Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού Χωρίς να Φανείς Απελπισμένος

Δεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Ο καλύτερος τρόπος να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού είναι ο άμεσος, ο οποίος όμως μπορεί να σε δυσκολεύει και να σε κάνει να αισθανθείς αμηχανία, ιδιαίτερα αν είσαι ντροπαλός ή έχεις κοινωνικό άγχος.

Σε αυτή την περίπτωση μια έμμεση προσέγγιση θα κάνει την διαδικασία ευκολότερη, αν και έχει μεγαλύτερο ρίσκο και αβεβαιότητα.

#1. Πότε να Ζητήσεις να Βγείτε ΡαντεβούΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Είναι αλήθεια ότι η σωστή στιγμή θα παίξει ρόλο. Μπορεί να της ζητήσεις να βγείτε πολύ νωρίς ή να αργήσεις και να χαθεί η έλξη.

Αν θέλεις να αποφύγεις να φανείς απελπισμένος, άφησε το ανοιχτό και ζήτησε της να βγείτε μετά από μερικές ημέρες.

Κάνε υπομονή 5-7 ημέρες προτού κάνεις την κίνηση σου.

Αν η κοπέλα είναι διστακτική ή δεν απαντάει στα μηνύματα σου με την πρόφαση ότι είναι απασχολημένη, όμως παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που συνεχίζει να επικοινωνεί μαζί σου, ξεκαθάρισε της τις προθέσεις σου και πες της ότι θέλεις να βρεθείτε και όχι να επικοινωνείτε μόνο μέσω μηνυμάτων.

Μπορεί οι καθυστερημένες απαντήσεις της να είναι ένα είδος δοκιμασίας. Στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika, μπορείς να μάθεις με ποιους τρόπους μπορεί να σε τεστάρει μια γυναίκα.

Πώς Τεστάρουν Οι Γυναίκες - Apla + Andrika #080

#2. Βρες Κοινά ΣτοιχείαΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Όσο μιλάς με την γυναίκα που σου αρέσει, προσπάθησε να βρεις κοινά στοιχεία μεταξύ σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βρεις κάποια δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δύο και θα έχεις μια καλή δικαιολογία, για να προτείνεις να βγείτε ραντεβού.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις μερικά πράγματα που της αρέσουν. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το θέμα θα έρθει φυσικά στην ροή της συζήτησης.

#3. Γίνε ΣυγκεκριμένοςΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Κάνε μια συγκεκριμένη πρόταση, τόσο από άποψης χρόνου, όσο και προθέσεων.

Δηλαδή, ζήτησε της να βγείτε ραντεβού συγκεκριμένη μέρα και ώρα και δείξε ότι πρόκειται για μια ερωτικής φύσεως βόλτα και όχι για έναν φιλικό περίπατο.

#4. Να Είσαι ΕυέλικτοςΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Μπορεί να σου αρνηθεί, επειδή είναι απασχολημένη ή έχει ήδη κανονίσει κάτι άλλο και όχι επειδή δεν θέλει να βγει μαζί σου.

Σε αυτή την περίπτωση δείξε ότι είσαι ευέλικτος και άφησε την να αντιπροτείνει εκείνη ποια ώρα ή μέρα θα την βόλευε.

#5. Να Είσαι ΧαλαρόςΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Δεν είσαι πωλητής, ούτε κάνεις κάποια σημαντική διαπραγμάτευση. Ζητάς απλά να βγείτε ένα ραντεβού.

Φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός, χωρίς να την πιέζεις, για να μην την κάνεις να αισθανθεί άβολα και για να μην φανείς απελπισμένος.

Χαλαρός θα πρέπει να είσαι βέβαια και σε περίπτωση που δεχτεί. Μην κάνεις σαν να μην το περίμενες ή σαν να συνέβη κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί πώς θα είσαι ήρεμος όταν φλερτάρεις.

Πώς Να Είσαι Ήρεμος Όταν Φλερτάρεις

#6. Ηλεκτρονικά ή Πρόσωπο με Πρόσωπο;Δεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Θα πρέπει να επιλέξεις την μέθοδο που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα. Πρόσωπο με πρόσωπο είναι καλύτερα, καθώς βλέπεις την γυναίκα και τις αντιδράσεις της και δείχνεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Αν κάποια στιγμή αισθανθείς ότι είσαι νευρικός, διάκοψε για ένα δευτερόλεπτο την οπτική επαφή, κοίταξε κάπου αλλού και κατόπιν κοίταξε την ξανά.

Γνωρίζεις ότι είσαι ακόμη σε στάδιο που δυσκολεύεσαι και δείχνεις έντονα αγχωμένος; Ένα μήνυμα μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για εσένα.

