Πώς Προσεγγίζω Πετυχημένα μια Γυναίκα στο Μπαρ;

Ένα μπαρ ενδείκνυται για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Πώς προσεγγίζω μια γυναίκα με επιτυχία όμως;

Τι Να Κάνω Για Να Προσεγγίζω Πετυχημένα Στο Μπαρ;

Ένα μπαρ μπορεί να είναι θορυβώδες, κάτι που δεν το καθιστά και το ιδανικότερο μέρος για να ξεκινήσεις μια συζήτηση για να κάνεις μια προσέγγιση.

Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Άλλωστε οι γυναίκες σε ένα μπαρ δεν περιμένουν να κάνετε μια εκτενή συζήτηση, αλλά είναι εκεί για να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα.

Στο μπαρ λοιπόν μπορείς να κάνεις μια γνωριμία, να πάρεις τον αριθμό της και να κανονίσεις να βρεθείτε αργότερα.

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι σε μερικά μαγαζιά δεν επιτρέπεται το φλερτ. Δες την άποψη μας στο επισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί.

Το ερώτημα λοιπόν είναι “Πώς προσεγγίζω μια γυναίκα σε ένα μπαρ;”.

#1. Είμαι Ήρεμος Για Να Προσεγγίζω Πετυχημένα

Το κυριότερο είναι να παραμείνεις ήρεμος και να το δείχνεις. Ο φόβος της απόρριψης είναι υπαρκτός και είναι ο χειρότερος εχθρός σου, όμως η πρώτη εντύπωση διαρκεί για πάντα και γι’ αυτό πρέπει να προβάλλεις από την αρχή αυτοπεποίθηση.

Αν δυσκολεύεσαι να είσαι ήρεμος όταν φλερτάρεις, τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις πώς να τα καταφέρεις.

#2. Στέκομαι Σε Ένα Μέρος Με Κίνηση

Είναι λογικό, αν είσαι κρυμμένος σε μια γωνιά στα βάθη του μπαρ, να μην σε προσέξει καμία γυναίκα.

Όταν όμως στέκεσαι σε ένα σημείο πολυσύχναστο, όπου συνωστίζονται περισσότεροι άνθρωποι, μοιάζεις σαν να είσαι στο κέντρο της δραστηριότητας του μαγαζιού.

Περνούν γύρω σου αρκετές γυναίκες και έχεις έτσι την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια συνομιλία μαζί τους.

Γι’ αυτό όταν πας σε ένα μπαρ, τσέκαρε πρώτα τον χώρο, ώστε να βρεις το καλύτερο σημείο για να σταθείς.

#3. Δείχνω Την Κοινωνικότητα Μου

Τσούγκρισε το ποτήρι σου με τους γύρω ανθρώπους, χαιρέτισε τους και μίλα σε όσο περισσότερους μπορείς. Αυτό είναι ένα κόλπο για να δείξεις ότι τους γνωρίζεις όλους και είσαι κοινωνικός.

Έτσι όχι μόνο δημιουργείς μεγαλύτερη κοινωνική αξία, αλλά προσφέρεις ταυτόχρονα την αξία σου. Μια γυναίκα θα δει στο πρόσωπο σου κάποιον που είναι πολύ κοινωνικός και επικοινωνιακός, κάτι που θα εκτιμήσει όταν έρθει η ώρα να την προσεγγίσεις.

#4. Φροντίζω Την Εμφάνιση Μου

πως πρσεγγίζω πετυχημένα

Έχουμε πει ότι η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και καθορίζει το πώς θα σε δει στην συνέχεια μια γυναίκα. Όσο καλός και αν είσαι, η γυναίκα δεν μπορεί να το ξέρει, καιμια κακή εμφάνιση θα την απωθήσει αρχικά.

Φρόντισε λοιπόν να είσαι καθαρός, όμορφα ντυμένος, περιποιημένος και να φοράς καλό άρωμα.

#5. Προσεγγίζω Πετυχημένα Όταν Το Κάνω Άμεσα Και Με Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να προβάλλει ένας άντρας.

Φαντάσου να ήθελες να μιλήσεις σε μια γυναίκα που σου αρέσει και να έπρεπε να περιμένεις στην σειρά, μέχρι να της μιλήσουν πρώτα όλοι οι άλλοι. Αυτό δεν θα έδειχνε αυτοπεποίθηση σε καμία περίπτωση.

Πέραν αυτού, όταν περιφέρεσαι γύρω της και την κοιτάζεις διαρκώς, μετά από πολύ λίγη ώρα αρχίζεις να δείχνεις περίεργος.

Άρα Τι Κάνω;

Μπορεί να το κάνεις αυτό περιμένοντας να σου δώσει κάποιο σημάδι, όμως εκείνη το βλέπει ως έλλειψη αυτοπεποίθησης, γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την προσεγγίσεις άμεσα, χωρίς δισταγμό.

