Σημάδια πως σε Θέλει Σεξουαλικά!

Τα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Έχετε βγει μερικά ραντεβού, όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια, αλλά δεν έχετε φτάσει ακόμη στο σεξ, κάτι που σου προκαλεί νευρικότητα, επειδή δεν ξέρεις αν το θέλει ή όχι.

Υπάρχουν όμως μερικά σημάδια, τα οποία αν είσαι παρατηρητικός θα προσέξεις. Έτσι όντας πιο σίγουρος ότι το θέλει και εκείνη, θα μπορέσεις να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

#1. Προσπαθεί να σε ΑγγίξειΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Μια γυναίκα που σε θέλει σεξουαλικά, θα κάνει προσπάθειες να στο δείξει ψάχνοντας ευκαιρίες να σε αγγίξει.

Μπορεί να αγγίζει όταν μιλάτε ή να προσπαθήσει να απομακρύνει κάποιο σκουπιδάκι από τα ρούχα σου.

Όταν σε βλέπει σεξουαλικά το άγγιγμα θα φτάσει σε πιο ιδιαίτερα σημεία, όπως ο λαιμός, το στήθος ή το πίσω μέρος των αυτιών.

Ακόμη, μπορεί να κάθεται δίπλα σου με τρόπο τέτοιο ώστε να σε αγγίζει με τα πόδια της.

#2. Κάθεται Όλο και Πιο Κοντά ΣουΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Ένα από τα πιο ευδιάκριτα σημάδια ότι ενδιαφέρεται σεξουαλικά είναι ο τρόπος που κάθεται.

Η σωματική εγγύτητα δείχνει την ύπαρξη συναισθηματικής εγγύτητας. Αν προσπαθεί να καθίσει, όσο το δυνατόν πιο κοντά σου, είναι ένα πολύ καλό σημάδι και μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και να κάνεις την κίνηση σου.

#3. Σου Κάνει ΚομπλιμένταΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Μια γυναίκα που σου κάνει κοπλιμέντα μπορεί να ενδιαφέρεται και ως εκ τούτου να σε προσέχει περισσότερο και να δίνει βάση σε κάποια χαρακτηριστικά σου, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Αν το πάμε λίγο παραπέρα, τα κοπλιμέντα μπορεί να είναι ένα είδος προθέρμανσης που θα διευκολύνει την κατάσταση, όταν έρθει η ώρα του σεξ, ιδιαίτερα αν τα σχόλια της αφορούν σε σημεία του σώματος σου.

Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα να σου πει ότι είσαι καλό παιδί, αλλά σε βλέπει φιλικά. Δες αναλυτικά πότε συμβαίνει αυτό και πώς να το αποφύγεις, στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Είσαι Καλό Παιδί Αλλά Σε Βλέπω Φιλικά [Friendzone Analysis]

#4. Γελά με Κάθε σου ΑστείοΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Το χιούμορ είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Μια γυναίκα που γελά με τα αστεία σου είναι σίγουρο ότι αισθάνεται έλξη για εσένα.

Αν γελάει ακόμη και με αστεία που δεν θα έπρεπε, είναι ακόμη πιο έντονο σημάδι ενδιαφέροντος, αφού με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μην σου δώσει μεικτά σήματα και να ξεκαθαρίσει το ενδιαφέρον της.

#5. Δαγκώνει τα Χείλη ΤηςΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Αυτό μπορεί να το κάνει συνειδητά ή ασυνείδητα. Και στις δύο περιπτώσεις δείχνει ότι έλκεται σεξουαλικά για εσένα.

Αυτό θεωρείται ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια, οπότε αν παρατηρήσεις να δαγκώνει ή να γλείφει τα χείλη της, έχει έρθει η ώρα να κινηθείς.

#6. Μοιράζεται το Φαγητό της Μαζί ΣουΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Αν κατά την διάρκεια του ραντεβού, τσιμπάει φαγητό από το πιάτο σου ή σου ζητάει να της δώσεις με το δικό σου πιρούνι είναι δείγμα ενδιαφέροντος.

Μια τέτοια κίνηση είναι μια ένδειξη και ένα πρώτο κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού που θα ακολουθήσει.

#7. Μιλάει για ΣεξΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Τις περισσότερες φορές μια γυναίκα δεν θα μιλήσει ανοιχτά για το σεξ, τουλάχιστον όχι στα πρώτα ραντεβού.

Αν λοιπόν αρχίσει να μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα ή αστεία και παράλληλα σε κοιτάζει ή σε αγγίζει με ερωτικό τρόπο, σου δείχνει καθαρά το ενδιαφέρον της. Δεν θα είχε άλλον λόγο να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο.

Ακόμη, μπορεί να σε ρωτήσει για την σεξουαλική σου ζωή και να σου κάνει ερωτήσεις για προηγούμενες σχέσεις, σεξουαλική ζωή, ακόμη και προτιμήσεις στο σεξ.

#8. Σου Προσφέρει ΤσίχλαΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Μπορεί η γυναίκα να ενδιαφέρεται σεξουαλικά και να θέλει να την φιλήσεις. Μια δυνατή εμπειρία φιλιού, απαιτεί δροσερή αναπνοή, οπότε μια τέτοια κίνηση είναι ενδεικτική των προθέσεων της.

Και βέβαια, μετά από μερικά παθιασμένα φιλιά, το πιο πιθανό είναι ότι θα οδηγηθείτε στο σεξ.

Κάτι που έχει τύχει σε όλους είναι το ghosting. Η γυναίκα δηλαδή εξαφανίστηκε μετά από ένα φαινομενικά επιτυχημένο ραντεβού. Το ζήτημα μας έχει απασχολήσει στην εκπομπή μας Apla+Andrika που μπορείς να παρακολουθήσεις παρακάτω.

Εξαφανίστηκε Μετά το Ραντεβού (Ghosting) - Apla + Andrika #076

#9. Σου Στέλνει Σεξουαλικά ΜηνύματαΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Το λεγόμενο sexting είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον. Αν αρχίσει να σου στέλνει μηνύματα στα οποία σου ζητά να βρεθείτε και πόσο σε θέλει, είναι προφανές ότι το πράγμα πηγαίνει ολοταχώς προς το σεξ.

Η δουλειά σου σε αυτή την περίπτωση είναι να κανονίσεις μια συνάντηση και να το προχωρήσεις και να μην πέσεις στην παγίδα να μείνεις μόνο σε επίπεδο μηνυμάτων.

#10. Σε Καλεί Στο Σπίτι ΤηςΤα σημάδια μπορεί να είναι εκεί και όντως να σε θέλει σεξουαλικά. Είναι πολύ σημαντικό όμως, να γνωρίζεις τα σημάδι, έτσι ώστε να κινηθείς εγκαίρως.

Μια γυναίκα που παίρνει την πρωτοβουλία να σε καλέσει στο σπίτι της ενδιαφέρεται και κατά πάσα πιθανότητα σε βλέπει σεξουαλικά.

Βέβαια το ότι σε καλεί στο σπίτι δεν σημαίνει απαραίτητο ότι θέλει να κάνετε εκείνη τη στιγμή σεξ, αλλά όπως και να ‘χει αισθάνεται άνετα μαζί σου και θέλει να προχωρήσει την σχέση σας σε επόμενο επίπεδο, κάτι που είναι μια καλή αρχή.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τα σημάδια μπορεί να είναι εκεί. Πρέπει όμως κι εσύ να μπορέσεις να τα δεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.