Σημάδια Ανασφάλειας που θα την Ξενερώσουν στο Δευτερόλεπτο!

Η ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Μια όμορφη γυναίκα με ανασφάλειες, δεν θα προβληματίσει την πλειονότητα των αντρών. Οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να την βρίσκουν ελκυστική, ανεξαρτήτως από το αν είναι ντροπαλή ή ανασφαλής.

Για κάποιους μάλιστα μπορεί να είναι και ένα θετικό που θα τους κινήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Το αντίθετο όμως δεν ισχύει.

Ένας άντρας που δείχνει σημάδια ανασφάλειας δεν θεωρείται ελκυστικός από τις γυναίκες.

Ο λόγος που ένας άντρας είναι ανασφαλής είναι συνήθως απλός. Δεν διαθέτει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι τον οδηγεί σε συμπεριφορές που δεν είναι ελκυστικές και μπορεί να ξενερώσουν άμεσα μια γυναίκα.

Διάβασε παρακάτω ποια σημάδια ανασφάλειας την ξενερώνουν.

#1. Δεν Μπορείς να Διατηρήσεις Οπτική ΕπαφήΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα, δεν χρειάζεται να την κοιτάζεις στα μάτια συνεχώς, αλλά πρέπει να μπορείς να διατηρήσεις οπτική επαφή τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα συνεχόμενα.

Αν μιλώντας της, κοιτάς αλλού τριγύρω ή αν κοιτάς κάτω, δείχνεις ότι δεν αισθάνεσαι άνετα. Έτσι δεν γίνεται να δημιουργηθεί έλξη, καθώς προβάλλεις την εικόνα ενός ανθρώπου αδύναμου και ανασφαλούς.

#2. Δείχνεις Νευρικός και Αβέβαιος για τον Εαυτό σου, Όταν δεν Έχεις τι να ΠειςΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα των αντρών είναι ότι δεν μπορούν να κρατήσουν έναν ειρμό και μια ροή στην συζήτηση.

Έτσι θεωρούν ότι η γυναίκα θα πάψει να ενδιαφέρεται και αυτό τους κάνει να νιώθουν ότι δεν αξίζουν και ότι πέφτει η αξία τους.

Όλη αυτή η υπερανάλυση, δυσχεραίνει την κατάσταση και τα λόγια πλέον βγαίνουν με δυσκολία.

Αν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αυτό το σημάδι ανασφάλειας θα εξαφανιστεί και η συζήτηση θα προχωρά, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλεις μεγάλη νοητική προσπάθεια.

#3. Αμφισβητείς ότι Μπορεί να Αρέσεις στην ΓυναίκαΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Μια από τις χειρότερες ανασφάλειες που θα την ξενερώσει κατευθείαν, μόλις την αντιληφθεί είναι όταν της μιλάς και θεωρείς ότι αποκλείεται να της αρέσεις.

Όταν έχεις αυτή την νοοτροπία, φαίνεται από την γλώσσα του σώματος σου και από τις αντιδράσεις σου.

Μπορεί για παράδειγμα να της κάνεις πάρα πολλά κοπλιμέντα ή να της δείχνεις ότι θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που σου μιλάει.

Σίγουρα η γυναίκα θέλει να ακούσει μερικά κοπλιμέντα και να είσαι καλός απέναντι της, αλλά δεν θέλει κάποιον απελπισμένο.

Στο βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί θα μάθεις περισσότερα για αυτή την νοοτροπία και για τα κριτήρια που πρέπει να θέσεις.

Κος #Φιλικός : Ελπίζω Να Της Αρέσω!

#4. Η Επικοινωνία σου Στερείται ΑυτοπεποίθησηςΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Είναι σημάδι ανασφάλειας όταν επικοινωνείς με μια γυναίκα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η οποία εκφράζεται ως δισταγμός, χαμήλωμα της φωνής και δυσκολία έκφρασης της άποψης σου, όταν διαφέρει από εκείνη της γυναίκας.

Αυτή η συμπεριφορά δείχνει στην γυναίκα ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανίκανο να δημιουργήσει έλξη. Μια γυναίκα “πιάνει” αυτά τα σημάδια και μπορεί πολύ εύκολα να χάσει το ενδιαφέρον της.

#5. Δεν Είσαι ο Εαυτός ΣουΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Όπως ήδη αναφέραμε η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι σημάδι ανασφάλειας. Αυτή μπορεί να εκφραστεί ακόμη με την προσπάθεια σου να αποκρύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να προβάλλεις κάτι που πιστεύεις ότι θα είναι αρεστό, υπό το φόβο ότι θα σε κρίνει αρνητικά, αν δείξεις την πραγματικότητα.

