Η σημασία του να επικοινωνείς χωρίς να μιλάς – sub communication

Η σημασία του να επικοινωνείς χωρίς να μιλάς - sub communication

Το λεγόμενο sub communication, είναι η σημασία του να επικοινωνείς χωρίς να μιλάς, είναι να επικοινωνείς αρετές σου χωρίς να χρησιμοποιείς τον προφορικό λόγο ή άλλες μεθόδους επικοινωνίας. Με την παρουσία σου, την αύρα σου, το βλέμμα σου, γιατί μερικά πράγματα, όταν λέγονται και ειδικά με λάθος τρόπο, χάνουν εντελώς την ισχύ τους, όπως τονίζουμε και στους άντρες που έρχονται σε εμάς στα bootcamps. Τι σημαίνει αυτό;

Αν πας σε μία γυναίκα και της πεις: “Γεια σου, αυτά είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου.. έχω Πόρσε!…” η αντίδρασή της δε θα είναι καλή. Μπορεί να το έχεις δοκιμάσει, να πλησιάσεις γυναίκα προσπαθώντας να την εντυπωσιάσεις με ένα καλό αυτοκίνητο που έχεις ή μιλώντας για τη δουλειά σου, ή εξηγώντας της γιατί είναι τυχερή να βγει μαζί σου. Και εδώ εισάγεται η βασικότερη διαφορά μεταξύ των δύο φύλων, στον τρόπο που νιώθουν και επικοινωνούν: Οι γυναίκες έχουν απίστευτα ανεπτυγμένη και ακονισμένη διαίσθηση στην sub communication, ενώ οι άντρες δεν έχουν.

Στην ταινία “Contact”, η Jodie Foster ήταν μία επιστήμονας, η οποία ερευνούσε το ενδεχόμενο ύπαρξης ζωής σε άλλον πλανήτη. Χρησιμοποιούσε τεράστια πιάτα δορυφορικά, για να ακούσει ήχους / συχνότητες από το διάστημα.  Αν θέλεις να καταλάβεις λοιπόν πώς λειτουργεί η γυναίκα, θέλω να φανταστείς ότι έχει εκατομμύρια τέτοια δορυφορικά πιάτα με κεραίες, τα οποία στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν λοιπόν μιλάς με μία γυναίκα και έχεις την προσοχή της, φαντάσου ότι όλα τα δορυφορικά της πιάτα στρέφονται προς εσένα. Η κεραία της, όμως, “πιάνει” μόνο το sub communication, δηλαδή αυτό που της “επικοινωνείς” χωρίς να μιλάς και χωρίς νοήματα. Αν της στέλνεις προφανή λεκτικά μηνύματα, απλά χάνονται και δεν απορροφώνται – στο καλύτερο σενάριο, καθώς στο χειρότερο το αντιλαμβάνεται ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση ή / και ότι δεν ξέρεις να επικοινωνήσεις μαζί της όπως θα ήθελε. Αν δεν καταλαβαίνεις, προσπάθησε να θυμηθείς την τελευταία φορά που προσπάθησες να πεις κάτι προφανές σε μία γυναίκα, σε ρομαντικό περιβάλλον ή με ρομαντική διάθεση. Πώς αντέδρασε;

Απομακρύνθηκε

Βαρέθηκε

Σήκωσε το βλέμμα της προς τα πάνω, θέλοντας να εκφράσει αδιαφορία, μη αποδοχή, ενόχληση

΄ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΤΗΝ ΧΆΝΕΙΣ!

Πώς όμως θα της περάσεις το μήνυμα μέσω sub communication;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι για να βγάζεις σε sub communication αυτό που επιθυμείς, που εστιάζουν στον τόνο της φωνής σου, στη γλώσσα του σώματός σου, στο περιεχόμενο των λεγόμενών σου, πώς να ανταποκριθείς και να αντιδράς όταν μιλάει η γυναίκα που σε ενδιαφέρει κτλ. Ενώ υπάρχει ποικιλία μεθόδων, όλες οι μέθοδοι έχουν ένα κοινό:

Όλες περνάνε με sub communication ελκυστικά χαρακτηριστικά σου.

Εδώ είναι το κλειδί για να σε δει η γυναίκα ερωτικά: Μαθαίνεις πώς να περνάς με sub communication, χωρίς λόγια, ελκυστικά χαρακτηριστικά, ώστε να της δημιουργήσεις έλξη. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ξεκινώντας την προσπάθειά σου να αρχίσεις να επικοινωνείς χωρίς να μιλάς, η κεραία σου στο sub communication είναι μικροσκοπική και έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Καθώς όμως θα γίνεσαι καλύτερος στο να επικοινωνείς χωρίς να μιλάς, οι κεραίες σου θα πιάνουν σήματα από τις γυναίκες που δεν έπιαναν μέχρι τώρα. Θα αντιλαμβάνεσαι συμπεριφορές και από άντρες, που μέχρι πρότινος δεν αντιλαμβανόσουν. Εντωμεταξύ, οι υπόλοιποι άντρες που αγνοούν το πώς θα επικοινωνήσουν με τη γυναίκα με αυτό τον τρόπο, που αποδεικνύεται και ο πιο αποτελεσματικός για να την επηρεάσεις συναισθηματικά, είναι καταδικασμένοι να μην τα πηγαίνουν καλά με τις γυναίκες. Το αποτέλεσμα είναι, οι περισσότεροι άντρες να επικοινωνούν σε sub communication όλες τους τις αρετές που τους κάνουν μη ελκυστικούς – ή αλλιώς απωθητικούς.

Αν θέλεις να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με τις γυναίκες, αν νιώθεις ότι αυτό το άρθρο σου δείχνει τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις όταν συναναστρέφεσαι με γυναίκες που σε ενδιαφέρουν ερωτικά, τότε έχει έρθει η στιγμή να έρθεις σε επαφή μαζί μας.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.