Πώς την Φλερτάρεις αν Είναι Μεγαλύτερη!

Για κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα μπορεί να είναι πολύ ελκυστική. Η διαφορά ηλικία δεν πρέπει να αποτελεί φραγμό, αν θέλεις να την φλερτάρεις.

Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες σε γενικές γραμμές προτιμούν άντρες μεγαλύτερους σε ηλικία, για λόγους ωριμότητας και οικονομικής και συναισθηματικής σταθερότητας.

Όμως και οι νεότεροι άντρες μπορεί να έχουν πολλά πλεονεκτήματα για μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Αν θέλεις να φλερτάρεις, μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσένα, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα το κάνεις σωστά.

#1. Δείξε ΩριμότηταΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Η αρχική φάση της έλξης είναι ίδια είτε φλερτάρεις κάποια γυναίκα μεγαλύτερη είτε συνομήλικη ή μικρότερη.

Το κλειδί είναι να δείξεις ότι διαθέτεις ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ενέργεια και ότι ξέρεις να περνάς καλά.

Όταν είσαι νεότερος σίγουρα διαθέτεις πολλή ενέργεια και αυτό είναι θετικό, όταν φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Βέβαια, μια τέτοια γυναίκα έχει λογικά και περισσότερες εμπειρίες, ξέρει τι θέλει και επιθυμεί ο άντρας που θα έχει δίπλα της να διαθέτει και εκείνος την απαιτούμενη ωριμότητα.

Επομένως, είναι βασικό η συμπεριφορά σου να αντιστοιχεί σε αυτή ενός ώριμου άντρα και όχι ενός ανώριμου αγοριού.

#2. Πραγματοποίησε τις Φαντασιώσεις τηςΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια γυναίκα που βλέπει ότι έχει την προσοχή ενός νεαρού άντρα, ευχαριστιέται και ίσως ακόμη και να διεγείρεται.

Όταν ένας νέος άντρας την προσεγγίζει είναι σαν της δίνει μια μεγάλη ώθηση που την κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Μην ξεχνάς ότι για πολλές γυναίκες το φλερτ και το σεξ με νεότερους άντρες είναι μια δυνατή φαντασίωση.

#3. Δείξε την Αξία σουΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει περισσότερες εμπειρίες στην ζωή και στις σχέσεις, μπορεί να έχουν κάνει καριέρα στον χώρο τους ή να έχουν παιδιά και πολλές ευθύνες.

Είναι λοιπόν βασικό να μπορείς να δείξεις ότι καταλαβαίνεις όλα αυτά που έχει ζήσει και να μπορείς να συζητήσεις αντίστοιχα θέματα που την ενδιαφέρουν.

Οι μεγαλύτερες, και όχι μόνο, γυναίκες θέλουν έναν άντρα με αξία και αυτοπεποίθηση, οπότε αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να δείξεις πως διαθέτεις.

#4. Βεβαιώσου ότι Βλέπει τις Φιλοδοξίες σουΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Για μια μεγαλύτερη γυναίκα η εξυπνάδα και οι φιλοδοξίες είναι πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Όταν φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα, δεν φτάνει να είσαι ελκυστικός εμφανισιακά, αλλά πρέπει να έχεις και ουσία, να έχεις στόχους και όνειρα, τα οποία να μπορείς να μοιραστείς μαζί της.

#5. Η Ειλικρίνεια Είναι ΠροτεραιότηταΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα μπορεί πιο εύκολα να διακρίνει τις πραγματικές σου προθέσεις σε σχέση με μια πιο άπειρη νεότερη.

Φρόντισε λοιπόν να δείξεις ότι την εκτιμάς και ότι είσαι ειλικρινής στην επικοινωνία σου. Αν το κάνεις αυτό από την αρχή, δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς.

#6. Ξέχνα την ΗλικίαΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Όποια και αν είναι η διαφορά ηλικίας, όταν φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα, μην αφήσεις την ηλικία να έρθει στο προσκήνιο.

Αν εκείνη φέρει στην συζήτηση το ζήτημα της διαφοράς ηλικίας, επειδή μπορεί να έχει ανασφάλειες, βεβαιώσου ότι της δείχνεις ξεκάθαρα πως για εσένα η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και ότι δεν παίζει ρόλο.

