Rules of Iron: 7 Κανόνες για τις Γυναίκες που θα Μετανιώσεις αν Παραβιάσεις

Σφυρηλατώντας Κανόνες Για Τις Γυναίκες

Οι παρακάτω κανόνες έχουν προκύψει από λάθη που έκανα τόσες φορές που στο τέλος αγανάκτησα. Ο λόγος που τους τηρώ δεν σχετίζεται με κάποιο εγωιστικό απωθημένο ή θυμό προς τις γυναίκες.

Όλοι έχουμε κανόνες. Κάποιοι είναι συνειδητοί και κάποιοι υποσυνείδητοι. Όπως κι αν το δεις, οι κανόνες δημιουργούνται από λάθη. Από αποτυχίες που μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πως ο κύριος υπεύθυνος ήταν ο εαυτό μας.

Απλά γνωρίζω πολύ καλά τις επιπτώσεις που θα έχει η παραβίαση τους γιατί τις έχω ζήσει. Έχω αισθανθεί το κάψιμο της τριβής τους στο πετσί μου.

Δεν τους γράφω για να σε διδάξω κάποιο μυστικό του σύμπαντος. Θα μπορούσα να σου γράψω πως με αυτούς τους κανόνες θα έχεις το πάνω χέρι με τις γυναίκες, θα σε βλέπουν σαν Alpha και θα κάνεις περισσότερο σεξ.

κανόνες για να φλερτάρεις γυναίκες

Καμία σχέση. Δεν έχει να κάνει με έλεγχο, δεν έχει να κάνει με σεξ ούτε με μαγκιές. Αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρός player τότε θα πρέπει να κρεμάσεις την μαγκιά σου στην κρεμάστρα και να έχεις τον τρόπο σκέψης του Σωκράτη:

Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα (Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα)

Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι στα 23 πίστευα πως στα χέρια μου είχα μαγικές δυνάμεις. Ανεξάρτητα από τις προσεγγίσεις που έκανα, αποφάσισα να παίξω μια Barwoman – κουκλάρα – 18 χρονών.

Είχα τον τρόπο σκέψης « τώρα θα σε δέσω κόμπο με αυτά που ξέρω ».

Με έκανε αλοιφή.

Οι παρακάτω κανόνες έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Κανόνες Για Τις Γυναίκες

#1. Ο Χρόνος Και Η Προσπάθεια Για Να Βάλεις Μια Νεα Γυναίκα Στην Ζωή Σου Είναι Πιο Σημαντικά Από Το Να Προσπαθήσεις Να Διορθώσεις Μια Ήδη Κατεστραμμένη Σχέση.

Αν ξεκινήσει στραβά τότε θα συνεχίσει στραβά. Αν η σχέση στην οποία βρίσκεσαι σου βγάζει συνεχώς προβλήματα, τότε απλά δεν ταιριάζετε. Αυτή είναι η αλήθεια και όταν την αγνοείς σε τιμωρεί.

Βλέπω συνεχώς γύρω μου άνδρες να είναι με γυναίκες που είτε τους καταπιέζουν είτε δεν τους προσφέρουν αυτό που πραγματικά θέλουν ή έχουν ανάγκη.

Να μην έχουν το κρεβάτι που θέλουν, την ελευθερία που θέλουν και ταυτόχρονα να αναρωτιούνται πως θα αλλάξουν την κατάσταση.

κανόνες όταν προσεγγίζεις γυναίκες

Αν δεν ζητήσεις αυτό που θέλεις δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις αν οι γυναίκες μπορούν να στο προσφέρουν.

Οι καταστάσεις αλλάζουν μόνο όταν αλλάζουν οι άνθρωποι που τις δημιουργούν.

Οι δυσλειτουργικές σχέσεις με γυναίκες σε στεγνώνουν ενεργειακά. Σου πίνουν σιγά – σιγά το αίμα απαιτώντας συνεχώς την συναισθηματική σου προσοχή.

Αν ριζώσεις με σκουπίδια μην κλαίς που βρέθηκες σε χωματερή.

