Φλερτ: Κι αν Είναι Πολύ Ωραία για Μένα;

Την έχεις δει, σου άρεσε τρελά, αλλά αρχίζεις να σκέφτεσαι: "Δεν μπορώ να τη φλερτάρω. Είναι πολύ ωραία για εμένα". Μάθε πώς πρέπει να σκέφτεσαι!

Για τους περισσότερους άντρες η πεποίθηση, ότι μια γυναίκα είναι πολύ όμορφη για να ανταποκριθεί στο φλερτ μαζί τους, είναι κάτι αρκετά συχνό.

Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι αυτή η συμπεριφορά υποσκάπτει την επιτυχία σου με οποιαδήποτε γυναίκα.

Η Ζωή Μιας Όμορφης Γυναίκαςφλερτ

Προσπάθησε για μια στιγμή να φανταστείς την ζωή μιας όμορφης γυναίκας. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω της. Από τους άντρες δέχεται κάθε είδους συμπεριφορά. Άλλοι είναι φιλικοί, με την ελπίδα ότι έτσι θα την κάνουν να αισθανθεί έλξη, άλλοι είναι πιο επιθετικοί .

Η ομορφιά της την ξεχωρίζει από τους άλλους ανθρώπους. Όσο ομορφότερη είναι, τόσο πιο δύσκολο μοιάζει στους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν μαζί της.

Το Ξέρει Η Γυναίκα;

Η ίδια η γυναίκα γνωρίζει ότι προκαλεί αυτή την δυσκολία. Γνωρίζει ότι η ομορφιά της έχει δύναμη και δεν της αρέσει, τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά.

Γιατί καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες ανασφαλείς που λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Και όλα αυτά στην προσπάθεια να την εντυπωσιάσουν, αν καταφέρουν να την προσεγγίσουν, πράγμα που επίσης είναι σπάνιο.

Όταν κάποιος την προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο. Τη ρωτάει για παράδειγμα, αν έχει αγόρι, η γυναίκα δεν βιώνει την εμπειρία του φλερτ που επιθυμεί και φυσικά δεν νιώθει έλξη.

Το ζητούμενο είναι ο άντρας να έχει αυτοπεποίθηση. Να είναι ευχάριστος και να την φλερτάρει με τρόπο τέτοιο ώστε να δημιουργήσει σεξουαλική ένταση.

Γιατί Δυσκολεύομαι Στο Φλερτ Με Μια Πολύ Όμορφη Γυναίκα;φλερτ

Βλέποντας μια γυναίκα ως “προσβάσιμη” ή “μη προσβάσιμη” είναι σαν να μετράς την δική σου αξία με εξωτερικούς παράγοντες, που δεν αφορούν εσένα, αντί για εσωτερικούς.

Επιτρέποντας σε άλλους ανθρώπους να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις ποτέ να εδραιώσεις μια ισχυρή παρουσία απέναντι στις γυναίκες που βρίσκεις ελκυστικές.

Αν λοιπόν, όταν βλέπεις μια όμορφη γυναίκα το πρώτο που σκέφτεσαι είναι “Δεν μπορώ να την φλερτάρω, παραείναι όμορφη για εμένα”, θα πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος σου εξηγεί γιατί παραλύεις όταν σου αρέσει μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Στο Φλερτ Δεν Υπάρχουν Κατηγορίες

φλερτ

Βέβαια, το δεν την φλερτάρω, επειδή είναι πέρα από τις δυνατότητες μου, δεν είναι παρά μια δικαιολογία που σε κάνει να χάνεις μια ευκαιρία και ίσως και μια σχέση.

Δεν υπάρχουν κατηγορίες στο φλερτ. Αν νομίζεις ότι η γυναίκα που σου αρέσει “παίζει σε άλλη κατηγορία”, τότε έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσεις το συντομότερο και να το αλλάξεις.

