Πώς να Χρησιμοποιείς το Χιούμορ στο Φλερτ

Όταν φλερτάρεις, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Είναι γνωστή η σημασία του χιούμορ στο φλερτ. Το χιούμορ αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορείς να διαθέτεις, όταν φλερτάρεις και θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις τις γυναίκες, αρκεί να γνωρίζεις πώς να το χειριστείς, ώστε να αποφύγεις την φιλική ζώνη.

Από τη στιγμή που προσεγγίζεις μια γυναίκα που σου αρέσει, προσπαθείς να διαπιστώσεις αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη και αν ενδιαφέρεται. Με διακριτικό χιουμοριστικό τρόπο μπορείς να βγεις από τη δύσκολη θέση. Σκοπός του φλερτ είναι άλλωστε να περάσουν και οι δύο καλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της έλξης.

Είναι πολύ ενδιαφέρον όμως πως το χιούμορ εξυπηρετεί αυτό το στόχο, αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να τον σαμποάέρει αν δεν το χειριστείς σωστά.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση και να εντάξεις το χιούμορ με τον σωστό τρόπο, όταν φλερτάρεις.

#1. Στο Φλερτ Απόφυγε Το Χαμηλής Αξίας Χιούμορχιούμορ στο φλερτ

Το χαμηλής αξίας χιούμορ περιλαμβάνει αστεία που δεν είναι έξυπνα και απαρτίζονται από προσβολές και ρατσιστικά σχόλια.

Τέτοιου είδους αστεία θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς δεν δημιουργούν έλξη.

#2. Υιοθέτησε Την Σωστή Συμπεριφοράσωστη συμπεριφορα

Το να προσπαθείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει και να δείξεις πόσο αστείος είσαι είναι η λάθος συμπεριφορά, όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και θέλεις να την γοητεύσεις.

Αυτή η νοοτροπία δείχνει ότι αποζητάς την επιβεβαίωση και σε κάνει να δείχνεις απελπισμένος, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.

Μια πιο σωστή προσέγγιση θα ήταν να εστιάσεις στην προσωπική σου διασκέδαση. Αν πρώτα απ’ όλα εσύ ο ίδιος διασκεδάζεις και περνάς όμορφα, όταν φλερτάρεις, τότε αυτή η διάθεση θα περάσει και στην γυναίκα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί ποιος είναι ο τρόπος σκέψης που πρέπει να έχεις όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

#3.  Στο Φλερτ Δεν Χρειάζεται Να Έχεις Ικανότητες Κωμικού Ηθοποιούπερνάτε καλά

Το γεγονός ότι έχεις χιούμορ, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάς το ένα αστείο μετά το άλλο, σαν να είσαι κωμικός.

Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, όταν τα αστεία σου είναι περισσότερο μια διαδραστική εμπειρία.

Κάνε την γυναίκα να βιώσει το αστείο και να γελάσει μαζί σου, με παιχνίδια ρόλων (για παράδειγμα, μιμηθείτε κάποιον χαρακτήρα από μια ταινία) ή πείραξε την, χωρίς φυσικά να την προσβάλλεις, εισάγοντας έτσι παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που είναι επωφελές, όταν φλερτάρεις.

#4. Στο Φλερτ Τράβηξε Το Ενδιαφέρον Της Με Αστείες Ιστορίεςαστείες ιστορίες

Μια καλή και αστεία ιστορία, όχι μόνο θα την κάνει να γελάσει, αλλά θα συμβάλλει στην δημιουργία σύνδεσης μαζί της.

Μια παλιά ιστορία θα της δώσει μερικά στοιχεία για εσένα, για το ποιος είσαι και τι έχεις ζήσει, κάνοντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο να αισθανθεί πιο κοντά σου.

Σκέψου από πριν μερικές τέτοιες ιστορίες, για αστείες ή περίεργες καταστάσεις που έχεις ζήσει και κάνε πρακτική στο πώς θα τις διηγηθείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να τις κάνεις ακόμη πιο διασκεδαστικές.

#5. Γίνε Αναιδής Και Αστείος Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτφλερτ

Όταν καταλάβεις την δύναμη του αναιδούς και αστείου χιούμορ θα νιώσεις ότι έχεις ένα πανίσχυρο βέλος στην φαρέτρα σου, που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία, όταν θα φλερτάρεις.

Βέβαια, όπως όλα τα όπλα, έτσι και αυτό χρειάζεται προσοχή, ώστε να βρεις την σωστή ισορροπία.

Αν είσαι πολύ αναιδής, σε προσβλητικό βαθμό, ασφαλώς δεν θα έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η σωστή ισορροπία επιτυγχάνεται όταν είσαι παιχνιδιάρικα αλαζονικός, όταν δηλαδή είναι ξεκάθαρο ότι προσποιείσαι την αλαζονική συμπεριφορά.

