Σε Τροχιά Ανάπτυξης: Τι Κάνεις Όταν Θέλεις Σταθερά Αποτελέσματα με τις Γυναίκες

Οδηγός Για Σταθερά Αποτελέσματα Με Τις Γυναίκες

Σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεσαι με τις γυναίκες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιστεύεις πως χρειάζεσαι βελτίωση.

Το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι είναι, όπως ήδη γνωρίζεις, το άγχος προσέγγισης. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα θέματα που εμφανίζονται συχνά.

Ίσως πιστεύεις πως δεν ξέρεις τι να πεις, πώς να ζητήσεις τηλέφωνο, να δείξεις μεγαλύτερη επιθετικότητα ή μπορεί να πιστεύεις πως παρόλο που προσεγγίζεις γυναίκες και όλα πηγαίνουν καλά, όταν ζητάς να ανταλλάξετε τηλέφωνο, τα πράγματα στραβώνουν.

Δες εδώ  ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως θα εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

Άλλες περιπτώσεις είναι να ανταλλάζεις τηλέφωνο και μετά οι γυναίκες να εξαφανίζονται χωρίς καμία λογική αιτία.

φλερτ με τις γυναίκες

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση, θέλω να αναφέρω κάποιες αλήθειες.

Πρώτον, σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεσαι θα υπάρχει πάντα ο προβληματισμός πως κάτι μπορεί να κάνεις λάθος ή να χρειάζεται αλλαγή.

Δεύτερον, θα υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης  και όσο περισσότερο θα βελτιώνεσαι τόσο περισσότερο τελειομανής και απαιτητικός θα γίνεσαι.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αλλαγή Για Σταθερά Αποτελέσματα Με Τις Γυναίκες

Υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο φαινόμενο στην ανθρώπινη συμπεριφορά που δεν ταιριάζει μόνο με την εξέλιξη στις γυναίκες αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο τομέα.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο αναφέρει πως:

Όσο επαναλαμβάνεις μια συμπεριφορά τόσο περισσότερο την συνηθίζεις.

Με μια πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται προφανές όμως κρύβει κάποιες σημαντικές συνέπειες.

Παρόλο που το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει αναλυθεί κυρίως από την Επιστήμη της Άθλησης και της Γυμναστικής, προσφέρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την καθημερινότητα μας.

Η ουσία του παραπάνω φαινομένου κρύβεται στο γεγονός πως:

Όσο περισσότερο επαναλαμβάνεις κάτι, τόσο λιγότερη επίδραση έχει πάνω σου.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που έκανες πριν ένα 2μηνο δεν θα έχει την ίδια επίδραση στο σώμα σου που είχε όταν το ξεκινούσες για πρώτη φορά.

Ο τρόπος που προσέγγιζες και φλέρταρες γυναίκες πριν 2 μήνες δεν θα έχει την ίδια επίδραση που είχε όταν προσέγγιζες για πρώτη φορά.

πετυχημένο φλερτ με τις γυναίκες που σου αρέσουν

Αυτή η διαδικασία βέβαια έχει κάποια λογική βάση.

Με την συνεχή έκθεση και ανάπτυξη όχι μόνο λύνονται προβλήματα αλλά δημιουργούνται και νέα.

Παρόλο που πριν από λίγους μήνες το κύριο πρόβλημα σου ήταν το άγχος προσέγγισης, τώρα που το ξεπέρασες έχεις πολύ απλά μεταβεί σε ένα νέο επίπεδο απαιτήσεων από τον εαυτό σου.

Και το νέο αυτό επίπεδο απαιτεί διαφορετικές ικανότητες από αυτές που απαιτούνταν για να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης.

Με απλά λόγια, το παραπάνω φαινόμενο δεν είναι η ανακάλυψη της Θεωρίας της Σχετικότητας αλλά αναφέρει μια μεγάλη αλήθεια:

Οι ίδιες προσπάθειες και συμπεριφορές δημιουργούν τα ίδια αποτελέσματα.

Αν λοιπόν οι απαιτήσεις σου είναι υψηλές και θέλεις περισσότερες ή ποιοτικότερες γυναίκες θα πρέπει να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές και να αυξήσεις τις προσπάθειες σου.

