Πώς θα Σταματήσεις να Είσαι Νευρικός στο Φλερτ

Δεν είναι απίθανο να αισθάνεσαι νευρικότητα όταν φλερτάρεις. Αντιθέτως, είναι ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό σε πολλούς άντρες. Μάθε πώς να το ξεπεράσεις.

‘Ένα μεγάλο μέρος της νευρικότητας σου στο φλερτ προέρχεται από τον τρόπο που σκέπτεσαι. Όποτε υπερενθουσιάζεσαι με ένα πολύ εμφανίσιμο κορίτσι που γνωρίζεις για πρώτη φορά, εκπαιδεύεις τον εαυτό σου, να εξυψώνει τις γυναίκες, χωρίς αυτές να έχουν προσπαθήσει καν.

Κάθε φορά που βλέπεις ένα ελκυστικό κορίτσι και σκέπτεσαι πόσο καυτή είναι, σπρώχνεις τον εαυτό σου όλο και πιο μακριά από το να είσαι τελικά μαζί της.

Ρίχνεις την αυτοεκτίμηση σου, επιβεβαιώνεις στον εαυτό σου ότι είναι πολύ καλή για εσένα και βάζεις μόνος σου τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση.

Όλη αυτή η νοοτροπία σου προκαλεί νευρικότητα, όταν φλερτάρεις. Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι να αλλάξει.

#1. Μην Μιλάς Με Την Παρέα Σου Για Καυτές Γυναίκεςπαρεα

Πολλές φορές θα έχεις βρεθεί να κάνεις αστεία και να κουβεντιάζεις με τους κολλητούς για κάποια πολύ όμορφη γυναίκα.

Αυτό όμως που μετράει στο τέλος είναι το να μπορείς να επιλέξεις τις γυναίκες και να κάνεις κάτι με αυτές και όχι απλά να κάνεις αστεία.

Ο υπερενθουσιασμός για μια γυναίκα που είδες, ενισχύεται με την θετική ανταπόκριση των φίλων και φέρνει μεγαλύτερη νευρικότητα.

Θα σε βοηθήσει πολύ, αν σταματήσεις να κάνεις τέτοιους σχολιασμούς με την παρέα σου.

#2. Αν Είσαι Νευρικός Στο Φλερτ, Κατανόησε Ότι Η Ομορφιά Δεν Είναι Κάτι Τόσο Σημαντικόφλερτ

Πολύ συχνά στην κουλτούρα μας επιβραβεύουμε πανέμορφους ανθρώπους. Τους βλέπεις στις διαφημίσεις, στα περιοδικά και αλλού. Γυναίκες και άνδρες τυγχάνουν μεγάλου θαυμασμού για κάτι που δεν κέρδισαν.

Η ομορφιά είναι κάτι το οποίο έχει δοθεί από τη φύση. Οι άνθρωποι αυτοί, δεν το κέρδισαν με την επιμονή και τον κόπο τους. Είναι κάτι που γεννήθηκαν με αυτό.

Όποτε το μυαλό σου ξεκινά τις σκέψεις του σχετικά με το πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα, θυμήσου ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση.

Σίγουρα θα εκτιμήσεις μια όμορφη γυναίκα και θα νιώσεις έλξη για αυτό, όμως αυτό που μετράει είναι τα άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της.

Αν περάσεις περισσότερο χρόνο με πανέμορφες γυναίκες, θα καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Αν ζεις σε μια μικρή πόλη, μπορεί όντως να ενθουσιαστείς, όταν δεις μια όμορφη γυναίκα. Δεν θα συνέβαινε το ίδιο, αν ζούσες κάπου όπου οι όμορφες γυναίκες είναι παντού.

Στο βίντεο που θα δεις ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

#3. Σταμάτησε Να Παρακολουθείς Πορνό Αν Είσαι Νευρικός Στο Φλερτσταματα να βλεπεις πορνο

Όταν παρακολουθείς εικόνες πανέμορφων γυναικών δημιουργείς υπέροχες φαντασιώσεις για τις γυναίκες αυτές και δημιουργείς μέσα σου την νοοτροπία ότι δεν μπορείς να είσαι με μια τέτοια γυναίκα παρά μόνο μέσω της οθόνης σου.

