Ρολόγια Casio: Αξιοπιστία και Καλή Τιμή που δεν Πρέπει να Λείπει από την Συλλογή σου

Ποιος είπε ότι αξιοπιστία και τιμή δεν πηγαίνουν μαζί; Προτάσεις για ρολόγια Casio που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης ψάχνει.

Μπορεί να έχεις πολλά ρολόγια στην συλλογή σου. Υπάρχουν ρολόγια ακριβά, με δείκτες ή ψηφιακά, για χρήση σε δύσκολες συνθήκες ή κατά την διάρκεια αθλημάτων. Επίσης, πολυτελή για ιδιαίτερες εμφανίσεις και smartwatches, για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Ανεξαρτήτως χρήσης, ένα τουλάχιστον ρολόι στην συλλογή σου, θα πρέπει να είναι Casio.

Η Casio είναι μια ιαπωνική εταιρεία με παράδοση στην κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών υψηλής ποιότητας και ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως, με μια τεράστια συλλογή, στην οποία θα βρεις το ρολόι που είναι κατάλληλο για εσένα, από εισαγωγικού επιπέδου φθηνά μοντέλα, έως πανάκριβα μοντέλα  υψηλών προδιαγραφών.

Όποιο μοντέλο και αν επιλέξεις, ένα ρολόι Casio θα λειτουργεί απροβλημάτιστα και θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο, με την ποιότητα κατασκευής, τα υλικά και τα στιλάτα σχέδια.

Ένα ρολόι μπορεί να είναι από εκείνα τα πράγματα που καθορίζουν το προσωπικό σου στυλ, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ας δούμε 8 μοντέλα της Casio που ξεχωρίζουν:

#1. CASIO G-SHOCK DW6900-1V SPORT WATCHπροταση

Αυτό το αθλητικό ρολόι της Casio είναι από τα φθηνότερα μοντέλα της εταιρείας, αλλά δεν υστερεί σε τίποτε. Η ψηφιακή του οθόνη παρέχει πληροφορίες για την ώρα και την ημερομηνία, ενώ διαθέτει και ξυπνητήρι.

Ο χρονογράφος του μετράει με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου, έχει λειτουργία lap και αντέχει σε βάθος έως 200 μέτρων, οπότε μπορείς να το φοράς άφοβα και στην θάλασσα ή στην πισίνα.

Επιπλέον, έχει και φωτισμό για να να βλέπεις την ώρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

#2. CASIO G-SHOCK G100-1BV ANALOG-DIGITAL WATCHπροταση

Αν θέλεις ένα πιο κλασσικό ρολόι με δείκτες, αλλά παράλληλα επιθυμείς και τις ευκολίες ενός ψηφιακού ρολογιού, τότε αυτό το μοντέλο είναι για εσένα.

Αυτό το ρολόι διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περίμενες, χρονογράφο, ημερομηνία, είναι αδιάβροχο έως τα 200 μέτρα και έχει φωτισμό.

Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα ρολόγια είναι η αντοχή του στον μαγνητισμό. Έτσι οι δείκτες του μπορούν να παραμένουν ακριβείς πάντα.

#3. CASIO G-SHOCK G7900A RESCUE WATCHπροταση

Αυτό το μοντέλο είναι ένα ρολόι επιβίωσης, για περιπετειώδεις χρήστες. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του υπάρχει η δυνατότητα να σου λέει τις φάσεις της σελήνης και τις παλίρροιες, καθώς πληροφορίες για 29 ζώνες ώρας.

Εννοείται ότι διαθέτει και τα κλασσικά χαρακτηριστικά, δηλαδή ένδειξη ώρας και ημερομηνίας και χρονογράφο, ενώ αντέχει και στο νερό σε βάθη έως 200 μέτρα.

Ένα ρολόι Casio εκτός από αξιόπιστο, διατίθεται και σε καλή τιμή, αν και υπάρχουν και κάποια αρκετά ακριβά μοντέλα. Το ρολόι σου όμως δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο για να μετράει, γιατί όπως μπορείς να δεις και στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, το χρήμα δεν μετράει τόσο όσο ίσως πιστεύεις.

#4. CASIO G-SHOCK AWGM100B-1ACR SOLAR SPORT WATCHρολοι

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον ρολόι της Casio το οποίο εκτός από αξιόπιστο και ανθεκτικό, δεν θα χρειαστεί ποτέ μπαταρία, αφού φορτίζει με το ηλιακό φως. Για να είμαστε ακριβείς, φορτίζει με κάθε πηγή φωτός, ενώ μπορεί να λειτουργήσει από 5 έως 23(!) μήνες χωρίς κανενός είδους έκθεση σε φως, ηλιακό ή τεχνητό.

