Σεξουαλική ένταση. Τι είναι και πως την δημιουργείς

Για να πετύχεις να αποπλανήσεις την γυναίκα στην οποία μιλάς θέλεις να την κάνεις να καταλάβει ότι είσαι εκεί με έναν σκοπό.
Να κάνεις σεξ μαζί της! Τι την κάνει να είναι δεκτική στην ανδρική παρουσία; Τι σε ξεχωρίζει από τους “φίλους” της;
Ένα από τα σημεία που θα την κάνουν να χάσει το ενδιαφέρον της για εσένα είναι να μην ξέρεις πώς να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις σεξουαλική ένταση. Είχα γράψει για ότι σε θέλει όσο καλύπτεις τις συναισθηματικές της ανάγκες. Η βασικότερη από όλες είναι το σεξ. Χρειάζεται σεξ  και πολλές φορές η συχνότητα και η ποιότητα του σεξ που της δίνεις, θα καθορίσει και την σχέση. Αν δεν είσαι σεξουαλικός άνδρας τότε της είσαι άχρηστος  (εκτός και αν γίνεις ο οδηγός της ή της φτιάχνεις τα μαλλιά).

Κάτι που έχει παρεξηγηθεί αρκετά : Δεν μεταδίδεις σεξουαλική ένταση με το να μιλάς για σεξ και να φέρεσαι σαν να βγήκες μόλις από την φυλακή ή γύρισες από την θάλασσα !

Θα της μεταδώσεις όμως σεξουαλική ένταση όταν εκπέμπεις την ερωτική σου φύση, κυριαρχικότητα και έχεις τον έλεγχο των όσων συμβαίνουν (που επικοινωνεί ότι δεν είσαι απελπισμένος). Βασικά χαρακτηριστικά του άλφα αρσενικού όπως καταλαβαίνεις!
Η σεξουαλική ένταση μεταξύ των 2 σας θα την κάνει να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Θα την ερεθίσει και υποσυνείδητα θα νιώσει έντονη επιθυμία να βρεθεί μαζί σου. (Εκείνη την στιγμή είναι που θα πρέπει να επωφεληθείς από αυτό και να την πάρεις από το μαγαζί).

Αλλά να θυμάσαι ότι συνειδητά πρέπει να δικαιολογήσει στον εαυτό της αυτήν της την επιθυμία.
Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται μια μη σεξουαλική δικαιολογία για να μείνουν μόνες μαζί σου για να νιώσουν ότι το σεξ «απλά συνέβη».

Η σεξουαλική ένταση χαρακτηρίζεται από μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των 2 σας. Μία ενστικτώδης έλξη και διατηρείται επειδή κανένας από τους 2 σας δεν μιλάει για αυτό !
Είναι πάρα πολύ συναρπαστικό συναίσθημα για τις γυναίκες και αδημονούν να το νιώσουν επειδή οι περισσότεροι άνδρες δεν ξέρουν πώς να το δημιουργήσουν.

Τα εξώφυλλα των ερωτικών μυθιστορημάτων δεν είναι τυχαία!
Τα εξώφυλλα των ερωτικών μυθιστορημάτων δεν είναι τυχαία!

 

Τα ρομαντικά μυθιστορήματα που έχουν τόσο μεγάλη γυναικεία απήχηση είναι βασικά 150 σελίδες με σεξουαλική ένταση.

Και είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει αυτός που θέλει να είναι καλός στο παιχνίδι της αποπλάνησης.

Πότε πρέπει να δημιουργείς σεξουαλική ένταση ;

Αν και είναι ένα θέμα που συζητούμε συχνά στα σεμινάρια η προσωπική μου άποψη αν μιλάμε για μια γνωριμία σε ένα club είναι το νωρίτερο δυνατό μετά από τα πρώτα 10’ επαφής!

Οποιαδήποτε μορφή θέλεις να δώσεις στην σχέση σας το σεξ είναι αυτό που θα τα ξεκινήσει όλα.
Οπότε η σεξουαλική ένταση είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα.
Όσο περισσότερο αργήσεις να την κάνεις να πάει μαζί σου τόσο πιθανότερο είναι ότι θα πάει με κάποιον άλλο.
Και λόγω κοινωνικού προγραμματισμού οι πιθανότητες είναι ότι θα μείνει με αυτόν που έκανε σεξ!

Αλλά υπάρχει και ένας άλλος λόγος που θέλεις το σεξ να συμβεί γρήγορα!
Εξαιτίας της εκ των υστέρων εκλογίκευσης που τις χαρακτηρίζει, αν υποθέσουμε ότι έχεις αποτύχει να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση, και να την εκμεταλλευτείς για να φύγετε μαζί την ίδια βραδιά που την γνώρισες κινδυνεύεις (αν θυμηθεί ποιος είσαι και το σηκώσει) να σε δει σαν φίλο ! Θα σκεφτεί «ούτε καν φασωθήκαμε άρα δεν θα ένιωθα και μεγάλη έλξη».

Από την άλλη πλευρά όταν μάθεις να διαχειρίζεσαι την σεξουαλική ένταση και να κάνεις σεξ μαζί της το συντομότερο δυνατό, τότε θα το εκλογικεύσει με το να πείσει τον εαυτό της ότι πραγματικά δεν μπόρεσε να σου αντισταθεί.

Τα οφέλη από αυτό είναι πολλαπλά. Περισσότερη έλξη, μεγαλύτερος ενθουσιασμός και γενικά πολύ πιο δεκτική στην μετέπειτα διαχείριση του πλαισίου που καθορίζει την σχέση σας από μέρους σου!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.