Πώς να Χρησιμοποιείς Κατάλληλα το Χιούμορ Όταν Φλερτάρεις

Όταν φλερτάρεις, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Είναι γνωστή η σημασία του χιούμορ στο φλερτ.

Το χιούμορ αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορείς να διαθέτεις, όταν φλερτάρεις και θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις τις γυναίκες, αρκεί να γνωρίζεις πώς να το χειριστείς, ώστε να αποφύγεις την φιλική ζώνη.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση και να εντάξεις το χιούμορ με τον σωστό τρόπο, όταν φλερτάρεις.

#1. Απόφυγε Το Χαμηλής Αξίας ΧιούμορΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Το χαμηλής αξίας χιούμορ περιλαμβάνει αστεία που δεν είναι έξυπνα και απαρτίζονται από προσβολές και ρατσιστικά σχόλια.

Τέτοιου είδους αστεία θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς δεν δημιουργούν έλξη.

#2. Υιοθέτησε την Σωστή ΣυμπεριφοράΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Το να προσπαθείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει και να δείξεις πόσο αστείος είσαι είναι η λάθος συμπεριφορά, όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και θέλεις να την γοητεύσεις.

Αυτή η νοοτροπία δείχνει ότι αποζητάς την επιβεβαίωση και σε κάνει να δείχνεις απελπισμένος, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.

Μια πιο σωστή προσέγγιση θα ήταν να εστιάσεις στην προσωπική σου διασκέδαση. Αν πρώτα απ’ όλα εσύ ο ίδιος διασκεδάζεις και περνάς όμορφα, όταν φλερτάρεις, τότε αυτή η διάθεση θα περάσει και στην γυναίκα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος εξηγεί ποιος είναι ο τρόπος σκέψης που πρέπει να έχεις όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

#3. Δεν Χρειάζεται Να Έχεις Ικανότητες Κωμικού ΗθοποιούΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Το γεγονός ότι έχεις χιούμορ, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάς το ένα αστείο μετά το άλλο, σαν να είσαι κωμικός.

Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, όταν τα αστεία σου είναι περισσότερο μια διαδραστική εμπειρία.

Κάνε την γυναίκα να βιώσει το αστείο και να γελάσει μαζί σου, με παιχνίδια ρόλων (για παράδειγμα, μιμηθείτε κάποιον χαρακτήρα από μια ταινία) ή πείραξε την, χωρίς φυσικά να την προσβάλλεις, εισάγοντας έτσι παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που είναι επωφελές, όταν φλερτάρεις.

#4. Τράβηξε το Ενδιαφέρον της με Αστείες ΙστορίεςΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Μια καλή και αστεία ιστορία, όχι μόνο θα την κάνει να γελάσει, αλλά θα συμβάλλει στην δημιουργία σύνδεσης μαζί της.

Μια παλιά ιστορία θα της δώσει μερικά στοιχεία για εσένα, για το ποιος είσαι και τι έχεις ζήσει, κάνοντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο να αισθανθεί πιο κοντά σου.

Σκέψου από πριν μερικές τέτοιες ιστορίες, για αστείες ή περίεργες καταστάσεις που έχεις ζήσει και κάνε πρακτική στο πώς θα τις διηγηθείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να τις κάνεις ακόμη πιο διασκεδαστικές.

#5. Γίνε Αναιδής και ΑστείοςΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Όταν καταλάβεις την δύναμη του αναιδούς και αστείου χιούμορ θα νιώσεις ότι έχεις ένα πανίσχυρο βέλος στην φαρέτρα σου, που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία, όταν θα φλερτάρεις.

Βέβαια, όπως όλα τα όπλα, έτσι και αυτό χρειάζεται προσοχή, ώστε να βρεις την σωστή ισορροπία.

Αν είσαι πολύ αναιδής, σε προσβλητικό βαθμό, ασφαλώς δεν θα έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η σωστή ισορροπία επιτυγχάνεται όταν είσαι παιχνιδιάρικα αλαζονικός, όταν δηλαδή είναι ξεκάθαρο ότι προσποιείσαι την αλαζονική συμπεριφορά.

Αυτό οι γυναίκες το βρίσκουν αστείο και απολαυστικό, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν προβλήματα αυτοεκτίμησης. Μια τέτοια γυναίκα, όταν την φλερτάρεις και δείχνεις προσποιητή αλαζονική συμπεριφορά, μπορεί να το πάρει πολύ στα σοβαρά.

Επομένως, ο βαθμός της αναίδειας σου θα κριθεί κάθε φορά από την γυναίκα που φλερτάρεις.

#6. Πείραξε Την Με τον Σωστό ΤρόποΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Το πείραγμα είναι ένας κλασσικός τρόπος χρήσης του χιούμορ σαν μέσου για να φλερτάρεις.

Μερικοί το εκλαμβάνουν με λανθασμένο τρόπο και το εφαρμόζουν υπερβολικά και με τρόπο άσχημο, προσπαθώντας να πυροδοτήσουν την ανάγκη της γυναίκας για επιβεβαίωση.

Στην πραγματικότητα το πείραγμα αφορά καθαρά το γέλιο και την δημιουργία μιας δυναμικής έλξης και απώθησης.

Είναι λοιπόν μια τεχνική δημιουργίας και απελευθέρωσης έντασης, σεξουαλικής έντασης στην προκειμένη περίπτωση.

Για παράδειγμα, κάνεις ένα κομπλιμέντο και στην συνέχεια λες κάτι και δείχνεις ότι το παίρνεις πίσω.

Το ζητούμενο είναι το χιούμορ να είναι ξεκάθαρο από τα συμφραζόμενα και από το γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και βέβαια, κάθε προσπάθεια έλξης, δεν χρειάζεται να ακολουθείται από μια προσπάθεια απώθησης. Όσο η έλξη αυξάνεται, η απώθηση μέσω του πειράγματος, θα πρέπει να γίνεται ολοένα και λιγότερο.

#7. Βρες τι Σε ΔιασκεδάζειΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Αν αναζητάς το στυλ του χιούμορ που αντιστοιχεί στο δικό σου τρόπο φλερτ, θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με πράγματα που κάνουν εσένα να γελάς.

Κάτι που σου φέρνει το χαμόγελο στα χείλη είναι κάτι που θα μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις, όταν φλερτάρεις.

Μην φοβηθείς, αν είναι κάτι ανόητο. Άλλωστε κάτι ανόητο, δείχνει ότι δεν φοβάσαι να εκτεθείς και αυτό είναι σημαντικό, γιατί προβάλλει την αυτοπεποίθηση σου. Άλλωστε δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί τελικά ένα τέτοιο αστείο, να την κάνει και εκείνη να γελάσει.

Για τον φόβο της έκθεσης έχουμε συζητήσει αναλυτικά στο επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

#8. Οι Κίνδυνοι Όταν Την Κάνεις να ΓελάΌταν φλερτάρει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου. Έτσι, θα κάνεις τη γυναίκα να γελάσει και να νιώσει άνετα. Τσέκαρε πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα.

Το να κάνεις μια γυναίκα να γελά ασφαλώς δεν είναι κακό, όμως ενέχει μερικούς κινδύνους. Αν η γυναίκα σε θέλει μόνο για τα αστεία σου, δεν θα σε δει ποτέ σαν μια ερωτική επιλογή, αλλά θα προτιμά να σε βλέπει σαν φίλο και σαν διασκεδαστή.

Με λίγα λόγια, θα κολλήσεις στην φιλική ζώνη.

Γι’ αυτό χρειάζεται μετρημένη χρήση του χιούμορ, ώστε να βεβαιωθείς ότι θα δημιουργήσεις έλξη, αφού πρώτα έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το χιούμορ είναι ένα από τα χαρακτηριστικά για ένα πετυχημένο φλερτ. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.