Πώς Προσεγγίζω μια Γυναίκα στον Δρόμο;

Ίσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Η προσέγγιση μιας γυναίκας έξω στον δρόμο μπορεί να είναι μια δυνατή αλλά και αγχωτική εμπειρία, ειδικά για όσους δεν έχουν την εμπειρία.

Για τους περισσότερους άντρες η προσέγγιση μιας άγνωστης γυναίκας στον δρόμο φαντάζει δύσκολη έως ακατόρθωτη.

Τι πρέπει να ξέρω λοιπόν για να προσεγγίζω γυναίκες στον δρόμο; Τι πρέπει να προσέξω και πώς θα τα καταφέρω; Σε αυτά τα ερωτήματα θα δώσουμε απαντήσεις στην συνέχεια του άρθρου.

Σε αντίθεση με όσα έχεις πιθανότατα δει σε διάφορες ταινίες, καμία γυναίκα δεν θα σε γελοιοποιήσει, ούτε θα σε χαστουκίσει, όταν την προσεγγίσεις στον δρόμο.

Αντιθέτως, οι γυναίκες είναι πρόθυμες για μια γνωριμία, όταν δείξεις αρρενωπά χαρακτηριστικά, αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα.

Αν μάλιστα καταφέρεις να δημιουργήσεις αρκετή σεξουαλική ένταση, τότε η γυναίκα θα θέλει περισσότερα από μια απλή γρήγορη συζήτηση. Έτσι λοιπόν, η προσέγγιση στον δρόμο μπορεί να είναι μια εμπειρία που απελευθερώνει έναν άντρα.

Κοινές Ανασφάλειες Όταν Προσεγγίζω μια ΓυναίκαΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Αν έχεις επιχειρήσει να προσεγγίσεις μια γυναίκα, χωρίς να τα καταφέρεις, σίγουρα θα έχουν περάσει από το μυαλό σου μερικές από τις παρακάτω σκέψεις:

– Η γυναίκα δεν θέλει να την προσεγγίσω

– Μπορεί να την διακόψω

– Μπορεί να με ταπεινώσει μπροστά σε άλλο κόσμο

– Δεν ξέρω να προσεγγίζω

– Δεν έχω τι να πω

– Μπορεί να νομίζει ότι είμαι βαρετός

Για να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες πρέπει πρώτα από όλα να συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες θέλουν να τις προσεγγίσεις και ότι συχνά παραπονιούνται ότι οι άντρες δεν το κάνουν.

Οπότε πρέπει να κινηθείς έξυπνα, γρήγορα και χωρίς δισταγμό, όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα στον δρόμο, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βέβαια, μερικές προσεγγίσεις μπορεί πράγματι να είναι κακές, αλλά μετά από καιρό θα τις θυμάσαι και θα γελάς, όπως και η παρέα του Apla+Andrika στο βίντεο που ακολουθεί.

#1. Βλέπω την Γυναίκα που μου ΑρέσειΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Το πρώτο λογικό βήμα είναι να εντοπίσεις μέσα στο πλήθος την γυναίκα που θέλεις να μιλήσεις.

Αν απλά μιλάς σε όλες, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, οπότε πρέπει να ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο στόχος σου.

#2. Αρχικά Δεν Κρατάω Οπτική ΕπαφήΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Ακόμη και αν είσαι ειδικός στην οπτική επαφή, φρόντισε να μην κοιτάξεις έντονα την γυναίκα που προσεγγίζεις στον δρόμο.

Αυτό βέβαια ακούγεται αντίθετο με όσα ήδη γνωρίζεις. Η οπτική επαφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του φλερτ, όμως πρέπει να ξέρεις πώς να την χειριστείς σε κάθε περίπτωση.

Αν κολλήσεις από την αρχή το βλέμμα σου πάνω της μοιάζεις σαν να την κυνηγάς και αυτό σε φέρνει σε μειονεκτική θέση.

