Πώς να Ξέρεις Πάντα τι να Πεις Όταν Μιλάς με την Γυναίκα που σου Αρέσει

Σίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Μιλάς με μια γυναίκα και όλα δείχνουν να πηγαίνουν ομαλά, όμως κάποια στιγμή αισθάνεσαι ότι κολλάς και δεν ξέρεις τι άλλο να της πεις, τι να συζητήσετε για να προχωρήσει η συζήτηση.

Φτάνουν λοιπόν έτσι κάποιες άβολες στιγμές σιωπής που θέλεις να ξεπεράσεις.

Πώς Προκύπτει Μια Άβολη Σιωπή;Σίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Ποιους επηρεάζει μια τέτοια άβολη κατάσταση; Δύο ανθρώπους που είναι γνωστοί και υπάρχει οικειότητα μεταξύ τους ή δύο άγνωστους;

Χωρίς αμφισβήτηση, τους άγνωστους. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Μεταξύ ανθρώπων με οικειότητα, δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείς. Αρκούν μερικά τυχαία θέματα και η κουβέντα προχωρά μόνη της.

Όταν μιλάς με μια γυναίκα, με την οποία δεν γνωρίζεστε, ξεμένεις από ιδέες και δεν έχεις τι να πεις, επειδή έχεις ένα εσωτερικό “φίλτρο” με θέματα συζήτησης για αγνώστους.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αισθανθείς ότι μιλάς με μια γυναίκα που γνωρίζεις, ώστε να απομακρύνεις αυτό το φίλτρο.

Ταυτόχρονα, κάνοντας την γυναίκα να νιώθει άνετα, θα σε δει και εκείνη με άλλο μάτι, και όχι σαν άγνωστο, και αυτό θα διευκολύνει τα πράγματα.

Η δυσκολία λοιπόν δεν έγκειται στο να βρεις θέματα συζήτησης, αλλά περισσότερο στο να έρθεις σε επαφή με την γυναίκα, ώστε να δημιουργηθεί η απαιτούμενη οικειότητα που θα δώσει την ροή στην κουβέντα.

#1. Θυμήσου Παλιές ΙστορίεςΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Αφού λοιπόν έχεις απομακρύνει το φίλτρο που σε περιορίζει, ο στόχος σου είναι να φέρεις στην συζήτηση θέματα που είναι συναρπαστικά ή αστεία και για τους δύο σας.

Προσπάθησε να κάνεις άλματα στην σκέψη σου και να μην σκέφτεσαι γραμμικά. Για παράδειγμα, μιλάς για τον καιρό εκείνης της ημέρας. Η επόμενη σκέψη σου ίσως να είναι η πρόβλεψη του καιρού για την επόμενη. Όμως ένα άλμα θα ήταν ο καιρός το καλοκαίρι εκεί που πήγες διακοπές. Αυτομάτως έχεις να μιλήσεις για ένα νέο θέμα και να αναφέρεις λεπτομέρειες που θα προχωρήσουν την κουβέντα.

Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να δημιουργήσεις σύνδεση με μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις και με την οποία ενδεχομένως να μην έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

#2. Πες Περισσότερα Με το Πάθος ΣουΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Όταν ξεκινήσεις να απαντάς σε μια ερώτηση, μην απαντάς βαρετά και μονολεκτικά.

Δείξε πάθος για όσα υποστηρίζεις ή διηγείσαι και βάλε συναίσθημα σε όσα λες. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα την κάνεις να αισθανθεί σαν να βιώνει και η ίδια την εμπειρία που περιγράφεις.

Μιλώντας για πράγματα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν, θα καταφέρεις να πεις πολύ περισσότερα και να μεταδώσεις θετικά συναισθήματα στην γυναίκα.

Εκτός από τα λόγια, είναι σημαντικό να προσέξεις και τον τόνο όσων λες. Για την τονικότητα και την σημασία της μπορείς να μάθεις περισσότερα παρακολουθώντας το Apla+Andrika που ακολουθεί.

#3. Συσχετίσου Μαζί ΤηςΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Μια ακόμη βασική αρχή για να μην ξεμείνεις από θέματα συζήτησης με μια γυναίκα, και με άλλους ανθρώπους γενικότερα, είναι να δημιουργήσεις μεγαλύτερη συσχέτιση και να εμβαθύνεις σε ένα θέμα.

