Ραντεβού με τον Παλιό σου Εαυτό

Ραντεβού Με Τον Παλιό Σου Εαυτό

Αν υποθέσουμε πως με έναν μαγικό τρόπο, σε μισή ώρα από τώρα έχεις ραντεβού. Αλλά όχι ένα ραντεβού όπως αυτά τα απλά και ενδιαφέροντα, με τις ωραίες γυναίκες και τη σεξουαλική φόρτιση, που έχεις συνηθίσει να διαβάζεις εδώ.

Μιλάμε για ένα ραντεβού εξωπραγματικό. Διαφορετικό από τα άλλα. Που το αποτέλεσμά του μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή όπως τη ζεις τώρα.

Σε μισή ώρα από τώρα θα συναντήσεις για καφέ τον εαυτό σου, όπως ήσουν στο παρελθόν.

Έχεις 1800 δεύτερα!
Έχεις 30 λεπτά να οργανώσεις τα θέματα συζήτησης. Σε 30 λεπτά που θα τον δεις, πρέπει να έχεις σημειώσει σε ένα χαρτί όσα θα ήθελες να του πεις. Το ραντεβού θα κρατήσει μια ώρα και σε μια ώρα πρέπει να του μεταφέρεις όλα αυτά που θα ήθελες να πεις στον εαυτό σου 15-20 ή περισσότερα χρόνια πριν.

Κάτι που θα έλεγα σίγουρα στον παλιό μου εαυτό είναι ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να με σταματήσει.

Τι Θα Ήταν Αυτά Που Θα Έλεγες Σε Ένα Ραντεβού Με Τον Παλιό Σου Εαυτό ;

Πριν μερικές νύχτες το σκεφτόμουν ακριβώς έτσι. Τι θα του έλεγα να προσέχει, να αλλάξει, να πάψει να κάνει ή να κάνει εντονότερα.

Στην αρχή είπα, θα χρησιμοποιήσω μερικά γεγονότα για να τον πείσω να με ακούσει. Θυμάμαι από μικρός, έδινα σημασία στα γεγονότα και στα νούμερα και όχι σε απλά λόγια που συνοδεύονται από αέρα. Και θα του έλεγα να συνεχίσει να το πιστεύει αυτό και να το τηρεί.

Θα του έλεγα να προσπαθήσει να προσέχει το σώμα του από νωρίς. Άλλο να θες να χάσεις 10 κιλά σε 2 μήνες και άλλο σε 2 χρόνια. Και δεν έχει σημασία αν βλέπεις ότι το κατάφερες. Θα μπορούσες να το επιτύχεις πολύ πιο γρήγορα.

Να ακούς τι λένε και οι άλλοι. Μόνο να μάθεις έχεις – και δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις και ότι λένε.

Και να προσέχεις τους φίλους. Δεν είναι όλοι ότι δείχνουν.

Κάτι που ακόμα θα έδινα στον παλιό μου εαυτό είναι 4 σημαντικά μαθήματα ζωής, όπως αυτά που θα δεις στο βίντεο εδώ.

Και Πάω Σε Αυτό Που Σε Ενδιαφέρει Για Τον Εαυτό Σου

ραντεβού με τον εαυτό σου

Για τις γυναίκες τι θα έλεγες στον παλιό σου εαυτό;

#1. Ότι είσαι αρκετός και πρέπει να το πιστέψεις. Δεν χρειάζεσαι ατάκες. Χρειάζεσαι να είσαι πιο πειθαρχημένος στο να γίνεις ο πιο επικοινωνιακός άνθρωπος που ήσουν ποτέ.

#2. Να μη περιμένεις μέχρι τα 26 σου για να εκκινήσεις το μαγικό κόσμο του Παιχνιδιού όπως το ξέρω τώρα. Μπορείς να το κάνεις πολύ νωρίτερα παλιέ μου εαυτέ.

#3. Κανένας φόβος (απόρριψης, έκθεσης, επιτυχίας) δεν είναι πιο δυνατός από την απόλαυση που έχει το να διεκδικείς με τον τρόπο  που εσύ θες. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

#4. Οι δικαιολογίες που σου φέρνει το μυαλό για να σε κρατήσει στη ζώνη άνεσής σου δεν βασίζονται παρά μόνο στον αγώνα που κάνει ο φοβιτσιάρης εαυτός σου να σε κρατήσει πίσω. Δεν είσαι ασφαλής με το να μένεις στην απραξία. Βλάκας είσαι.

#5. Γέμισε εμπειρίες. Μόνο αυτές είναι που κρατάνε. Λέγε σε αυτές περισσότερα ναι και λιγότερα όχι.

Νομίζω είναι αρκετά. Αυτά θα κατέγραφα και θα τα του τα έλεγα κοιτάζοντας στα μάτια αλλά γνωρίζοντας επίσης πως θα τα καταφέρει. Άλλοτε εύκολα, άλλοτε πιο δύσκολα. Μόνος του ή με βοήθεια. Θα τα καταφέρει.

Δύο Σημαντικές Πεποιθήσεις Μου Με Κάνουν Να Μοιραστώ Αυτές Τις Πολύ Ειλικρινείς Και Ενδόμυχες Σκέψεις Μου.

#1. Η πεποίθησή μου πως θες να του πεις και εσύ κάποια πράγματα που ίσως είναι κοντά σε αυτά, άρα θα με καταλάβεις και θα σε καταλάβω.

#2. Η πεποίθησή μου πως μάλλον είσαι στη φάση που ήμουν εγώ τότε και ίσως να σε βοηθήσει να ακούσεις κάτι όπως αυτό από κάποιον.

Όπως τα λάθη στος πρώτες σχέσεις : Όλοι  κάνουμε λάθη… Δες το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

και επειδή:
Το πιο πιθανό είναι ο μελλοντικός σου εαυτός να μη μπορεί να σε βρει ακόμα, ίσως εγώ – που υπήρξα στη δύσκολη θέση που είσαι εσύ και με προσπάθεια βγήκα από αυτήν – μιας και έχω την τιμή να έχω αυτό το βήμα – μπορώ να τον καλύψω κάπως και να σου περάσω δυο – τρία μηνύματα που θα σου πέρναγες και εσύ.

Σε 10-15 χρόνια από τώρα, μπορεί τα περισσότερα από όσα δίνεις σημασία τώρα να μην έχουν αξία και μπορεί άλλα να έχουν πάρει τη θέση τους.

ραντεβού με τον εαυτό σου

Το μόνο σταθερό είναι πως :

– Θα έχεις μείνει με τον εαυτό σου. Πρόσεχέ τον και φρόντισε να γίνεται όλο και πιο πλούσιος σε ικανότητες, συναισθήματα και εμπειρίες.

– Θα παλεύεις για έναν επόμενο στόχο. Μόλις καταφέρνεις κάτι, θα θες το επόμενο. Δεν τελειώνει η δίψα για εξέλιξη και ανάπτυξη – ειδικά μόλις την γευθείς.

– Θα έχεις ως παράσημα τις αναμνήσεις που θα σου προσφέρεις. Και αυτές καλό είναι να είναι θετικές.

Δεν είναι νοσταλγικό το παρόν κείμενο. Κυρίως ενδοσκοπικό είναι. Είναι κάτι που θα ήθελα να διαβάσω όταν ήμουν μικρός. Για να ξέρει ότι τα κατάφερε. Για να ξέρει ότι ακόμα και αν μοιάζει αργά, βαδίζει σωστά.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καή συνέχεια

 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.