Αρκεί να την κοιτάξεις στα μάτια μία ή δυο φορές κατά την διάρκεια της αλληλεπίδρασης σας.

#3. Την Προσεγγίζω Παίρνοντας Θέση Κοντά τηςΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Πριν της μιλήσεις πρέπει φυσικά να βρίσκεσαι κάπου κοντά της.

Για να το κάνεις αυτό πρέπει να παρατηρήσεις κάτι κοντά της και να κινηθείς προς αυτό. Μόνο όταν περάσεις από δίπλα της, θα την παρατηρήσεις, θα σταματήσεις και θα της μιλήσεις.

Αυτή η τεχνική δουλεύει πραγματικά. Είναι σαν μια πρόσκληση επικοινωνίας.

#4. Προετοιμάζω το ΈδαφοςΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Οι γυναίκες ανοίγονται πιο εύκολα και γίνονται πιο θερμές και φιλικές, αν τις κάνεις να σε παρατηρήσουν πρώτες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γυναίκα πρέπει να σε κοιτάξει στα μάτια πριν από εσένα.

Αυτό μπορείς να το επιτύχεις ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά, όταν βρεθείς κοντά της, χωρίς να διατηρήσεις οπτική επαφή ή αν την αγγίξεις ελαφρά, τυχαία και πάλι χωρίς οπτική επαφή. Ακόμη μπορείς να κοιτάξεις προς το μέρος της, να χαμογελάσεις και μετά να κοιτάξεις γρήγορα αλλού.

Όταν έχεις την προσοχή της είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις συζήτηση.

Αυτό το στάδιο διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, αλλά κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

#5. Ανοίγω την ΣυζήτησηΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Αυτό είναι το στάδιο κατά το οποίο ξεκινάς την συνομιλία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το επιτύχεις αυτό και σχεδόν οτιδήποτε και αν πεις μπορεί να σε εξυπηρετήσει για να ξεκινήσεις, αρκεί να αισθάνεσαι άνετα.

Πρόσεξε μόνο να μην πεις κάτι που είναι τετριμμένο και το έχει ακούσει χιλιάδες φορές ή χυδαίο.

Επίσης πρόσεξε την μη λεκτική επικοινωνία (την γλώσσα του σώματος και την τονικότητα), ώστε να επικοινωνείς με επιτυχία όλα τα θετικά σου αρρενωπά χαρακτηριστικά.

#6. Συστήνω Τον Εαυτό μουΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Πρέπει να συστηθείς όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μην είσαι απλά ένας άγνωστος, αλλά ένα αληθινό πρόσωπο. Επίσης, έτσι δείχνεις το ενδιαφέρον σου και την πρόθεση σου να δημιουργήσεις κάποια σύνδεση μεταξύ σας και όχι απλά να ανταλλάξετε μερικές ατάκες.

Μόλις λοιπόν ανοίξεις την συζήτηση, απλά συστήσου γρήγορα. Έτσι θα κρατήσεις το ενδιαφέρον, θα προχωρήσει η κουβέντα και θα προλάβεις τις άβολες στιγμές.

#7. Ξεκινώ Ελαφρύ ΠείραγμαΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Το χιούμορ είναι βασικό στοιχείο της προσέγγισης και του φλερτ και ένα ελαφρύ πείραγμα μπορεί να δώσει ώθηση στην συζήτηση.

Οι περισσότερες γυναίκες θα εκτιμήσουν το ότι είσαι χαλαρός, καθώς οι αγχωμένοι άντρες δεν κάνουν πειράγματα. Επίσης, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι είσαι κοινωνικός, μιας και το χιούμορ απαιτεί καλή κατανόηση των κοινωνικών κανόνων.

#8. Παίρνω Ένα Κομμάτι ΕπένδυσηςΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Όταν μια γυναίκα επενδύσει σε εσένα, ισχυροποιείται η σύνδεση μεταξύ σας. Αν δεν επενδύσει, τότε θα αρχίσει να αισθάνεται ότι η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και δεν θα θέλει να την συνεχίσει.

