Η Σημασία του να είσαι Εργένης και Ανεξάρτητος

Η σημασία του να είσαι εργένης και να μένεις μόνος

Εργένης Και Ανεξάρτητος

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι άντρες, είναι να μπαίνουν σε σχέση ή και να παντρεύονται μία γυναίκα χωρίς να έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με γυναίκες. Πριν επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπει σε μία μόνιμη σχέση – γάμο με μία γυναίκα, είναι απαραίτητα τα εξής βήματα, ώστε να εκτιμήσεις τη σημασία του να είσαι εργένης, ανεξάρτητος και να μένεις μόνος σου σε δικό σου σπίτι:

5 Βήματα Για Να Είσαι Εργένης Και Ανεξάρτητος

#1. Ζήσε μόνος σου σε ένα σπίτι.

#2. Διασκέδασε την εργένικη ζωή.

#3. Απόκτησε πλήρη ανεξαρτησία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Μαγείρεμα, καθαριότητα, οικονομική ανεξαρτησία, φίλοι, διασκέδαση κτλ. Όλα μόνος σου.

Ή με καλή παρέα.

#4. Μην μπεις στη διαδικασία για μονογαμική ερωτική σχέση με γυναίκα.

Ειδικά αν δεν έχεις μία εμπειρία της τάξης των 30 με 50 γυναικών στο κρεβάτι σου. Σου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός; Σου φαίνεται ότι δεν μπορείς να τον φτάσεις, ότι δε χρειάζεται να τον φτάσεις, ότι δεν θέλεις να τον φτάσεις; Αν απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου, η απάντηση είναι σχεδόν πάντα η ίδια: σου φαίνεται ότι δεν μπορείς να τον φτάσεις αλλά το θέλεις!

Και σωστά το θέλεις, για να έχεις μία ιδέα για την γυναικεία ψυχολογία καθώς θα έρχεσαι σε στενή επαφή με διαφορετικές γυναίκες. Πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις όλη αυτή την εμπειρία; Έλα μαζί μας για μία δυνατή ώθηση, να πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι και έχεις ανάγκη για εφόδια.

#5. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου.

Εφόσον αποκτήσεις την πλήρη ανεξαρτησία σου και έχεις αποκτήσει μία εμπειρία με τις γυναίκες – της τάξης που αναφέρθηκε νωρίτερα – είσαι έτοιμος να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με ένα σπορ ή γυμναστική, όπως πολεμιοκές τέχνες ή τένις. Να προσέχεις την υγεία σου, να εξειδικευτείς σε κάτι που σου αρέσει πολύ, όπως μία επιστήμη, κάτι καλλιτεχνικό.

Το σημαντικό είναι να βάλεις στόχους, όπως θα δεις και στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika εδώ.

Τι Πρέπει Να Συνειδητοποιήσεις Για Να Είσαι Εργένης Και Ανεξάρτητος

εργένης και ανεξάρτητος

Χρειάζονται κάποια χρόνια για να συνειδητοποιήσεις και να χωνέψεις την βελτίωση μέσω όλης αυτής της διαδικασίας. Θα χρειαστούν 3-10 χρόνια για την πλήρη μεταμόρφωση των 5 αυτών βημάτων. Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το πόσο αφοσιωμένος θα είσαι στον σκοπό σου, αλλά και από το στάδιο στο οποίο βρίσκεσαι κατά την εκκίνηση του εγχειρήματός σου. 3-10 χρόνια είναι εξαιρετικά μεγάλη περίοδος.

Σίγουρα θα χρειαστείς σεξ, τρυφερότητα, γνωριμίες με γυναίκες σε αυτό το διάστημα. Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που δε θέλουν να δεσμευτούν. Γυναίκες που θέλουν να είναι ελεύθερες και δε θέλουν να κάνουν σχέση. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες γυναίκες που ενώ θέλουν σχέση και θέλουν δέσμευση, εύκολα θα παρασυρθούν σε μία καθαρά σεξουαλική σχέση, αν το χειριστείς κατάλληλα.

