Πως θα Ξέρεις ότι Είναι η Κατάλληλη για Σένα

Βρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Είναι μια αρκετά συνηθισμένη κατάσταση να βρίσκεσαι σε μια σχέση για μικρό χρονικό διάστημα, τα πράγματα να πηγαίνουν μια χαρά, αλλά δεν είσαι σίγουρος αν η γυναίκα αυτή είναι η κατάλληλη για εσένα.

Για να σιγουρευτείς μπορείς να παρατηρήσεις μερικά από τα παρακάτω σημάδια.

#1. Την Συστήνεις σε ΌλουςΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Έρχεται κάποια στιγμή στην σχέση που πρέπει να αποφασίσεις αν θα συστήσεις την κοπέλα σου στους φίλους σου ή στην οικογένεια. Οι κόσμοι σας πρέπει να έρθουν σε επαφή, δεν γίνεται αλλιώς.

Βέβαια, δεν σημαίνει κάτι, αν την γνωρίσεις σε μερικούς φίλους, αλλά αν αισθάνεσαι την ανάγκη να την γνωρίσεις στην οικογένεια πρόκειται μάλλον για μια πιο σοβαρή σχέση, που θέλεις να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.

Αν νομίζεις ότι είναι η πλέον κατάλληλη για εσένα, ίσως σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ενός γάμου. Σε αυτή την περίπτωση, τσέκαρε το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika.

#2. Σε Κάνει να ΓελάςΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Αν η γυναίκα είναι κατάλληλη, θα μπορεί να σε κάνει να γελάς και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με χιούμορ.

Το χιούμορ είναι σημαντικό κομμάτι του φλερτ και των σχέσεων, επομένως αν έχεις βρει μια γυναίκα που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και να γελάς είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι είναι κατάλληλα και ότι πρέπει  να παραμείνεις μαζί της.

Βέβαια, προτού αρχίσεις να ψάχνεις αν είναι κατάλληλη ή όχι είναι καλό να γνωρίζεις ποια είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

#3. Απολαμβάνεις να Περνάς Χρόνο Μαζί της και να ΣυζητάτεΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Όπως είναι λογικό, αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με μια γυναίκα και αν βαριέσαι, τότε δεν είναι κατάλληλη για εσένα.

Από την άλλη αν απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί της και αν μπορείτε να συζητάτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και τους δύο και η ώρα περνά γρήγορα, χωρίς να το καταλάβετε, τότε φαίνεται πώς είναι κατάλληλη.

Μια γυναίκα που είναι κατάλληλη για εσένα, θα σου δημιουργεί επίσης την επιθυμία να θέλεις να είσαι συνεχώς μαζί της αντί να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

#4. Συμβαδίζουν οι Αξίες σαςΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Σίγουρα δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε κάθε ζήτημα, όπως μια γυναίκα κατάλληλη για εσένα θα έχει τουλάχιστον ένα μέρος των βασικών αξιών της κοινές με τις αντίστοιχες δικές σου.

Σε περίπτωση που έχετε θεμελιώδεις διαφορές σχετικά με τις αρχές σας, την πολιτική ή την θρησκεία, αργά ή γρήγορα θα επέλθει ρήξη. Επομένως, για να είναι κατάλληλη η γυναίκα θα πρέπει να συμφωνείτε σε αυτά που θεωρείτε και οι δύο πιο σημαντικά και βασικά. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει να ξέρετε και οι δύο ποιες είναι οι αξίες σας.

#5 Ζητάτε τα Ίδια από την ΖωήΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Ο αρχικός ενθουσιασμός δεν θα διαρκέσει για πάντα και βέβαια η σχέση δεν θα συνεχιστεί αρμονικά, αν δεν υπάρχει κοινό έδαφος.

Η συμβατότητα με μια γυναίκα είναι σημαντική. Αν τα όνειρα σας και οι απαιτήσεις σας από την ζωή είναι παρεμφερή είναι ένα καλό σημάδι ότι είναι κατάλληλη.

Αν τώρα, εσύ έχεις σκοπό της ζωής σου, για παράδειγμα, να πας να ζήσεις σε μια μεγάλη πόλη του εξωτερικού και να φτιάξεις μια εταιρεία, ενώ εκείνη θέλει να ζήσει σε ένα χωριό και να κάνει πολλά παιδιά, τότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, κάποια στιγμή το πράγμα θα “στραβώσει”.

