Συγκεντρώσου στο να Βγεις Ραντεβού Μαζί της και Όχι στο Τηλέφωνό της!

Αντί να ψάχνεις εναγωνίως το πως θα πάρεις το τηλέφωνό της, φρόντισε να δεις πως θα γίνει να βγεις ραντεβού μαζί της!

Για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με την συστηματική προσέγγιση γυναικών, θεωρούν τεράστια επιτυχία το να πάρουν το τηλέφωνο της γυναίκας που μόλις γνώρισαν.

Ας κάνουμε μια παραδοχή. Προσεγγίζεις μια γυναίκα για να την γνωρίσεις, να ξεκινήσει μια διαδικασία ελέγχου για το αν ταιριάζουν τα χνώτα σας και αν υπάρχει έλξη και να ξαναβρεθείτε κάποια στιγμή σε πιο εύφορο περιβάλλον που θα σας δώσει την δυνατότητα να γνωριστείτε καλύτερα και να αποφασίσετε πως θέλετε να συνεχίσετε την σχέση σας.

Σκοπός σου λοιπόν, πρέπει να είναι να την ξαναδείς ώστε – όπως και αυτή από την μεριά της – να ελέγξεις αν σου κάνει και πως την θέλεις στην ζωή σου. Αποφάσεις που είναι δύσκολο να πάρεις στην προσέγγιση των 10-20 λεπτών της πρώτης γνωριμίας.

tsekare

Περιέργως λοιπόν, πολλοί – και είχα πέσει και εγώ σε αυτό το σφάλμα στα πρώτα μου βήματα – δίνουν πολύ σημασία στο να πάρουν το τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα αυτό να εκφράζεται και στο τρόπο που το διεκδικούν.

Tip
Δες εδώ μερικούς τρόπους να το διεκδικήσεις σωστά.

Δεν λέω, είναι σημαντικό. Το τηλέφωνό της είναι ένα εργαλείο που σε βοηθάει να την ξαναδείς ή ένα βήμα πιο κοντά στο να την γνωρίσεις καλύτερα – αν προκύψει.

Όμως δεν πρέπει να είναι αυτό το μόνο ζητούμενό μας όταν προσεγγίζουμε!

Μου έδωσε το τηλέφωνό της – γιατί δεν το σηκώνει;

noanswer

Μια γυναίκα – και αυτό είναι αποτέλεσμα εμπειρίας χιλιάδων προσεγγίσεων -είναι εξαιρετικά πιθανό να σου δώσει το τηλέφωνό της για τους παρακάτω λόγους :

Επειδή πραγματικά της αρέσεις και θα ήθελε να σε ξαναδεί ή

α) Επειδή θέλει να επιβεβαιωθεί.

β) Επειδή θέλει να δείξει στις φίλες της ότι είναι αρεστή στους άνδρες

γ) Επειδή το ζήτησες ευγενικά και δεν μπορούσε να αρνηθεί

και άλλους 100 λόγους που δεν έχουν να κάνουν με πραγματική έλξη.

Σε κάθε περίπτωση πέραν της πρώτης, οι πιθανότητες να είναι ένα κούφιο τηλέφωνο – δηλαδή να σου δίνει το νούμερό της με σκοπό να μη το σηκώσει ποτέ – αυξάνονται.

Κατά την δικιά μας εμπειρία, πρέπει να δίνεις σημασία στο να την ξαναδείς και αυτό να εκφράζεται καθαρά ώστε να περαστούν τα μηνύματα του «συναντιόμαστε ξανά άμεσα» για να γνωριστούμε και όχι τα «δώσε μου το τηλέφωνό σου και βλέπουμε».

Παράλληλα, δίνοντας σημασία κυρίως στο τηλέφωνο, δίνεις αξία σε ένα προσωπικό δεδομένο που οι άνθρωποι δεν δίνουμε εύκολα σε αγνώστους άρα η πίεση σε αυτό σηκώνει άμυνες. Σκέψου πως θα το χειριζόσουν και εσύ:

Θα έδινες πιο εύκολα το τηλέφωνό σου σε κάποιον που στο ζητάει συγκεκριμένα 3 φορές για να το καταγράψει ή σε κάποιον που έχετε συμφωνήσει ότι θα ήταν ωραίο να τα ξαναπείτε;

evil-cell-phone

Υπάρχουν όμως 2 τρόποι για να αυξήσεις τις πιθανότητες πραγματικά να την δεις ξανά :

  1. Άρχισε να μιλάς για το επικείμενο ραντεβού σας.

Μια κουβέντα εισαγωγική για τα μαγαζιά που σου αρέσουν και γιατί και πόσο πολύ θα της άρεσε εκεί. Αν αρχίσετε να συζητάτε για το που θα πάτε –δεν χρειάζονται υπερβολικές λεπτομέρειες – δημιουργεί εικόνες και θέτει στο κέντρο της προσοχής το ραντεβού και όχι το τηλέφωνο.

  1. Θέσε χρονικούς προσδιορισμούς στο πότε θα γίνει η επόμενη επικοινωνία σας.

Το λεγόμενο και ως Time Bridge (Χρονική Γέφυρα) που ενώνει χρονικά την πρώτη σας γνωριμία με την ακριβώς επόμενη επικοινωνία. Με τους χρονικούς προσδιορισμούς του στυλ «Δευτέρα απόγευμα είναι καλά για σένα να σε πάρω να κανονίσουμε;» κερδίζεις διπλά. Α) Έχεις επιβεβαιώσει ότι τότε θα μπορεί πραγματικά να το σηκώσει  Β) έχει τρόπον τινά δεσμευθεί «ηθικά» στην επόμενη επικοινωνία σας. Δες όμως και αυτό εδώ!

Και σε αυτή την περίπτωση, η προσοχή πάει στην επόμενη επικοινωνία – που είναι ένα βήμα πριν το πολυπόθητο ραντεβού – και όχι στο τηλέφωνο αυτό καθεαυτό.

Αν όμως δεν είσαι σίγουρος τι πρέπει να διορθώσεις ή πώς να συμπεριφέρεσαι στο παραπάνω κομμάτι,  τότε μπορείς να ζητήσεις μια βοήθεια ή συμβουλή.

Μέχρι την επόμενη φορά!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.