Αφοσίωσε χρόνο και προσπάθεια ώστε να γίνεις πολύ καλός στο να τις προσεγγίζεις και να τις αποπλανείς, καθώς και στο να περνάς ωραία και να διασκεδάζεις μαζί τους. Έτσι, κάθε μέρα είσαι και πιο κοντά στο να γίνεις ο Αρσενικό που ονειρεύεσαι, σου αξίζει και θέλεις να είσαι.

Εφόσον φτάσεις στο σημείο που θέλεις, είσαι τώρα έτοιμος να σκεφτείς αν θέλεις να παντρευτείς και αν κάνεις οικογένεια, ή μία μονογαμική και αφοσιωμένη σχέση, ή να συνεχίσεις τη ζωή του εργένη με πολλές γυναίκες στη ζωή του. Εφόσον έχεις καταλήξει σε αυτή τη θέση, είσαι ένας ελεύθερος άντρας με επιλογές στο κρεβάτι του, επομένως η μονογαμική σχέση θα είναι επιθυμία έντονη, όχι ανάγκη για σεξ και μονόδρομος.

Έχοντας Ολοκληρώσει Το Ταξίδι Σου Προς Την Προσωπική Σου Ανεξαρτησία, Θα Έχεις Καταφέρει Τα Εξής:

  • Είσαι οικονομικός ανεξάρτητος και είσαι πολύ καλός σε μία δραστηριότητα που απολαμβάνεις να κάνεις, π.χ. χορός
  • Αγαπάς τον εαυτό σου, έχεις ωραίο στυλ στο ντύσιμο και γενικότερα, ανταποκρίνεσαι σωστά σε οποιαδήποτε ψυχολογική ή συναισθηματική κατάσταση
  • Έχεις συνηθίσει να μένεις μόνος σου σε ένα μεγάλο διαμέρισμα.
  • Η τέχνη και η επιστήμη της αποπλάνησης  μπορούν να σε κάνουν τόσο δυνατό, ώστε να έχεις μία νέα όμορφη γυναίκα κάθε εβδομάδα στο κρεβάτι σου.

Για να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα, ακολούθησε τις συμβουλές στο βίντεο.

Γεγονός:

Ο ανθρωπολόγος Έρικ Έρικσον, στη θεωρία του ανάπτυξης των σταδίων της προσωπικότητας του ανθρώπου, εξηγεί ότι σε κάθε στάδιο το άτομο ενδιαφέρεται να γίνει ικανό σε έναν τομέα της ζωής του.

Αν το στάδιο αντιμετωπίζεται καλά, το πρόσωπο θα αισθανθεί μια αίσθηση κυριαρχίας (mastery).

Αν το στάδιο δεν ρυθμιστεί σωστά, το άτομο θα βγει με μια αίσθηση ανεπάρκειας.

εργένης και ανεξάρτητος

Ο Έρικσον εξηγεί επίσης, πως για να είσαι ικανός  να κάνεις μία σωστή διαπροσωπική σχέση, πρέπει πρώτα να έχεις επιτύχει την προσωπική σου ανεξαρτησία σε όλους τους τομείς. Ακόμα και αν ο σκοπός είναι πάντα η δέσμευση εντέλει, πρέπει να νιώσεις πρώτα ανεξάρτητος.

Αν κάνεις σχέση πριν καταφέρεις την ολοκλήρωση, θα βρεθείς σύντομα σε άσχημη θέση, καθώς θα ψάχνεις την προσωπική σου ολοκλήρωση και μέσα από αυτή – μέγα λάθος. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, θα είσαι 1000% έτοιμος για μία μακροπρόθεσμη μονογαμική σχέση ή για να είσαι ο εργένης που ονειρευόσουν ότι θα είσαι. Σε αυτό το σημείο, η απόφαση είναι δική σου. Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε ακριβώς σε αυτό που έχεις ανάγκη.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.