Δεν γίνεται όμως να προσποιείσαι διαρκώς και το πιθανότερο είναι ότι σύντομα η γυναίκα θα το αντιληφθεί και θα ξενερώσει, καθώς θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί, αφού δεν είσαι ειλικρινής απέναντι της.

#6. Της Δίνεις Όλη Σου την Δύναμη

Η ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Βγαίνετε ραντεβού πάντα στα μέρη που εκείνη θέλει, τις ώρες που την βολεύουν, ακόμη και αν εσένα δεν σε εξυπηρετούν και ποτέ δεν αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία.

Ακόμη προσπαθείς να την κάνεις να σε λυπηθεί, για να σε κοιτάξει και δεν έχεις την δύναμη να της πεις “όχι”.

Με αυτό τον τρόπο είναι αδύνατο να υπάρξει έλξη. Αυτή η συμπεριφορά δεν αποτελεί παρά σημάδι έντονης ανασφάλειας που θα την απωθήσει.

Η αποφασιστικότητα είναι ένα αρρενωπό χαρακτηριστικό που αναζητούν οι γυναίκες, όπως μπορείς να μάθεις παρακολουθώντας το Apla+Andrika που ακολουθεί.

Αποφασιστικότητα - Apla + Andrika #045

#7. Προσπαθείς Σκληρά να ΕντυπωσιάσειςΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Κάποια στιγμή σίγουρα θα μιλήσεις για τις επιτυχίες στην ζωή σου ή κάποια υλικά αγαθά που κατέχεις που μπορεί να ξεχωρίζουν.

Αυτό όμως είναι καλό, όταν γίνει με έναν χαλαρό τρόπο.

Όταν όμως ξεκινάς μια συζήτηση, απαριθμώντας όλα τα αγαθά που διαθέτεις και μιλώντας για τις επιτυχίες σου, σε μια προσπάθεια να την κερδίσεις έτσι, θα φανεί ότι παλεύεις με κάθε τρόπο να την εντυπωσιάσεις. Δεν είναι διόλου απίθανο η γυναίκα να θεωρήσει ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας.

#8. Είσαι Μες Στην ΈντασηΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Η σεξουαλική ένταση είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, δεν εννοούμε αυτή την ένταση.

Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και μέσα σου υπάρχει η ανησυχία ότι ίσως δεν ενδιαφέρεται ή ότι δεν είσαι άξιος να της αρέσεις. Αυτό μεταφράζεται σε ένα έντονο βλέμμα, γεμάτο ανησυχία, το οποίο είναι δείγμα ανασφάλειας.

#9. Δεν Περνάς τις ΔοκιμασίεςΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Μερικές φορές θα τύχει κάποια γυναίκα να προσπαθήσει να ελέγξει με απλές δοκιμασίες ότι όντως υπάρχει η αυτοπεποίθηση που προσπαθείς να προβάλλεις.

Αν όταν σε δοκιμάσει ξαφνικά μετατραπείς σε έναν άνθρωπο που αμφιβάλλει για τον εαυτό του, θα καταλάβει ότι η αυτοπεποίθηση είναι προσποιητή.

Έτσι το αίσθημα της έλξης χάνεται ακαριαία.

#10. Αναζητάς ΕπιβεβαίωσηΗ ανασφάλεια είναι κάτι που δεν πρέπει αν διακατέχει κανέναν άντρα και ιδιαίτερα όταν φλερτάρει. Τσέκαρε τα σημάδια ανασφάλειας που θα την ξενερώσουν!

Λες κάτι και ζητάς να σου επιβεβαιώσει ότι το εκτιμά ή κάνεις κάτι, για να σε ευχαριστήσει. Μια γυναίκα θα ξενερώσει πολύ εύκολα με τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Ένας άντρας που διαθέτει αυτοπεποίθηση δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, ούτε έγκριση από κανέναν.

Είναι δείγμα ανασφάλειας η αναζήτηση επιβεβαίωσης από τους άλλους για το καθετί, καθώς αυτό δείχνει ότι αναζητάς την ευτυχία σε τρίτους.

Με αυτή την νοοτροπία, δεν θα προοδεύσεις στο φλερτ, αλλά ούτε και σε άλλους τομείς της ζωής. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για να μην ξενερώσει στο πρώτο δευτερόλεπτο, δες πώς μπορείς να φλερτάρεις καλύτερα, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.