Η εύκολη λύση δεν σημαίνει πως είναι και η καλύτερη λύση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντικαθιστά την λέξη λύση με την λέξη διέξοδο. Και υπάρχει διαφορά.

Η επαφή σου με τις γυναίκες στηρίζεται σε ποιοτικές λύσεις που προσφέρεις εσύ στον εαυτό σου. Όχι σε εξόδους κινδύνου της τελευταίας στιγμής επειδή πολύ απλά ήταν η πρώτη πόρτα που βρέθηκε μπροστά σου.

#2. Κανόνες Για Τις Γυναίκες : Ποτέ Μην Γυρνάς Στην Ίδια Γυναίκα Μετά Από Χωρισμό.

Δες παρακάτω το βίντεο και μάθε ποιοι είναι οι 5 λόγοι για να μην το κάνεις ποτέ αυτό.

Δεν άλλαξε και καταλαβαίνει πως το κάνεις επειδή δεν έχεις καλύτερες επιλογές.

Με λίγα λόγια την έχεις ανάγκη.

Οι λόγοι που χώρισες πάντα θα υπάρχουν και φυσικά θα επανεμφανιστούν αργά ή γρήγορα. Οπότε μην πέσεις στην παγίδα της κονσέρβας.

#3. Η Γυναίκα Που Σε Κάνει Να Περιμένεις Για Σεξ Δεν Αξίζει Την Αναμονή.

Ανά διαστήματα διαβάζω κάτι βδελύγματα από ανδρικούς ιστότοπους που με κάνουν και ανατριχιάζω. Γράφουν πως το να σε κάνει να περιμένεις για σεξ έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως:

  • Η αναμονή δημιουργεί περισσότερο μυστήριο.
  • Το να σε κάνει να περιμένεις για σεξ σε κάνει να πιστεύεις πως δεν είναι εύκολη/slut.
  • Το να περιμένεις σημαίνει πως είσαι gentleman.
  • Το να περιμένετε σας δίνει χρόνο να αξιολογήσετε ο ένας τον άλλο.
  • Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

μην περιμένεις για σεξ

Όταν διαβάζω τέτοια νοητικά τεχνάσματα και μηχανισμούς στείρωσης του ανδρισμού μου τρελαίνομαι. Κανείς δεν θα μου πότε θα θέλω να κάνω σεξ και για ποιο λόγο.

Μια γυναίκα δεν είναι slut όταν κάνει γρήγορα μαζί σου σεξ. Μια γυναίκα είναι slut όταν χρησιμοποιεί το σεξ για να ελέγξει το μυαλό σου και τις πράξεις σου.

Το σεξ είναι μια ψυχολογική και βιολογική ανάγκη όλων μας. Αν το βάζεις σε πλαίσια ελέγχου μόνο σε κακό θα σου βγει.

Μια γυναίκα που σε γουστάρει πραγματικά, σπάνια σε μπερδεύουν οι πράξεις της.

Δεν μπορείς να κάνεις κανένα είδος βουντού για να κάνεις μια γυναίκα διαθέσιμη.

Συνεχίζοντας Τους Κανόνες Για Τις Γυναίκες

#4. Μην Εξαρτάσαι Ποτέ Από Γυναίκα.

μην εξαρτάσαι από γυναίκα

Οι γυναίκες ανταποκρίνονται στην δύναμη. Και όταν γράφω δύναμη δεν αναφέρω επιβολή. Το να προσπαθείς να επιβληθείς στον οποιοδήποτε σημαίνει πως προσπαθείς να καλύψεις μια προσωπική σου έλλειψη ή ανασφάλεια.

Δύναμη είναι να μπορείς να επιβιώνεις και να πετυχαίνεις κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δύναμη σημαίνει απύθμενη επιθυμία να προσφέρεις στον εαυτό σου το καλύτερο.

Τις γυναίκες τις θέλεις στην ζωή σου γιατί είναι διαφορετικές και γιατί σου προσφέρουν πράγματα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν οι φίλου σου.