Η ποσότητα της προσπάθειας που απαιτείται για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο είναι μεγαλύτερη από την προσπάθεια που καταβάλεις ήδη.

Και το ίδιο ισχύει με τις γυναίκες.

Όλα Έχουν Κάποια Βάση – Ακόμα Και Με Τις Γυναίκες

φλερτ

Αν θέλεις να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης θα χρειαστεί να προσεγγίσεις γυναίκες. Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος θα χρειαστεί να προσεγγίσεις περισσότερες γυναίκες.

Στην αρχή, το να προσεγγίζεις 10-20 γυναίκες την εβδομάδα είναι μια βάση. Αν όμως θέλεις να περάσεις στα επόμενα επίπεδα, θα χρειαστεί να προσεγγίσεις 10-20 γυναίκες την ημέρα.

Αν θέλεις να έχεις απλά μια αξιοπρεπή σιλουέτα, 2-3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο πιθανόν να αρκεί. Αν όμως θέλεις να έχεις ένα γυμνασμένο σώμα θα χρειαστούν 4-5 φορές την εβδομάδα γυμναστικής.

Αν θέλεις να περάσεις σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, τότε θα πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και την διατροφή, ότι και αν σημαίνει αυτό σε βαθμό αυστηρότητας γευμάτων.

Όμως, αυτό που δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε είναι πως με την ανάπτυξη σε οποιοδήποτε τομέα, τα προβλήματα δεν λύνονται αλλά αυξάνονται.

Εκεί που η προσέγγιση 5 γυναικών σε μια βραδιά ήταν το Άγιο Δισκοπότηρο, σιγά – σιγά θα αρχίσεις να παρατηρείς πως αυτό δεν είναι αρκετό για να έχεις τα αποτελέσματα που φαντάστηκες εξαρχής.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι αν τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Αυτό που πρέπει να εξετάζεις διαρκώς είναι η διαδικασία που ακολουθείς και αν αυτή αρκεί για να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Μυστικό Ανάπτυξης Για σταθερά Αποτελέσματα Με Τις Γυναίκες : Δεν Χρειάζονται Τεράστιες Νίκες

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την πειθαρχία που χρειάζεται για να τους πετύχεις.

Όταν έχεις μια έλλειψη οι προσδοκίες σου τρέχουν σαν τρελές. Και μέχρι κάποιο σημείο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι προσδοκίες σου αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Η κάθε επιτυχία έχει επίπεδα και το κάθε επίπεδο απαιτεί και διαφορετικό είδος ικανοτήτων.

Αν δεν έχεις προσεγγίσει ποτέ στην ζωή σου γυναίκες και έχεις την προσδοκία πως από τις πρώτες κιόλας προσεγγίσεις θα έχεις εξωπραγματικές επιδόσεις, χαλάρωσε λίγο τα λουριά.

Οποιαδήποτε διαδικασία απαιτεί συγκεκριμένα βήματα και το κάθε βήμα απαιτεί με την σειρά του συγκεκριμένες κινήσεις.

Το ότι προσέγγισες είναι η καλύτερη αρχή. Μπορεί όμως να προσεγγίζεις και να μην μπορείς να κρατήσεις την συζήτηση παραπάνω από 5 λεπτά. Οπότε το μυαλό σου έχει αρχίσει και εστιάζει σε κάτι διαφορετικό από το άγχος προσέγγισης.

Και ενώ εξελίσσεσαι, γιατί για εξέλιξη πρόκειται, βλέπεις πως απαιτούνται και άλλες ικανότητες.

Όμως μην σε τρομάξουν οι απαιτήσεις.

Η αύξηση των απαιτήσεων με τις γυναίκες σημαίνει πως κάνεις βήματα ανάπτυξης. Σημαίνει πως ξεπέρασες κάποια προβλήματα και τώρα έχουν δημιουργηθεί νέα, πιο απαιτητικά.

Είναι πιθανό η έλλειψη γυναικών να σου προκαλεί σκέψεις υπερβολής. Οι σκέψεις αυτές σε πιέζουν στο να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα και πολλές φορές να δείξεις κάτι που δεν σου ταιριάζει.

Όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως:

Για να έχεις μεγάλες απολαβές χρειάζεται να αποφύγεις μικρές ήττες.

