Άγγιγμα: Σημεία του Σώματος που Τρελαίνεται να την Αγγίζεις

Το θέμα δεν είναι απλά να την αγγίζεις. Πρέπει να την αγγίζεις εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Μάθε περισσότερα για τα σημεία αυτά του σώματος.

Που Θέλει Μια Γυναίκα Να Την Αγγίζεις

Όταν αγγίζεις μια γυναίκα με την οποία φλερτάρεις, δημιουργείται σταδιακά άνεση και εκείνη αρχίζει να αισθάνεται ασφάλεια, ενώ παράλληλα ισχυροποιείται και η έλξη μεταξύ σας.

Το άγγιγμα μπορεί να έχει 4 μορφές.

#1. Το άγγιγμα που γίνεται “κατά τύχη” και είναι το συχνότερο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με μια γυναίκα. Μπορεί, για παράδειγμα, να την αγγίζεις, όταν πει κάτι αστείο ή για να δεις κάποιο κόσμημα που φοράει.

#2. Το προστατευτικό άγγιγμα συμβαίνει όταν την οδηγείς, για παράδειγμα πιάνεις το χέρι της μέσα στο πλήθος ή την αγκαλιάζεις αν περπατάτε κάπου έξω.

#3. Το ρομαντικό άγγιγμα ξεκινά όταν η άνεση έχει πλέον φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα και υπάρχει ανοικτό ενδιαφέρον. Όταν την αγγίζεις ρομαντικά τα συναισθήματα φθάνουν σε ένα υψηλό σημείο και ετοιμάζεστε σταδιακά για το επόμενο βήμα.

#4. Το ερωτικό άγγιγμα γίνεται σε μέρη όπου είστε οι δύο σας και τα πράγματα είναι απόλυτα ξεκάθαρα. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον και ότι θα κάνετε ή έχετε κάνει σεξ.

Το σημαντικότερο είναι το κατά τύχη άγγιγμα, καθώς αυτό είναι που θα δημιουργήσει κλίμα οικειότητας και θα σου ανοίξει τον δρόμο, για να πάψεις να είσαι ένας άγνωστος και να γίνεις ο εραστής της.

Εκτός από τις βασικές αρχές του αγγίγματος, θα πρέπει να έχεις κάποιες ακόμη θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με το φλερτ, για να είσαι αποτελεσματικός.

Μάθε ποιες είναι αυτές στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Ποια είναι όμως τα σημεία του σώματος της που τρελαίνεται να την αγγίζεις;

#1. Κεφάλι Και Μαλλιάχαλάρωση

Όταν αγγίζεις τα μαλλιά μιας γυναίκας, είτε τα τοποθετείς πατρικά πίσω από τα αυτιά της, είτε χαϊδεύεις απαλά το κεφάλι της, της δημιουργείς έντονα συναισθήματα.

Το κεφάλι είναι μια περιοχή που πολλοί δεν ασχολούνται, όμως είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της διέγερσης.

Κάνε αργές και προσεκτικές κινήσεις, για να αποφύγεις να μπλεχτούν τα μαλλιά και να την πονέσεις και βεβαιώσου ότι με τα δάχτυλα σου αγγίζεις το κεφάλι της απαλά.

#2. Αυτιά Και Λαιμός

αυτί λαιμός

Τα αυτιά και οι λοβοί είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σημεία, που αν αγγίζεις απαλά, θα διεγείρουν την γυναίκα.

Ακόμη οι μύες που ενώνουν τον λαιμό με το στήθος είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, γι’ αυτό και μια γυναίκα τρελαίνεται ακόμη και με την ιδέα ότι θα την αγγίξεις εκεί.

#3. Πλάτη Και Ώμοιώμοι

Όταν την αγκαλιάζεις γύρω από την πλάτη θα αισθανθεί προστασία που είναι ένα αίσθημα που την ικανοποιεί ενστικτωδώς.

Όταν αγγίζεις απλά την πλάτη ή τους ώμους την χαλαρώνεις, την ηρεμείς, αλλά και την διεγείρεις.

