Πώς την Φλερτάρω αν Είναι Ντροπαλή;

Αν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Ίσως έχεις βιώσει και ο ίδιος καταστάσεις κατά τις οποίες φλερτάροντας ένιωσες να παραλύεις και να μην ξέρεις πώς να εκφράσεις τις προθέσεις σου.

Αυτό που ίσως δεν μπορείς να φανταστείς είναι ότι το ίδιο μπορεί να ισχύει και  για μια γυναίκα, η οποία μπορεί να ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά φοβάται ή ντρέπεται να φλερτάρει.

Δεν είναι όλες οι όμορφες γυναίκες εξωστρεφείς και κοινωνικές και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια τέτοια γυναίκα.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες , για τις οποίες μια γυναίκα είναι ντροπαλή. Μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής με τον εαυτό της, να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή πεποιθήσεις που την αποτρέπουν.

Μια γυναίκα που είναι ντροπαλή θα την καταλάβεις κυρίως από την γλώσσα του σώματος. Θα διατηρεί ελάχιστη επαφή με τα μάτια και ενδεχομένως θα κοιτάζει περισσότερο στο έδαφος.

Θα έχει τα χέρια σταυρωμένα μπροστά της και η φωνή της θα είναι πολύ χαμηλή, σε βαθμό που δεν θα ακούγεται καν.

Ο τρόπος της θα μοιάζει να σου περνά ένα μήνυμα ότι “δεν φλερτάρω και δεν θέλω να με προσεγγίσεις”, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να μπορείς να βοηθήσεις την γυναίκα να ξεπεράσει την ντροπή που αισθάνεται.

Επομένως σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα “Πώς την φλερτάρω, αν είναι ντροπαλή;”

#1.Φλερτάρω Αντιγράφοντας τις Κινήσεις τηςΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Οι άνθρωποι τείνουν να εμπιστεύονται και να αισθάνονται άνετα δίπλα σε ανθρώπους που μοιάζουν με εκείνους.

Η αντιγραφή των κινήσεων είναι ένα όπλο που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις κάποια σύνδεση με την γυναίκα που σου αρέσει.

Όταν λοιπόν θέλεις να φλερτάρεις μια ντροπαλή γυναίκα, προσπάθησε να αντιγράψεις κάποιες κινήσεις της γλώσσας του σώματος της.

Αυτό βέβαια θέλει λίγη προσοχή, γιατί μια ντροπαλή γυναίκα, θα κάνει και κινήσεις που δείχνουν νευρικότητα και ντροπή. Αυτές τις κινήσεις της δεν πρέπει να τις αντιγράψεις, καθώς δεν θα έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

#2. Συντονίζομαι με ΑυτήνΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Αν προσπαθήσεις στην προσέγγιση σου να δείξεις ότι έχεις μέσα σου πολλή ενέργεια και την φλερτάρεις με ένταση, ίσως την τρομάξεις.

Το κλειδί είναι να συντονιστείς με τα δικά της επίπεδα ενέργειας, τα οποία για μια ντροπαλή γυναίκα, θα είναι χαμηλότερα από όσο συνήθως.

Μετά την πρώτη προσέγγιση και όταν την κάνεις να νιώσεις άνετα, μπορείς να φέρνεις ξανά την ενέργεια σου στα κανονικά επίπεδα και να την οδηγήσεις σε μια περισσότερο εξωστρεφή κατάσταση.

#3. Φλερτάρω με ΆνεσηΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Ίσως την δεις να φέρεται κάπως περίεργα. Εσύ πρέπει να παραμείνεις άνετος.

Πολλοί άντρες δεν είναι σίγουροι, αν το κορίτσι δείχνει ενδιαφέρον ή όχι και αυτό τους κάνει νευρικούς.

Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Φρόντισε να περάσεις καλά και να της μιλήσεις με έναν ανοικτό τρόπο, κάνοντας της να βρει την αυτοπεποίθηση και να δείξει το ενδιαφέρον της.

Στα πρώτα στάδια της μεταξύ σας αλληλεπίδρασης θα χρειαστεί να κρατήσεις μια απόσταση, μέχρι σταδιακά να νιώσει και εκείνη άνετα.

