Πώς να Ξέρεις τι να Πεις Όταν Μιλάς με μια Γυναίκα

Σίγουρα σου έχει τύχει κάποια στιγμή την ώρα που φλερτάρεις να ξεμείνεις από θέματα για συζήτηση και να αρχίσεις να νιώθεις άβολα με τη γυναίκα.

Τι Να Πεις Όταν Μιλάς Με Μια Γυναίκα

Μιλάς με μια γυναίκα και όλα δείχνουν να πηγαίνουν ομαλά, όμως κάποια στιγμή αισθάνεσαι ότι κολλάς και δεν ξέρεις τι άλλο να της πεις, τι να συζητήσετε για να προχωρήσει η συζήτηση.

Φτάνουν λοιπόν έτσι κάποιες άβολες στιγμές σιωπής που θέλεις να ξεπεράσεις.

Πώς Προκύπτει Μια Άβολη Σιωπή Με Μια Γυναίκα;

Ποιους επηρεάζει μια τέτοια άβολη κατάσταση; Δύο ανθρώπους που είναι γνωστοί και υπάρχει οικειότητα μεταξύ τους ή δύο άγνωστους;

Χωρίς αμφισβήτηση, τους άγνωστους. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Μεταξύ ανθρώπων με οικειότητα, δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείς. Αρκούν μερικά τυχαία θέματα και η κουβέντα προχωρά μόνη της.

κουβέντα με τη γυναίκα που σου αρέσει

Όταν μιλάς με μια γυναίκα, με την οποία δεν γνωρίζεστε, ξεμένεις από ιδέες και δεν έχεις τι να πεις, επειδή έχεις ένα εσωτερικό “φίλτρο” με θέματα συζήτησης για αγνώστους.

Α) Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αισθανθείς ότι μιλάς με μια γυναίκα που γνωρίζεις, ώστε να απομακρύνεις αυτό το φίλτρο.

Β) Ταυτόχρονα, κάνοντας την γυναίκα να νιώθει άνετα, θα σε δει και εκείνη με άλλο μάτι, και όχι σαν άγνωστο, και αυτό θα διευκολύνει τα πράγματα.

Η δυσκολία λοιπόν δεν έγκειται στο να βρεις θέματα συζήτησης, αλλά περισσότερο στο να έρθεις σε επαφή με την γυναίκα, ώστε να δημιουργηθεί η απαιτούμενη οικειότητα που θα δώσει την ροή στην κουβέντα.

#1. Θυμήσου Παλιές Ιστορίες

θυμήσου παλιές ιστορίες

Αφού λοιπόν έχεις απομακρύνει το φίλτρο που σε περιορίζει, ο στόχος σου είναι να φέρεις στην συζήτηση θέματα που είναι συναρπαστικά ή αστεία και για τους δύο σας.

Προσπάθησε να κάνεις άλματα στην σκέψη σου και να μην σκέφτεσαι γραμμικά. Για παράδειγμα, μιλάς για τον καιρό εκείνης της ημέρας. Η επόμενη σκέψη σου ίσως να είναι η πρόβλεψη του καιρού για την επόμενη. Όμως ένα άλμα θα ήταν ο καιρός το καλοκαίρι εκεί που πήγες διακοπές. Αυτομάτως έχεις να μιλήσεις για ένα νέο θέμα και να αναφέρεις λεπτομέρειες που θα προχωρήσουν την κουβέντα.

Αυτός είναι και ένας καλός τρόπος να δημιουργήσεις σύνδεση με μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις και με την οποία ενδεχομένως να μην έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

#2. Πες Περισσότερα Στη Γυναίκα Με Το Πάθος Σου

δείξε πάθος στη γυναίκα

Όταν ξεκινήσεις να απαντάς σε μια ερώτηση, μην απαντάς βαρετά και μονολεκτικά.

Δείξε πάθος για όσα υποστηρίζεις ή διηγείσαι και βάλε συναίσθημα σε όσα λες. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα την κάνεις να αισθανθεί σαν να βιώνει και η ίδια την εμπειρία που περιγράφεις.

Μιλώντας για πράγματα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν, θα καταφέρεις να πεις πολύ περισσότερα και να μεταδώσεις θετικά συναισθήματα στην γυναίκα.

#3. Συσχετίσου Με Τη Γυναίκα

Μια ακόμη βασική αρχή για να μην ξεμείνεις από θέματα συζήτησης με μια γυναίκα, και με άλλους ανθρώπους γενικότερα, είναι να δημιουργήσεις μεγαλύτερη συσχέτιση και να εμβαθύνεις σε ένα θέμα.

Σίγουρα μια λύση είναι να έχεις πολλά θέματα και να μεταπηδάς από το ένα στο άλλο, όμως υπάρχει και η περίπτωση να μιλάς για να ένα θέμα, με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Μια πιο βαθιά συζήτηση, θα δημιουργήσει πιο βαθιά σύνδεση με την γυναίκα, που με την σειρά της θα δημιουργήσει μεγαλύτερη έλξη.