Επίσης, δείχνει παγκόσμια ώρα για όλες τις ζώνες ώρας και για 48 διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Επιπλέον, διαθέτει τα τυπικά χαρακτηριστικά, χρονογράφο, ημερομηνία, είναι αδιάβροχο και αντέχει έως και 200 μέτρα βάθος.

#5. CASIO G-SHOCK G9300-1 MUDMAN WATCHΠοιος είπε ότι αξιοπιστία και τιμή δεν πηγαίνουν μαζί; Προτάσεις για ρολόγια Casio που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης ψάχνει.

Το ρολόι αυτό σχεδιάστηκε με γνώμονα την αντοχή σε όλες τις συνθήκες και όπως καταλαβαίνεις από το όνομα του (Mudman) αντέχει στην λάσπη.

Το ρολόι αυτό είναι ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας  και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά  όπως, ένδειξη φάσεων σελήνης, θερμοκρασία, πυξίδα και παγκόσμια ώρα.

Επιπλέον, το ρολόι αυτό δεν θα χρειαστεί ποτέ αλλαγή μπαταρίας, αφού φορτίζει με την έκθεση στον ήλιο.

#6. CASIO G-SHOCK GW-9400-3CR RANGEMAN WATCHΠοιος είπε ότι αξιοπιστία και τιμή δεν πηγαίνουν μαζί; Προτάσεις για ρολόγια Casio που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης ψάχνει.

Η σειρά Rangeman είναι μια σειρά ρολογιών που προορίζεται για χρήστες με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά με αισθητήρες ύψους, βαρομετρικής πίεσης και ένδειξη κατεύθυνσης.

Εκτός αυτών, διαθέτει βέβαια και τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες καθώς και λειτουργία φόρτισες με τις ακτίνες του ήλιου.

#7. CASIO G-SHOCK GXW-56-1BJF SOLAR RADIO WATCHΠοιος είπε ότι αξιοπιστία και τιμή δεν πηγαίνουν μαζί; Προτάσεις για ρολόγια Casio που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης ψάχνει.

Το GXW-56-1BJF είναι ένα ρολόι στιβαρό και ανθεκτικό, το οποίο όμως είναι πάρα πολύ ελαφρύ, σε βαθμό που δεν θα νιώθεις ότι φοράς ρολόι. Είναι ίσως από τα πιο ογκώδη ρολόγια της Casio και φυσικά διαθέτει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά ώρας,ημερομηνίας και χρονομέτρησης, ενώ δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις ποτέ μπαταρία, καθώς φορτίζει με την έκθεση στο φως.

#8. CASIO G-SHOCK GG-1000-1A3 MUDMASTER WATCHΠοιος είπε ότι αξιοπιστία και τιμή δεν πηγαίνουν μαζί; Προτάσεις για ρολόγια Casio που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά που κάθε πελάτης ψάχνει.

Ακόμη ένα μοντέλο της σειράς Mudmaster, φτιαγμένο να αντέχει σε δυσμενείς συνθήκες, με πολλή λάσπη και χώμα. Ακόμη αντέχει αν πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος και είναι αδιάβροχο, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, όταν το πλύνεις στο τέλος της μέρας σου, από τις λάσπες και τα χώματα.

Εκτός αυτών, είναι πολύ ωραίο στιλιστικά, με δείκτες, αλλά και ψηφιακή οθόνη, με λειτουργίες θερμοκρασίας και πυξίδας, πέραν των κλασσικών λειτουργιών ημερομηνίας, ώρας και χρονομέτρησης.

Τέλος, τα ρολόγια είναι αξεσουάρ που συμπληρώνουν το στυλ σου και υπογραμμίζουν τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά. Επίλεξε σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο καθώς και τις ανάγκες σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να δείχνεις ένας άντρας που προσέχει τις λεπτομέρειες, άρα και ελκυστικός για τις γυναίκες.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για περισσότερες επιλογές και προτάσεις για το στυλ και την εικόνα σου, κάνε κλικ εδώ.

Εκτός από ένα αξιόπιστο ρολόι, ένας Άνδρας Αξίας χρειάζεται και το ανάλογο βιβλίο. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.