Σεξ: Οδηγός για Γρήγορη Κλιμάκωση

Σεξ Οδηγός για Γρήγορη Κλιμάκωση

Προσπαθώντας να επιτύχεις γρήγορη κλιμάκωση και να φτάσεις στο σεξ με τη γυναίκα που σου αρέσει, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι θα εστιάσεις στα εξής:

#1. Να δημιουργήσεις οικειότητα και εμπιστοσύνη.

#2. Να δημιουργήσεις χημεία και σύνδεση.

Δε φαίνεται τόσο δύσκολο ίσως για πολλούς, καθώς ειδικά για τους άνδρες με λίγες επιλογές το δύσκολο είναι να κάνουν μία γυναίκα να ενδιαφερθεί. Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες τακτικές που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το τελικό αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορα.

Οικειότητα Και Εμπιστοσύνη Πριν Την Κλιμάκωση

κλιμάκωση και εμπιστοσυνη

 

Αν θέλεις να αποφύγεις την αντίσταση αλλά και να αποφύγεις να το μετανιώσει η γυναίκα την επόμενη μέρα, μετά το σεξ, πρέπει να δημιουργήσεις αρκετή εμπιστοσύνη και οικειότητα. Αυτό θα επιταχύνει τη σεξουαλική κλιμάκωση.

Α) Διαφορετικά μέρη στα ραντεβού.

Έχει ειπωθεί ξανά σε άρθρο μου αρκετά παλαιότερα. Είναι προτιμότερο αν το ραντεβού κρατήσει τέσσερις ώρες να μην είναι όλες στο ίδιο μπαρ / μαγαζί, αλλά σε δύο διαφορετικά. Με κάθε αλλαγή, η γυναίκα νιώθει περισσότερη εμπιστοσύνη. “Χμ, πήγα στο Χ μαγαζί μαζί του, είμαι ασφαλής δε με πείραξε. Πήγα και στο Ψ μαγαζί μαζί του, πάλι περάσαμε ωραία και νιώθω ασφαλής μαζί του. Ας τον εμπιστευτώ” Οπότε το ένα ραντεβού έχει ισχύ δύο ραντεβού ως προς το θέμα της εμπιστοσύνης που θα σου έχει.

Β) Μην αντιδράς καθόλου όταν αντιστέκεται στην κλιμάκωση.

Είναι στη φύση της γυναίκας να αντιστέκεται στη σεξουαλική κλιμάκωση. Μερικές φορές, η γυναίκα θα το θέλει πάρα πολύ όπως και εσύ. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να μη συναντήσεις αντίσταση κατά την κλιμάκωση, ή και να το κλιμακώσει η ίδια μαζί σου.

Όταν Αντιστέκεται Στην Κλιμάκωση

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

Όταν όμως αυτό δε συμβαίνει, η αντίδρασή σου πρέπει να είναι μηδενική. Αν δεν αντιδράσεις και μετά από λίγο απλά προσπαθήσεις να κλιμακώσεις πάλι, αυτό δημιουργεί στη γυναίκα εμπιστοσύνη και οικειότητα. Της επιτρέπεις να αισθανθεί ασφάλεια δίνοντάς σου περισσότερο χώρο. Επειδή θα σε εμπιστευτεί ότι αν αντισταθεί πάλι, εσύ θα είσαι κουλ και δε θα αντιδράσεις άσχημα ή απότομα.

Επίσης θα σε εμπιστευτεί ότι το γεγονός ότι αντιστέκεται δε θα σε αποθαρρύνει από το να κλιμακώσεις ξανά. Γιατί, ας μην ξεχνάμε, ότι και η γυναίκα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.
Απλά είναι άλλα τα επίπεδα εμπιστοσύνης και οικειότητας που έχει ανάγκη τις περισσότερες φορές να νιώσει μαζί σου για να φτάσει στο σημείο αυτό.

Μην αντιδρώντας λοιπόν όταν αντιστέκεται και προσπαθώντας ξανά μετά να κλιμακώσεις, της δίνεις το δικαίωμα να χαλαρώσει μαζί σου και να σου επιτρέψει να δοκιμάσεις να κλιμακώσεις ξανά, κάθε φορά όντας πιο θετική. Με σωστή χρήση αυτής της τεχνικής, μπορείς να ελαττώσεις δραματικά τον απαιτούμενο χρόνο για να φτάσεις στο κρεβάτι με μία όμορφη γυναίκα.

Δημιούργησε Χημεία Για Την Κλιμάκωση

χημεια και κλιμάκωση

Α) Μη φοβάσαι να διαφωνήσεις μαζί της.

Όντως το να συμφωνείτε δημιουργεί χημεία και ότι έχετε πολλά κοινά / πολλές στιγμές να μοιραστείτε. Ωστόσο μη φανεί ότι “παλεύεις” να συμφωνήσεις μαζί της για να εκβιάσεις τη χημεία και τη σύνδεση μεταξύ σας. Θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

disagree

Β) Μίλησε για τον εαυτό σου.

Άσε την ίδια να βρει ομοιότητες μεταξύ σας και κοινά χόμπι. Άρχισε να μιλάς για πράγματα / χόμπι / ασχολίες που απολαμβάνεις και σε ενθουσιάζουν. Άσε την μόνη της να ανακαλύψει τη χημεία μεταξύ σας. Μην ψάχνεις εσύ συνέχεια.

Γ) Μη φοβάσαι να δείξεις – την κατάλληλη στιγμή πάντα – ότι έχεις και ευαισθησίες, δεν είσαι μόνο το σκληρό απόλυτο αρσενικό. Και ότι θες να κλιμακώσεις.

Ότι είσαι τρωτός, ότι έχεις ευαισθησίες και αδυναμίες. Αρκεί φυσικά να είναι φυσιολογικές. Είναι φυσιολογικό για παράδειγμα να έχεις αδυναμία στον αδελφό σου. Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι μήπως κάποιος πειράξει τον καλύτερό σου φίλο και να τον προστατεύσεις.

Κλείνοντας, προσέγγισε με αυτοπεποίθηση και δεν θα χάσεις. Είναι από τα πιο ελκυστικά ενός άντρα στα μάτια μιας γυναίκας. Για να κλιμακώσεις εννοείται ότι πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου. Συνεπώς οπλίσου με θάρρος και τόλμα να βγεις και να προσεγγίσεις δυναμικά τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Η ζωή κρατάει υπερβολικά λίγο για να την περνάς με γυναίκες που δε σου αρέσουν. Αν βαρέθηκες να έχεις δεύτερες και τρίτες επιλογές – ή και καθόλου – ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί μας. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.