Φλερτ με Μικρότερη μου Κοπέλα – Πώς να Πετύχει

Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες

Φλερτ Με Μικρότερη Μου Γυναίκα

 Στο φλερτ με μια μικρότερη γυναίκα, ανάλογα με την διαφορά ηλικίας, μπορεί το χάσμα να φαίνεται τεράστιο και η επικοινωνία μαζί της να φαντάζει αρκετά δύσκολη. Μια αρκετά πιο νέα γυναίκα δεν έχει ακόμη τις εμπειρίες και ίσως είναι πιο ανέμελη.

Οι γενικές αρχές όταν θέλεις να φλερτάρεις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι να εστιάζεις στην αυτοπεποίθηση και στα δυνατά μου σημεία, δεν διαφέρουν δηλαδή και πολύ από τα όσα ήδη γνωρίζεις.

Η δημιουργία σεξουαλικής έντασης και το άγγιγμα θα παίξουν κομβικό ρόλο, όταν φλερτάρεις μια μικρότερη γυναίκα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα λειτουργούσαν σε μια πιο μεγάλη.

Υπάρχουν όμως κάποια σημεία που χρίζουν προσοχής όταν φτάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς “πώς φλερτάρω μια μικρότερη γυναίκα;”

#1. Στο Φλερτ Με Μικρότερη Κοπέλα Μην Προσποιείσαι Ότι Είσαι Νεότεροςmidlife crisis

Η ηλικία σου είναι αυτή που είναι. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Μην προσπαθείς να δείξεις ότι ανήκεις σε άλλη ηλικιακή κατηγορία.

Δεν κερδίζεις κάτι, λέγοντας της “Είμαι 45, αλλά όλοι λένε ότι μοιάζω με 35”. Δείξε ότι είσαι άνετος με τον εαυτό σου και την ηλικία σου και ότι διαθέτεις την σοβαρότητα που αντιστοιχεί  σε αυτήν. Άλλωστε ένας ώριμος άντρας μπορεί να είναι πολύ ελκυστικός για μια γυναίκα.

#2. Φλερτ Και Προσωπική Περιποίησηgrooming

Όταν είσαι 20 χρονών μπορείς να βγεις έξω, όπως είσαι και να είσαι αρκετά ελκυστικός στο φλερτ. Όταν όμως είσαι 40 ή 45 χρονών πρέπει να δώσεις λίγη παραπάνω έμφαση στην περιποίηση του σώματος σου.

Α) Δώσε βάση στο grooming. Φρόντισε καθημερινά το κούρεμα σου, την επιδερμίδα σου, το αποσμητικό και την στοματική υγιεινή.

Β) Ακόμη φρόντισε η γκαρνταρόμπα σου να είναι ανανεωμένη. Ντύσου ανάλογα με την ηλικία σου, αλλά κάν’ το με στιλ.

Όσον αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο Θέμης έχει να σου δώσει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.

#3. Γνώρισε Την Και Δημιούργησε Σύνδεση

φλερτ με μικρότερη

Ό,τι είδος σχέσης και αν αναζητάς, θα πρέπει να γνωρίσεις καλά την γυναίκα και να βρεις τρόπο να συνδεθείς μαζί της.

Φλερτάρω σημαίνει δημιουργώ σύνδεση και αυτό επιτυγχάνεται με ποιοτική συζήτηση. Ρώτησε την για τους φίλους, την οικογένεια, τα όνειρα της και τους στόχους της.

Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, στο οποίο έχουμε συζητήσει για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

#4. Στο Φλερτ Με Μικρότερη Κοπέλα Δείξε Ότι Διαθέτεις Κατανόηση Και Ενδιαφέρονφλερτ με μικρότερη

Πώς της δείχνω ότι ενδιαφέρομαι και ότι την φλερτάρω, χωρίς να με δει φιλικά;

Πρώτα από όλα βεβαιώσου ότι βάζεις τις ανάγκες της πρώτα. Δείξε ενδιαφέρον να μάθεις τα νέα της και ποτέ μην αγνοείς την παρέα της, θεωρώντας ότι δεν έχεις κάτι να πεις μαζί τους, επειδή είναι μικρότεροι.

Παράλληλα, δείξε ότι το ενδιαφέρον σου είναι ερωτικό. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και δες τις αντιδράσεις της.

Αν θέλεις να την κάνει να αισθανθεί άνετα, ζήτησε της να σε συνοδέψει σε μια βραδιά που έχεις κανονίσει με την δική σου παρέα. Έτσι θα της δείξεις ότι την συμπεριλαμβάνεις στα πλάνα σου.

#5.  Στο Φλερτ Πρόβαλλε Το Έμπειρο Γούστο Σουεμπειρος

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται για μια νεότερη γυναίκα έχει μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα.

Η εμπειρία σου σε θέματα όπως το στιλ, το φαγητό και το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και αποτελούν πόλο έλξης για τις πιο νέες γυναίκες, αρκεί να ξέρεις πώς να τα προβάλλεις.

Η νοοτροπία σου λοιπόν πρέπει να είναι η εξής:

Την φλερτάρω με τρόπο τέτοιο, ώστε να ξεχωρίσω, χάρη στα πλεονεκτήματα της εμπειρίας που έχω, λόγω ηλικίας.