Το μυαλό σου έτσι γενικεύει και συνδέει αυτές τις γυναίκες, με όλες τις όμορφες γυναίκες, προκαλώντας ακόμη περισσότερη νευρικότητα, όταν φλερτάρεις, ειδικά αν είσαι νευρικός στο φλερτ.

Ξέρεις πόσοι άντρες είναι εθισμένοι στις ταινίες αυτού του είδους; Ίσως πιστεύεις ότι είναι λίγοι. Ίσως πάλι ξέρεις ότι η πραγματικότητα είναι δυστυχώς διαφορετική. Στ παρακάτω βίντεο ο Θέμης έχει τις απαντήσεις όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία αλλά και από έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο θέμα.

#4. Στο Φλερτ Ανάπτυξε Κριτήριαφλερτ

Τα  κριτήρια θα του επιτρέψουν  να παρακάμψετε την νευρικότητα που νιώθεις, όταν αντικρύσεις μια όμορφη γυναίκα.

Υπό κανονικές συνθήκες οι άνδρες αναρωτιούνται για την δική τους άξια και αμφισβητούν την ικανότητα τους να έχουν μια όμορφη γυναίκα δίπλα τους. Αυτό φυσικά είναι ολέθριο, όταν φλερτάρεις.

Αντί αυτού, είναι καλύτερο να αναρωτηθείς, εάν εκείνη αξίζει να είναι μαζί σου και αν πληροί τα δικά σου κριτήρια.

Οι περισσότεροι άνδρες φοβούνται να αναπτύξουν κριτήρια διότι είναι απελπισμένοι και πάνε με όποια ευκαιρία τους κάτσει. Στο τέλος όμως δεν καταφέρνουν και πολλά, καθώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης και κριτηρίων είναι κάτι εύκολα ανιχνεύσιμο από τις γυναίκες.

#5. Ανεξάρτητα Από Το Φλερτ, Πρόσεξε Με Τι Ανθρώπους Συναναστρέφεσαιεπικοινωνια

Ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος οδηγεί στην επιτυχία είναι οι άνθρωποι που σε περιστοιχίζουν. Τοξικοί, αρνητικοί άνθρωποι θα σε βυθίσουν μαζί τους, ακόμη και αν εσύ ο ίδιος είσαι θετικός.

Ο ενθουσιασμός, το κίνητρο και η επιθυμία είναι μεταδοτικά και οι άνθρωποι γύρω σου καθορίζουν πολλές φορές και την δική σου διάθεση, συμβάλλοντας έτσι στο να αποβάλλεις την νευρικότητα όταν φλερτάρεις.

#6. Στο Φλερτ Μην Υπεραναλύεις Τα Πράγματαμην υπεραναλυεις

Μεγάλο μέρος της νευρικότητας οφείλεται στο ότι επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ και να υπεραναλύει τα πράγματα.

Εάν θέλεις να σταματήσεις να έχεις νευρικότητα όταν φλερτάρεις με γυναίκες, θα πρέπει να γίνεις πιο αποφασιστικός και αυτό θα το επιτύχεις αποσυνδέοντας τον εαυτό σου από τις σκέψεις και εστιάζοντας στις πράξεις. Έτσι δεν θα είσαι νευρικός στο φλερτ.

#7. Οι Γυναίκες Δεν Είναι “Αλεξίσφαιρες”φλερτ

Οι περισσότεροι άντρες δεν συνειδητοποιούν ότι οι γυναίκες είναι συνήθως πιο ανασφαλείς, καταθλιπτικές και κοινωνικά αγχωμένες απ ό,τι οι άνδρες, ενώ παράλληλα είναι ανασφαλείς σχετικά με την φυσική τους εμφάνιση.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο οι γυναίκες νοιώθουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι διότι γνωρίζουν πόσο επιφανειακή και φευγαλέα είναι η ομορφιά τους, ειδικά όταν αρχίζουν λίγο να γερνούν.

#8. Μην Προσπαθείς Σκληρά Να Την Εντυπωσιάσειςμην προσπαθεις υπερβολικα

Όταν στο μυαλό σου τριγυρνούν σκέψεις σχετικά με το πώς θα εντυπωσιάσεις την γυναίκα που φλερτάρεις, είναι λογικό να νιώθεις νευρικότητα, να μπερδεύεις τα λόγια σου και να αισθάνεσαι άβολα.

