Φόβοι στο Φλερτ – Δεν θα της Αρέσω!

Φόβοι Φλερτ: Τί Να Κάνω Αν Δεν Της Αρέσω;

Από σήμερα, ο Χρήστος ξεκινάει μια σειρά από video που θα αναλύουν τους σημαντικότερους φόβους που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στο φλερτ. Ξεκινάμε με τον φόβο “Δεν Θα Της Αρέσω”

Ο όποιος φόβος ουσιαστικά δεν βασίζεται σε κάποιον πραγματικό κίνδυνο αλλά σε διάφορες αρνητικές σκέψεις οι οποίες καταλήγουν σε αρνητικά υποθετικά σενάρια που μας αφήνουν στην ζώνη άνεσής μας και στην απραξία.

Ένας από αυτούς τους φόβους είναι το ότι μπορεί να μην αρέσουμε σε μια γυναίκα.

Το να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετά ελκυστικοί, είναι ένα περίεργο παιχνίδι αμφιβολιών με τον εαυτό μας. “Θα της αρέσω; Και αν όχι πως θα το χειριστώ;”

#1. Πόσο ρόλο παίζουν τα κριτήρια στο φλερτ που έχεις για το τι είναι ελκυστικό για σένα;
#2. Πώς η συγκέντρωση σε μια αδυναμία που μπορεί να έχεις, σε κόβει από το να προχωρήσεις από την απραξία στην πράξη;
#3. Πώς σε βοηθάει ή σε κόβει το μυαλό σου και πως η απραξία σε κάνει να πιστεύεις ότι πραγματικά δεν αξίζεις κάτι καλύτερο;
#4. Πώς αυτό εκφράζεται με γλώσσα σώματος όταν εν τέλει αποφασίζεις να προχωρήσεις στην επικοινωνία με την γυναίκα που σου αρέσει;
#5. Πώς σε επηρεάζει το να θες να τα έχεις όλα στην εντέλεια και ο τρόπος σκέψης ότι τα λάθη είναι ασυγχώρητα και ξεπερνιούνται οι φόβοι φλερτ;
#6. Πώς μπορείς να δημιουργήσεις ισχυρά εσωτερικά θεμέλια για να ξεπεράσεις την πεποίθηση ότι δεν είσαι ελκυστικός;
#7. Ποιο είναι το τίμημα για να κερδίσεις την συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video

βιντεο για το φλερτ

 

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Προσέγγισε γυναίκες. Βγες εκεί έξω και μίλα με τον κόσμο.

Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα ανέβεις επίπεδο επικοινωνιακά. Επίσης είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας να δηλώνες τις προθέσεις σου -από τη δική σου πλευρά- τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Αυτές τις εμπειρίες καθώς και τις συμβουλές μας καλό θα είναι να τις χρησιμοποιήσεις γιατι θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Και πώς ξεπερνιούνται οι φόβοι φλερτ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

φλερτ

 

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.