Βέβαια, καλό θα ήταν πριν την προσεγγίσεις να βεβαιωθείς ότι δεν βρίσκεται εκεί με κάποιον άλλον. Αν είναι στο μπαρ απλά με τις φίλες της ή με κάποια παρέα που δεν την φλερτάρει κανείς, δεν θα έχεις πρόβλημα, όμως αν έχει σχέση ή αν έχει βγει ραντεβού με κάποιον άλλον, δεν θα πρέπει να την προσεγγίσεις, για να μην έχεις απρόοπτα.

#6. Τι Να Πω Για Να Προσεγγίζω Πετυχημένα

Ένας λόγος που διστάζεις ίσως είναι το ότι δεν ξέρεις τι να της πεις. Κάτι βασικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λόγια, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματος.

Έχοντας λοιπόν την κατάλληλη γλώσσα του σώματος που θα προβάλλει θετικά χαρακτηριστικά και ανοικτό χαρακτήρα, μπορείς απλά να συστηθείς και να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Δείξε ποιος είσαι πραγματικά, χωρίς να απολογείσαι και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα εκτιμηθεί.

Επίσης, μπορείς να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, όμως αυτό θα πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό και να μην αφορά στην εμφάνιση της. Θέλεις να ξεχωρίσεις και δεν θα το καταφέρεις σχολιάζοντας κάτι που σχολιάζουν όλοι οι άλλοι.

#7. Προσεγγίζω Με Χαμόγελο

πως προσεγγίζω πετυχημένα

Τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια μιας προσέγγισης είναι σημαντικό να είσαι χαμογελαστός.

Πριν της μιλήσεις κοίταξε την και χαμογέλασε όταν συναντηθούν τα βλέμματα σας. Αυτός είναι και ένας τρόπος να καταλάβεις, αν ενδιαφέρεται και είναι ένα είδος προθέρμανσης για την προσέγγιση που θα ακολουθήσει.

#8. Δεν Προσεγγίζω Πιωμένος

Σε μπαρ είσαι, σίγουρα θα πιεις ένα ποτό, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις, καθώς δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.

Όταν έχεις πιει πολύ, με σκοπό να χαλαρώσεις, θα πετύχει το αντίθετο. Θα είσαι σε υπερένταση, δεν θα μπορείς να σκεφτείς καθαρά και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσεις να φλερτάρεις όπως θα μπορούσες.

Δεν είναι καθόλου ελκυστικό για μια γυναίκα, να την φλερτάρεις με άθλιες ατάκες που με δυσκολία καταφέρνεις να προφέρεις, όταν έχεις πιει πολύ.

#9. Δεν Προσπαθώ Σκληρά Να Tην Εντυπωσιάσω

Αν αρχίσεις να μιλάς για τα χρήματα που βγάζεις και αν μιλάς διαρκώς επαινώντας τον εαυτό σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απωθήσεις την γυναίκα που σου αρέσει.

Μοναδική περίπτωση που μια γυναίκα θα κάτσει μαζί σου, αν μιλάς συνέχεια για την οικονομική σου επιφάνεια, θα είναι μια γυναίκα gold digger.

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα, είναι προτιμότερο να της μιλήσεις για στοιχεία της προσωπικότητας σου, όπως χάρισμα, χιούμορ, αυτοπεποίθηση, και ιδανικά να τα προβάλλεις και να τα αναδείξεις κατά την διάρκεια της συζήτησης.

Δες εδώ το βίντεο που σου δείχνει πως να προβάλλεις αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζεις.

#10. Κλιμακώνω Το Άγγιγμα Mε Tον Σωστό Ρυθμό Όταν Προσεγγίζω Πετυχημένα

Μην την αγγίζεις από την πρώτη στιγμή, σαν να γνωρίζεστε για χρόνια, γιατί θα νιώσει ότι εισβάλλεις στην προσωπική της περιοχή και θα φανείς περίεργος.

Όσο η συζήτηση θα προχωρά και ανάλογα με τα σημάδια από πλευράς της, μπορείς να ξεκινήσεις να την αγγίζεις σταδιακά. Όσο βλέπεις ότι ανταποκρίνεται, μπορείς να την αγγίζεις περισσότερο, χωρίς να ξεφύγεις από τα όρια της νέας γνωριμίας.

#11. Δεν Τα Παρατάω Όταν Με Δοκιμάζει

Οι γυναίκες έχουν την τάση να υποβάλλουν τους άντρες που τις προσεγγίζουν σε δοκιμασίες προκειμένου να πιστοποιήσουν ότι διαθέτει πραγματικά τα στοιχεία της προσωπικότητας που προσπαθεί να προβάλλει.

Θα σου δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται ή ότι το ενδιαφέρον της μειώνεται και θα το παίξει δύσκολη.

Στο σημείο αυτό πολλοί άντρες αγχώνονται ή ακόμη και θυμώνουν δείχνοντας έτσι ότι στην πραγματικότητα είναι αδύναμοι και ανασφαλείς.

Αν η γυναίκα αντιληφθεί ότι διαθέτεις πράγματι την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου, θα αισθανθεί αυτομάτως μεγαλύτερη έλξη.

Μια προσέγγιση, για να χαρακτηριστεί ως επιτυχής, θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.