Το αντίθετο ισχύει στην περίπτωση που επενδύει στην γνωριμία, οπότε έτσι θα δείξει θέληση να προχωρήσει παραπέρα την γνωριμία.

Για τα επίπεδα επένδυσης μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

#9. Χτίζω Συμπάθεια και ΣύνδεσηΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Ανάλογα πώς έχεις προσεγγίσει πρέπει να φροντίσεις να δημιουργήσεις λίγη ή περισσότερη συμπάθεια και σύνδεση.

Αν στόχος σου είναι να πάρεις τον αριθμό της και να κανονίσετε αργότερα ένα ραντεβού, τότε αρκεί να δημιουργήσεις ελαφριά συμπάθεια, αρκετή για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον της, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να μην απογοητευτεί όταν απομακρυνθείς γρήγορα.

Αν τώρα προσεγγίζεις με στόχο να κάνεις τα πράγματα να συμβούν γρήγορα, ώστε να έρθει στο σπίτι σου ή να πας εσύ στο δικό της, τότε χρειάζεται όσο μεγαλύτερη συμπάθεια και σύνδεση γίνεται.

Οι βασικές αρχές είναι οι παρακάτω:

– Θέλεις η γυναίκα να μιλά περισσότερο και όχι εσύ

– Πρέπει να δίνεις ανάδραση σε όσα λέει, για να δείχνεις ότι ακούς ενεργά

– Εστιάζεις περισσότερο στα “γιατί” και στα “πώς”, παρά στα “τι”

– Προτιμάς θετική θεματολογία, όπως όνειρα, κίνητρα, συναισθήματα, επιθυμίες

– Δεν παραβλέπεις την σημασία του χιούμορ

– Δεν λες πολλά για τον εαυτό σου, για να διατηρήσεις το μυστήριο και την συγκίνηση

#10. Κλείνω και Φεύγω ή Προχωράω στο Επόμενο ΒήμαΊσως να έχεις προσεγγίσει μια γυναίκα σε μπαρ, σε κλαμπ, στην παραλία ή ακόμα και σε κάποια εκδήλωση. Πώς θα προσεγγίζω όμως μια γυναίκα στο δρόμο;

Για να “κεφαλαιοποιήσεις” την αλληλεπίδραση σας υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

Είτε προτείνεις να βρεθείτε ξανά, για ραντεβού, παίρνεις το τηλέφωνο της και φεύγεις είτε αποφασίζεις να το προχωρήσεις επί τόπου, όσο πάει, συνεχίζοντας την συζήτηση και αν προκύψει συνέχεια πάτε στον χώρο σου ή στον δικό της.

Τις περισσότερες φορές, στον δρόμο είναι πιο πιθανή η πρώτη περίπτωση, καθώς λογικά ούτε εσύ, ούτε η γυναίκα που προσεγγίζεις θα έχετε χρόνο εκείνη την στιγμή για περισσότερα, εκτός αν πρόκειται για κάποια βραδινή έξοδο.

Οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο καλή, αρκεί να υπάρξει κίνηση και να συμβεί κάτι από τα δύο.

Ένας γενικός κανόνας είναι να προτείνεις μετά τα 10′ να ανταλλάξετε αριθμούς και να βγείτε ραντεβού κάποια άλλη στιγμή ή να συνεχίσετε κάπου αλλού.

Ασφαλώς υπάρχει πάντοτε η περίπτωση της απόρριψης, που όμως δεν πρέπει να σε απογοητεύει, αλλά να την παίρνεις σαν ένα μάθημα, ώστε να γίνεις καλύτερος σε μελλοντικές προσεγγίσεις.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να προσεγγίζεις γυναίκες στην καθημερινή σου ζωή και δεν ξέρεις το πώς; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.