Πώς να της Δείξεις πως σου Αρέσει Χωρίς να Φανείς Περίεργος

Θέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις σε μια γυναίκα ότι σου αρέσει είναι να το κάνεις χωρίς λόγια, αλλά με κινήσεις που θα την βοηθήσουν να το καταλάβει. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια μερικές φορές και σε βοηθούν να δείξεις ότι δεν είσαι απελπισμένος και ότι δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικούς τρόπους για να της δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να φανείς περίεργος.

#1. Δώσ’ της την Προσοχή σουΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Αν υπάρχει κάτι που ψάχνουν οι γυναίκες από έναν άντρα που τους αρέσει είναι η προσοχή. Βρες χρόνο για εκείνη και δείξε ότι κάνεις ό,τι μπορείς για να την δεις, ακόμη και για λίγο

Δεν χρειάζεται βέβαια να το παρακάνεις, αλλά μια ρομαντική κίνηση, θα της δώσει να καταλάβει ότι σου αρέσει.

#2. Κάνε Κίνηση να ΠληρώσειςΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Ένας καλός τρόπος να δείξεις ότι είσαι ευγενής και ότι σου αρέσει είναι να κάνεις κίνηση να πληρώσεις. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή. Το ότι θα πληρώσεις σε ένα ραντεβού σας, δεν σημαίνει ότι θα πληρώνεις πάντα. Θέλεις να της δείξεις ότι σου αρέσει, όχι ότι θέλεις να “αγοράσεις” την προσοχή της με κεράσματα.

Πλήρωσε εσύ το πρώτο μέρος του ραντεβού και θα πιάσει το νόημα. Αν είναι και εκείνη σωστή από μέρους της, θα κάνει κίνηση να πληρώσει και εκείνη ή θα πληρώσει την επόμενη φορά.

#3. Μικρά ΔώραΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Όταν σκέφτεσαι για δώρα, φαντάζεσαι κάτι ακριβό και εξεζητημένο. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που θα ξοδέψεις, αλλά με την κίνηση.

Μπορεί κάτι πολύ απλό, όπως ένα γλυκό που ξέρεις ότι της αρέσει, να την κάνει να καταλάβει ότι σου αρέσει. Κάτι που θα της αποδείξει ότι την προσέχεις, όταν σου μιλάει είναι ένα ιδανικό μικρό δώρο, που θα την κάνει ευτυχισμένη και αυτό είναι κάτι που κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να αγοράσει.

#4. Άκουσε τι Έχει να σου ΠειΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Είναι συνηθισμένο λάθος ένας άντρας να πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα του μιλά για τα προβλήματα της, θέλει να της βρει μια λύση. Η πραγματικότητα όμως απέχει.

Η γυναίκα θέλει απλά να μιλήσει και να της δείξεις ότι την ακούς και κατανοείς όσα λέει. Δώσ’ της τον χώρο για να εκφραστεί. Δείξε ότι ακούς, επαναλαμβάνοντας αυτά που λέει ή κάνοντας διευκρινιστικές ερωτήσεις. Δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι, για να της δείξεις ότι σου αρέσει.

#5. Μίλησε για το Μέλλον σουΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Αν θέλεις να εκφράσεις σε μια γυναίκα ότι σου αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να το πεις με λόγια και χωρίς να φανείς περίεργος, μίλησε για το μέλλον σου και φρόντισε να την συμπεριλάβεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να της πεις για το κοινό μέλλον σας και να σχεδιάσεις τον γάμο και τις λεπτομέρειες για τους απογόνους σας. Αυτό προφανώς θα σε κάνει να φανείς περίεργος.

Δώσε στην γυναίκα που σου αρέσει να καταλάβει ότι την συμπεριλαμβάνεις στα πλάνα σου, για το επόμενο, σύντομο, χρονικό διάστημα.

