Friendzone: Σε βλέπω φιλικά – Μέρος 1ο

σε βλέπω φιλικά

Friendzone : Όταν Σου Λέει ”Σε Βλεπω Φιλικά”

To friendzone είναι μια κατάσταση στην οποία κανένας άντρας δε θα σου πει ποτέ ότι περνάει καλά. Σου αρέσει μια γυναίκα, για διάφορους λόγους δεν έχεις κάνει σαφείς τις προθέσεις σου, στο τέλος θα σου πει ότι σε βλέπει φιλικά. Ή σαν αδερφό. Εξίσου σκληρό.

Σήμερα θα διαβάσεις και θα μάθεις πώς να την αποφύγεις τη μαύρη τρύπα του friendzone και πώς να δημιουργήσεις την απαιτούμενη έλξη ώστε να μη σε ξαναδούνε φιλικά.

Δες το βίντεο του Θέμη και μάθε πως να χτίσεις ερωτική οικειότητα χωρίς να σε δει φιλικά.

Είναι κοινό πρόβλημα εκατομμυρίων αντρών, είναι οτι ακούνε συχνά τη φράση “Σε βλέπω φιλικά” από τις γυναίκες που κυνηγάνε. Δεν ξέρουν πώς να προσεγγίσουν την γυναίκα που τους ενδιαφέρει.

Α) Φοβούνται να εκδηλώσουν ερωτικό ενδιαφέρον, φοβούμενοι την απόρριψη κατά κύριο λόγο. Εντέλει, περνάνε οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες και η κοπέλα πια αν προσεγγιστεί ερωτικά, θα απαντήσει “Σε βλέπω φιλικά”. Γιατί δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να προκύψει κάτι ερωτικό, από την όλη συμπεριφορά.

friendzone no more

Β) Γιατί πολλοί σκέφτονται “ας γίνουμε πρώτα φίλοι και σιγά σιγά….” Τι σημαίνει σιγά σιγά, όμως;  Να την έχεις στο κρεβάτι σου, μέρα – νύχτα δεν είναι το ζητούμενο; Να κάνετε σεξ. Όχι να την έχεις φίλη σου.

Το Παιχνίδι του φλερτ όπως και η γυναικεία ψυχολογία έχουν πλέον αναλυθεί εις βάθος.

Ένα μοντέλο προσέγγισης γυναικών που είναι ευρέως διαδεδομένο, αποτελείται από τα εξής 3 απλά βήματα:

Τα 3 Βήματα Για Να Μην Μπεις Στο Friendzone

1. Κοινωνική άνεση και έλξη. Η κοπέλα πρέπει να νιώσει άνετα όταν σου μιλάει, αλλά από εκεί και πέρα το φλερτ πρέπει να ξεκινήσει για να αρχίζει να νιώθει έλξη.

2. Άνεση – οικειότητα – εμπιστοσύνη. Σε αυτό το βήμα, ο άντρας την κάνει να νιώσει διαφορετική από τις υπόλοιπες στα μάτια του, εφόσον η γυναίκα το έχει κερδίσει με τη συμπεριφορά της. Βρίσκουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους, νιώθουν οικειότητα και ανεβαίνει η εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

3. Αποπλάνηση. Η αποπλάνηση, εφόσον τα 2 προηγούμενα βήματα έχουν γίνει σωστά, έρχεται αβίαστα και είναι ΑΜΟΙΒΑΙΑ.

Και σκέφτονται μετά: “Είμαι τόσο καλός μαζί της, της κάνω τα χατήρια, την ακούω, την σκέφτομαι, την βγάζω έξω, την κερνάω και πάει να κάνει σεξ με αυτόν τον μαλάκα κι εμένα με βλέπει φιλικά… γιατί;” ΔΕΝ είναι μ@λάκας.

friendzone

Γιατί Μας Βάζουν Στο Friendzone Οι Γυναίκες;

απόρριψη

Γιατί η γυναίκα, ειδικά η όμορφη γυναίκα, έχει συνηθίσει αυτή τη συμπεριφορά από την πληθώρα αντρών. Και μια τέτοια συμπεριφορά από έναν άντρα, είναι ικανή να την κάνει να τον συμπαθήσει και ιδανική για να τον βαρεθεί και να μην τον δει ερωτικά ποτέ.

Οι περισσότεροι άντρες λοιπόν κάνουν το τραγικό λάθος, να παραλείψουν το πρώτο στάδιο της έλξης που είναι και το πιο σημαντικό και να μπούνε κατευθείαν στο δεύτερο στάδιο.