#4. Να Είσαι Ειλικρινής;

ειλικρινής με τη γυναίκα

Μην σκέφτεσαι ξανά και ξανά κάθε σοπυ σκέψη προτού την πεις. Θυμάσαι τι είπαμε για το φίλτρο;

Πες ό,τι έρχεται στο μυαλό σου, χωρίς να περιορίζεσαι. Πες με ειλικρίνεια και αμεσότητα αυτό που θέλεις, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

#5. Μην Χρησιμοποιείς Έτοιμες Ατάκες

Μια έτοιμη ατάκα μπορεί να δείξει ότι είσαι έξυπνος και ετοιμόλογος στην αρχή. Όμως αν η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, θα φανεί ότι ήταν προσποιητό και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφραστείς με το δικό σου, προσωπικό στιλ.

Χτίσε ένα δκό σου πλάνο σωστής προσέγγισης. Δες το παρακάτω βίντεο.

#6. Πείραξε Την Γυναίκα

Ξέρεις ήδη ότι το χιούμορ είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Αν όταν δεν έχεις κάτι άλλο να της πεις την πειράξεις, με έναν αστείο και ελαφρώς αναιδή τρόπο, θα δείξεις από την μία ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και από την άλλη ότι διαθέτεις χιούμορ, που είναι και τα δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα.

Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση και θα γίνεις πιο γοητευτικός στα μάτια της.

Αρκεί φυσικά το χιούμορ και η αναίδεια να ισορροπούν. Δεν θέλεις να γίνεις άξεστος, ούτε να γίνεις ο κλόουν την παρέας.

#7. Άκουσε Την Προσεκτικά

άκουσε τη γυναίκα προσωπικά

Μιλώντας σε μια γυναίκα, θα παρατηρήσεις ότι σου δίνει σημάδια σχετικά με το τι θέλει να συζητήσετε στην συνέχεια, ποια είναι τα αγαπημένα της θέματα και τι την κινητοποιεί συναισθηματικά.

Άκουσε την προσεκτικά και μείνε σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να κάνεις ένα σχόλιο που θα προχωρήσει την κουβέντα μαζί της.
Μην ξεχνάς ότι μερικές φορές είναι πιο σημαντικό να δείχνεις ενδιαφέρον, παρά να είσαι ενδιαφέρων.

Δείχνοντας ότι την προσέχεις είναι σίγουρο ότι θα την εντυπωσιάσεις με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ενώ προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις με άλλους τρόπους, ίσως σε κάνει να φανείς απελπισμένος.

#8. Θυμήσου Πώς Μιλάς Με Την Παρέα Σου

Η οικειότητα παίζει μεγάλο ρόλο και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και που συζητάς.

Δημιούργησε ερωτική οικειότητα χωρίς να σε δει φιλικά. Δες το βίντεο που ακολουθεί.

Με την παρέα σου ή με κάποια γυναίκα με την οποία υπάρχει οικειότητα, μπορεί να μεταπηδάς με μεγάλη ευκολία από το ένα θέμα στο άλλο και να μην ξεμένετε ποτέ από θέματα συζήτησης.

Αυτό είναι το ζητούμενο και με μια γυναίκα που σου αρέσει. Προσπάθησε να μπεις σε αυτή την διάθεση.

Αν δυσκολεύεσαι, ηχογράφησε μια μέρα μια από τις συζητήσεις με την παρέα σου και δες πώς αλλάζει ο τόνος και η θεματολογία. Αυτό τον άνετο τρόπο πρέπει να υιοθετήσεις και όταν μιλάς με μια γυναίκα.

#9. Ετοίμασε Μερικές Ιστορίες

ιστορίες για να της πεις

Όταν όλα τα παραπάνω αποτυγχάνουν μπορείς ακόμη να έχεις μερικές έτοιμες ιστορίες στον νου σου, για αυτή την περίπτωση.

Όταν είσαι χαλαρός στον καναπέ του σπιτιού σου είναι σίγουρα πιο εύκολο να φέρεις στο μυαλό σου ενδιαφέρουσες ιστορίες από την ζωή σου που εκφράζουν τον εαυτό σου.

Σημείωσε τες ή απλά προσπάθησε να τις θυμηθείς εκείνη την ώρα και μόλις η κουβέντα φανεί να πλησιάζει σε αδιέξοδο, ξεκίνησε να τις εξιστορείς.

Τέλος, όταν σου αρέσει μια γυναίκα, πάρε απόφαση και προσέγγισε την, χωρίς δισταγμό και δήλωσε τις προθέσεις σου. Στο φλερτ ο επιμένων νικά. Με τις εμπειρίες σου θα γίνεσαι όλο και καλύτερος στο φλερτ.

Αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσεις. Μην το καθυστερείς. Και μην ξεχνάς ότι η αυτοπεποίθηση είναι το πιο ελκυστικό αντρικό χαρακτηριστικό, οπότε να είσαι ο εαυτός σου.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να μάθεις περισσότερα γύρω από το φλερτ, αλλά δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Ένας Άνδρας Αξίας προσεγγίζει αποτελεσματικά μια γυναίκα γιατί ξέρει τι θέλει. Διάβασε το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.