#4. Φλερτάρω Παίρνοντας Περισσότερες ΠρωτοβουλίεςΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Μια ντροπαλή γυναίκα σίγουρα θα μιλά λιγότερο από μια περισσότερο εξωστρεφή.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μιλήσεις λίγο περισσότερο.

Μια καλή ιδέα είναι να μιλήσεις λίγο παραπάνω για τον εαυτό σου, ώστε να κρατήσεις το ενδιαφέρον και να την κάνεις να αισθανθεί πι ο άνετα, γνωρίζοντας περισσότερα για εσένα.

Με αυτό τον τρόπο θα ανοιχτεί περισσότερο.

Βέβαια, θα είναι καλό να της δίνεις την ευκαιρία να εκφραστεί, κάνοντας της ανοιχτές, απλές ερωτήσεις.

Όσο η γυναίκα ανοίγεται, τόσο θα κλιμακώνεις την αλληλεπίδραση. Αρχικά με ένα ελαφρύ άγγιγμα, για να δεις πώς θα αντιδράσει. Αν είναι θετική, μπορείς να συνεχίσεις σταδιακά, αν όχι, τότε κάνε ένα βήμα πίσω και δοκίμασε ξανά άλλη στιγμή.

#5. Επενδύω Λίγο Παραπάνω ΧρόνοΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Αν είναι ντροπαλή μια γυναίκα, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αισθανθεί άνετα.

Εφ’ όσον σου αρέσει πραγματικά, δώστης λίγο χρόνο παραπάνω. Άλλωστε ακόμη και αν βιαστείς να προχωρήσεις το φλερτ, δεν θα καταφέρεις κάτι, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να την τρομάξεις και να μην πάει καθόλου καλά.

Αν τώρα είσαι εσύ ο ντροπαλός τη υπόθεσης, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, για να δεις πώς θα το διαχειριστείς.

#6. Δεν Βλέπω την Ντροπή ως Ένδειξη Έλλειψης ΕνδιαφέροντοςΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Μια συνεσταλμένη γυναίκα, ακόμη και αν σου μιλάει, πιθανότατα δεν θα το κάνει με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν άλλες πιο κοινωνικές.

Ίσως έχεις συνηθίσει ή περιμένεις μια διαφορετική αντίδραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα.

Μην υποθέτεις λοιπόν ότι επειδή δεν μιλάει όσο θα ήθελες, δεν ενδιαφέρεται, εκτός αν στο πει η ίδια τελικά.

Για κάποιους μια ντροπαλή και συνεσταλμένη γυναίκα μπορεί είναι πολύ σέξι. Δες στο παρακάτω βίντεο του Apla+Andrika, τι άλλο βρίσκουμε σέξι στις γυναίκες.

#7. Την Φλερτάρω ΜόνοςΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Αυτό είναι βασικό, όταν πρόκειται να προσεγγίσεις μια ντροπαλή κοπέλα, οπότε μην πας με την παρέα σου.

Όπως ήδη είπαμε είναι σημαντικό να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου και αυτό θα το καταφέρεις μόνος σου και όχι με όλη σου την παρέα εκεί γύρω.

#8. Φλερτάρω με την Βοήθεια της ΤεχνολογίαςΑν η γυναίκα που έχεις μπροστά σου είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, τα πράγματα συνήθως είναι ξεκάθαρα. Πώς φλερτάρω όμως, αν είναι ντροπαλή;

Όταν γνωρίσεις μια γυναίκα που είναι ντροπαλή και ανταλλάξετε τηλέφωνα, θα σε βοηθήσει αρκετά η επικοινωνία μαζί της με μηνύματα.

Όταν θα μπορεί να σου μιλήσει από την άνεση του σπιτιού της, θα αισθανθεί λιγότερη ντροπή, καθώς θα βρίσκεται στην ζώνη άνεσης της.

Με την επικοινωνία εξ αποστάσεως, θα καταφέρεις σιγά σιγά να γίνεις μέρος της βολικής της ζώνης.

Το κλειδί λοιπόν στο φλερτ με μια ντροπαλή γυναίκα είναι να κάνεις μικρά βήματα. Με υπομονή θα δεις ότι η προσέγγιση σου, θα την κάνει να ανοιχτεί και να νιώσει άνετα μαζί σου.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το να φλερτάρεις με τον κατάλληλο τρόπο, κάθε φορά, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Κάν’ την ευκολότερη εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.