Όταν δείχνεις ότι εξαρτάσαι από μια γυναίκα της δίνεις την δυνατότητα να θέτει όρους για το πώς θα σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι. Και τότε ξεκινά η καταστροφή.

(Αν ξεκόψεις τους φίλους σου για γυναίκες είσαι ζώο. Το έχω κάνει και το μετάνιωσα οικτρά.)

#5. Δεν Χρειάζεται Να Ξέρει Που Βρίσκεσαι Το Κάθε Δευτερόλεπτο.

βάλε όρια

Μην δίνεις αναφορά για τα πάντα. Δεν χρειάζεται να χτυπάς σκοπιά όταν πηγαίνεις για καφέ, όταν βγαίνεις με φίλους, όταν δουλεύεις.

Πρέπει να υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα/ εβδομάδα όπου οι γυναίκες που είσαι μαζί τους να ξέρουν πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Και κυρίως να μην γκρινιάζουν για αυτό.

Αυτή είναι η καθημερινότητα σου, αυτό είναι το πρόγραμμα σου. Δεν είσαι φίλος της να μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Τα σημαντικά θα τα πείτε από κοντά.

Το δεδομένο και το προβλεπόμενο διαλύει την έλξη. Φρόντισε να θέσεις όρους και υπόγειους κανόνες επικοινωνίας από την αρχή.

Δες τι άλλο διαλύει την έλξη στο βίντεο εδώ.

#6. Μην Αφήσεις Ποτέ Να Σε Λυπηθεί Γυναίκα.

Οι γυναίκες σιχαίνονται την αδυναμία. Μην κλαψουρίζεις για την ζωή σου και μην ζητάς συνεχώς τον ώμο της για να στηριχτείς.

Έχεις δικά σου πόδια να στηριχτείς και το κλαψούρισμα δεν είναι ανδρική συμπεριφορά.

Μπορεί να κάνεις λάθη στην επαφή σου με γυναίκες όμως ποτέ μην παρακαλέσεις για συγχώρεση. Είναι ανδρικό χαρακτηριστικό και μαγκιά να παραδέχεσαι τα λάθη σου.

Το να γονατίζεις όμως και να ζητάς λύπηση και δεύτερες ευκαιρίες από γυναίκες είναι αξιοθρήνητο.

#7. Μην Δείξεις Ποτέ Κάτι Που Δεν Είσαι Για Να Κάνεις Σεξ Με Γυναίκα.

μην προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι

Αν έχεις πατίνι ή Lada τότε να είσαι περήφανος για αυτά. Είναι κομμάτι της ζωής σου και αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου και ντρέπεσαι για αυτήν, τότε φύγε. Δεν χρειάζεται να την κρύβεις για να επηρεάσεις την άποψη μιας γυναίκας που δεν ξέρεις καν αν αυτά που έχει καταφέρει στην ζωή της είναι σημαντικά για εσένα.

Δεν χρειάζεται να δείξεις πως έχεις λεφτά στις γυναίκες ή μια περσόνα που αργότερα θα εξαφανιστεί όταν η ίδια η γυναίκα την προκαλέσει.

Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να μας πιέζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Αν δει πως είσαι ψεύτικος θα χάσει τον σεβασμό της και αν αυτό συνεχιστεί θα σε χτυπήσει σαν χταπόδι. Και θα έχει δίκιο.

Πριν κλείσουμε, να θυμάσαι πως μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει. Δες το βίντεο.

Τέλος, μην ξεχάσεις να ρίξεις άλλη μια ματιά στον παρακάτω οδηγό. Είναι απλός, χρήσιμος και πρακτικός.

Οδηγός: Πως να Κάνεις Σεξ Κάθε Εβδομάδα

Μέρος Πρώτο: Συχνότητα προσέγγισης

Μέρος Δεύτερο: Μυαλό, Σώμα και Στυλ

Μέρος Τρίτο: Επικοινωνία και Σεξ σε 27 Ώρες

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr