Σημαντικότεροι Φόβοι Στο Φλερτ – Δεν Θα Της Αρέσω!

Από σήμερα,ο Χρήστος ξεκινάει μια σειρά από video που θα αναλύουν τους σημαντικότερους φόβους που αντιμετωπίζουν οι άνδρες όταν θέλουν να φλερτάρουν. Ξεκινάμε με τον φόβο “Δεν Θα Της Αρέσω”

Ο όποιος φόβος ουσιαστικά δεν βασίζεται σε κάποιον πραγματικό κίνδυνο αλλά σε διάφορες αρνητικές σκέψεις οι οποίες καταλήγουν σε αρνητικά υποθετικά σενάρια που μας αφήνουν στην ζώνη άνεσής μας και στην απραξία.

Ένας από αυτούς τους φόβους είναι το ότι μπορεί να μην αρέσουμε σε μια γυναίκα.

Το να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετά ελκυστικοί, είναι ένα περίεργο παιχνίδι αμφιβολιών με τον εαυτό μας. “Θα της αρέσω; Και αν όχι πως θα το χειριστώ;”

Πόσο ρόλο παίζουν τα κριτήρια που έχεις για το τι είναι ελκυστικό για σένα;
Πώς η συγκέντρωση σε μια αδυναμία που μπορεί να έχεις, σε κόβει από το να προχωρήσεις από την απραξία στην πράξη;
Πώς σε βοηθάει ή σε κόβει το μυαλό σου και πως η απραξία σε κάνει να πιστεύεις ότι πραγματικά δεν αξίζεις κάτι καλύτερο;
Πώς αυτό εκφράζεται με γλώσσα σώματος όταν εν τέλει αποφασίζεις να προχωρήσεις στην επικοινωνία με την γυναίκα που σου αρέσει;
Πώς σε επηρεάζει το να θες να τα έχεις όλα στην εντέλεια και ο τρόπος σκέψης ότι τα λάθη είναι ασυγχώρητα;
Πώς μπορείς να δημιουργήσεις ισχυρά εσωτερικά θεμέλια για να ξεπεράσεις την πεποίθηση ότι δεν είσαι ελκυστικός;
Ποιο είναι το τίμημα για να κερδίσεις την συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

**————————-**

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία): https://www.menofstyle.gr/synantisi

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : http://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.
Captions Available in English.

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style