Αυτό οι γυναίκες το βρίσκουν αστείο και απολαυστικό, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προβλήματα αυτοεκτίμησης. Μια τέτοια γυναίκα, όταν την φλερτάρεις και δείχνεις προσποιητή αλαζονική συμπεριφορά, μπορεί να το πάρει πολύ στα σοβαρά.

Επομένως, ο βαθμός της αναίδειας σου θα κριθεί κάθε φορά από την γυναίκα που φλερτάρεις.

#6. Πείραξε Την Με Τον Σωστό Τρόποπειραξε την

Το πείραγμα είναι ένας κλασσικός τρόπος χρήσης του χιούμορ σαν μέσου για να φλερτάρεις.

Μερικοί το εκλαμβάνουν με λανθασμένο τρόπο και το εφαρμόζουν υπερβολικά και με τρόπο άσχημο, προσπαθώντας να πυροδοτήσουν την ανάγκη της γυναίκας για επιβεβαίωση.

Στην πραγματικότητα το πείραγμα αφορά καθαρά το γέλιο και την δημιουργία μιας δυναμικής έλξης και απώθησης.

Είναι λοιπόν μια τεχνική δημιουργίας και απελευθέρωσης έντασης, σεξουαλικής έντασης στην προκειμένη περίπτωση.

Για παράδειγμα, κάνεις ένα κομπλιμέντο και στην συνέχεια λες κάτι και δείχνεις ότι το παίρνεις πίσω.

Το ζητούμενο είναι το χιούμορ να είναι ξεκάθαρο από τα συμφραζόμενα και από το γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και βέβαια, κάθε προσπάθεια έλξης, δεν χρειάζεται να ακολουθείται από μια προσπάθεια απώθησης. Όσο η έλξη αυξάνεται, η απώθηση μέσω του πειράγματος, θα πρέπει να γίνεται ολοένα και λιγότερο.

#7. Βρες Τι Σε Διασκεδάζειδιασκεδαση στο φλερτ

Αν αναζητάς το στυλ του χιούμορ που αντιστοιχεί στο δικό σου τρόπο φλερτ, θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με πράγματα που κάνουν εσένα να γελάς.

Κάτι που σου φέρνει το χαμόγελο στα χείλη είναι κάτι που θα μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις, όταν φλερτάρεις.

Μην φοβηθείς, αν είναι κάτι ανόητο. Άλλωστε κάτι ανόητο, δείχνει ότι δεν φοβάσαι να εκτεθείς και αυτό είναι σημαντικό, γιατί προβάλλει την αυτοπεποίθηση σου. Άλλωστε δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί τελικά ένα τέτοιο αστείο, να την κάνει και εκείνη να γελάσει.

Πόσες φορές και με πόσους διαφορετικούς τρόπους έχει νόημα να διεκδικήσεις; Γιατί πολλές φορές συνεχίζουμε να επιμένουμε ενώ φαίνεται ότι δε θα έχει αποτέλεσμα; Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις θα απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω, όμως ο Χρήστος επιπλέον θα σου πει και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση ώστε να γυρίσει υπέρ σου!

#8. Οι Κίνδυνοι Όταν Την Κάνεις Να Γελάκινδυνοι χιούμορ

Το να κάνεις μια γυναίκα να γελά ασφαλώς δεν είναι κακό, όμως ενέχει μερικούς κινδύνους. Αν η γυναίκα σε θέλει μόνο για τα αστεία σου, δεν θα σε δει ποτέ σαν μια ερωτική επιλογή, αλλά θα προτιμά να σε βλέπει σαν φίλο και σαν διασκεδαστή.

Με λίγα λόγια, θα κολλήσεις στην φιλική ζώνη.

Κλείνοντας, οι άνθρωποι γενικά παρατηρούν τους ανθρώπους και τη συμπεριφορά τους και συχνά τους κατατάσσουν σε κατηγορίες. Θεωρούμε πως το χιουμορ θα σε κάνει να φαίνεσαι ένας άνετος τύπος ανθρώπου, ευχάριστος στη συναναστροφή. Και ελκυστικός στο φλερτ…

Αν αυτό θες κι εσύ από τη δική σου πλευρά, τότε δεν έχεις παρά να εξασκήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ και στο χιούμορ. Είναι καλό μερικές φορές να μην παίρνουμε τη ζωή στα σοβαρά. Σε ένα θέμα όπως το φλερτ που υποτίθεται ότι είναι απολαυστική διαδικασία γιατί να ισχύει το αντίθετο;

Γι’ αυτό χρειάζεται μετρημένη χρήση του χιούμορ, ώστε να βεβαιωθείς ότι θα δημιουργήσεις έλξη, αφού πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το χιούμορ είναι ένα από τα χαρακτηριστικά για ένα πετυχημένο φλερτ. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.