Αν επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων προσπάθησε να την προκαλέσεις και να της τραβήξεις το ενδιαφέρον με τα μηνύματα σου.

Σε καμία περίπτωση μην της πεις ότι βαριέσαι. Δεν θέλεις να πιστεύει ότι της μιλάς απλά για να περάσει η ώρα.

Αφού μιλήσετε λίγο, κάνε την πρόταση σου, για να βγείτε ραντεβού. Μην περιμένεις και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες συζητήσεις. Δεν είσαι απελπισμένος, ούτε αργόσχολος και ο χρόνος σου έχει μεγάλη αξία!

#7. Κάν’ την να ΓελάσειΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Προτού προβείς σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να κάνεις την γυναίκα να γελάσει.

Το γέλιο δημιουργεί έλξη και δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Το χιούμορ δείχνει ότι είσαι ένα θερμό και διασκεδαστικό άτομο και αυτό προδιαθέτει θετικά την γυναίκα

Μην αναλύεις καθετί που πρόκειται να πεις. Θα φανεί ότι είσαι νευρικός και ότι έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης. Το χιούμορ προέρχεται από τον αυθορμητισμό και όχι από την απομνημόνευση κάποια ατάκας.

#8. Κάνε Μια Έμμεση ΠρότασηΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Μπορείς εύκολα να κάνεις μια έμμεση πρόταση μέσα στην κουβέντα σας.

Όσο θα συζητάς με την γυναίκα, μπορείς να της προτείνεις μια εναλλακτική λύση σε κάτι που πρόκειται να κάνει.

Για παράδειγμα, σου λέει ότι έχει κανονίσει κάτι για το Σάββατο το βράδυ. Τότε προτείνεις εσύ, μια δική σου ιδέα.

#9. Κάν’ το να Φαίνεται Σαν Δική της ΙδέαΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Με αυτή τη στρατηγική κάνεις την γυναίκα να σκεφτεί ότι η ιδέα για το ραντεβού ήταν δική της εξ αρχής και πιστεύει τελικά ότι ήθελε να προτείνει το ραντεβού εκείνη.

Για παράδειγμα, την ρωτάς να σου πει ένα καλό εστιατόριο και όταν σου το προτείνει, της ζητάς να πάτε μαζί.

#10. Η Προσέγγιση “Γιατί Όχι”Δεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Αυτή η προσέγγιση κάνει την γυναίκα να έρθει σε αμυντική διάθεση και να προσπαθήσει να βρει λόγους, για να μην ακολουθήσει στο ραντεβού. Γι’ αυτό χρησιμοποιείς την έκφραση “γιατί όχι”

Για παράδειγμα, της λες “Είσαι μόνη, είμαι μόνος, γιατί να μην βγούμε μαζί μια μέρα;”

#11. Δείξ’ της το ΌφελοςΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Όταν έχεις να προτείνεις ένα ραντεβού στην γυναίκα που σου αρέσει, δείξε τι θα “κερδίσει” από αυτό.

Συνδύασε το όφελος με μια συγκεκριμένη πρόταση και θα δεις ότι θα πάρεις μια θετική απάντηση.

Για παράδειγμα, πες της για ένα μαγαζί που έχει εξαιρετικό καφέ και πρότεινε να πάτε μαζί, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

#12. Προκάλεσε ΤηνΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα στρατηγική, για να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, προκαλώντας την να κάνει κάτι μαζί σου. Φαντάσου ότι είναι ένα παιχνίδι ανταγωνισμού μεταξύ σας.

Αυτό το πείραγμα θα είναι επωφελές για την σχέση σας και μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε ένα ραντεβού.

#13. Μην Αποκαρδιωθείς Αν Σου Δώσει μια Αόριστη ΑπάντησηΔεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις αυτό που θέλεις, ειδικά αν το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου είναι μια ωραία γυναίκα. Ζήτα ραντεβού όπως πρέπει!

Τις περισσότερες φορές οι άντρες θέλοντας να ζητήσουν να βγουν ραντεβού με ένα κορίτσι, δεν γίνονται συγκεκριμένοι, με αποτέλεσμα να παίρνουν μια απάντηση αντίστοιχη της πρότασης τους.

Όταν ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού “κάποια μέρα”, είναι λογικό να απαντήσει με ένα “εντάξει, ίσως”.

Μην πάρεις μια τέτοια απάντηση ως απόρριψη, αλλά προσπάθησε να προτείνεις κάτι πιο συγκεκριμένο, την επόμενη φορά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δεν είναι πάντοτε εύκολα να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.