Σίγουρα μια λύση είναι να έχεις πολλά θέματα και να μεταπηδάς από το ένα στο άλλο, όμως υπάρχει και η περίπτωση να μιλάς για να ένα θέμα, με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Μια πιο βαθιά συζήτηση, θα δημιουργήσει πιο βαθιά σύνδεση με την γυναίκα, που με την σειρά της θα δημιουργήσει μεγαλύτερη έλξη.

#4. Να Είσαι Ειλικρινής;Σίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Μην σκέφτεσαι ξανά και ξανά κάθε σοπυ σκέψη προτού την πεις. Θυμάσαι τι είπαμε για το φίλτρο;

Πες ό,τι έρχεται στο μυαλό σου, χωρίς να περιορίζεσαι. Πες με ειλικρίνεια και αμεσότητα αυτό που θέλεις, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

#5. Μην Χρησιμοποιείς Έτοιμες ΑτάκεςΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Μια έτοιμη ατάκα μπορεί να δείξει ότι είσαι έξυπνος και ετοιμόλογος στην αρχή. Όμως αν η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, θα φανεί ότι ήταν προσποιητό και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με το δικό σου, προσωπικό στιλ.

Μάθε πώς να είσαι αυθεντικός στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#6. Πείραξε ΤηνΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Ξέρεις ήδη ότι το χιούμορ είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Αν όταν δεν έχεις κάτι άλλο να της πεις την πειράξεις, με έναν αστείο και ελαφρώς αναιδή τρόπο, θα δείξεις από την μία ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και από την άλλη ότι διαθέτεις χιούμορ, που είναι και τα δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα.

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση και θα γίνεις πιο γοητευτικός στα μάτια της.

Αρκεί φυσικά το χιούμορ και η αναίδεια να ισορροπούν. Δεν θέλεις να γίνεις άξεστος, ούτε να γίνεις ο κλόουν την παρέας.

#7. Άκουσε Την ΠροσεκτικάΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Μιλώντας σε μια γυναίκα, θα παρατηρήσεις ότι σου δίνει σημάδια σχετικά με το τι θέλει να συζητήσετε στην συνέχεια, ποια είναι τα αγαπημένα της θέματα και τι την κινητοποιεί συναισθηματικά.

Άκουσε την προσεκτικά και μείνε σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να κάνεις ένα σχόλιο που θα προχωρήσει την κουβέντα μαζί της.

Μην ξεχνάς ότι μερικές φορές είναι πιο σημαντικό να δείχνεις ενδιαφέρον, παρά να είσαι ενδιαφέρων.

Δείχνοντας ότι την προσέχεις είναι σίγουρο ότι θα την εντυπωσιάσεις με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ενώ προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις με άλλους τρόπους, ίσως σε κάνει να φανείς απελπισμένος.

#8. Θυμήσου Πώς Μιλάς Με Την Παρέα ΣουΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Η οικειότητα παίζει μεγάλο ρόλο και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και που συζητάς.

Με την παρέα σου ή με κάποια γυναίκα με την οποία υπάρχει οικειότητα, μπορεί να μεταπηδάς με μεγάλη ευκολία από το ένα θέμα στο άλλο και να μην ξεμένετε ποτέ από θέματα συζήτησης.

Αυτό είναι το ζητούμενο και με μια γυναίκα που σου αρέσει. Προσπάθησε να μπεις σε αυτή την διάθεση.

Αν δυσκολεύεσαι, ηχογράφησε μια μέρα μια από τις συζητήσεις με την παρέα σου και δες πώς αλλάζει ο τόνος και η θεματολογία. Αυτό τον άνετο τρόπο πρέπει να υιοθετήσεις και όταν μιλάς με μια γυναίκα.

#9. Ετοίμασε Μερικές ΙστορίεςΣίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Όταν όλα τα παραπάνω αποτυγχάνουν μπορείς ακόμη να έχεις μερικές έτοιμες ιστορίες στον νου σου, για αυτή την περίπτωση.

Όταν είσαι χαλαρός στον καναπέ του σπιτιού σου είναι σίγουρα πιο εύκολο να φέρεις στο μυαλό σου ενδιαφέρουσες ιστορίες από την ζωή σου που εκφράζουν τον εαυτό σου.

Σημείωσε τες ή απλά προσπάθησε να τις θυμηθείς εκείνη την ώρα και μόλις η κουβέντα φανεί να πλησιάζει σε αδιέξοδο, ξεκίνησε να τις εξιστορείς.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα γύρω από το φλερτ, αλλά δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.