Πώς Ξεκινάω Συζήτηση με μια Γυναίκα που μου Αρέσει

Ψάχνεις την τέλεια ατάκα για να ξεκινήσεις την επαφή σου με τη γυναίκα που σου αρέσει, αλλά ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Τσέκαρε πώς ξεκινάς την επαφή!

Θέλω Να Μιλήσω Με Μια Γυναίκα Που Μου Αρέσει

Όλοι οι άντρες έχουν αναρωτηθεί κάποια στιγμή στην ζωή τους, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουν μια συζήτηση με την γυναίκα που τους αρέσει.

Αρκετές φορές σε αυτή την προσπάθεια γίνονται πολλά λάθη.

Αντί να μιλήσεις με την γυναίκα για θέματα ενδιαφέροντα, καταλήγεις να της κάνεις δεκάδες ερωτήσεις, κάνοντας την να αισθάνεται ότι την ανακρίνεις ή ότι της παίρνεις συνέντευξη.

Κι αφού το ζητούμενο δεν είναι να της πάρεις συνέντευξη, αλλά να την γνωρίσεις και να την φλερτάρεις, δες το παρακάτω βίντεο.

Κάνοντας την μια ερώτηση μετά την άλλη είναι σαν να λες στην γυναίκα ότι δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον να της πεις και γι’ αυτό της ζητάς να πει εκείνη κάτι.

Ακόμη ένα σημαντικό λάθος είναι ότι γίνεσαι μονότονος και δεν βάζεις στην συζήτηση συναίσθημα.

Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς οι άντρες συνηθίζουν να είναι περισσότερο λογικοί, παρά συναισθηματικοί, όμως θα πρέπει να το αλλάξεις, αν θέλεις να αγγίξεις την γυναίκα με την οποία φλερτάρεις.

Προτού όμως φτάσεις στο σημείο να σε απασχολεί το τι θα πεις, υπάρχει και το ζήτημα του πώς θα ξεκινήσεις μια κουβέντα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το επιτύχεις αυτό, όπως θα δεις στην συνέχεια.

#1. Έκφρασε Άμεσα Το Ενδιαφέρον Σου

αμεσότητα με τη γυναίκα

Ο πρώτος τρόπος να ξεκινήσεις την συζήτηση με μια γυναίκα, δεν είναι άλλος από το να εκφράσεις άμεσα το ενδιαφέρον σου.

Προσέγγισε την, συστήσου και πες της ότι την βρίσκεις όμορφη και θα ήθελες να γνωριστείτε!

#2. Δείξε Έμμεσα Το Ενδιαφέρον Σου

Αν σου φαίνεται δύσκολος ο άμεσος τρόπος, μπορείς να επιλέξεις την έμμεση μέθοδο.

Ξεκίνησε την συζήτηση με μια γυναίκα που σου αρέσει, αφού πρώτα ζητήσεις την γνώμη της για κάτι.

Ο σκοπός σου είναι να πεις κάτι για να σπάσεις τον πάγο και να ξεκινήσει μια κουβέντα.

Δες και πως θα το πετύχεις αυτό στο παρακάτω βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να το κάνεις από την αρχή της γνωριμίας.

#3. Βασίσου Σε Όσα Συμβαίνουν Τριγύρω

Το περιβάλλον και όσα συμβαίνουν γύρω σας την συγκεκριμένη στιγμή μπορεί να είναι μια εξαιρετική αφορμή για να ξεκινήσεις την συζήτηση με μια γυναίκα.

Αν είσαι λίγο παρατηρητικός, θα προσέξεις οτιδήποτε που πιστεύεις ότι θα κινούσε το ενδιαφέρον της και βασιζόμενος σε αυτό, θα κάνεις την πρώτη σου κίνηση.

#4. Δεν Υπάρχουν Μαγικές Ατάκες

πως να μιλήσω με μια γυναίκα που μου αρέσει

Πως να μιλήσω σε μια γυναίκα που μου αρέσει…

Μια γυναίκα θέλει ο άντρας να την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή και θα πάρεις πόντους, μόνο και μόνο προσεγγίζοντας την.

Εξαρτάται βέβαια και από την γυναίκα, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν χρειάζεται να πεις κάποια φοβερή ατάκα και αν πεις, θα πρέπει να μπορείς να την υποστηρίξεις.

Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες που θα την κάνουν να σε θέλει σαν τρελή και δεν χρειάζονται, καθώς αυτό που θέλει η γυναίκα είναι να διαθέτεις αρρενωπά χαρακτηριστικά, όπως η αυτοπεποίθηση.