#4. Χέρια Και Καρποίχέρια

Όταν αγγίζεις τα χέρια μιας γυναίκας, μπορεί να δημιουργηθεί άμεση σύνδεση, ιδιαίτερα στην αρχή μιας αλληλεπίδρασης.

Σε μια σχέση όμως το άγγιγμα των χεριών είναι εξίσου σημαντικό. Όταν αγγίζεις την παλάμη της και της κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ, αισθάνεται ευχαρίστηση και βιώνει έντονα συναισθήματα.

#5. Χείληχείλη

Τα χείλη είναι ακόμη μια περιοχή που θα την τρελάνει, όταν την αγγίξεις, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα.

Δοκίμασε να αγγίξεις το πάνω μέρος και θα διαπιστώσεις τι νιώθει η γυναίκα, από τις αντιδράσεις της.

Μην ξεχνάς ότι το φιλί στα χείλη συμβάλλει στην έκκριση της ντοπαμίνης, που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και κάνει την γυναίκα, αλλά και εσένα, να βιώσετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Ακόμη, η έκκριση της οξυτοκίνης, δημιουργεί ένα αίσθημα ζεστασιάς που η γυναίκα θα λατρέψει.

Τα χείλη είναι ένα από τα σημεία που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες.

Στο παρακάτω video ο Θέμης αναφέρεται στο ντύσιμο που μπορεί να κάνει έναν άνδρα πιο σέξι. Από το κουστούμι μέχρι τα παπούτσια η σημασία πάντα είναι στις λεπτομέρειες και αυτές τις λεπτομέρειες στο συνολικό σου ντύσιμο σου θα κάνουν την διαφορά ώστε να μη περνάς απαρατήρητος.

#6. Εσωτερικό Tων Μηρώνάγγιγμα

Το εσωτερικό μέρος των μηρών είναι μια περιοχή που θα βρεθείς να αγγίζεις με σεξουαλικό τρόπο, όταν πλέον τα πράγματα θα έχουν δρομολογηθεί.

Αγγίζοντας της κοντά στα πιο ευαίσθητα σημεία της, της δημιουργείς “ταλαιπωρία” που την κάνει να σε θέλει ακόμη περισσότερο.

Μια γυναίκα που αισθάνεται έλξη για εσένα, θα περιμένει και θα επιθυμεί να την αγγίξεις σε αυτή την περιοχή, όταν είστε σε ιδιωτικές στιγμές.

#7. Μασάζ Στα Πόδιαάγγιγμα

Τα πόδια είναι μια ερωτογενής ζώνη. Το μασάζ των ποδιών είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

Στα πόδια βρίσκονται πολλές νευρικές απολήξεις που όταν αγγίζεις, θα την κάνουν να αισθανθεί διέγερση.

Ένα μασάζ στα πόδια είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ και είναι παράλληλα ένα είδος προκαταρκτικών που θα αυξήσει την διέγερση πριν το σεξ.

#8. Άλλα Σημεία

άγγιγμα

Τέλος , αν θέλεις να την τρελάνεις με το άγγιγμα σου, θα πρέπει να έχεις την θέληση να εξερευνήσεις το σώμα της.

Θα εκπλαγείς από τα σημεία στα οποία μια γυναίκα μπορεί να είναι δεκτική στο άγγιγμα.

Άλλωστε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και κάτι που αρέσει σε μια, δεν είναι σίγουρο ότι θα αρέσει σε κάποια άλλη.

Το άγγιγμα έχει ευεργετικές ιδιότητες για αυτήν που το δέχεται καθώς και η οικειότητα που αυτό συνεπάγεται. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να μας αγγίζουν.

Άγγιξέ την με πρόθεση και θα τη δεις να αλλάζει διάθεση αμέσως. Το ερωτικό άγγιγμα θα απογειώσει τα ερωτικά σου αποτελέσματα!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ δεν χρειάζεται μόνο άγγιγμα. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να μάθεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.