Σχέση με Πολλές Γυναίκες Ταυτόχρονα – Από την Φαντασίωση στην Πράξη!

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φαντασιώσεις του Άνδρα είναι να έχει σχέση με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα! Πως γίνεται στη πράξη!

Είναι Εφικτή Μια Σχέση Με Πολλές Γυναίκες Ταυτόχρονα;

Ας μη κρυβόμαστε. Μια από τις πιο έντονες φαντασιώσεις μας και τις πιο χαρακτηριστικές του φύλου μας είναι το να έχουμε ταυτόχρονα πολλές γυναίκες.

Είτε το να ερχόμαστε σε ερωτική επαφή – σεξ μαζί τους ταυτόχρονα – πάνω από δύο γυναίκες στο κρεβάτι μας την ίδια στιγμή, είτε να βγαίνουμε (dating) με πολλές διαφορετικές γυναίκες.

Μελέτες έχουν αποδείξει πως οι περιορισμοί της δυτικής κοινωνίας που μεγαλώνουμε και ζούμε, είναι κατάφορα αντίθετοι με την φύση μας. Όχι μόνο των Ανδρών αλλά και των γυναικών.

σχέση με πολλές

Και τα δύο φύλα έχουν πολυγαμικές τάσεις από την φύση τους. Η επιλογή ενός συντρόφου εφ’ όρου ζωής μάλιστα, συναντιέται μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της πανίδας του πλανήτη και τα περισσότερα ζώα από αυτά που καταγράφονται ως μονογαμικά, δεν είναι θηλαστικά (κατηγορία που ανήκουμε σαν ανθρώπινο γένος)

Αν τα ακούς αυτά πρώτη φορά, σίγουρα θα έχεις 2 ερωτήσεις.

Α) Γιατί γίναμε μονογαμικοί;

Β) Πως μπορώ να έχω πολλές γυναίκες ταυτόχρονα;

Ας απαντήσουμε.

Πως Καταφέραμε Από Πολυγαμικά Όντα, Να Διαλέγουμε Μόνο Μία Ή Έναν;

Η κατάληξή μας δεν έχει να κάνει με το φύλο μας. Έχει να κάνει με την κοινωνία. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν κατά την εξέλιξη της δυτικής κοινωνίας και του δυτικού τρόπου σκέψης, δημιούργησαν ένα πλαίσιο για την πολυγαμική φύση μας που δεν της επιτρέπει να εκδηλωθεί.

Μάθε από το Θέμη στο βίντεο που ακολουθεί πως μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει.

Είτε η θρησκεία και η ερμηνεία για την αμαρτία που έχουν ορθόδοξες και καθολικές κοινωνίες, είτε ο επιτυχημένος αγώνας των γυναικών για ίσα δικαιώματα, είτε ο πολιτισμός και η φιλοσοφία που παράχθηκε από τους πρώτους μΧ αιώνες και μετά, κατέστησαν ως πρότυπο μια πολιτιστική και πολιτισμική αντίληψη για το ζήτημα με αποτέλεσμα οι Άνδρες αλλά και οι Γυναίκες να αναγκαστούν να  διαχειριστούν και να σταδιακά να καταπιέσουν τις πολυγαμικές ορμές και ένστικτα.

Ως εκ τούτου, καταλήξαμε με ήθη και έθιμα που ορίζουν την μονογαμία ως το άριστον και τιμωρήσαμε την πολυγαμία με την κατακραυγή της κοινωνίας, την εγκαθίδρυση ενοχών και τύψεων στο μυαλό των ανθρώπων και την καταπίεσή της στα βάθη των απόκρυφων επιθυμιών και σκέψεών μας.

 

Πως Εγώ Μπορώ Να Απολαύσω Σχέση Με Πολλές Γυναίκες Ταυτόχρονα;

σχέση με πολλές

Αρχικά πρέπει να ξέρεις το εξής : Δεν μπορείς να έχεις πολλές γυναίκες ταυτόχρονα, αν δεν έχεις συνηθίσει να έχεις μία. Αν αισθάνεσαι άβολα να τις διεκδικήσεις και να τις βάλεις στη ζωή σου με τον τρόπο που θες. Οπότε πριν από όλα, δες εδώ.

Αν δεχθούμε ότι η κοινωνία που ζούμε πλέον είναι πιο ανεκτική σε κάτι τέτοιο (που στην Ελλάδα ειδικά είναι ψέμα αλλά είμαστε όπως και να το κάνουμε καλύτερα από το 1930), τότε υπάρχουν 3 θεμέλια που χρειάζεται να καταλήξεις για να το επιτύχεις.

  • Πόσο άνετος είσαι εσύ με αυτό και πως το εκφράζεις;
  • Πόσο άνετα κάνεις τις γυναίκες σου να νιώθουν με αυτή τη κατάσταση;
  • Πόσο κόπο και χρόνο θες να επενδύσεις σε μια τέτοια πρόκληση από άποψη διαχειριστικών ικανοτήτων

Αν έχεις τύψεις και ενοχές κάθε φορά που κοιτάς μια δεύτερη γυναίκα ενώ είσαι σε σχέση, τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Αν θες πολλές γυναίκες η επιθυμία αυτή προϋποθέτει:

Α) να φέρνεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που η γνωριμία με πολλές γυναίκες είναι επακόλουθο. Βγες έξω με φίλους με μόνο σκοπό το φλερτ, μην διαφημίζεις πως έχεις σχέση, μη λες όχι σε γνωριμίες.