Μην ξεχνάς ότι μια όμορφη γυναίκα, έχει ακούσει αμέτρητες “έτοιμες” ατάκες και ξέρει ότι αυτές είναι στην πραγματικότητα απρόσωπες.

#5. Δεν Έχει Τόση Σημασία Το Τι θα Πεις

δεν έχει σημασία τι θα πεις

Πολλές φορές οι σκέψεις σχετικά με το περιεχόμενο της πρώτης ατάκας που θα ξεκινήσει την συζήτηση με την γυναίκα μπορεί να αποβούν αποτρεπτικές και τελικά να μην προσεγγίσεις καν.

Μην στέκεσαι τόσο στο τι θα πεις, αλλά περισσότερο στο πώς θα το πεις. Η επικοινωνία είναι σε μεγάλο βαθμό μη λεκτική. Παίζει δηλαδή μεγάλη σημασία, αυτό που θα πεις, να το πεις με αυτοπεποίθηση, δείχνοντας ότι πιστεύεις στον εαυτό σου.

#6. Χτίσε Οικειότητα Με Τη Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Αυτό που πρέπει να επιδιώξεις, προκειμένου να δημιουργηθεί έλξη, είναι να συνδεθείς συναισθηματικά με την γυναίκα, σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Ο πιο απλός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να κάνεις ανοικτές ερωτήσεις που θα σχετίζονται με συναισθήματα.

Ακούγοντας την απάντηση της και δίνοντας βάση σε αυτή και κατόπιν μοιράζοντας μια δική σου εμπειρία σχετίζεσαι μαζί της και δημιουργείται οικειότητα.

#7. Γίνε Πρόκληση Για Μια Γυναίκα

πρόκληση για μια γυναίκα

Η κύρια νοοτροπία κατά την διάρκεια του φλερτ που θα φέρει θετικό αποτέλεσμα είναι το να είσαι πρόκληση για την γυναίκα.

Από αυτή τη σκοπιά, δεν είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει. Πρέπει η ίδια να βρει έναν τρόπο να προκριθεί και να ανέβει στα μάτια σου.

Αυτή η νοοτροπία θα σε βοηθήσει να είσαι πιο άνετος και να μπορέσεις να κάνεις την κίνηση σου και να προσεγγίσεις την γυναίκα που σου αρέσει.

Αν θέλεις να μάθεις πώς θα γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα, δες το βίντεο του Θέμη.

Ακόμη, είναι καλό και θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα, αν σκέφτεσαι θετικά για τον εαυτό σου και αν θεωρείς εξ αρχής ότι υπάρχει έλξη μεταξύ σας και ότι της αρέσεις.

#8. Ερωτήσεις Που Μπορείς Να Κάνεις Σε Μια Γυναίκα

Μπορείς να μιλήσεις με μια γυναίκα για οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσε να έχει συναισθηματική αξία.

Ρώτησε την για τους στόχους της, τα όνειρα ή τις αξίες της. Με κάποιο από αυτά θα μπορούσατε να μιλάτε για ώρες και να απολαύσετε και οι δύο την μεταξύ σας συζήτηση.

#9. Ζήσε Την Στιγμή

ζήσε τη στιγμή

Πως να μιλήσω με μια γυναίκα που μου αρέσει…

Ζήσε και απόλαυσε την στιγμή. Αυτός ο τρόπος σκέψης θα σε φέρει πιο κοντά στην γυναίκα που σου αρέσει.

Μίλησε μαζί της για κάτι που απολαμβάνεις και έτσι θα βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θα της δείξεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, δίνοντας της αντίστοιχα την ευκαιρία να κάνει και εκείνη το ίδιο.

Μιλώντας και μόνο σε μια όμορφη γυναίκα είναι μια όμορφη εμπειρία που έχει αρκετά να σου δώσει. Μπορεί να σε βελτιώσει στο κομμάτι του φλερτ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αφού κάνεις το πρώτο βήμα και σπάσει ο πάγος μπορείς σιγά σιγά και εφόσον υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον να ζητήσεις από την γυναίκα να βγείτε ραντεβού ή ακόμη και να επιχειρήσεις να δημιουργήσεις πιο έντονη έλξη, σεξουαλική ένταση και να κλιμακώσεις την επαφή.

Θέλεις να βελτιωθείς στο τρόπο που μιλάς σε μια γυναίκα και να είσαι πιο άνετος; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.