Πόσο Σημαντικό Είναι να Διασκεδάζεις στο Φλερτ

Το να φλερτάρεις με μια γυναίκα είναι ένα παιχνίδι για δύο. Απαραίτητη προϋπόθεση ενός παιχνιδιού είναι να περνάς καλά όταν το παίζεις.

Όταν Διασκεδάζεις Στο Φλερτ , Περνάτε Και Οι Δυο Καλά

Θέλεις να είσαι cool και πετυχημένος στο  φλερτ, σαν νέος James Bond, που θα μπορείς να αποπλανήσεις κάθε γυναίκα που σε ενδιαφέρει και να την οδηγήσεις στο κρεβάτι.

Αυτό που οι περισσότεροι παραβλέπουν είναι ότι ο James Bond πάντα διασκεδάζει με την όλη διαδικασία του φλερτ και της αποπλάνησης και αυτό είναι το μυστικό του.

Όταν φλερτάρεις, πρέπει να το διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Όταν περνάς καλά, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και έτσι έχεις καλύτερα αποτελέσματα, όταν φλερτάρεις με γυναίκες.

Ας δούμε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να διασκεδάζεις, όταν αλληλεπιδράς με γυναίκες και πώς αυτό επηρεάζει την ικανοποίηση και την επιτυχία.

Τί Εννοούμε Να Διασκεδάζεις Στο Φλερτ;να διασκεδάζεις στο φλερτ

Όταν φλερτάρεις, είναι λογικό και επόμενο ότι κάποιες από τις γυναίκες θα σε απορρίψουν. Εξασφαλίζοντας ότι περνάς καλά, είναι πολύ πιο εύκολο να παραμείνεις αφοσιωμένος και να έχεις την δύναμη να συνεχίσεις, παρά την αποτυχία.

Όταν φλερτάρεις με όρεξη, διατηρείς την ενέργεια σου σε υψηλά επίπεδα και αυτό συμβάλλει στην επιτυχία. Γιατί όμως;

Σκέψου μια οποιαδήποτε δραστηριότητα, την οποία βαριέσαι και την κάνεις μόνο και μόνο επειδή “πρέπει”. Δεν έχεις καμία όρεξη, προσπαθείς με κάθε τρόπο να την αποφύγεις και την κάνεις με βαριά καρδιά.

Σκέψου τώρα στον αντίποδα, μια άλλη διαδικασία, η οποία σε ευχαριστεί. Την κάνεις με μεγάλη ευκολία, επιδιώκεις να την κάνεις όσο πιο συχνά γίνεται και δεν την βαριέσαι ποτέ.

Όταν φλερτάρεις, αν δεις το θέμα στατιστικά, τις περισσότερες φορές η αλληλεπίδραση δεν οδηγεί πουθενά. Θα γίνεις αποδέκτης αρκετών απορρίψεων, ειδικά στην αρχή και αν θεωρήσεις την διαδικασία ως ανούσια, θα αισθανθείς ότι χάνεις τον χρόνο σου.

Όμως κάθε αλληλεπίδραση με μια γυναίκα, όταν φλερτάρεις, ακόμη και αν δεν φέρει το αποτέλεσμα που θα ήθελες, μπορεί να σε διδάξει και μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη, εφ’ όσον την δεις από μια άλλη οπτική γωνία.

Όταν διασκεδάζεις, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και μπορείς να είσαι χαλαρός, χωρίς να επενδύεις πολλά στην γυναίκα που φλερτάρεις. Άλλωστε όταν επενδύεις πολλά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχεις επιτυχία, καθώς το σημαντικότερο είναι η γυναίκα να νιώσει ότι χρειάζεται εκείνη να επενδύσει, για να σε έχει.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, για να μάθεις γιατί και πώς κάνεις λάθη που οδηγούν στην απόρριψη.

Πώς να Διασκεδάζεις Στο Φλερτ

#1. Φλερτ Και Χαλάρωση

Βλέπουμε πολλούς άντρες να βγαίνουν σε ένα μπαρ, να βλέπουν μια όμορφη γυναίκα και να τους καταβάλλει το άγχος, σαν να πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη δουλειά.

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι έξω για να περάσεις όμορφα και ότι υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που θα μπορούσες να προσεγγίσεις.

Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις τον εαυτό σου.

#2. Μην Παίρνεις Τα Πράγματα Πολύ Στα Σοβαράμην τα παίρνεις όλα σοβαρά

Όπως ήδη είπαμε, είσαι έξω για να περάσεις όμορφα. Δεν χρειάζεται να είσαι αγέλαστος και σοβαρός όλη την ώρα.

Χαμογέλασε και μην φοβηθείς να αστειευτείς και να γελάσεις με την παρέα σου ή με τις γυναίκες, με τις οποίες φλερτάρεις.

Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει, αν δείχνεις ότι περνάς καλά και αν είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Το αντίθετο μάλιστα, αυτή είναι μια ελκυστική συμπεριφορά, γι αυτό απελευθέρωσε τον εαυτό σου.

#3.Φλερτ Και Σχέδιακάνε σχέδια

Αν έχεις κάνει σχέδια, για το πώς θα περάσεις το βράδυ σου με την παρέα σου, μην τα αλλάξεις απλά και μόνο επειδή είδες μια γυναίκα που θέλεις να φλερτάρεις.

Αν την φλερτάρεις και υπάρχει ανταπόκριση, βρες έναν τρόπο να την συμπεριλάβεις στο πρόγραμμα σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην αλλάξεις ολόκληρη την βραδιά σου, για μια γυναίκα. Με τον τρόπο αυτό της δείχνεις ότι την έχεις ανάγκη και τελικά καταπιέζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην ξεχνάς ότι είσαι έξω με την παρέα σου, για να διασκεδάσεις!

#4. Διασκέδασε Όπως Εσύ Θέλεις

διασκέδασε όπως θέλεις στο φλερτ

Κάνε ό,τι θα σε ικανοποιήσει, χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Αν θέλεις να χορέψεις χόρεψε, αν θέλεις να τραγουδήσεις ένα τραγούδι που σου αρέσει, τραγούδησε το, εφόσον έτσι αισθάνεσαι και όχι για να τραβήξεις την προσοχή της γυναίκας που θέλεις να φλερτάρεις.

Φρόντισε πάνω από όλα να είσαι ο εαυτός σου.

Ένα πολύ σημαντικό, αρρενωπό χαρακτηριστικό, το οποίο έλκει τις γυναίκες, είναι η αποφασιστικότητα. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την αποφασιστικότητα παρακολουθώντας το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika στο παρακάτω βίντεο.

#5. Φλερτ Με Τρόπο Που Προκαλεί Ενδιαφέρον

Εστίασε το ενδιαφέρον σου στην γυναίκα που φλερτάρεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλάτε συνεχώς για εκείνη.

Κάνε αστεία, πες ιστορίες που σου φαίνονται ενδιαφέρουσες και δείξε ότι απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί της. Αυτό είναι κάτι που θα της κρατήσει το ενδιαφέρον και θα την κάνει να σε δει θετικά.

Αν τελικά η γυναίκα σε απορρίψει, μην το πάρεις στα σοβαρά. Πες της κάποιο αστείο και προχώρησε, βλέποντας την απόρριψη σαν μια ευκαιρία βελτίωσης. Μην φλερτάρεις εξαρτώμενος από το αποτέλεσμα.

Όταν εσύ δείχνεις ότι το διασκεδάζεις και περνάς καλά, τότε αυτό το συναίσθημα περνά και στην γυναίκα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ικανότητες κωμικού, ούτε να προσπαθείς πολύ για να την εντυπωσιάσεις.

εντυπωσιάσέ την στο φλερτ

Τέλος, αρκεί να την κάνεις να χαμογελάσει και να εμπλακεί και εκείνη στην συζήτηση μαζί σου. Δεν είναι δύσκολο να διασκεδάζεις, όταν φλερτάρεις. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο, προκειμένου να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις το άγχος, αλλά θα αρχίσεις γρήγορα να απολαμβάνεις την διαδικασία, όταν κατανοήσεις ότι δεν έχεις τίποτε να χάσεις.

Το φλερτ είναι για τον άντρα μια δραστηριότητα που καλό είναι να μη γίνεται καταναγκαστικά, επειδή πρέπει να προσεγγίσει. Το ίδιο και για τη γυναίκα, είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνουν και οι δυο. Από τη δική σου πλευρά, η διασκέδαση στο φλερτ θα φέρει τη χαλαρότητα, την άνεση και την οικειότητα.

Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλο. από τη στιγμή που επιδιώκεις την επιτυχία, αν δημιουργείς τη σωστή ατμόσφαιρα, όλα θα πάνε καλά.

Έχεις να κερδίσεις όμορφες στιγμές και ενδιαφέρουσες γυναίκες, οι οποίες έλκονται από άντρες που δείχνουν ότι απολαμβάνουν την ζωή τους και το φλερτ.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις να διασκεδάζεις στο φλερτ και γενικότερα να βελτιωθείς στη διαδικασία του φλερτ, κάνε κλικ εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.