’ της το κινητό σου για να γράψει τον αριθμό της, ώστε να ξαναβρεθείτε.

Για να δημιουργήσεις αυτό το ενδιαφέρον και την σύνδεση μεταξύ σας αυτό που θα της πεις δεν πρέπει να είναι κοινότυπο. Μην σχολιάσεις τον καιρό ή την δουλειά της. Πες κάτι που θα ξυπνήσει μέσα της συναισθήματα και θα είναι παράλληλα χαλαρό και αστείο.

Μπορείς να της πεις μια ιστορία για εσένα, μια περιπέτεια σου ή ακόμη και να την πειράξεις αστειευόμενος.

Μια συζήτηση μπορεί να διαρκέσει 10 λεπτά, τα οποία θα είναι αρκετά προκειμένου να δημιουργηθεί η συμπάθεια που χρειάζεται, ώστε να ζητήσεις τον αριθμό της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι περιπτώσεις να φλερτάρεις είναι άπειρες. Προετοιμάσου αναλόγως. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style