Σημάδια πως Αρέσεις Τρελά σε μια Ντροπαλή Γυναίκα!

Έχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Είναι δύσκολο να παρατηρήσεις τα σημάδια ότι αρέσεις σε μια ντροπαλή γυναίκα, αν δεν ξέρεις πού να κοιτάξεις.

Μια ντροπαλή γυναίκα μπορεί να έχει άγχος, όταν της αρέσει πολύ ένας άντρας και αυτό είναι και το βασικότερο που μπορείς να παρατηρήσεις. Θα δεις την συμπεριφορά της να διαφέρει σε σχέση με την συμπεριφορά της υπό κανονικές συνθήκες.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά πιο συγκεκριμένα σημάδια που θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι της αρέσεις.

#1. Σου Προσφέρει ΒοήθειαΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Ένας τρόπος που μια ντροπαλή γυναίκα θα προσπαθήσει να δείξει το ενδιαφέρον της είναι η προσφορά βοήθειας. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείξει ότι νοιάζεται για εσένα.

Ακόμη προσφέροντας σου βοήθεια, μια ντροπαλή γυναίκα καταφέρνει να περνά μαζί σου περισσότερο χρόνο. Ψάχνει να βρει ευκαιρίες να είναι κοντά σου και να επικοινωνείτε, έστω και άμεσα.

#2. Δεν Ξεκινά Ποτέ μια ΣυζήτησηΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Παρόλο που μια ντροπαλή γυναίκα δεν θα ξεκινήσει εύκολα μια συζήτηση μαζί σου, αν το κάνεις εσύ, τότε θα προσπαθήσει να διατηρήσει και να προχωρήσει την κουβέντα, όμως πιθανότατα δεν θα είναι τόσο ομιλητική, όσο θα περίμενες.

Είναι καλό για εκείνην αν της δείξεις ότι απολαμβάνεις την παρέα της και θα αισθανθεί πιο άνετα, αν αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία να προχωρήσεις την αλληλεπίδραση.

#3. Σου Κάνει ΚοπλιμένταΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Ακόμη και αν είναι ντροπαλή, μια γυναίκα ξέρει ότι με τα κοπλιμέντα μπορεί να προχωρήσει την αλληλεπίδραση μαζί σου και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να σου δείξει το ενδιαφέρον της με αυτό τον τρόπο.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σχολιάσει κάτι προφανές, αλλά θα εστιάσει σε κάτι που δεν είναι προφανές. Μπορεί για παράδειγμα να σου πει για τον τρόπο που μιλάς ή τον τρόπο που περπατάς. Αυτό είναι ένα καθαρό σημάδι ότι της αρέσεις.

#4. Κοκκινίζει όταν Είναι Κοντά σουΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Ένας αξιόπιστος τρόπος να καταλάβεις πότε αρέσεις σε μια ντροπαλή γυναίκα είναι να παρατηρήσεις αν κοκκινίζει. Προφανώς, δεν θα κοκκινίζει χωρίς λόγο και το ότι της αρέσεις είναι ένας λόγος.

Αν για παράδειγμα κάθεται κοντά σου και κάποιος σας πειράξει, λέγοντας σας ότι είστε ζευγάρι, παρατήρησε την αντίδραση της. Ή αν την δεις μόνη της και την προσεγγίσεις για να της πεις κάτι και δεις ότι κοκκινίζει, είναι μια καλή ένδειξη ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

#5. Δείχνει Ενδιαφέρον για Όσα ΚάνειςΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Μια ντροπαλή γυναίκα θα προσπαθήσει να δείξει ότι είναι κοντά σου, στα πράγματα που σου αρέσουν.

Αν είσαι μουσικός, μπορεί να την δεις σε μια συναυλία σου ή μπορεί να την δεις να πηγαίνει στα μέρη όπου συχνάζεις. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σε κάνει να την παρατηρήσεις, να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται για όσα κάνεις στην ζωή σου και να δημιουργήσει μια ισχυρότερη σύνδεση μαζί σου.

#6. Ασχολείται με την Εμφάνιση της όταν είναι κοντά σουΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Αν προσέξεις ότι κάθε φορά που είσαι κοντά της, προσπαθεί να φτιάξει κάτι που φοράει, να ισιώσει το παντελόνι της, να φτιάξει τα μαλλιά της κλπ, είναι σημάδι ενδιαφέροντος.

Την απασχολεί το πώς την βλέπεις και θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ώστε να σου αρέσει και με αυτές τις κινήσεις σου δείχνει ότι της αρέσεις, χωρίς να χρειάζεται να το εκφράσει με λόγια.

#7. Γελά με Τα Αστεία ΣουΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Γελώντας με τα αστεία σου, ακόμη και με τα όχι και τόσο καλά, είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για μια ντροπαλή γυναίκα, για να σου δείξει ότι της αρέσεις.

Οι γυναίκες βλέπουν πάντα τους άντρες που τους αρέσουν σαν πιο αστείους από ό,τι είναι πραγματικά, οπότε αν είναι η μοναδική που γελά με ένα αστείο σου, σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους της.

#8. Οι Φίλες της Την Σκουντάνε Όταν Βρίσκεσαι ΤριγύρωΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Ένας ξεκάθαρος τρόπος να καταλάβεις ότι μια ντροπαλή γυναίκα σε θέλει είναι να παρατηρήσεις την συμπεριφορά της παρέας της.

Αν κάθε φορά που περνάς από μπροστά τους, εκείνες την σκουντάνε και της ψιθυρίζουν, σαν να προσπαθούν να της τραβήξουν την προσοχή, σημαίνει ότι γνωρίζουν πως της αρέσεις.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση οι φίλες της, για κάποιο λόγο, να σε θάβουν. Δες τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#9. Κάνει Νευρικές ΚινήσειςΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Η γλώσσα του σώματος μιας ντροπαλής γυναίκας δεν συμβαδίζει πάντα με τα λόγια της. Μπορεί να προσπαθεί να κρύψει την γλώσσα του σώματος που θα πρόδιδε ότι της αρέσεις και αυτό να την κάνει να δείχνει άβολη.

Θα την δεις να κάνει νευρικές κινήσεις, λόγω του άγχους της, να αλλάζει συνεχώς θέση, πότε σταυρώνοντας τα πόδια από την μια πλευρά και πότε από την άλλη ή κουνώντας το πόδι της πάνω-κάτω.

#10. Είναι Επικοινωνιακή με Όλους τους Άλλους
Έχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι μια ντροπαλή γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα.

Αν είναι ντροπαλή, όταν είσαι τριγύρω, αλλά μπορεί άνετα να μιλάει σε όλους τους άλλους, δεν είναι επειδή δεν συμπαθεί, αλλά μάλλον ισχύει το αντίθετο και γι αυτό είναι αγχωμένη.

Μπορείς να σιγουρευτείς, αν παράλληλα παρατηρήσεις ότι σε κοιτάζει, αλλά αν την κοιτάξεις παίρνει τα μάτια της μακριά.

#11. Τι Συμβαίνει Όταν ΠίνειΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Το αλκοόλ μπορεί να κάνει μια ντροπαλή γυναίκα να γίνει περισσότερο εκφραστική και ίσως παραδεχτεί ότι της αρέσεις, αφότου πιει δύο-τρία ποτά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την βάλεις να πιει για να σου εκφράσει το ενδιαφέρον της, όμως ένα ποτήρι κρασί μπορεί να ρίξει τις άμυνες της και να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα.

#12. Της Αρέσουν Όλες σου οι ΔημοσιεύσειςΈχεις την εντύπωση ότι της αρέσεις και πράγματι έχεις δίκαιο, αλλά είναι πολύ ντροπαλή για να σου το πει. Δες τα σημάδια και κινήσου σωστά!

Αν ακόμη αναρωτιέσαι πώς θα καταλάβεις ότι μια ντροπαλή γυναίκα σε θέλει, μπορείς να προσέξεις την συμπεριφορά της στο διαδίκτυο. Αν κάνει like σε καθετί που δημοσιεύεις είναι μια καλή ένδειξη.

Γενικώς μια συζήτηση μέσω διαδικτύου, μπορεί να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα και να γίνει περισσότερο εκφραστική. Είναι κλασσικό σημάδι ότι της αρέσεις, αν σου μιλά αρκετά και σε φλερτάρει στα social media, όμως θα πρέπει να το προχωρήσεις και εκτός το συντομότερο.

Δες στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου τι συμβαίνει, όταν επικοινωνείτε συχνά, όμως δεν κανονίζετε να βγείτε το πολυπόθητο ραντεβού.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τα σημάδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά εσύ πρέπει να είσαι σε θέση να τα αναγνωρίσεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.