Σε Βλέπει Ερωτικά! Τα πιο Συνηθισμένα Σημάδια

Θα ήθελες να γνωρίζεις αν σε βλέπει ερωτικά η γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω τα πιο βασικά και συνηθισμένα σημάδια.

Όταν μία γυναίκα σε βλέπει ερωτικά, τα σημάδια δε θα είναι πάντα τόσο άμεσα, σαφή και ευδιάκριτα. Η γυναίκα έχει σοβαρούς λόγους να δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, να προσποιηθεί ενδιαφέρον ή να προβάλει αντίσταση κατά την κλιμάκωση. Αυτή η συμπεριφορά θα προβληματίσει πολλούς άνδρες.

Γιατί όμως η γυναίκα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο;

  • Θέλει να τεστάρει την αυτοπεποίθησή σου, για να δει πώς θα αντιδράσεις αν δεν ανταποκρίνεται αμέσως όπως θα ήθελες ή θα έπρεπε.
  • Θα προσποιηθεί ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, για να δει αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ή απλά προσπαθείς να θρέψεις τη ματαιοδοξία σου.
  • Μερικές φορές θα δείξει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για έναν άνδρα, για να τραβήξει την προσοχή του και μετά θα τον απορρίψει, δείχνοντας και ενοχλημένη που ο συγκεκριμένος άνδρας υπέθεσε πως η ίδια ενδιαφερόταν για αυτόν.
  • Θα φοβηθεί να το κάνει προφανές, για να μη νιώσει απόρριψη αν πιστέψει ότι δεν είσαι έτοιμος να δεις τα σημάδια της για να κλιμακώσεις και να μη νιώσει ότι δεν είναι σεξουαλικά επιθυμητή.

Υπάρχουν κάποια σημάδια λοιπόν, που η γυναίκα δείχνει όταν σε βλέπει ερωτικά. Ωστόσο, το να τα δεις δεν είναι αρκετό. Επίσης, το ότι δεν βλέπεις αυτά τα σημάδια, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται.

Σημάδι #1. Γελάει Εύκολα με τα Αστεία σου
Θα ήθελες να γνωρίζεις αν σε βλέπει ερωτικά η γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω τα πιο βασικά και συνηθισμένα σημάδια.

Είναι από τα πιο έντονα σημάδια που μπορεί να δείξει μία γυναίκα στην αρχή της γνωριμίας. Γελά σχεδόν πριν ολοκληρώσεις μία αστεία ατάκα. Είναι συνεχώς χαμογελαστή και θετική μαζί σου, ακόμα και όταν διαφωνεί με αυτά που λες, σου μιλάει όταν βλέπει ότι υπάρχει αμήχανη σιωπή ή σιωπή από μεριάς σου.

Όλη αυτή η προσπάθεια από μεριάς της γίνεται για να σε ενθαρρύνει να κλιμακώσεις τη γνωριμία. Μην αμελήσεις την ευκαιρία. Συνήθως αυτό φανερώνει και έντονο ενδιαφέρον από μεριάς της.

Επίσης ένα σημάδι ότι σε βλέπει ερωτικά, είναι να επικοινωνήσει πρώτη στο τηλέφωνο. Με μήνυμα ή κλήση, ή να σε καλέσει ενώ εσύ έστειλες μήνυμα, καθώς και η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται στην όλη επικοινωνία.

Σημάδι #2: Βγαίνει Εύκολα Ραντεβού Μαζί σου
Θα ήθελες να γνωρίζεις αν σε βλέπει ερωτικά η γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω τα πιο βασικά και συνηθισμένα σημάδια.

Όταν φτάνει ένας άνδρας στο σημείο να προσπαθεί να πείσει μία γυναίκα να βγει ραντεβού μαζί της ή να κάνει σχέση μαζί της, η γνωριμία έχει ήδη μπει σε λάθος τροχιά.

Όταν μία γυναίκα σε βλέπει ερωτικά και έχει έντονο ενδιαφέρον, θα δώσει σχετικά εύκολα και πρόθυμα το νούμερο της (τις περισσότερες φορές) και θα επικοινωνήσει εύκολα μαζί σου.

