Πώς θα Ξέρω αν Ενδιαφέρεται και Θέλει να της Μιλήσω;

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις πότε μια γυναίκα ενδιαφέρεται και θέλει να την προσεγγίσεις.

Οι άνδρες περνάνε πολύ χρόνο ανησυχώντας αν πρέπει ή όχι να προσεγγίσουν μια γυναίκα που τους αρέσει. Είναι πολύ συνηθισμένο να καθηλώνεσαι μπροστά σε μια όμορφη γυναίκα, λόγω του άγχους της προσέγγισης.

Μια γυναίκα θα δώσει μη λεκτικά σήματα, όταν ενδιαφέρεται και θέλει να την πλησιάσεις, για να της μιλήσεις. Έχοντας κατά νου τα σημάδια αυτά, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι θέλει και να κινηθείς αναλόγως.

#1. Κάνει Παιχνίδι Με Τα ΜάτιαΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Μια από τις πιο συνήθεις προσκλήσεις που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται είναι αυτή: Θα χρησιμοποιήσει τα μάτια της. Η οπτική επαφή είναι απίστευτα δυνατή και άμεση. Αυτός είναι και ο λόγος που πολύ συχνά η οπτική επαφή χρησιμοποιείται ως πρόσκληση προσέγγισης.

Πολύ σπάνια κάνουμε οπτική επαφή με ανθρώπους που δεν συμπαθούμε. Για την ακρίβεια η αποφυγή της οπτικής επαφής είναι ένας τρόπος να μην  εμπλακούμε σε συζήτηση με άτομα που δεν συμπαθούμε.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι, αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα, παρατήρησε το βλέμμα της. Όχι μόνο θα πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να κρατήσεις οπτική επαφή με την γυναίκα, αλλά θα πρέπει να παρατηρείς και τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν οπτική επαφή με εσένα.

Τις περισσότερες φορές, αυτό το τσεκάρισμα διαρκεί  περίπου 3 δευτερόλεπτα. Εάν πάρει περισσότερο χρόνο τέσσερα η πέντε τότε αυτή είναι πολύ ισχυρή ένδειξη ότι κάτι επάνω σου την έλκει.

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται, θα διασταυρώσει την ματιά της με την δική σου, θα κοιτάξει αλλού (συνήθως κάτω η στο πλάι) και κατόπιν θα ξανακοιτάξει συνήθως χαμογελώντας.

Αυτή η πρόσκληση μπορεί εύκολα να παρανοηθεί. Οι περισσότεροι άντρες τείνουν να πιστεύουν πως η οπτική επαφή έγινε κατά λάθος και συνεχίζουν το δρόμο τους.

Μερικές προσεγγίσεις μπορεί να μην είναι και τόσο καλές. Δες στο επεισόδιο του Apla+Andrika παρακάτω, μερικές δικές μας κακές πρώτες προσεγγίσεις.

#2 Σε “Ελέγχει”Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Φυσικά, καθώς υπάρχουν γυναίκες που ταράζονται όταν τις πιάνουν να κοιτάζουν τους άντρες που τις ενδιαφέρουν, έτσι υπάρχουν και γυναίκες οι οποίες είναι πολύ πιο ανοιχτές στο να δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Η πιο άμεση και ευθεία έκδοση του τσεκαρίσματος είναι το κλασσικό “βλέμμα ασανσέρ”.

Μια γυναίκα συναντώντας την ματιά σου, ίσως κοιτάξει πάνω και κάτω (αφήνοντας τα μάτια της στον κορμό του σώματός σου), προτού σε ξανακοιτάξει πάλι μέσα στα μάτια και σου χαμογελάσει.

Άλλες φορές μπορεί να σε κοιτάξει και μετά να ελέγξει τον γύρω χώρο προτού πάλι συναντήσει την ματιά σου. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι έχει τσεκάρει τον ανταγωνισμό και εξακολουθείς να της αρέσεις.

Ακόμη, μπορεί να σε κοιτάξει από τα μάτια έως τα χείλη σας και ξανά πίσω στα μάτια. Όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται.

#3. Η Γλώσσα Του ΣώματοςΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Άλλα σημάδια ενδιαφέροντος που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται και θέλει να την προσεγγίσεις είναι οι αυθόρμητες χειρονομίες.

Όλοι οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, τείνουν να κάνουν μικρές διορθώσεις στην γλώσσα του σώματός τους, όταν βλέπουν ένα άτομο που τους αρέσει.

Ένα από τα πιο συχνά παραδείγματα στις γυναίκες  είναι ότι τείνουν να κάνουν μικρές “διορθώσεις” στον ρουχισμό και στα μαλλιά τους, ούτως ώστε να δείχνουν καλύτερα και πιο ελκυστικές.

Το πιο συχνό παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς είναι να παίζει με τα μαλλιά της, να τα ισιώνει, να τα τυλίγει γύρω από τα δάχτυλά της ή να τα χτενίζει αργά μακριά από τα πρόσωπο της.

Ακόμη, μπορεί να δεις να τρίβει το λαιμό ή τους καρπούς της. Αυτό δείχνει και πάλι ότι ενδιαφέρεται και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου με αυτές τις κινήσεις.