Είναι Άνθρωπος

Μια γυναίκα, όσο όμορφη και αν είναι, δεν είναι θεά. Δεν υπάρχει λόγος να την βάζεις σε ένα θρόνο. Ιδιαίτερα αν δεν την γνωρίζεις και δεν ξέρεις αν αξίζει να χαίρει της εκτίμησής σου.

Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει η εμφάνιση της, δεν λέει απολύτως τίποτε για την αξία της και για το ποια είναι ως άνθρωπος.

Η πραγματικότητα είναι ότι η γυναίκα που θεωρείς όμορφη και μακριά από τις δυνατότητες σου, είναι και αυτή ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας. Κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Ζει με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα συχνά έχει ανασφάλειες. Δεν διαθέτει αυτοπεποίθηση, δεν έχει κίνητρο και ψάχνει, όπως και εσύ, να βρει τρόπους να γίνει καλύτερη.

Γιατί Είναι Πιθανόν Ένας Μέτριος Άντρας Να Έλξει Στο Φλερτ Όμορφες Γυναίκεςφλερτ

Η έλξη που αισθάνεται μια γυναίκα για έναν άντρα δεν περιορίζεται από την εμφάνιση, το ύψος, τα χρήματα ή το κοινωνικό στάτους. Σίγουρα μερικές γυναίκες θα προτιμήσουν τέτοιους άντρες. Όμως οι περισσότερες είναι πιο ανοικτές και ενδιαφέρονται για άλλα χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δεις όμορφες γυναίκες να είναι με αντικειμενικά άσχημους άντρες, που διαθέτουν όμως άλλα αρρενωπά χαρακτηριστικά, όπως αυτοπεποίθηση που δημιουργούν έλξη.

Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα κάνεις την γυναίκα να αισθανθεί, μιλώντας της.

Το ότι μια γυναίκα έχει πολλές επιλογές, από άντρες που την προσεγγίζουν κυρίως με σκοπό να κάνουν σεξ μαζί της, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ευτυχής με αυτές τις επιλογές.

Να Είσαι Ο Διαφορετικός

Μπορείς να ξεχωρίσεις από τους αμέτρητους άντρες που φοβούνται να προσεγγίσουν μια όμορφη γυναίκα ή που το κάνουν με λάθος ή άσχημο τρόπο.

Η απόρριψη βέβαια είναι και αυτή μέσα στο παιχνίδι. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι καλός και αν τα κάνεις όλα σωστά. Μερικοί άνθρωποι απλά δεν θα σε συμπαθήσουν και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Όταν όμως προβάλλεις αυτοπεποίθηση θα δεχθείς λιγότερες απορρίψεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σίγουρα θα έχεις δει μια γυναίκα που σου αρέσει να βγαίνει τελικά με κάποιον που θεωρείς ότι είναι χειρότερος από εσένα. Δες στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika παρακάτω, γιατί συμβαίνει αυτό.

Άλλαξε ΝοοτροπίαΤην έχεις δει, σου άρεσε τρελά, αλλά αρχίζεις να σκέφτεσαι: "Δεν μπορώ να τη φλερτάρω. Είναι πολύ ωραία για εμένα". Μάθε πώς πρέπει να σκέφτεσαι!

Το πρώτο σου βήμα είναι να αναπτύξεις έναν υγιή τρόπο για να βλέπεις τον εαυτό σου.

Όταν αποκτήσεις τον έλεγχο της αξίας σου, θα παρατηρήσεις γρήγορα ότι αρχίζουν και σε προσέχουν γυναίκες που παλιότερα πίστευες ότι ήταν πέρα από τις δυνατότητες σου.
Ξεκίνησε να καθορίζεις ο ίδιος την αξία σου. Μην αφήνεις να καθορίζεται σαν ένας αντικατοπτρισμός ανθρώπων και καταστάσεων γύρω σου.