#6. Μην Αποκαλύπτεις Πολλάμην αποκαλύπτεις πολλά

Στο προηγούμενο σημείο είπαμε “φλερτάρω προβάλλοντας την εμπειρία μου”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μιλάς διαρκώς.

Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος να προσπαθούν σκληρά να δείξουν στην γυναίκα ότι της μοιάζουν σε πολλά και παράλληλα συζητούν θέματα που αρέσουν σε εκείνους μόνο.

Και στις δυο αυτές περιπτώσεις μοιάζουν να προσπαθούν να την εντυπωσιάσουν, συζητώντας θέματα που γνωρίζουν και με τα οποία θα μπορούσαν να προβάλλουν αξία. Αυτό όμως δεν έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να διατηρείς ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπο σου και να της δίνεις το βήμα να μιλήσει εκείνη περισσότερο για τα θέματα που την ενδιαφέρουν. Μπορεί αυτά τα θέματα να μην είναι τόσο “βαθιά” για εσένα, όμως αυτά την απασχολούν σε αυτή την ηλικία.

Άφησε την λοιπόν να μιλήσει, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και πείραξε την, για να δημιουργήσεις σύνδεση και ένταση μεταξύ σας.

#7. Δείξε Εικόνα Κύρουςκύρος

Όταν έχεις το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης εμπειρίας μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δεόντως. Ένας άντρας με κύρος που δείχνει ενδιαφέρον είναι ελκυστικός για οποιαδήποτε γυναίκα.

Δώσε την πρακτική συμβουλή σου ή πες της μερικά λόγια για να την ενθαρρύνεις, όταν αντιμετωπίζει κάποια δύσκολη κατάσταση.

Όταν δίνεις την συμβουλή σου, κάν’ το με ηρεμία και σταθερότητα. Δείξε ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου, χωρίς να προσπαθείς να είσαι ο “μπαμπάς” της.

#8. Κέρδισε Την Με Την Ευγένειαφλερτ με μικρότερη

Μεγάλο μέρος των νέων κοριτσιών δεν ξέρουν πώς είναι να τους συμπεριφέρεται κάποιος με ιπποτισμό.

Αν της ανοίγεις την πόρτα, τραβάς την καρέκλα της για να καθίσει, την βοηθάς με το παλτό της, της κάνεις κομπλιμέντα, δείχνεις ξεκάθαρα ότι την σέβεσαι και ότι έχεις αριστοκρατική φύση.

#9. Δώσε Τον Απαιτούμενο Χρόνο Και Χώρο

μεγαλύτερος άνδρας

Μια πιο νέα γυναίκα σκέφτεται με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί για παράδειγμα να είναι σε μια φάση που θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από το σπίτι της και μια σχέση μαζί σου να σε φέρει σε έναν πατρικό ρόλο, που δεν θέλεις να παίξεις.

Δώσε στην γυναίκα χώρο και χρόνο, ώστε να κρατάς τον έλεγχο και να μην βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση.

Κράτησε απόσταση από την εργασιακή της, την κοινωνική και την οικογενειακή της ζωή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να εμφανίζεσαι απρόσκλητος στο σπίτι ή στην δουλειά της, ούτε όταν είναι έξω με τις φίλες της. Είναι σημαντικό να της επιτρέπεις να έχει την ανεξαρτησία της.

#10. Πάρε Τον Έλεγχοφλερτ με μικρότερη

Όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα αποφασιστικό και με αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι αρρενωπά χαρακτηριστικά που δημιουργούν τεράστια έλξη.

Η νεότερη γυναίκα την οποία θες να φλερτάρεις πρέπει να δει ότι διαθέτεις αυτά τα χαρακτηριστικά, ότι μπορείς να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα και να αναλάβεις τον έλεγχο.

#11. Μην Είσαι Περίεργοςφλερτ με μικρότερη

Πολλοί άντρες, όταν τους αρέσει μια μικρότερη γυναίκα, σκέφτονται περίεργα:

Πώς θα την φλερτάρω; Ας την καρφώσω με το βλέμμα μου

Ή σκέφτονται:

Ας με βλέπει συνεχώς μπροστά της

Αυτό θα σε κάνει να φανείς περίεργος. Στο φλερτ με μικρότερη γυναίκα οι ισορροπίες είναι λεπτές. Γι’ αυτό δώσε βάση σε όσα διάβασες στο σημερινό άρθρο.

Σε έναν βαθμό είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι ότι μια μικρότερη γυναίκα είναι έξω από τις δυνατότητες σου και ότι θα πρέπει να βγεις αρκετά από την ζώνη άνεσης σου.

Τέλος, μην ξεχνάς όμως ότι έχεις το πλεονέκτημα της εμπειρίας. Πρέπει λοιπόν να παραμείνεις ήρεμος, να δείξεις την αυτοπεποίθηση σου και να προβάλλεις την αξία σου, ώστε να της κινήσεις το ενδιαφέρον.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ είναι διαφορετικό, ανάλογα με την περίπτωση. Μάθε περισσότερα εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.