Επίσης…

Άλλο ένα σημάδι ενδιαφέροντος, το οποίο συχνά προηγείται από όλα τα άλλα αφορά στον κορμό της.

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται και η οποία είναι ανοιχτή στην προσέγγιση θα έχει και πιο ανοιχτή γλώσσα σώματος.

Θα κοιτάζει προς το εξωτερικό του χώρου, αντί για το μπαρ η τους φίλους της. Τα χέρια της θα είναι σε γωνία και πιο μακριά από τον κορμό της. Αντιθέτως, τα σταυρωμένα χέρια είναι δείγμα άμυνας, σημάδι που λέει “άφησε με”.

Την στιγμή που βλέπει κάποιον που της αρέσει, τότε ρυθμίζει το σώμα της ελαφρώς. Ένα συχνό σημάδι είναι να έρθει στην ευθεία και να βελτιώσει την στάση του σώματός της, ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό της με καλύτερο τρόπο.

Επίσης πολύ συχνά θα δεις να δίνει στο σώμα της κατεύθυνση προς το μέρος σου, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να είναι προσανατολισμένοι προς το στόχο τους και να στοχεύουν προς τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν.

Τέλος, μπορεί να παρατηρήσεις κάποιο “καθρέφτισμα”-αντιγραφή των κινήσεων σου. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι κάτι που συνέβη τυχαία, γι’ αυτό είναι καλό να αναζητήσεις περισσότερα σημάδια, αν θέλεις να είσαι περισσότερο σίγουρος.

#4. Εγγύτητα: Σε ΓυροφέρνειΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται και θέλει να της μιλήσεις θα τοποθετηθεί έτσι ώστε να βρίσκεται στην τροχιά σου.

Ίσως στέκεται κοντά σου, όχι απαραίτητα ακριβώς δίπλα σου, αλλά όσο χρειάζεται, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια κουβέντα.

Ένας άλλος τρόπος “τυχαίο” άγγιγμα -για παράδειγμα σε ακουμπά καθώς περνά ή “πέφτει” πάνω σου σε ένα ευρύχωρο μέρος.

Ίσως ακόμη και να μετακινηθεί, έτσι ώστε να κάθεται ακριβώς δίπλα σου ή αν μετακινήθηκες εσύ και ήρθες κοντά της, παρατηρείς ότι παραμένει άνετη.

Βέβαια, αν βρίσκεσαι σε ένα μέρος γεμάτο κόσμο, οι συγκρούσεις είναι σχεδόν αναπόφευκτες και δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάποια γυναίκα που σε άγγιξε περνώντας, ενδιαφέρεται κιόλας, εκτός εάν υπάρχουν και άλλες ενδείξεις ότι προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σου.

#5. Ξεκινά Η Ίδια την ΣυζήτησηΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Συμβαίνει πολύ συχνότερα από όσο φαντάζεσαι μια γυναίκα που ενδιαφέρεται, να προσπαθήσει να ξεκινήσει εκείνη μια συζήτηση.

Είχες ποτέ την εμπειρία με κάποια γυναίκα, η οποία καθόταν δίπλα σου και έκανε σχόλια και παρατηρήσεις για το πόσο αργεί ο καφές της, τα προβλήματα της, το ασύρματο δίκτυο, με το λεωφορείο που δεν έρχεται στην ώρα του και διάφορα άλλα παρόμοια;

Αυτός είναι ένας τρόπος έναρξης συνομιλίας και μπορεί να είναι μια πρόσκληση προσέγγισης,

Αξίζει να ασχοληθείς με μια γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

#6. Φαίνεται Πολύ ΧαλαρήΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Εάν η γυναίκα φαίνεται πολύ χαλαρή, θα αναπνέει πιο βαθιά με τους ώμους κατεβασμένους και προς τα πίσω, σε μια μορφή απροστάτευτης στάσης και οι κινήσεις της  θα είναι ήπιες και ανοιχτές.

Σε αυτό παίζει ρόλο και ο χώρος. Λεπτομέρειες όπως ο φωτισμός ή η χαλαρή μουσική μπορεί να την κάνουν να είναι ακόμη πιο χαλαρή.

Αυτό δείχνει ότι αισθάνεται ασφαλής και ότι έχει ρίξει την άμυνα της και περιμένει.

#7. Φαίνεται ΕνθουσιασμένηΔεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται. Ιδιαίτερα αν η γυναίκα είναι πιο χαμηλών τόνων. Μάθε πώς θα το καταλάβεις πριν να είναι πολύ αργά.

Μια γυναίκα που είναι γύρω σου και ενδιαφέρεται, θα δείχνει ότι περνά καλά και θα παρατηρήσεις ότι μοιάζει να είναι ενθουσιασμένη.

Ίσως, ιδιαίτερα αν είναι εξωστρεφής, να είναι πολύ ομιλητική ή να έχει κοκκινίσει λίγο παραπάνω, αν δεν είναι.

Αν αυτή η συμπεριφορά της προκύπτει όταν εμφανίζεσαι κοντά της, τότε ίσως είναι μια προσπάθεια από μέρους της να σου τραβήξει την προσοχή.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για να δεις τα σημάδια ότι ενδιαφέρεται, πρέπει να την κάνεις να ενδιαφερθεί. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.