Σε πολλές περιπτώσεις, η εξέλιξη και ανάπτυξη δεν έχουν να κάνουν τόσο με το να κάνεις τα πάντα σωστά αλλά το να κάνεις λιγότερα πράγματα λάθος.

Η Ανάπτυξη Με Τις Γυναίκες, Όπως Και Με Οποιοδήποτε Άλλο Τομέα, Έχει Να Κάνει Με Κάποια Θεμελιώδη Συστατικά

ανάπτυξη με τις γυναίκες

#1. Να έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο.

#2. Να εφαρμόζεις το συγκεκριμένο πλάνο συχνά και όχι όποτε αισθάνεσαι έτοιμος ή βολικά.

#3. Το πλάνο να στηρίζεται στα σωστά θεμέλια. Προσέγγιση πολλών γυναικών, σωστή γλώσσα σώματος, καλή τονικότητα, να εκφράζεις τις προθέσεις σου, να επικοινωνείς συναισθήματα καθώς μιλάς.

#4. Όσο τα βασικά χαρακτηριστικά του πλάνου γίνονται αυτόματα, θα μπορέσεις να το εξελίξεις και να μεταβείς στα επόμενα επίπεδα.

Οπότε, μην βιάζεσαι. Ένα βήμα την φορά.

Δεν Χρειάζεσαι Γρήγορα Αποτελέσματα, Αλλά Ποιοτική Και Εντατική Προσπάθεια

προσπάθησε με τις γυναίκες

Πολλές φορές κάνουμε ένα τραγικό λάθος όταν πέφτουμε στην παγίδα των γρήγορων αποτελεσμάτων.

Συγκεντρωνόμαστε στο να γίνουμε καλύτεροι με αποτέλεσμα αυτός ο τρόπος σκέψης να μας σπρώχνει να κάνουμε περισσότερα λάθη.

Πρώτος στόχος σου είναι να εφαρμόζεις ένα βασικό πλάνο με σωστά θεμέλια και ταυτόχρονα να μειώνεις σταδιακά τα λάθη.

Σε μια διαδικασία ανάπτυξης υπάρχουν δύο μονοπάτια βελτίωσης:

Το πρώτο είναι να συγκεντρωθείς στο να κάνεις καλύτερη την προσπάθεια σου.

Το δεύτερο είναι να συγκεντρωθείς στο να αποφύγεις να κάνεις βασικά λάθη.

Να θυμάσαι, πως αυτό που πρέπει να κρατάς από την κάθε προσπάθεια είναι το τι έκανες καλά και τι μπορείς να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο.

Αν για παράδειγμα θέλεις περισσότερες γυναίκες στην ζωή σου, θα χρειαστεί να ξεκινήσεις από την αξιολόγηση των βασικών.

#1. Αύξησε τον αριθμό των γυναικών που φλερτάρεις.

#2. Αναβάθμισε το στυλ και την εξωτερική σου εμφάνιση.

#3. Σταμάτα απλά να μιλάς με γυναίκες και δείξε στην γυναίκα που μιλάς πως σου αρέσει και θέλεις να την ξαναδείς.

#4. Αν ανταλλάζεις τηλέφωνα με γυναίκες αλλά δεν βγαίνεις τον αριθμό των ραντεβού που θα ήθελες, άλλαξε τον τρόπο που εκφράζεις τις προθέσεις σου και κυρίως προσέγγισε περισσότερες γυναίκες.

Όταν ένα αθλητής θέλει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης αυξάνει ΚΑΙ την ποσότητα ΚΑΙ την ποιότητα της προπόνησης του.

Χτίσε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης. Δες το παρακάτω βίντεο.

Αν θέλεις να μπεις σε ρυθμό ανάπτυξης με τις γυναίκες θα χρειαστεί να αξιολογήσεις πρώτα τα βασικά επικοινωνιακά θεμέλια που ήδη έχεις.

Δεν γίνεται να θέλεις να ανταλλάξεις περισσότερα τηλέφωνα και να κουνάς νευρικά τα χέρια σου ή να ιδρώνεις όταν ζητά τηλέφωνο.

Ο ρυθμός ανάπτυξης έρχεται όταν μειώνεις τα σημαντικά λάθη και αυξάνεις τον αριθμό από τις μικρές επιτυχίες.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.