Πώς θα Κάνεις το Πρώτο Ραντεβού να Πετύχει

Το πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Έχεις βγει ραντεβού με μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ. Είναι φυσιολογικό να έχεις άγχος, το οποίο μπορείς όμως να ξεπεράσεις αν χαλαρώσεις και είσαι ο εαυτός σου, όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Είναι αυτό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Πάνω από όλα λοιπόν, κοίτα να χαλαρώσεις και να δημιουργήσεις μια ωραία ατμόσφαιρα για το ραντεβού σας.

Για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού απαιτείται να δώσεις προσοχή στα παρακάτω σημεία

#1. Υιοθέτησε Την Σωστή Νοοτροπία Στο Ραντεβούσκεψεις

Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πανίσχυρος και μπορεί να επηρεάσει την διάθεση σου.

Πρέπει να βλέπεις την γυναίκα, όπως έναν φίλο σου ή όπως την μικρή σου αδερφή και όχι σαν μια απρόσιτη θεά, μια μελλοντική σύζυγο ή την τελευταία σου ευκαιρία για ευτυχία στην ζωή.

Κράτησε παιχνιδιάρικη διάθεση και μυαλό απελευθερωμένο, ώστε να απολαύσετε και οι δύο το ραντεβού και να υπάρξει και δεύτερο.

#2. Να Είσαι Αποφασιστικόςαποφασιστικος

Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι ελκυστική για μια γυναίκα. Αποφάσισε εσύ πού θα πάτε και τι θα κάνετε και άφησε την να ακολουθήσει.

Σε καμία περίπτωση μην μπεις στην κλασσική συζήτηση, όπου ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Δείξε ότι ξέρεις τι θέλεις, αλλιώς θα βαρεθεί γρήγορα. Οι γυναίκες θέλουν ο άντρας να τις καθοδηγήσει.

#3. Να Είσαι Στην Ώρα Σου Στο Ραντεβούωρα

Κάποιοι επιμένουν να αργούν επίτηδες στα ραντεβού τους, αλλά αν αργοπορήσεις, στο πρώτο ραντεβού σίγουρα δεν θα κάνεις καλή εντύπωση. Φρόντισε λοιπόν να ετοιμαστείς εγκαίρως και να είσαι στο σημείο συνάντησης στην προκαθορισμένη ώρα.

Αν φυσικά προκύψει κάτι έκτακτο, ειδοποίησε όσο γίνεται νωρίτερα.

#4. Μην Πιεις Πολύ Αλκοόλ Στο Ραντεβούαλκοολ

Είναι σημαντικό στο ραντεβού σου να βρίσκεσαι σε κατάσταση που να μπορείς να εκφραστείς λογικά.

Αν καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, χάνεις αυτή την ικανότητα και παρόλο που ίσως νομίζεις ότι είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τον έλεγχο όσων λες. Επιπλέον, σίγουρα δεν είναι ωραίο να χρειαστεί η γυναίκα να σε επιστρέψει στο σπίτι μεθυσμένο και φυσικά δεν είναι ασφαλές για εσένα, σε περίπτωση που οδηγείς.

Πιες ένα ποτό και αν θέλεις να πιεις κάτι παραπάνω, μείνε στα όρια σου, ώστε να κάνεις μια δυνατή πρώτη εντύπωση.

#5. Άφησε Το Κινητό Στην ΆκρηΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Να κοιτάς το κινητό σου συνέχεια, δεν είναι ό,τι καλύτερο για το πρώτο, ούτε και για τα επόμενα, ραντεβού. Είναι αγένεια να μιλάς με κάποιον που ελέγχει συνέχεια το κινητό του.

Οι δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να περιμένουν. Φρόντισε να επικεντρώσεις την προσοχή σου στην γυναίκα με την οποία έχεις βγει ραντεβού και να ακούς αυτά που σου λέει.

Στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που ακολουθεί θα δεις την συζήτηση μας σχετικά με την ευγένεια και την αγένεια.

#6. Κάνε ΕρωτήσειςΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσεις ότι η συζήτηση θα προχωρήσει και θα έχει έναν ειρμό είναι να κάνεις ερωτήσεις, γενικού περιεχομένου, όπως χόμπι και ενδιαφέροντα. Δεν χρειάζεται βέβαια η συζήτηση να επεκταθεί στα προσωπικά, ούτε να έχει μορφή συνέντευξης. Επίσης, μην δίνεις πολλές πληροφορίες για εσένα από την αρχή, για να κρατήσεις το μυστήριο. Αυτό θα την συναρπάσει.

Καλό είναι να αποφύγεις θέματα όπως πολιτική, θρησκεία και πρώην.

#7. Προσφέρσου Να ΠληρώσειςΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Στο τέλος του πρώτου ραντεβού προσφέρσου να πληρώσεις. Αυτό είναι μια ευγενική κίνηση και συνάμα μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης της γυναίκας. Μπορεί και εκείνη να προσφερθεί να πληρώσει, να προτείνει να μοιραστείτε τον λογαριασμό ή να πληρώσει το επόμενο ποτό ή στο επόμενο ραντεβού.

