Πώς να Βελτιωθείς στο Φλερτ αν Είσαι Εσωστρεφής

Είσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Δεν χρειάζεται να είσαι εξωστρεφής για να είσαι καλός στο φλερτ.

Ακόμη και αν είσαι εσωστρεφής, μπορείς να έχεις επιτυχίες με τις γυναίκες, αλλά και με τις κοινωνικές σου επαφές γενικότερα.

Αυτό που χρειάζεται για να είσαι καλός στο φλερτ είναι να αναπτύξεις αυτοπεποίθηση, καθώς είναι από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό, μαζί με την αρρενωπότητα και την κοινωνική νοημοσύνη.

Επομένως, οι βασικές αρχές του φλερτ είναι ίδιες είτε είσαι εξωστρεφής είτε εσωστρεφής. Πρέπει να είσαι πρόκληση για την γυναίκα, να είσαι ελκυστικός και να έχεις χιούμορ.

Δες το βίντεο του Θέμη, το οποίο θα σε βοηθήσει να μάθεις πώς θα γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα.

Το διαδίκτυο είναι ένα μέρος στο οποίο εσωστρεφείς άντρες αναζητούν πληροφορίες, για το πώς θα βελτιωθούν στο φλερτ. Οι περισσότερες συμβουλές αφορούν το παιχνιδιάρικο φλερτ και το φλερτ με έντονο το στοιχείο του αγγίγματος, κάτι που για έναν εσωστρεφή μοιάζει αρκετά αφύσικο και τελείως έξω από τα νερά του.

Αυτό σε πρώτη φάση σημαίνει ότι, αν είσαι εσωστρεφής, θα πρέπει να αναζητήσεις ένα διαφορετικό στιλ φλερτ.

Το καλύτερο είδος φλερτ για μια τέτοια περίπτωση είναι το ειλικρινές και αυθεντικό και θα τα καταφέρεις ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

#1. Πήγαινε σε Μέρη Όπου Αισθάνεσαι ΆνεταΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Αν είσαι εσωστρεφής, δεν θα σου αρέσουν τα μέρη με φασαρία, οι μεγάλες παρέες και οι άσκοπες συζητήσεις και αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Αν δεν αισθάνεσαι καλά σε τέτοια μέρη, μην πηγαίνεις. Αν ένα μεγάλο κλαμπ σε κάνει να αισθάνεσαι άγχος, δεν πειράζει.

Προτίμησε κάποιο πιο ήσυχο μέρος. Μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες οπουδήποτε. Μια βιβλιοθήκη ή μια μικρή συνοικιακή καφετέρια είναι μέρη στα οποία μπορείς να εξασκηθείς στις ικανότητες σου στο φλερτ.

#2. Βρες ένα Κοινωνικό ΧόμπιΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Βρες γυναίκες στην περιοχή σου με παρεμφερή ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε σε εκφράζει. Μια λέσχη ανάγνωσης, ένας αθλητικός σύλλογος κλπ.

Είναι πολύ πιο εύκολο να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, όταν υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς.

Κάνοντας ένα χόμπι που σου αρέσει, θα γνωρίσεις γυναίκες με παρόμοια ενδιαφέροντα και το φλερτ θα είναι πιο εύκολο.

#3. Δοκίμασε να Μιλάς σε ΑγνώστουςΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Το φλερτ με μια πολύ ελκυστική γυναίκα, ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εξοικείωση.

Για να αποκτήσεις αυτή την εξοικείωση, μπορείς να βγαίνεις σταδιακά από την ζώνη άνεσης σου, μιλώντας με αγνώστους ανθρώπους, αλλά και με ανθρώπους που γνωρίζεις μεν, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη οικειότητα.

Χαμογέλασε και κάνε ερωτήσεις ανοικτού τύπου, οι οποίες προσφέρονται για μακροσκελείς απαντήσεις.

#4. Μην Σε Φοβίζουν Εκείνοι που Μιλούν ΠολύΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Ίσως πιστεύεις ότι οι άνθρωποι που είναι άνετοι και μιλάνε πολύ, έχουν πολλά να πουν, σε αντίθεση με εσένα. Αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Τις περισσότερες φορές αυτοί που μιλάνε συνεχώς είναι οι λιγότερο ενδιαφέροντες άνθρωποι στον κόσμο. Μην νομίζεις λοιπόν ότι χρειάζεται να μιλάς όλη την ώρα, για να δείξεις σε μια γυναίκα ότι έχεις επικοινωνιακές δεξιότητες.

#5. Μην Υπερεκτιμάς τις Όμορφες ΓυναίκεςΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Πρέπει να έχεις κατά νου ότι μια όμορφη γυναίκα έχει και εκείνη φόβους και ανασφάλειες.

Μπορεί να είναι όμορφη, αλλά να είναι ντροπαλή και να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό της.

Μην πιστέψεις ποτέ ότι επειδή είναι πολύ όμορφη είναι έξω από τις δυνατότητες σου. Αν το βλέπεις έτσι, τότε έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί ποιος πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης σου, όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

#6. Άφησε τον Εαυτό σου ΕλεύθεροΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Πολλοί άντρες νιώθουν την ανάγκη να καταναλώσουν αλκοόλ, προκειμένου να αποδώσουν στο φλερτ. Αυτό συμβαίνει επειδή το αλκοόλ δίνει αυτήν την αίσθηση ελευθερίας.

Όμως δεν χρειάζεται να καταναλώσεις αλκοόλ, για να αφεθείς ελεύθερος. Αρκεί να ξέρεις ότι η αυτολογοκρισία είναι άχρηστη. Απόλαυσε την παρέα των κοριτσιών και το φλερτ, χωρίς να αναλύεις καθετί που συμβαίνει.

#7. Θέσε Ρεαλιστικούς ΣτόχουςΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Αφοσιώσου στην βελτίωση σου και βάλε στόχους, ανάλογα με το επίπεδο σου. Ένας στόχος πρέπει να είναι μετρήσιμος, ώστε στο τέλος της ημέρας να μπορείς να ξέρεις, αν τον πέτυχες η όχι.

Για παράδειγμα, βάλε στόχο, να μιλήσεις σε ένα βράδυ σε  πέντε γυναίκες και να πάρεις το τηλέφωνο από τουλάχιστον μία.

#8. Επωφελήσου από το Φλερτ στο ΔιαδίκτυοΕίσαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις του σε μια γυναίκα που του αρέσει; Βρες τα πατήματά σου στο φλερτ!

Ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις νέες γνωριμίες είναι οι διάφορες εφαρμογές και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αλληλεπιδράσεις με γυναίκες, από την άνεση του σπιτιού σου, ώστε σιγά σιγά να αποκτήσεις οικειότητα και να μπορέσεις να φλερτάρεις και έξω.

Μπορείς να φτιάξεις ένα καλό προφίλ γρήγορα και να αρχίσεις αμέσως να μιλάς σε γυναίκες. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ μέσω διαδικτύου τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αυτές και άλλες πολλές συμβουλές και προτάσεις αποκλειστικά για τη δική σου προσωπικότητα, εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.