Δες τις όμορφες γυναίκες, ακριβώς όπως θα έβλεπες οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε άλλη. Αυτή η νοοτροπία θα κάνει θαύματα στον τρόπο που προσεγγίζεις όμορφες γυναίκες.

Πώς Να Σκέφτομαι Στο Φλερτ

Βλέποντας λοιπόν μια όμορφη γυναίκα πρέπει να σκεφτείς “Να μια όμορφη γυναίκα που θα ήθελα να φλερτάρω και να μάθω αν πίσω από την εμφάνιση κρύβει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα”.

Σκεπτόμενος έτσι παύεις να ψάχνεις για αποδοχή και δεν είσαι πλέον ο απελπισμένος τύπος που δεν έχει κριτήρια και ο οποίος θα έδινε τα πάντα για να γνωρίσει μια τέτοια γυναίκα.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι η νοοτροπία αυτού που επιλέγει. Πρέπει εσύ να επιλέξεις, αν η γυναίκα είναι αρκετά καλή και αν μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ζωή σου.

Η συζήτηση με ένα μοντέλο δεν έχει καμία διαφορά με την συζήτηση με μια οποιαδήποτε “απλή” γυναίκα.

Βελτίωσε Τον Εαυτό ΣουΤην έχεις δει, σου άρεσε τρελά, αλλά αρχίζεις να σκέφτεσαι: "Δεν μπορώ να τη φλερτάρω. Είναι πολύ ωραία για εμένα". Μάθε πώς πρέπει να σκέφτεσαι!

Επίσης, πρέπει να εστιάσεις στην βελτίωση του εαυτού σου. Αφιέρωσε χρόνο στην καριέρα σου, στα πράγματα που αγαπάς να κάνεις, στην φυσική σου κατάσταση και σε όσα σε κάνουν να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου. Όταν αυτά τα πράγματα προχωρήσουν και γίνουν καλύτερα, θα αρχίσεις να βλέπεις τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά. Δηλαδή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που θα έχει επίδραση στον τρόπο που σε βλέπουν οι γυναίκες.

Σταμάτα να αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν ποιες είναι οι δυνατότητες σου. Ξεκίνα να επικοινωνείς με όμορφες γυναίκες, που παλιότερα θα θεωρούσες ότι δεν είναι για εσένα.

Θα βρεις τέτοιες γυναίκες παντού τριγύρω, στην παραλία, σε μπαρ, στην σχολή κλπ.

Η αυτοβελτίωση είναι μια διαρκής διαδικασία. Όσο βελτιώνεσαι, τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και τόσο πιο αποτελεσματικά θα μάθεις να επικοινωνείς και να χτίζεις έλξη.

Γλώσσα Σώματος Και Φλερτ

Παράλληλα φρόντισε να βελτιώσεις ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο φλερτ που δεν είναι άλλο από την γλώσσα του σώματος. Όσα λες με τις κινήσεις σου, τα μάτια και τον τόνο της φωνής μπορεί να είναι σημαντικότερα από τα λόγια σου. Κι αυτό γιατί δείχνουν πώς νιώθεις μέσα σου και τι έχεις μέσα στο μυαλό σου.

Η εσωτερική σου βελτίωση θα σε βοηθήσει πολύ, γιατί τις περισσότερες φορές δεν φταίει κάποια λάθος τεχνική, αλλά είναι οι πεποιθήσεις που σε περιορίζουν.

Κλείνοντας, ακόμη και αν γνωρίζεις όλες τις ατάκες του κόσμου και έχεις πάντα να πεις κάτι, δεν θα καταφέρεις να κρατήσεις μια συζήτηση αν είσαι ντροπαλός, νευρικός, αγχωμένος και φοβισμένος.

Οι τεχνικές υπάρχουν για να σε βοηθήσουν όταν όντως κάνεις το βήμα για να προσεγγίσεις.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μπορεί να νομίζεις πως είναι πολύ ωραία για εσένα. Σημασία έχει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.