Πώς να την Απορρίψω Ευγενικά αν δεν Ενδιαφέρομαι;

Μια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Η απόρριψη είναι μέρος του παιχνιδιού του φλερτ. Μπορεί να χρειαστεί να δεχθείς μια απόρριψη, αλλά υπάρχει και περίπτωση να μην ενδιαφέρεσαι και να απορρίψεις κάποια κοπέλα που σε φλερτάρει.

Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν. Είτε δεν είναι ο τύπος σου, είτε δεν σου αρέσει εμφανισιακά, είτε απλά δεν ενδιαφέρεσαι.

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να απορρίψω ευγενικά μια γυναίκα που δεν μου αρέσει;

#1. Είμαι ΕιλικρινήςΜια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Όταν απορρίψω μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να την πληγώσω. Το να είμαι ειλικρινής απέναντι σε μια γυναίκα, σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο, οπότε χρειάζεται ειλικρίνεια.

Βέβαια και η ειλικρίνεια πρέπει να έχει ένα μέτρο, ώστε να μην γίνεις προσβλητικός. Χρειάζεται μια δικαιολογία, για να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρεσαι, αλλά το να της πεις “Θα σε απορρίψω, γιατί είσαι πολύ άσχημη”, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καθόλου ευγενικό.

#2. Εκφράζομαι Πρόσωπο με Πρόσωπο

Μια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Ένα email ή ένα μήνυμα προσφέρει κάποια ευελιξία και είναι ένας τρόπος να εκφραστείς εξ αποστάσεως.

Όμως ένα email με τίτλο “Θέλω να σε απορρίψω” δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Σίγουρα υπάρχει καλύτερος δρόμος για να απορρίψεις μια γυναίκα και αυτός είναι να το κάνεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Χρήστος στο παρακάτω βίντεο εξηγεί για ποιους λόγους μπορεί να απορρίψεις κάποια γυναίκα.

Πότε Την Απορρίπτεις Εσύ; (Rejecting Women)

#3. Κρατάω ΑποστάσειςΜια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Μπορεί να σκέφτεσαι “ Ναι μεν δεν ενδιαφέρομαι για σχέση και θέλω να την απορρίψω, όμως είναι καλή κοπέλα και κάνουμε καλή παρέα”. Αυτή η σκέψη μπορεί να σε κάνει να εμφανίζεσαι και να δείχνεις ενδιαφέρον, σε φιλικό επίπεδο, το οποίο όμως εκείνη μπορεί να παρεξηγήσει.

Σίγουρα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και ξέρεις πώς είναι. Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να την απορρίψεις, κράτησε αποστάσεις, ώστε τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα.

#4. Είμαι Άμεσος και ΞεκάθαροςΜια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Η απόρριψη μπορεί να φέρει αμηχανία. Όλοι αξίζουν μια ευκαιρία, όμως, όταν είσαι σίγουρος ότι η σχέση μεταξύ σας δεν πρόκειται να δουλέψει είναι καλύτερο να είσαι ξεκάθαρος με τον εαυτό σου, αλλά και με την γυναίκα.

Αν δεν αισθάνεσαι έλξη, μην βγεις μαζί της, για να μην την πληγώσεις ή επειδή την λυπάσαι. Είναι καλύτερο να είσαι ξεκάθαρος και να εκφράσεις με αμεσότητα την άποψη σου, γιατί αν της δώσεις ελπίδες και τελικά την απορρίψεις, τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

#5. Δεν Χρωστάω Εξηγήσεις

Μια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλές εξηγήσεις. Αν έχεις ήδη σχέση, πες της το, αν δεν έχεις, αλλά δεν ενδιαφέρεσαι, απλά ευχαρίστησε την για το ενδιαφέρον.

Όπως και να ‘χει όμως, δεν είσαι υποχρεωμένος να τεκμηριώσεις την απόφαση σου, αρκεί να το κάνεις με τρόπο, που όπως είπαμε, θα είναι ξεκάθαρος και ευγενικός.

Το σημαντικότερο είναι να δώσεις στην κοπέλα να καταλάβει ότι αυτή είναι μια τελική απόφαση και ότι δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει.

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται. Το ότι ενδιαφέρεται βέβαια, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Δες ποια είναι αυτά τα σημάδια στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

Σημάδια Που Σου Δείχνουν Ότι Ενδιαφέρεται - Apla + Andrika #020

#6. Συμπεριφέρομαι Όπως θα Ήθελα να Μου ΣυμπεριφέρονταιΜια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Σκέψου πώς θα προτιμούσες να δεχθείς μια απόρριψη και εφάρμοσε τον ίδιο τρόπο όταν είναι εσύ να απορρίψεις μια γυναίκα.

Το ότι κάποια έδειξε το ενδιαφέρον της είναι κολακευτικό, οπότε θα είναι καλό να δείξεις ότι το εκτιμάς και να δείξεις σεβασμό.

Μείνε ήρεμος και χωρίς εκνευρισμό πες της ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

Τέλος, κράτησε την κατάσταση για τον εαυτό σου. Ιδιαίτερα αν είστε στην ίδια παρέα, δεν χρειάζεται να μάθουν όλοι τι συνέβη. Μια απόρριψη θα είναι ήδη βαριά για την κοπέλα, δεν χρειάζεται να το κάνεις χειρότερο.

#7. Αν Φλερτάρω Online;

Μια κοπέλα με προσεγγίζει και εκφράζει τις προθέσεις της, αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω πώς να την απορρίψω. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις ευγενικά.

Πολλές αλληλεπιδράσεις γίνονται μέσω διαδικτύου. Αν ξεκινήσεις την επικοινωνία με κάποια κοπέλα που τελικά δεν σου αρέσει, μην συνεχίζεις την επικοινωνία μαζί της.

Κατ’ αρχάς σεβάσου τον δικό σου χρόνο, και στην συνέχεια τον δικό της. Αν δεν βλέπεις μέλλον, είτε απλά σταμάτησε την επικοινωνία, είτε, αν θέλεις να είσαι ευγενικός, ευχαρίστησε την για το ενδιαφέρον, ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεσαι και ευχήσου καλή τύχη στην αναζήτηση της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις περισσότερα πάνω στο φλερτ και τη διαχείριση της συμπεριφοράς, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.