Το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει απασχολήσει στο επεισόδιο του Apla+Andrika που μπορείς να παρακολουθήσεις παρακάτω:

#7. Επικεντρώσου σε ΑυτήνΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια μεγαλύτερη γυναίκα μπορεί να είναι ανασφαλής για την ηλικία της και ίσως πιστέψει ότι θα την αφήσεις για κάποια μικρότερη.

Δείξε λοιπόν ότι σου αρέσει πραγματικά και επικεντρώσου σε αυτήν, φροντίζοντας να μην σε δει να κοιτάζεις μικρότερες γυναίκες, τις οποίες πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Μείνε συγκεντρωμένος στην μεταξύ σας επικοινωνία και δείξε το ενδιαφέρον σου για αυτήν και για τις προτιμήσεις της.

#8. Δείξε τους Καλούς σου ΤρόπουςΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Μια γυναίκα, ιδιαίτερα αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας, έλκεται από τους καλούς τρόπους. Κράτησε της την πόρτα για να περάσει ή βοήθησε την με τις τσάντες στο σούπερ μάρκετ.

Οι καλοί σου τρόποι μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο στην αλληλεπίδραση σου με μια μεγαλύτερη γυναίκα σε οποιοδήποτε μέρος.

Επίσης, ένα κοπλιμέντο μπορεί να σε βοηθήσει πολύ, όταν φλερτάρεις μεγαλύτερες γυναίκες. Από την αντίδραση της, μπορείς να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται ή όχι.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος αναλύει κάποιες συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ελπίδες σου,όταν φλερτάρεις. Τσέκαρε το, για να ξέρεις τι να αποφύγεις.

#9. Πείραγμα και ΣύνδεσηΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Το πείραγμα είναι ο καλύτερος τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα.

Οι γυναίκες έλκονται από έναν άντρα με χιούμορ που μπορεί να της κάνει να γελάσουν.

Το πείραγμα της “πιέζει” συναισθηματικά κουμπιά που την κάνουν να νιώθει μεγαλύτερη έλξη.

Πείραξε την και χαμογέλασε, σαν να της λες ένα αστείο που μόνο εσείς οι δύο μπορείτε να καταλάβετε.

Παράλληλα μπορείς να την αγγίζεις σταδιακά, ώστε να δημιουργηθεί χημεία και σύνδεση μεταξύ σας.

Όσο περισσότερο μιλάτε και όσο περισσότερο την πειράζεις, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο δεσμός της μεταξύ σας έλξης.

Μεγαλύτερες Γυναίκες στο ΔιαδίκτυοΓια κάποιους μαγκιά, για άλλους πρόκληση και για άλλους ένα άπιαστο όνειρο. Μάθε το πώς μπορείς να φλερτάρεις μια μεγαλύτερη γυναίκα που σου αρέσει.

Πολλές μεγαλύτερες γυναίκες ψάχνουν για γνωριμίες στο διαδίκτυο και έτσι μπορείς να τις φλερτάρεις και με αυτόν τον τρόπο.

Οι αρχές είναι γενικά ίδιες και σε αυτή την περίπτωση.

Πρώτα από όλα πρέπει να είσαι φιλικός. Αν δεις ότι απαντά στα μηνύματα σου, τότε χωρίς αμφιβολία σε γουστάρει. Το 50% του παιχνιδιού, όταν φλερτάρεις με μεγαλύτερες γυναίκες στο διαδίκτυο είναι να ξεκινήσουν να σου μιλούν.

Δεν χρειάζεται να κάνεις περίπλοκη την προσέγγιση σου. Όσο πιο άμεσος και απλός είσαι, τόσο καλύτερα. Πάρε λοιπόν σύντομα το τηλέφωνο της και κανονίστε να βγείτε ραντεβού.

Όπως και όταν φλερτάρεις σε κάποιο μπαρ ή στον δρόμο, έτσι και στο διαδίκτυο είναι σημαντικό να δημιουργήσεις έναν δεσμό μεταξύ σας. Αυτό θα το καταφέρεις με το πείραγμα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις να φλερτάρεις σωστά, με γυναίκα κάθε ηλικίας, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.