Ο τόνος της φωνής σου επίσης παίζει σημαντικό ρόλο, όπως μπορείς να δεις στο επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

#6. Γλώσσα Σώματος και ΈλξηΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Όπως μια γυναίκα σου δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος, αν της αρέσεις, έτσι μπορείς και εσύ να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος.

Δες στο παρακάτω βίντεο ποιες είναι οι ενδείξεις που θα σου δώσει μια γυναίκα που ενδιαφέρεται.

Προβάλλοντας την κατάλληλη γλώσσα του σώματος στην γυναίκα που σου αρέσει, θα την κάνεις να καταλάβει το ενδιαφέρον σου, χωρίς να χρειαστεί να της το εκφράσεις με λόγια.

Η ανοικτή γλώσσα του σώματος, η επαφή με τα μάτια και ο τρόπος που στέκεσαι απέναντι της, με τα πόδια και το στήθος να δείχνουν προς το μέρος της, θα της δείξουν ότι σου αρέσει.

Φυσικά, είναι σημαντικό να κρατήσεις ένα μέτρο, ώστε να μην φανείς απελπισμένος.

#7. Δημιούργησε Σεξουαλική ΈντασηΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Ένας αποτελεσματικός τρόπος να δείξεις ότι σου αρέσει μια γυναίκα και παράλληλα να κλιμακώσεις την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, είναι το άγγιγμα.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις να αγγίζεις σύντομα μια γυναίκα που σου αρέσει, ανεβάζοντας σταδιακά τον χρόνο του αγγίγματος και την οικειότητα. Αυτό θα της δείξει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου και θα της δώσει την ευκαιρία να ανταποδώσει.

Αν μιλάς για ώρα με μια γυναίκα που σου αρέσει και δεν την αγγίξεις, δύσκολα θα καταλάβει το ενδιαφέρον σου και μάλλον θα αρχίσει να αναρωτιέται, γιατί δεν προχωράς την αλληλεπίδραση και θα της φανεί περίεργο, χάνοντας παράλληλα την όποια έλξη.

#8. Ζήτησε της να Βγείτε ΡαντεβούΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Ο πιο ξεκάθαρος τρόπος να δείξεις ότι σου αρέσει είναι να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού. Όμως και αυτό έχει τον σωστό και τον λάθος τρόπο.

Φρόντισε να μην είσαι αόριστος. Δεν θέλεις να συναντηθείτε κάποτε στο μέλλον, αλλά κάποια συγκεκριμένη στιγμή κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό κάνε συγκεκριμένη πρόταση για μέρος και ημέρα. Αυτό θα της δείξει ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και βέβαια ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη.

Πάντα πρέπει να υποθέτεις ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και ότι θα δεχθεί, όμως μην εξαρτάσαι από το αποτέλεσμα. Αν δεχθεί, τότε όλα καλά, αν αρνηθεί, θα ξέρεις ότι έκανες την προσπάθεια σου.

#9. Να Έχεις Έναν ΣκοπόΘέλεις να εξωτερικεύσεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αλλά φοβάσαι πως μπορεί να φανείς περίεργος και να την τρομάξεις. Δείξε πόσο σου αρέσει, σωστά!

Πρέπει να θυμάσαι ότι ο σκοπός σου είναι να φέρεις στην ζωή σου ανθρώπους με αξία. Δείξε ότι σου αρέσει, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος, σαν να την παρακαλάς να μείνει μαζί σου.

Η νοοτροπία σου πρέπει να είναι διαφορετική. “Μου αρέσει μια γυναίκα, αξίζει και γι’ αυτό την βάζω και την κρατάω στην ζωή μου”. Δίνεις δηλαδή στην γυναίκα που σου αρέσει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής σου, επειδή το αξίζει και όχι επειδή ψάχνεις αποδοχή ή επιβεβαίωση.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να εκφράσεις τις προθέσεις σου σε μια γυναίκα; Μπορείς να τσεκάρεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.