Σημάδια που Δείχνουν πως Χάνει το Ενδιαφέρον της

Αν έχασε το ενδιαφέρον της για εσένα, πρέπει να το ξέρεις. Αναγνώρισε τα σημάδια που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Τι Να Κάνεις Αν Καταλάβεις Ότι Χάνει Το Ενδιαφέρον Της

Στην αρχή όλες οι σχέσεις δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια, περνάτε καλά, το σεξ γίνεται ολοένα και καλύτερο και κάνετε δραστηριότητες με ενδιαφέρον.

Από ένα σημείο και μετά, που μπορεί να διαφέρει από σχέση σε σχέση, το ενδιαφέρον αρχίζει και μειώνεται και αισθάνεσαι ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην αρχή πιστεύεις ότι είναι στο μυαλό σου και αγνοείς αυτό το συναίσθημα, το οποίο όμως παραμένει.

Ενδεχομένως το ενδιαφέρον της γυναίκας να έχει μειωθεί, λόγω της συμπεριφοράς σου. Τσέκαρε στο βίντεο που θα βρεις εδώ συμπεριφορές που καταστρέφουν την έλξη.

Γιατί Μια Γυναίκα Χάνει Το Ενδιαφέρον Της

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της και μπορεί να φτάσει να απιστήσει ή να σου ζητήσει να χωρίσετε.

Μπορεί να της έχεις δείξει σημάδια αδυναμίας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ίσως έχει πάψει να σε εμπιστεύεται για κάποιον λόγο ή απλά έχει βαρεθεί και δεν βλέπει πρόοδο στην σχέση σας και αναζητά μια αλλαγή.

Έτσι χάνοντας το ενδιαφέρον αρχίζει να ψάχνεται, για να επανέλθει ξανά στον χώρο του φλερτ. Άλλες φορές βέβαια μπορεί να δοκιμάσει να δώσει κι άλλη ευκαιρία στην σχέση σας.

Δες στο παρακάτω βίντεο το επεισόδιο από το ελληνικό podacst του Apla+Andrika, στο οποίο συζητάμε τρόπους για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σε μια μακροχρόνια σχέση.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα σημάδια που θα σου δείξουν ότι έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της.

 #1. Βγαίνει Συχνά Με Φίλες Και Ξενυχτάει

Ένας τρόπος να αναγνωρίσεις μια τέτοια κατάσταση είναι, αν ξαφνικά θυμηθεί τις φίλες της και αρχίσει να φτιάχνεται, να βγαίνει και να ξενυχτάει όλο και συχνότερα.

Αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να κάνει μια αλλαγή, χωρίς εσένα. Φυσικά, δεν είναι κακό να περνά χρόνο με τις φίλες της, αλλά όταν αυτό συμβαίνει ξαφνικά και εντείνεται διαρκώς, τότε υπάρχει πρόβλημα.

#2. Μονομερής Σχεδιασμός Σημαίνει Μειωμένο Ενδιαφέρον

γιατί χάνει μια γυναίκα το ενδιαφέρον της

Μια ένδειξη έλλειψης ενδιαφέροντος είναι όταν κάνει σχέδια και οργανώνει το πρόγραμμα της, χωρίς να σε λαμβάνει υπ’ όψιν, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι προ τετελεσμένου γεγονότος.

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξεις είναι η περίπτωση που ναι μεν συμπεριλαμβάνει και εσένα στον σχεδιασμό, αλλά ενώ παλιά δεν θα πήγαινε κάπου χωρίς εσένα, τώρα σε ενημερώνει ότι θα πάει, σου ζητά να πας μαζί, αλλά πηγαίνει ανεξάρτητα από την δική σου επιθυμία.

Ίσως δεν βλέπεις κάτι μεμπτό σε αυτό, αλλά συχνά δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος για εσένα και  δείχνει την διάθεση αλλαγής περιβάλλοντος και μια μονομερή προσέγγιση των πραγμάτων, ιδιαίτερα αν αυτό συμβαίνει όλο και πιο συχνά.

#3. Διαφωνεί Σε Όλα

Οτιδήποτε και αν προτείνεις εκφράζει την διαφωνία της ή έχει κάποια άλλη προτίμηση. Δεν της αρέσει ποτέ η ταινία που προτείνεις και θέλει να δείτε μια άλλη. Δεν θέλει να πάτε σε ένα εστιατόριο που σου αρέσει, γιατί ξέρει ένα καλύτερο. Δεν της αρέσει κάτι που κάνατε μαζί παλιά και προτιμά κάτι άλλο αντί αυτού.

Με αυτή της την στάση, αν συμβαίνει κάποιες φορές, εξωτερικεύει το συναίσθημα της έλλειψης ευτυχίας και ενδιαφέροντος.

Αν συμβαίνει σε όλα και συνεχώς, τότε δεν έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που θέλει να λύσει, και η διαφωνία της αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής εξόδου από την σχέση.

#4. Μειωμένο Ή Ανύπαρκτο Σεξ

χάνει το ενδιαφέρον της

Αν παρατηρήσεις ότι δεν διεγείρεται, ούτε παίρνει την πρωτοβουλία για να κάνετε σεξ, τότε έχει ήδη χάσει το ενδιαφέρον. Σε αυτή την περίπτωση θα δεις ότι το σεξ είναι για εκείνη αγγαρεία και σου ζητά να τελειώσεις γρήγορα.

Περιττό να πούμε ότι το σώμα της δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα και δεν είναι καθόλου υγρή, ενώ αν κάνετε τελικά σεξ, δεν δείχνει ενδιαφέρον να κάνετε διαφορετικές στάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον της και πιθανότατα ψάχνεται, εκτός σχέσης.

#5. Χάνει Το Ενδιαφέρον Της Και Υπάρχουν Συνεχείς Τσακωμοί 

Αυτό είναι το πιο προφανές σύμπτωμα. Οι γυναίκες ζητούν συναισθηματικές εμπειρίες και αν δεν τις βρίσκουν, αρχίζουν να βαριούνται.

Η βαρεμάρα από την έλλειψη ενδιαφέροντος μεταφράζεται, όπως ήδη είπαμε σε συνεχεία διαφωνίες, αλλά και σε τσακωμούς και δράματα δίχως τέλος.

Μερικές φορές, το να τελειώσει η σχέση είναι μονόδρομος. Δες το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για τους δύσκολους χωρισμούς.

Όσο παραμένει σε μια σχέση χωρίς ενδιαφέρον, της βγαίνει ενόχληση και ένα αίσθημα έλλειψης ικανοποίησης. Όντας δύσκολη στην συμπεριφορά της, φέρνει πιο κοντά το τέλος της σχέσης και με αυτόν τον τρόπο το δικαιολογεί.

Θέλεις να μάθεις να είσαι σε θέση να εντοπίζεις προβλήματα στη σχέση σου γρηγορότερα και ευκολότερα; Κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.