Β)  να έχεις πείσει τον εαυτό σου πως δεν έχεις θέμα οι γυναίκες αυτές να βλέπουν αντίστοιχα και άλλους άνδρες – άλλωστε δεν είναι πάντα εφικτό να ζητάς κάτι όταν δεν δίνεις αντίστοιχα.

Γ) να είσαι άνετος στην απόρριψη από γυναίκες που υπό άλλες συνθήκες θα είχες στη ζωή σου αλλά δεν δέχονται την κατάσταση της πολυγαμίας.

Πρέπει Να Τους Το Πω Ότι Έχω Σχέση Με Πολλές; Δεν Μπορώ Να Το Κρύψω;

πρέπει να τους το πεις

Εδώ ερχόμαστε στο ερώτημα 2 που ανέφερα παραπάνω

Η γνώμη μου είναι πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φανερώσεις την ανάγκη σου αυτή στις γυναίκες που γνωρίζεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις διάλεξη για αυτό και να το αναλύεις, όπως όμως και δεν χρειάζεται να πουλάς φούμαρα «αποκλειστικότητας» για μεταξωτές κορδέλες.

Και η παραπάνω άποψη δεν προέρχεται από κάποιον ηθικό περιορισμό που θέλω να σου βάλω, άλλωστε η ηθική του καθενός είναι κάτι που διαμορφώνεται από τη ζωή του και το περιβάλλον και όχι από ένα κείμενο χιλίων λέξεων όπως αυτό.

Η άποψη προέρχεται καθαρά από κάτι που λέμε expert’s judgement. Η εμπειρία μου και η ως τώρα ιστορία αλλά και τα στατιστικά δείχνουν το εξής :

Α) το να εκφράζεις τις προθέσεις σου, ακόμα και αυτήν που μπορεί να την σοκάρει, είναι ελκυστικό.

Β) το να μην υπόσχεσαι αποκλειστικότητα είναι απελευθερωτικό και δίνει ακόμα ένα κίνητρο στη γυναίκα να σε προσέξει ως κάτι που δεν έχει δεδομένο ακόμα.

Γ) οι γυναίκες δεν είναι χαζές και αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν. Είναι πολλές φορές καλύτερο να ρισκάρεις να την χάσεις από την αρχή, παρά αργότερα όταν υπάρχουν συναισθήματα και τουλάχιστον ένας από τους δύο θα πληγωθεί από το ψέμα.

Μη Ξεχνάς!
Μπαίνεις στη ζωή τους για να την κάνεις καλύτερη με την παρουσία σου και όσα έχεις να προσφέρεις και τις βάζεις στη ζωή σου ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Οι σχέσεις είναι για να κάνουν τους ανθρώπους να περνούν καλά και όχι για να τους πληγώνουν. Για αυτό απαιτείται κάποιου είδους εκπαίδευση στο πώς να διαχειρίζεσαι καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το άλλο φύλο, αφού συνήθως οι άνθρωποι οδηγούνται από άγνοια σε λάθη που πληγώνουν και τους δύο.

Κόπος  – Χρόνος – Επένδυση

Μάθε από το Χρήστο στο παρακάτω βίντεο ποια λάθη κάνεις και δεν δημιουργέις έλξη.

Σε κάποια φάση της εξέλιξής μου σαν player υπήρξα σε σχέση με πολλές εκπληκτικές γυναίκες ταυτόχρονα. Το joggling που έκανα με SMS, τηλέφωνα και συναντήσεις για να μπορώ να συντηρήσω την κατάσταση μου πήρε πολύ ενέργεια από τα άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής μου, τα οποία έμειναν πίσω με αρκετές συνέπειες.

 Η διαχείριση μιας τέτοιας σχέσης μπορεί να γίνει άνετα μια καθημερινή εργασία ημιαπασχόλησης.   – Κάθε γυναίκα χρειάζεται την προσοχή σου και κάθε σχέση θέλει μια συντήρηση.

Αργότερα κατέληξα προσωπικά πως είναι καλύτερο από άποψη απόδοσης και μόνο,  να απολαμβάνεις ότι έχει να προσφέρει μια γυναίκα και να δώσεις και εσύ ότι έχεις, μέχρι να έρθει η επιθυμία να πας στο επόμενο σταθμό.

Μπορεί να γίνει μια μέρα, μπορεί δύο ώρες, μπορεί 20 χρόνια. Αλλά αν έρθει να φύγεις κύριος. Και αν στο δρόμο βρεις κάποια που δεν θες να αφήσεις, ίσως επειδή προσφέρει καλό κρεβάτι, την κρατάς στη ζωή σου παράλληλα, με την σύμφωνη γνώμη της ότι η σχέση σας περιορίζεται στο κομμάτι που σου αρέσει ενώ  εξερευνάς τις επιλογές σου με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .