Πώς οι Προκλήσεις σε Κάνουν Ακόμα πιο Δυνατό!

Μια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και αυτό το καταλαβαίνεις από πολύ νωρίς. Περνώντας μια δυσκολία, εμφανίζεται μια άλλη και στην συνέχεια μια ακόμη και αυτό δεν σταματά ποτέ.

Οι προκλήσεις λοιπόν δεν σταματούν και η αλήθεια είναι ότι αυτές είναι που σε κάνουν πιο δυνατό και σου δίνουν μαθήματα ζωής, με τα οποία χτίζεις την εμπειρία σου, που σε οδηγεί στις μελλοντικές επιτυχίες.

Όσο περισσότερες προκλήσεις αντιμετωπίζεις και ξεπερνάς, τόσο πιο δυνατός γίνεσαι.

Κάθε σου φόβος είναι μια πρόκληση.

Σκέψου τι φοβάσαι.

Φοβάσαι να ξεχωρίσεις, φοβάσαι να σηκωθείς να πεις την άποψη σου. φοβάσαι να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Φοβάσαι να ξεκινήσεις κάτι δύσκολο και να αλλάξεις καριέρα.

Δεν θα τα καταφέρνεις πάντα, αλλά πάντα θα ανακαλύπτεις νέες ευκαιρίες και θα παίρνεις μαθήματα.

Πώς ακριβώς όμως σε βοηθούν οι προκλήσεις;

#1. Σε Κάνουν ΔυνατότεροΜια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Οι προκλήσεις θα σε βοηθήσουν να βγεις ακόμη πιο δυνατός. Όταν είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και πρόθυμος να πάρεις ρίσκα και να βγεις από την ζώνη άνεσης σου, θα ανακαλύψεις ότι μπορεί να συμβούν υπέροχα πράγματα.

Επίσης, θα ανακαλύψεις και ίσως εκπλαγείς με αυτό, ότι είσαι πιο δυνατός από όσο πίστευες και μάλιστα θα βλέπεις ότι τα προσωπικά σου όρια είναι όλο και πιο υψηλά.

Κάτι που σήμερα σου μοιάζει πρόκληση, αύριο θα σου φαίνεται κάτι συνηθισμένο. Ξεκινώντας το ταξίδι της βελτίωσης στο φλερτ, μπορεί να δυσκολεύεσαι ακόμη και να προσεγγίσεις μια γυναίκα και να πεις ένα “γεια”.

Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση θα γίνεις πιο δυνατός και θα δεις ότι θα σου βγαίνει με μεγάλη ευκολία στο μέλλον.

#2. Σε Κάνουν Να Προσπαθείς ΠερισσότεροΜια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις κάθε φορά σε πιέζουν και για να τις ξεπεράσεις πρέπει αναγκαστικά να προσπαθήσεις περισσότερο.

Μαζί με την προσπάθεια όμως έρχεται και η μεγαλύτερη βελτίωση και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για εσένα.

Αυτό που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις προκλήσεις είναι η αποφασιστικότητα. Μάθε περισσότερα στο επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

#3. Αποκτάς Ηγετικά ΧαρακτηριστικάΜια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Όταν βρεθείς σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν και προσπαθήσεις να τις ξεπεράσεις, αποκτάς εμπειρία. Παράλληλα αποκτάς και αυτοπεποίθηση, αλλά και ένα καλό όνομα.

Όταν ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις, όπως ήδη αναφέραμε γίνεσαι δυνατότερος και προσπαθείς περισσότερο. Παρουσιάζεις έτσι μια εικόνα ενός ανθρώπου που οι άλλοι μπορούν να εμπιστευτούν και να τον ακολουθήσουν.

#4. Μαθαίνεις να Αντιμετωπίζεις Αποτελεσματικά τα Συναισθήματα ΣουΜια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Μια ευκαιρία-κλειδί για την βελτίωση σου που σου παρέχουν οι προκλήσεις είναι το ότι μαθαίνεις πώς να αντιμετωπίζεις τα συναισθήματα σου με αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορεί οι καταστάσεις να σε φέρνουν αντιμέτωπο με ποικιλία συναισθημάτων, πολλά από αυτά ενδεχομένως να είναι αρνητικά.

Ίσως νιώσεις αδύναμος, μόνος, αγχωμένος ή φοβισμένος, όμως προχωρώντας εμπρός και αναλαμβάνοντας δράση για την επίλυση ενός ζητήματος, θα μάθεις να διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν.

Υπάρχουν μια περίπτωση που πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι πρόκληση και αυτή δεν είναι άλλη από το φλερτ. Δες στο παρακάτω βίντεο πώς θα γίνεις πρόκληση για την γυναίκα που σου αρέσει.

Αντιμετώπισε τις ΠροκλήσειςΜια ζωή γεμάτη προκλήσεις είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια εύκολη και βολεμένη ζωή. Κάθε εμπόδιο σε καλό, λοιπόν. Σε κάνει πιο δυνατό!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τι ακριβώς έχεις να αντιμετωπίσεις, να ορίσεις τον “εχθρό” σου.

Σίγουρα θα ήθελες να είναι εύκολα τα πράγματα και να πας χωρίς προσπάθεια στο τέλος, όπου θα έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Έτσι όμως δεν θα κέρδιζες τίποτε.

Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσεις από κάπου και να το πάρεις απόφαση, να αναλάβεις δράση.

Σκέψου με καθαρό μυαλό τι χρειάζεται να κάνεις, τι μπορείς να αλλάξεις και πού πρέπει να εστιάσεις.

Στο τέλος, ακόμη και αν δεν πάνε όλα ακριβώς, όπως τα θέλεις, θα έχεις πάρει ένα πολύ καλό μάθημα και θα βγεις πιο δυνατός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις με επιτυχία το επόμενο πρόβλημα που θα βρεθεί μπροστά σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι για μια πρόκληση, μέσα από την οποία θα βγεις πιο δυνατός, τσέκαρε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.