Φυσικά και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ανταποκριθεί ή να μη δώσει εύκολα το κινητό της ή και να μη βγείτε, ενώ σε βλέπει ερωτικά, επειδή μπορεί να μην ενδιαφέρεται τόσο ή να μην είναι ελεύθερη.

Ωστόσο, το να δώσει εύκολα το νούμερο του κινητού της και να βγει ραντεβού μαζί σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, είναι σημάδι ότι σε βλέπει ερωτικά. Θα δεις προθυμία και για τη μέρα, για την ώρα, για το μέρος όταν κανονίζετε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, είναι να κλιμακώσεις την επικοινωνία και τη σωματική επαφή.

Σημάδι #3: Το Άγγιγμα Είναι Μέρος της Επικοινωνίας σας
Θα ήθελες να γνωρίζεις αν σε βλέπει ερωτικά η γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω τα πιο βασικά και συνηθισμένα σημάδια.

Το άγγιγμα είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και σίγουρος τρόπος να καταλάβεις πόσο ενδιαφέρεται για σένα μία κοπέλα που σου αρέσει. Προσπάθησε να παρατηρήσεις τα παρακάτω:

  1. Σε αγγίζει όταν σου μιλάει ή χωρίς να σου μιλάει. Όταν μία γυναίκα ψάχνει αφορμή για να σε αγγίζει όταν σου μιλάει ή σε αγγίζει χωρίς να σου μιλάει και χωρίς αφορμή, αυτό μαρτυρά ερωτικό ενδιαφέρον.
  2. Νιώθει άνετα να την αγγίζεις, να την αγκαλιάζεις, να της κρατάς το χέρι. Αν μία γυναίκα δε νιώσει άνετα να της πιάνεις το χέρι, σίγουρα δε θα νιώσει άνετα να την φιλήσεις.
  3. Νιώθει άνετα όταν εισέρχεσαι στον προσωπικό της χώρο. Πλησιάζεις πολύ το στόμα της με το δικό σου, κολλάς πάνω της ενώ της μιλάς, ψυθιρίζεις στο αυτί της και νιώθεις μία προθυμία από τον τρόπο που ανταποκρίνεται το σώμα της στο άγγιγμα σου.

Παρατηρείς κάτι στα σημάδια που προανέφερα; Η γυναίκα δε θα σου πει εύκολα “έλα σπίτι μου να κάνουμε σεξ”. Δε θα σου ζητήσει το κινητό σου εύκολα.

Η γυναίκα, γενικώς, δε θα πάρει εύκολα  κάποια πρωτοβουλία και σίγουρα δε θα πάρει τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό το αφήνει σε εσένα. Με τη συμπεριφορά της όμως θα σε ενθαρρύνει να τις πάρεις εσύ, εφόσον σε βλέπει ερωτικά.

Το 90% του σεξ που γίνεται καθημερινά στον πλανήτη, ξεκινά με πρωτοβουλία του άντρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε κάτι παραπάνω από 7 δις άνθρωποι πάνω στον πλανήτη Γη. Αν ο άνδρας δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες για την κλιμάκωση της γνωριμίας, θα ήμασταν το πολύ 700 εκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη.

Τι Πρέπει να Κάνω;
Θα ήθελες να γνωρίζεις αν σε βλέπει ερωτικά η γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω τα πιο βασικά και συνηθισμένα σημάδια.

 

Εντέλει, βλέπεις πως ακόμα και αν η γυναίκα σου δείξει τα σημάδια ότι σε βλέπει ερωτικά, αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν είναι αρκετό που την έκανες να αισθανθεί άνετα μαζί σου και να νιώσει έλξη για εσένα. Πρέπει και εσύ με την σειρά σου να προχωρήσεις την επικοινωνία στα επόμενα επίπεδα.

Η έλξη έχει ημερομηνία λήξης.

Όσο και αν ενδιαφερθεί για εσένα μία κοπέλα είναι απαραίτητο να εκφράσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Είναι φυσιολογικό να σε αγχώνει αυτή η διαδικασία της κλιμάκωσης. Φοβάσαι την απόρριψη και δε θέλεις να χαλάσεις το ήδη καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Ήρθε η ώρα όμως να ξεπεράσεις αυτό το φόβο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να δεις δραματικά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ, κλείσε τώρα ένα δωρεάν ραντεβού μαζί μου.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Καλή συνέχεια

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.