#6. Τα Πάει Καλά με τους Φίλους και την ΟικογένειαΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Αυτό είναι σε γενικέ γραμμές ένα καλό σημάδι ότι η γυναίκα είναι κατάλληλη. Σκέψου ότι από την μια η οικογένεια σου σε μεγάλωσε με κάποιες αξίες που καθορίζουν το ποιος είσαι και με βάση αυτές τις αξίες και τα ενδιαφέροντα σου επέλεξες τους φίλους σου.

Αν λοιπόν δεν τα πηγαίνει καλά με αυτούς τους ανθρώπους και τις αντίστοιχες αξίες τους, πιθανότατα κάποια στιγμή, θα υπάρξει πρόβλημα στην σχέση σας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσεις μαζί της, αν οι γονείς ή οι φίλοι σου δεν την συμπαθούν, όμως η άποψη τους μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι κατάλληλη, καθώς ειδικά τον πρώτο καιρό, ίσως ο ενθουσιασμός δεν σε αφήνει να δεις καθαρά.

#7. Δεν Υπάρχει κάτι Σημαντικό που θα Ήθελες να Αλλάξεις σε ΑυτήνΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Πάντοτε σε μια σχέση προκύπτουν διαμάχες και υπάρχουν διαφορές που συνήθως είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Όταν όμως υπάρχουν σημαντικά πράγματα που σε ενοχλούν τόσο πολύ και θέλεις να τα αλλάξεις σε εκείνη, τότε δεν είναι κατάλληλη.

Πρέπει να έχεις κατά νου, ότι οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν τον κορμό της προσωπικότητας τους, επομένως αν πρόκειται για κάτι που αποτελεί βασικό της χαρακτηριστικό, δεν θα δεις αλλαγή.

#8. Μπορείς να την ΕμπιστευτείςΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Το να μπορείς να εμπιστευτείς την γυναίκα με την οποία είσαι σε σχέση είναι προφανές. Μιλώντας για εμπιστοσύνη, δεν αναφερόμαστε μόνο στην αφοσίωση, αλλά ακόμη περισσότερα.

Μπορείς να την εμπιστευτείς τόσο, ώστε αν της δείξεις την σκοτεινή σου πλευρά; Νιώθεις άνετα να της δείξεις τα μειονεκτήματα σου; Μπορείς δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου; Αντίστοιχα, μπορεί εκείνη να δεχτεί αυτό που πραγματικά είσαι και να βγάλει τον δικό της αληθινό εαυτό;

Αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης είναι δύσκολο να προκύψει. Είναι εύκολο να εμπιστευθείς σε κάποιον ένα μικρό μυστικό, αλλά το να εμπιστευτείς πλήρως είναι κάτι άλλο, που αν συμβαίνει με μια γυναίκα, τότε είναι κατάλληλη για εσένα.

#9. Υπάρχει Σεξουαλική ΣυμβατότηταΒρισκόμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση να βρούμε τη "μια", την ιδανική, το άλλο μας μισό. Μάθε πώς θα ξέρεις ότι η κοπέλα που γνώρισες, είναι η κατάλληλη.

Το σεξ είναι βασικό κομμάτι μιας σχέσης και η σεξουαλική έλξη μπορεί να καθορίσει πολλά για την έκβαση της. Μια γυναίκα με την οποία απολαμβάνεις το σεξ όλο και περισσότερο και αυτή η απόλαυση διαρκεί όσο περνά ο καιρός είναι κατάλληλη.

Η σεξουαλική συμβατότητα πηγαίνει βαθύτερα. Δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και θα λέγαμε ότι είναι μια εικόνα στην πράξη της ύπαρξης κοινών αξιών και πραγμάτων που συνδέουν τον άντρα με την γυναίκα.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι σημάδια που δεν πρέπει να παραβλέψεις, αν θέλεις να διαπιστώσεις κατά πόσο η γυναίκα που σε ενδιαφέρει είναι κατάλληλη ή όχι. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να δεις τα σημάδια από την αρχή, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί αρχικά να εμπιστευτείς το ένστικτο σου!

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Πριν βρεις την κατάλληλη, πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Έλα ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό, κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.