Αυτό που θέλει μια γυναίκα να δει είναι ότι διαθέτεις αρκετή αυτοπεποίθηση και ότι είσαι ο  πραγματικός εαυτός σου.

#9. Μην Αισθάνεσαι Μειονεκτικάφλερτ

Εάν νιώθεις ότι είσαι “λιγότερο σημαντικός” από το κορίτσι που φλερτάρεις, τότε θα νιώσεις νευρικότητα, ντροπή και άγχος δίπλα της.

Όπως ήδη είπαμε η εμφάνιση δεν καθορίζει την αξία μιας γυναίκας. Θα πρέπει κατά την διάρκεια του φλερτ να σου αποδείξει ότι διαθέτει τις αξίες που αντιστοιχούν στα δικά σου κριτήρια και να σου δείξει ότι το επίπεδο της είναι κοντά στο δικό σου.

#10. Απόκτησε Αυτοπεποίθηση Και Κινήσου Χωρίς Δισταγμόαυτοπεποίθηση

Η εμφάνιση σου δεν μετράει τόσο όσο πιστεύεις.

Εάν δεν το πιστεύεις, ρίξε μια ματιά γύρω σου.

Όλα τα εμφανίσιμα κορίτσια είναι κοντά στους δημοφιλείς, με αυτοπεποίθηση χαρισματικούς άνδρες. Την ίδια στιγμή πολλοί  άνδρες που είναι ντροπαλοί είναι με ένα κορίτσι που δεν είναι καν ελκυστικό.

Στην κοινωνία μας, ίσως εξαιτίας του βιολογικού μας προγραμματισμού, οι άνδρες πρέπει να δείξουν την αυτοπεποίθηση τους και να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Μην διστάζεις λοιπόν να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις ένα κορίτσι που σου αρέσει. Κάνοντας την κίνηση σου, της δείχνεις ότι διαθέτεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και έχεις το πλεονέκτημα, έναντι άλλων αντρών που κολλάνε.

Μίλησε αμέσως, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αν θέλεις να ξεπεράσεις την νευρικότητα σου. Σταδιακά θα παρατηρήσεις ότι θα σου γίνεται όλο και πιο εύκολο να φλερτάρεις με γυναίκες που παλιότερα θεωρούσες ότι δεν ήταν για εσένα.

#11. Μην Επενδύεις Πολλά Σε Μια Γυναίκαφλερτ

 

Όταν φλερτάρεις και επενδύεις σε μια και μόνο γυναίκα, δημιουργείς πρόσθετο άγχος στον εαυτό σου.

Εάν υπάρχει κάτι που όλοι οι ντροπαλοί άνδρες έχουν κοινό, είναι η τάση να  επιλέγουν μια γυναίκα που τους έδειξε έστω και λίγη προσοχή, και κατόπιν να παθαίνουν εμμονή με αυτή.

Εάν συνεχώς κολλάς σε μια γυναίκα και δημιουργείς ιδανικά σενάρια για μια σχέση μαζί της, καταλήγεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Παραλύεις και δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη, γιατί έχεις δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου την εντύπωση ότι είναι ένα τέλειο πλάσμα, πέραν των δυνατοτήτων σου.

Το μυστικό εδώ είναι από την μια να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και από την άλλη να έχεις περισσότερες επιλογές.

Ξεκίνησε να φλερτάρεις με περισσότερες γυναίκες, χωρίς να περιμένεις κάτι από αυτές. Μην έχεις τόσες πολλές προσδοκίες για ένα κορίτσι που απλά μιλήσατε για λίγο.

Έχοντας υπ’ όψιν σου όλα τα παραπάνω, θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα, το οποίο σε συνδυασμό με την εξάσκηση, θα σε βοηθήσει να εξαλείψεις την νευρικότητα σου κατά την διάρκεια του φλερτ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η νευρικότητα στο φλερτ είναι κοινό χαρακτηριστικό πολλών αντρών. Μάθε πώς να την ξεπεράσεις εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.