Αποτέλεσμα: Η γυναίκα βαριέται εύκολα, απαντάει απότομα, χάνει την ψυχραιμία της εύκολα στο χειρότερο σενάριο. Στο καλύτερο, μπαίνεις Friendzone. Και ελπίζεις ότι κάποια στιγμή που θα βρεις το κουράγιο να εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον, θα ανταποκριθεί. Λοιπόν, το έχεις δει εντελώς λάθος. Για αυτό και πιθανότατα τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο, είσαι μόνος.

Η γυναίκα μπορεί να νιώσει έλξη μέσα σε 5 λεπτά. ΝΑΙ!! Και σε 2 λεπτά. Είναι εφικτό. Η εμφάνιση παίζει ρόλο; Φυσικά και παίζει. Είναι όμως απαραίτητη; ΌΧΙ! Στο άρθρο περί βασικών ενστίκτων, αναλύθηκε περιληπτικά τι είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δει έναν άντρα ερωτικά, με βάση τη συμπεριφορά του και την προσωπικότητά του.

Σε άλλο άρθρο θα αναλυθεί περισσότερο το θέμα της έλξης – attraction, ανά τμήματα. Ας αναφέρω όμως ότι όταν κάποια μου λέει να γίνουμε φίλοι, ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ! Ναι, συμβαίνει ακόμα. Γιατί μου το λέει ενώ μετά καταλήγει στο κρεβάτι μου; Γιατί με δοκιμάζει! Δοκιμάζει την επιμονή μου, την αυτοπεποίθησή μου, τα όριά μου, τις αντιδράσεις μου.

Στόχος είναι μέσα από κάθε προσέγγιση να μαθαίνεις και κάτι!

Γιατί οι περισσότεροι άντρες λοιπόν πέφτουν στη Μαύρη Τρύπα του Friendzone (Ζώνη Φιλίας) και ακούνε συνέχεια από τις γυναίκες που γνωρίζουν τη φράση “σε βλέπω φιλικά”; Τι διαφορετικό κάνουν οι υπόλοιποι;

Μην Τα Παρατάς

Αν παρόλο που εκδηλώνεις γρήγορα ενδιαφέρον ακούσεις την ατάκα “σε βλέπω φιλικά”, πάντως, μην τα παρατήσεις. Σου δίνω μερικές έτοιμες ατάκες / απαντήσεις και συνέχισε ακάθεκτος, θεωρώντας ότι γουστάρει.

A) Τέλεια να είμαστε φίλοι, αλλά εγώ με τις φίλες μου κάνω σεξ.

B) Ωραία μπορούμε να είμαστε φίλοι, αλλά εγώ θα προσπαθώ να σε βάλω στο κρεβάτι μου

Γ) Αυτό έλειπε να με βλέπεις εχθρικά!!! Ωραία πότε θα πάμε να κάνουμε σεξ; Εεεε συγγνώμη πότε θα πάμε για ποτό ήθελα να πω

Δ) Άλλες φορές πάλι, αν το παιχνίδι παίζεται με μηνύματα / sms, της στέλνω την εξής φωτογραφία με πάντα θετικά αποτελέσματα

Γενικά, Κάνε Κάτι, Ανάλαβε Δράση, Βγες Από Το Friendzone

Η ατάκα αυτή καθ’αυτή, δεν έχει σημασία. Σίγουρα είναι δυνατό προτέρημα για άντρα να είναι ετοιμόλογος, η γυναίκα ανταποκρίνεται πολύ θετικά σε ετοιμόλογο άντρα. Από εκεί και πέρα, όμως, σημασία έχει ότι με τέτοιες απαντήσεις, ο άντρας δείχνει ότι δεν πτοείται, ότι δεν δέχεται το πλαίσιο στο οποίο η γυναίκα πάει να τον τοποθετήσει και ότι ή θα την ρίξει στο κρεβάτι του ή δε θα γίνει τίποτα.

δε σε βλεπει φιλικα

Ποτέ μη δεχτείς να γίνεις φίλος με γυναίκα που σου αρέσει πολύ. Σου ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο. Σου αξίζει να έχεις τη γυναίκα που θέλεις στο κρεβάτι σου. Πρέπει να την διεκδικήσεις σωστά όμως. Γιατί στη ζωή δεν παίρνει κάποιος αυτό που του αξίζει, αλλά αυτό που διεκδικεί με αξιώσεις. Ας κάνεις αυτό που πρέπει λοιπόν για να μη σου ξαναπεί γυναίκα “Σε βλέπω φιλικά”

Κλείνοντας θα σου πω έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Βρες το εδώ.

Kαλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.