Μια γυναίκα που θεωρεί ότι επιβάλλεται να πληρώνεις εσύ τα πάντα, αν και δεν συμβαίνει συχνά, δεν θα κάνει κίνηση να πληρώσει.

Στο βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

#8. Μην Την Κυνηγάς Μετά Το Πρώτο ΡαντεβούΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Αν περάσατε πολύ όμορφα στο ραντεβού και νιώθεις την ανάγκη να της στείλεις ένα μήνυμα το βράδυ ή την επόμενη ημέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια το μήνυμα θα πρέπει να είναι προσγειωμένο. Ένα μήνυμα “Πέρασα πολύ όμορφα, να κανονίσουμε ξανά” είναι μια χαρά.

Όμως δεν χρειάζεται να την κυνηγάς και να σε βλέπει παντού μπροστά της είτε στον πραγματικό είτε στον διαδικτυακό κόσμο. Μην κάνεις like σε όλες της τις φωτογραφίες και γενικότερα, προσπάθησε να αντισταθείς στην ανάγκη να την ακολουθήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μυστήριο είναι κάτι που θα της κρατήσει  το ενδιαφέρον και θα σας οδηγήσει προς το δεύτερο ραντεβού.

#9. Να Είσαι ΘετικόςΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Όσο άσχημη μέρα και αν είχες ή αν δεν σου άρεσε η ταινία που είδατε κράτησε θετική διάθεση και αντιμετώπισε τα πράγματα με χιούμορ.

Δείχνοντας ότι περνάς όμορφα, θα νιώσει και εκείνη το ίδιο. Αν δείξεις αγχωμένος και έχεις μίζερο ύφος, το πρώτο ραντεβού δεν θα είναι για εκείνη μια ευχάριστη εμπειρία.

#10. Μην Προσπαθείς Να Αποδείξεις Την Αξία ΣουΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Πολλοί άντρες προσπαθούν σκληρά να δείξουν πόσο πολύ αξίζουν και πόσο διαφέρουν από τους άλλους άντρες, κατά την διάρκεια του ραντεβού. Μην της λες για τις ουρές γυναικών που περιμένουν να βγουν μαζί σου και βέβαια μην αναφέρεσαι σε πρώην.

Δείξε σοβαρότητα και αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, επισήμανε θετικά χαρακτηριστικά και επιτυχίες που αφορούν αποκλειστικά τον εαυτό σου.

#11. Κάν’ Της Κοπλιμέντα Κατά Τη Διάρκεια Του ΡαντεβούΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Ένα αυθόρμητο κομπλιμέντο κάποια στιγμή στην αρχή του ραντεβού θα κάνει την γυναίκα να αισθανθεί άνετα.

Προσπάθησε να σχολιάσεις κάτι πρωτότυπο πάνω της, κάποιο κόσμημα, ή το στιλ τη γενικότερα και όχι κάτι που σίγουρα θα έχει ακούσει αμέτρητες φορές, όπως για τα μάτια της.

#12. Τήρησε Το Όριο Μεταξύ Αναίδειας Και ΑυτοπεποίθησηςΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Η αναίδεια μπορεί να δημιουργήσει ένα παιχνιδιάρικο ύφος στην αλληλεπίδραση σας κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Μπορείς να την πειράξεις με αστείο τόνο. Αυτό θα έχει θετικό αποτέλεσμα, όταν όμως είσαι προσεκτικός να μην παραβιάζεις τα όρια και αντί να προβάλλεις αυτοπεποίθηση, προβάλλεις αλαζονεία και γίνεσαι προσβλητικός.

#13. Γίνε Πρόκληση Για ΕκείνηΤο πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της επικοινωνίας σας. Κάν' το να μετρήσει!

Σε κάθε στάδιο του φλερτ πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα δεν ψάχνει έναν άντρα “χαλί να τον πατήσει”. Η συμπεριφορά του Καλού Παιδιού θα σε φέρει ολοταχώς στην φιλική ζώνη.

Αντίθετα, όταν είσαι πρόκληση για εκείνη, κρατάς το ενδιαφέρον και την προσοχή της. Κάν’ την να πιστέψει ότι ίσως δεν θα ξαναβρεθείτε, απάντησε της με χιούμορ και μυστήριο στις ερωτήσεις και κάν’ την να είναι περίεργη να μάθει περισσότερα για εσένα.

Όλα αυτά που διάβασες στο σημερινό άρθρο είναι αυτά τα στοιχεία που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία του πρώτου ραντεβού. Έτσι θα δημιουργηθεί έλξη και ένταση μεταξύ σας και θα βεβαιωθείς ότι θα ακολουθήσει και δεύτερο ραντεβού.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τώρα που έμαθες πώς θα πετύχει το πρώτο ραντεβού, μάθε και για τα επόμενα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.