Σεξουαλική Κλιμάκωση Και Κανόνες Συμπεριφοράς

Σεξουαλική Κλιμάκωση Και Κανόνες Συμπεριφοράς

Σεξουαλική Κλιμάκωση: Είναι απαραίτητη για να εξελιχθεί μία γνωριμία μεταξύ των δύο φύλων. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Ωστόσο αρκετές φορές τα όρια είναι μπερδεμένα. Πότε η σεξουαλική κλιμάκωση ξεπερνά τα όρια του κοινωνικά αποδεκτού;

Πώς μπορώ να εισάγω το θέμα του σεξ στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας

Χιούμορ

χιουμορ

Το χιούμορ βοηθά να εισάγεις το σεξ νωρίς στη συζήτηση σε μία γνωριμία. Μάλιστα, όσο πιο τραβηγμένο είναι αυτό που λες και βγάζει γέλιο, τόσο λιγότερο η κοπέλα θα εστιάσει στο ότι είναι υπερβολικά νωρίς για να μιλήσεις για σεξ. Επειδή ακριβώς δεν μιλάς με πρόστυχο τρόπο ούτε με σκοπό να την αποπλανήσεις στα πέντε λεπτά, αλλά δείχνεις ότι είσαι σεξουαλικό ον, ακομπλεξάριστο, που δε θεωρεί ότι το θέμα σεξ είναι ταμπού.

  • Παράδειγμα 1:

Εσύ: Ξέρεις γιατί εμείς οι δύο δε θα τα πάμε καλά;

Η κοπέλα: Γιατί;

Εσύ: Γιατί θα τσακωνόμασταν συνέχεια.. δε δέχεσαι αυτό που σου λέω, δε δέχομαι αυτό που μου λες θα ήμασταν όλο τσακωμούς και μετά σεξ για να τα βρούμε.. και μετά πάλι τσακωμούς… πολύυυυ κουραστικό! (με χαμόγελο, όχι σοβαρά και όχι επιθετικά)

Σε διάλογο που είχα με κοπέλα κάποτε, σε αυτό μου το σχόλιο απάντησε: “Το σεξ πότε προέκυψε;” και της είπα: “μετά τον τσακωμό”. Και γέλαγε.

  • Παράδειγμα 2:

Εσύ: Σταμάτα να με γδύνεις με τα μάτια σου, νιώθω αμήχανα.

Η κοπέλα: Μα δεν έκανα τίποτα…

Εσύ: Τα μάτια μου είναι εδώ (δείχνεις τα μάτια σου) όχι πιο χαμηλά που κοιτάς εσύ

Καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι αναγνώστες ίσως να μην έχουν συνηθίσει να κάνουν αναφορά στο σεξ τόσο νωρίς σε μία γνωριμία, να φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν και να φοβούνται να μιλήσουν τόσο ελεύθερα. Αν όμως φίλε αναγνώστη ξεπεράσεις τους φόβους σου και αρχίζεις να δοκιμάζεις αυτά που σε συμβουλεύουμε, η ζωή σου μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει και αυτό το βιώνουν για τα καλά όσοι ζούνε την απόλυτη εμπειρία του Premium Bootcamp μαζί μας.

Πώς κλιμακώνω σεξουαλικά κατά τη μετά τα πρώτα 10 λεπτά της γνωριμίας;

how you doin

Στην αρχή της προσέγγισης αγνώστων γυναικών, εφόσον αυτή γίνεται σε μπαρ, σε μέρος δηλαδή με πολλή ενέργεια, πρέπει και εσύ να προσεγγίσεις με πολλή ενέργεια, χαμόγελο, δυνατή φωνή για να τραβήξεις την προσοχή τους. Αυτό όμως σιγά σιγά πρέπει να αλλάζει. Πριν συνεχίσω όμως, θέλω να αναφέρω για πολλοστή φορά κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι άνδρες:

Ως άνδρας, έχεις την υποχρέωση να κλιμακώνεις. Η κοπέλα όσο και να ενδιαφέρεται το πιο πιθανό το περισσότερο που θα κάνει για εσένα είναι να σε κοιτάει, να έχει θετική γλώσσα σώματος, να χαμογελάει και να δέχεται τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κλιμάκωση. Να την ενθαρρύνει. Όχι να την δημιουργεί. Εσύ πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία και να δημιουργήσεις την κλιμάκωση. Και να είσαι σίγουρος ότι αν δεν το κάνεις, θα το κάνει κάποιος άλλος. Όταν η γυναίκα είναι έτοιμη και δεν κλιμακώσεις σεξουαλικά, ξενερώνει και σπάνια υπάρχει επιστροφή από εκεί.

Τι κάνω για να κλιμακώσω σεξουαλικά όσο περνάει η ώρα;

Σεξουαλική κλιμάκωση

  • Χαμηλώνω την ένταση της φωνής μου.
  • Σταματώ να γελάω.
  • Σταματώ να χαμογελάω πολύ.
  • Έντονο eye contact (επαφή με τα μάτια).
  • Το άγγιγμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Κίνηση και στατικό. Ξεκινώ με χέρια και πλάτη για να φτάσω στη μέση.

Τι εκφράσεις / ατάκες μπορώ να χρησιμοποιήσω για να βοηθήσω στη Σεξουαλική Κλιμάκωση καθώς η γνωριμία έχει εξελιχθεί (μετά τα πρώτα 10 λεπτά);

  • Παράδειγμα 1:

Εσύ: (ενώ είστε αρκετά κοντά μεταξύ σας) Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου.. δυσκολεύομαι πολύ να κρατηθώ να μη σε φιλήσω αυτή τη στιγμή.

Αν η κοπέλα παραμείνει θετική και δεν απομακρυνθεί, αν δε δείξει το παραμικρό σημάδι ότι νιώθει άβολα, είναι έτοιμη να την φιλήσεις.

  • Παράδειγμα 2:

Εσύ: (σκύβεις στο λαιμό της και την μυρίζεις) Μυρίζεις τόσο οικεία / όμορφα.. τι άρωμα φοράς;

Η κοπέλα:  (απαντά…. λέει τι άρωμα φοράει)

Εσύ: (ξανασκύβεις να την μυρίσεις και αγγίζεις τα χείλη σου στο λαιμό της τη δεύτερη φορά) Καλύτερα να κρατηθείς μακριά μου γιατί θα αρχίσω να σου την πέφτω.

Και πάλι, αν η κοπέλα μείνει θετική και δεν απομακρυνθεί, αν και πάλι δε δείξει το παραμικρό σημάδι ότι νιώθει άβολα, είναι έτοιμη να φιληθείτε.

Φυσικά για να φτάσεις στο σημείο της σεξουαλικής κλιμάκωσης, αυτό που πρέπει να προηγηθεί είναι να γνωρίσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει, άρα και να προσπεράσεις το άγχος προσέγγισης. Μη χάσεις λοιπόν το εντελώς δωρεάν Webinar στις 13/2, Σάββατο, 13:30. Δήλωσε συμμετοχή τώρα.

Δωρεάν Webinar : 9+4 Τρόποι να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.