Πώς Συνεχίζω αν δεν Απαντά στα Μηνύματα μου;

Της στέλνεις μια φορά και δεν σου απαντάει. Της ξαναστέλνεις και συμβαίνει το ίδιο. Τι κάνεις όταν δεν σου απαντά επανειλημμένα στα μηνύματα;

Μάθε Τι Να Κάνεις Αν Δεν Απαντά Στα Μηνύματα Που Στέλνεις

Ξεκίνησες να μιλάς με μηνύματα με μια γυναίκα με τους καλύτερους οιωνούς, όμως εκείνη μετά από λίγο έπαψε να απαντά.

Αυτό το συναίσθημα της αναμονής μοιάζει με μια τεράστια αποτυχία και όσο περνά η ώρα ή οι μέρες και δεν απαντά στα μηνύματα σου, αισθάνεσαι όλο και πιο άσχημα.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, για τους οποίους μπορεί να μην σου στέλνει. Μπορεί να σου έδωσε το νούμερο της από ευγένεια και μόνο. Μπορεί για κάποιο λόγο να έχασε το ενδιαφέρον της, μπορεί με τα συνεχή σου μηνύματα να έδειξες απελπισμένος ή ακόμη και να της έστειλες κάτι ανάρμοστο και να έγινες ενοχλητικός.

Ο τρόπος που θα το χειριστείς από εδώ και πέρα βασίζεται στα παρακάτω.

Μην Πανικοβάλλεσαι Αν Δεν Στέλνει Μηνύματα

Υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο η γυναίκα να μην απαντά στα μηνύματα σου, επειδή είναι πράγματι πολύ απασχολημένη ή κάτι της έτυχε.

Δώσε της λίγο χρόνο και μην δημιουργείς αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου.

Άφησε να περάσει μια μέρα, προτού επιχειρήσεις να της στείλεις ξανά κάποιο μήνυμα, αλλά μην περιμένεις παραπάνω από 2-3 ημέρες.

Μην Την Ρωτάς Αν Πήρε Το Τελευταίο Μήνυμα

Η φυσική σου τάση θα είναι να της στείλεις ένα μήνυμα και να την ρωτήσεις αν έλαβε το προηγούμενο.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις, γιατί δείχνεις ότι έχεις πικραθεί από την έλλειψη απάντησης και ότι είσαι απελπισμένος.

Να Είσαι Χαλαρός Όταν Τελικά Σου Απαντήσει Στα Μηνύματα

Μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να πάρεις μια απάντηση στα μηνύματα σου. Παίζει σημαντικό ρόλο πώς θα το χειριστείς.

Δείξε ότι είσαι χαλαρός. Μην αρχίσεις να της κάνεις ερωτήσεις και να ζητάς εξηγήσεις. Γιατί δεν σου έστειλε νωρίτερα και πού χάθηκε, απλά συζήτησε μαζί της σαν να μην συνέβη τίποτε.

Μην Την Προσκαλέσεις Σε Ραντεβού Αμέσως

Αν δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα σου, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούσαν κάποια ιδέα για ραντεβού, μην της στείλεις ξανά, για τον ίδιο λόγο.

Μπορεί να μην υπήρχε τόση έλξη, ώστε να θελήσει να βγει ένα ραντεβού και αυτός να ήταν ο λόγος που δεν απάντησε.

Δημιούργησε Πρώτα ΣυναίσθημαΤης στέλνεις μια φορά και δεν σου απαντάει. Της ξαναστέλνεις και συμβαίνει το ίδιο. Τι κάνεις όταν δεν σου απαντά επανειλημμένα στα μηνύματα;

Είναι καλύτερο να στείλεις ένα μήνυμα πιο καθημερινό, το οποίο να της δημιουργήσει θετικά συναισθήματα, προτού κάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού.

Για να το καταφέρεις αυτό προσπάθησε να αποφύγεις να ψάχνεις να βρεις κοινά σημεία με τα μηνύματα σου. Αυτό είναι κάτι που θα είναι καλύτερο να γίνει από κοντά.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς περιγραφική και συναισθηματική γλώσσα, ακόμη και όταν μιλάς για απλά, καθημερινά πράγματα.

Μπορείς ακόμη να μοιραστείς κάτι σχετικά με την ζωή σου ή να της κάνεις μια ερώτηση για την δική της.

Το χιούμορ είναι επίσης ένας τρόπος να δημιουργήσεις θετικά συναισθήματα.

Όταν δεις ότι αρχίζει και ανταποκρίνεται και πάρεις μερικές απαντήσεις, θα πρέπει να κάνεις την κίνηση σου και να προτείνεις να βγείτε ραντεβού.

Τι Κάνω Αν Συνεχίζει Να Μην Απαντά;

Αν δεν απαντά μετά το πρώτο σου μήνυμα και αφού περάσουν 2-3 μέρες δοκίμασε να της στείλεις ξανά 1-2 μηνύματα, για να της τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Στείλε ένα μήνυμα για καλημέρα ή καληνύχτα ή γράψε κάτι που να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα της. Π.χ. ένα επεισόδιο μιας σειράς που ξέρεις ότι της αρέσει.

Γενικά, μην κολλάς στο γεγονός ότι δεν απάντησε σε ένα μήνυμα, αλλά εστίασε στο πώς θα προχωρήσεις την συζήτηση και βέβαια, αν βλέπεις ότι δεν προχωρά, παρά την προσπάθεια σου, θα πρέπει να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιμείνεις άλλο.

Από ένα σημείο και μετά, δεν έχει νόημα να επιμένεις. Στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika έχουμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Τι Κάνω Αν Απαντά Στα Μηνύματα Μια Στο Τόσο;

Αν τα μηνύματα της δεν είναι τακτικά και δεν απαντά πάντα σε αυτά που της γράφεις, θα πρέπει να διαβάσεις τα σημάδια. Για παράδειγμα, αν αποφεύγει να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις, ίσως απλά δεν είναι έτοιμη να ανοιχτεί τόσο πολύ.

Αν στο μεταξύ έχετε βρεθεί, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα, ίσως χρειάζεται λίγο χώρο.

Προσπάθησε να της δείξεις το ενδιαφέρον σου θυμίζοντας της μερικές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στις οποίες θα μπορούσατε να πάτε μαζί.

Δες στο παρακάτω βίντεο τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα δείχνει αρχικά ενδιαφέρον, εν συνεχεία όμως απομακρύνεται.

Κλείνοντας, από τις επαφές σας εσύ και η γυναίκα θα γνωριστείτε λίγο καλύτερα μέσω μηνυμάτων κειμένου, πριν βγείτε οποιοδήποτε ραντεβού. Μπορείτε επίσης να φλερτάρετε και να ξεκινήσει να δημιουργείται μια πρώτη μορφή έλξης. Τα θαύματα της κινητής τηλεφωνίας…

Όλα αυτά εφόσον σου απαντήσει φυσικά. Αν διαπιστώσεις ότι δεν απαντά συστηματικά, τότε ακολούθησε τις συμβουλές μας για να το διαχειριστείς. Τελικά, μπορεί ακόμα και να την απορρίψεις, αλλά κι αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία να πας λίγο παρακάτω και να φλερτάρεις με κάποια καινούρια ωραία γυναίκα.

 

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η επικοινωνία στο φλερτ είναι απαιτητική. Μάθε περισσότερα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.